Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ooo kimler gelmiş asıl siz nerdesiniz sabah beri bakim akşamdan kaldınız dimi a.s

klava: bu benim elimdeydi ne zaman aldın kız farketmedim de.. kaydirigubbakcemile3 ben geldim heheh temizlik alışveriş bitirdim işleri geldim cicikom.. nassın iyisin yerimseniben

klava: bu benim elimdeydi ne zaman aldın kız farketmedim de.. kaydirigubbakcemile3 ben geldim heheh temizlik alışveriş bitirdim işleri geldim cicikom.. nassın iyisin yerimseniben

oo hamarat kız birsürü iş halletmiş bizde uyuyosunuz sandık tamam affettim seni a.s.

en iyisi canım.. boşver sen sıkma canını.. yüce mevlam herşeyi görüyor.. kim neyi hakediyorsa er geç yerine geliyor.. örümcekler de çatlasın inş bi gelsinde kocişin :teselli:

balım çok deli bu beee .. ilk kez görüyo kendini herhalde :roflol: :roflol:

yeni gelenler var kızlar yazın bişeyler ..

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nasılsınız. he var ne yok bay geçmiş var okunacak ama okmaya vaktimde yok. ara ara okurum ama kestirmeden anlatıverseniz.
sidelya balım nevrom ne yaptılar yeni hamiş varmı

hoşgeldin casper... sınva nasıl geçti? gittin mi?

nevro iyi.. sidelyanın sonuç negatif malesef.. balkafa da deliriyor gördüğün gibi..

nasılsınız. he var ne yok bay geçmiş var okunacak ama okmaya vaktimde yok. ara ara okurum ama kestirmeden anlatıverseniz.

slm canım,bugün azıcık sessizdi burası şimdi şimdi hareketlenmeye başladı balım sağolsun bizi dürtüyor kaydirigubbakcemile3

nevrom evde dinleniyor diye biliyorum,transferi yapıldı test için gün sayıyor inş pozitif olacak sonucu merakla bekliyoruz...

delikafaduldenslm caspermm canım hoşgeldinnn.Benden bir haber yok ama diğer kızlardan gelebilirdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…