Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin casper... sınva nasıl geçti? gittin mi?

nevro iyi.. sidelyanın sonuç negatif malesef.. balkafa da deliriyor gördüğün gibi..

gittim geldimu seferide atlattık çok şükür. 7 tane ders vardı ben sadece üçüne hazırlanmıştım bana göre veririm dersleri diyrum hayırlısı bakalım. aklım hep burdaydı yaaaaa. nasıl alışmışım. yoğun olsamdaarada bir bakıp kaçıyodum. eşime diyorum kızlar ne yapıyodur acaba diyorum hangi kızlar diyo bende kk dakiler diyorum g,ülüp durdu banakaydirigubbakcemile3

inş geçmişsindir canım.. hayırlısıyla al belgeni.. büro mu açacan ne yapcan CADIARZU

şimdi bu gülünesi bi durum değil klava: kaydirigubbakcemile3 eşine teessüflerimi bildir lütfen.. deli gibi olduk burası olmadan yaşamak zor gibi.. kaydirigubbakcemile3

hayırlısıyla sorunsuz geçsin ameliyat inş.. sen daha çabuk toparlasnırsın.. ağrı kesici alırsın.. o videoyu görmüştüm canım.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bakalım ben regl günlerimde cok sinirli olurum eşimde mızmızlanırsa tam cümbüş olur..bu arada sen de benim gibi internet koliksin:)valla ne olacak halımız..
videoyu ben yeni gördüm ..videolar bolumune dekoyayım dedim,ama süper bir fikir ve animasyon çok beğendim..

kızlar mrhhhh.... canlarrrr sizleri çok özledim ama işler çok yogun bakamıyorum yaaa bu arada dilekte foruma girişte problem yaşadığı için gelemiyomuş haberiniz olsun..

evet canım bir aksilik olmaz ise büro açıcaz eşimle.
eksik yazmışım eşim bürodaki kızlar zannetti birden yok onlar değil kk dakiler diyince şaşkınlığından gülüyo. yoksam buraya ve bze gülemezzzzklava:

hayırlı müşteriler dilerim şimdiden.. anladım canım.. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ya kızlar sizden uzak kalmayada gelmiyo kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı böylede bişey anlaşılmıyo ki :1shok::1shok::1shok:
:1shok: kimsecikte bişey yazmıyo sorumuzada cevap yokkk :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
olmazsa size ben küsim azcık :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

küsme kız hemen ne küsüyosun.. lülülülülülü nevro ayşe balsurat tarihlerini bekliyorlar.. şimdilik belli olan birşey yok.. 20 sinden sonra bakacaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…