hoşgeldin casper... sınva nasıl geçti? gittin mi?
nevro iyi.. sidelyanın sonuç negatif malesef.. balkafa da deliriyor gördüğün gibi..
hihoyyytYok canım daha regl olmadımm..Ben bilirimm hislerimde yanılmam canım bu ay bende iş yok :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
sositosositoYokkk kızz testle falan işim olmazz benimm aslada yapmam sositososito
gittim geldimu seferide atlattık çok şükür. 7 tane ders vardı ben sadece üçüne hazırlanmıştım bana göre veririm dersleri diyrum hayırlısı bakalım. aklım hep burdaydı yaaaaa. nasıl alışmışım. yoğun olsamdaarada bir bakıp kaçıyodum. eşime diyorum kızlar ne yapıyodur acaba diyorum hangi kızlar diyo bende kk dakiler diyorum g,ülüp durdu banakaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba..bende 3 gün sonra regl olucam..eşim de aynı gün ameliyat olucak ..ikimiz karşılıklı koltuklarda kıvranırız artık..bakalım kim kime bakıcakkaydirigubbakcemile5
bu arada birşey izledim demin..siz de görün bence kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/ilginc-videolar/262761-romantik-sperm.html
delikafaduldenslm caspermm canım hoşgeldinnn.Benden bir haber yok ama diğer kızlardan gelebilirdelikafadulden
inş geçmişsindir canım.. hayırlısıyla al belgeni.. büro mu açacan ne yapcan CADIARZU
şimdi bu gülünesi bi durum değilklava: kaydirigubbakcemile3 eşine teessüflerimi bildir lütfen.. deli gibi olduk burası olmadan yaşamak zor gibi.. kaydirigubbakcemile3
evet canım bir aksilik olmaz ise büro açıcaz eşimle.
eksik yazmışım eşim bürodaki kızlar zannetti birden yok onlar değil kk dakiler diyince şaşkınlığından gülüyo. yoksam buraya ve bze gülemezzzzklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?