Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hennas hem sana hem eşine şimdiden geçmiş olsun canım a.s.

bu arada videoyu izledim,böyle romantik sperm olursa hemen hamile kalırız eşlerimize de izletelim bence kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar sabaha karşı babaannemi kaybettik.
çok üzgünüm senağlama
şimdi anneme gidiyorum görüşmek dileğiyle...

ceylin_naz canim basiniz sagolsun Allah sabir versin mekani cennet olsun babannenin

merhaba kizlar nasilsiniz
bu gun hava cok guzeldi temizlik yaptim ama cok yordu beni

HASTANEDE SıSTEMLER ÇALIŞMADI ÖĞLEDEN SONRA BAŞIMIN ETıNı YEDı HASTALAR YAAA DAHA YARIM SAAT OLDU GELELı VE YARIM SAATTE 70 HASTA TABURCU ETTıM BEYNıM ÇATLIYOR ŞUAN

Bebişimmm hoşgeldinn. :1hug: Bizleri mi merak ettin sen. Kıyamam ben sana. :teselli::asigim: Canım Allaha çok şükür ben de Ayse de çok iyiyiz. Sabırla bekliyoruz. Aysecik biraz grip olmuştu çok şükür şimdi iyi. Bebişlerimizi bekliyoruz. Onların bize göz kırpmalarını.

Sen nasılsın bitanem? Bayadır görüşemedik. Testin negatifmiş duyduğuma göre. Allah öyle uygun görmüş. İnşallah pozitifi de nasip eyler tez zamanda. Öpüyorum seni kocamann. Şeniz

ya ben bişi sorucam.

hani biz yumurtgluyoruz ya yumurtlama gününü belirlemeye çalışıyoruz. yumurtladığın günde mi yoksam çatladığını anladığın zamanmı ilişki olması lazım. benim bu konuda kafam karıkık ya. mesela ben 14-15-16. günler akıntım fazlalaşıyo kasıklarım ağrıyo 17.19. günler arasıda o (afedersiniz ) yapışkan sıvı lop diye düşüyo benden. çatlamış oluyo heralde.aşağıdaki şıklardan hangisine göre ilişki olmalı

a) yumurtlama günü
b) çatlama günü ve sonrası
c) hepsi
d) hiç biri

sınavdan çıktığım nasıl belli oluyo dimi manyadım iyice zaten-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

nevrom gelmiş hoşgelmiş kaydirigubbakcemile3 nasılsın tatlım az kaldı güzel habere inşallah sallıycaz burayı hepberaber kaydirigubbakcemile2 :teytey: :teytey:

casper33+, cornelia35, nesrinsavas+, ozlem82do, Rylai+, sevcangoksel, tuliny+
casper dersler nasıl gidiyo canım izin bittimi devam ediyomu hala,
corelia canım sen nasılsın ,
nesrincim pek sessizsiz kız bu gün problem yok dimi,
özlemcim görüşmeyeli nasılsın canım,
rylai tatlım yogunmusun sende benm gibi,
sevcancim senin işler nasıl canım ,
tuliny kız iyiki varsın sen de olmasan kimse cevap yazmıyo

cnm bebiş olması için çatlaması gerekiyo yumurtanın ben şimdi yumurtalarıma baktırdım geldim maalesef internetten hesapladığım doğru çıkmadı daha istenilen büyüklükte olmamış çokda güvenmemek lazım demekki bu hesaplanan tarihlere geç yumurtlama olabiliyo çünkü demekki çok çalışmak lazımm çoookkk :1no2:

zor bir soru ama bende merak ediyorum cevabını tahminimce yumurtlama günlerinde yani o sıvının geldiği günlerde ve çatladığı günde ilişki olmalı sanırım :uhm:

canım ya seni gördüğüme çok sevindim nasılsın inş herşey yolunda gidiyodur yaaa o kadar çok isterim senle ayşecimin sevinçten halayını çekmeyi evet canım nasip deyilmiş bir dahaki sefere inş.ALLAhım inş elinizi boş çevirmez canım benim yaaaa.

nevrom hoş geldin,seni gördüğüme sevindim ,sen ve bebişler iyisinizdir inşallah hihoyyyt

Canımm :1hug: :asigim: İyiyiz canım çok şükür. İyiyiz diyorum , öyle demeyi tercih ediyorum. :teytey: Ve öpüyoruz sizi kocamannnn Şeniz

nevrom gelmiş hoşgelmiş kaydirigubbakcemile3 nasılsın tatlım az kaldı güzel habere inşallah sallıycaz burayı hepberaber kaydirigubbakcemile2 :teytey: :teytey:

İnşallah güzelimmm. kaydirigubbakcemile3 Ağzım kulaklarıma varıyor vallaa. :teytey: :teytey: :teytey:

O pozitif sonucu elime aldığımda neler yapabileceğimi tahmin edemiyorum. delikafadulden delikafaduldendelikafadulden

evet canım 2 ay ders yok süper yaaaaaa özgürüm
ben özgürüm.yarın başlıyorum işe.

bu arada sonucunu öğrendim negatifmiş aslında baya ümitlenmiştim ben senin için ama kısmet değilmiş hayırlısı canım bir dahaki aya inşallahhh.

Canım ben de seni gördüğüme çok sevindim. :dance: Karşılaşamayınca merak ediyor insan. :1hug: :uhm: İnşallah canım , inşallah güzelimm inşallah bitanemm. Aminnnn. :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…