nerdesiniz kızlarr çıkın ortaya bakemklava:
ooo kimler gelmiş asıl siz nerdesiniz sabah beri bakim akşamdan kaldınız dimi a.s
klava: bu benim elimdeydi ne zaman aldın kız farketmedim de.. kaydirigubbakcemile3 ben geldim heheh temizlik alışveriş bitirdim işleri geldim cicikom.. nassın iyisin yerimseniben
tebi canım.. bu mereti açınca takılıp kalıyorum.. o yüzden açmadan işleri bitirip öyle geliyorum Şenizoo hamarat kız birsürü iş halletmiş bizde uyuyosunuz sandık tamam affettim seni a.s.
kızlar nasılsınız bakim...
öncelikle teşekkür ederim canım..,
ben şu net şifrelerinin telefonnların saklanması olayını anlamıyorum.. madem siz birlikte bir ömür paylaşacaksınız.. bu kaçırma nereye... sen kendine göre doğru olanı yapmışsın canım.. eşler araya aileleri girdiğinde daha da bi acayip oluyorlar.. sen onlarla görüşmüyorsun seninle ilgili ne dediklerini bilemiyosun.. belki de dolduruyorlar eşini sana karşı.. o da ikide bir görüşüyomusun diye soruyor.. boşver sıkılma canım.. eşinde içinde bulunduğu ortamdan dolayı üstüne gelmiş olabilir.. yaptığınıı bilerek ya da isteyerek yapmamış olabilir.. üzülme sen.. arayan aranır.. her zaman kendinden ödün vermek olmaz.. :teselli:
eşim normalde saklamaz benden böyle şeyleri fakat ailesine de toz kondurmaz eşime o anda sorasım geldi aslında 3 sene önce onlar yüzünden depresyon tedavisi gören kimdi diye ama işte asker olduğu için susuyorum söylenecek çok şey var ama ya sabır artık Allah'a havale ettim onları...
[/B]
eşim normalde saklamaz benden böyle şeyleri fakat ailesine de toz kondurmaz eşime o anda sorasım geldi aslında 3 sene önce onlar yüzünden depresyon tedavisi gören kimdi diye ama işte asker olduğu için susuyorum söylenecek çok şey var ama ya sabır artık Allah'a havale ettim onları...
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız. he var ne yok bay geçmiş var okunacak ama okmaya vaktimde yok. ara ara okurum ama kestirmeden anlatıverseniz.
sidelya balım nevrom ne yaptılar yeni hamiş varmı
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız. he var ne yok bay geçmiş var okunacak ama okmaya vaktimde yok. ara ara okurum ama kestirmeden anlatıverseniz.
sidelya balım nevrom ne yaptılar yeni hamiş varmı
balım sen regli oldun mu ki ne biliyorsun belki hamişsindir inşallah
hihoyyytYok canım daha regl olmadımm..Ben bilirimm hislerimde yanılmam canım bu ay bende iş yok :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız sen çaktırmadan test mi yaptın yoksa CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?