Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım ne oldu eşin verdi mi spermi? Sonuç ne zaman çıkacak? :teytey:

Canım öyle ya da böyle olan olmuş artık. Çok da büyütüelecek birşey değil zaten. Sen takma kafana. Biraz atışırsınız belki ama tatlıya bağlarsınız. Bir daha da gitmezsin böyle konuların üstüne. Bu dönemler hassas dönemler. Birbirinize destek olun. Onun bunun yüzünden birbirinizi kırmayın. Onları sevindirmeyin. Öpüyorum çok. Şeniz

evt sidelyacım yoğun şu ara aslında hiç belli olmuyo sakinledi diyorum bi anda bastırıyo işler :sm_confused:

Senin o treninin vagonunun içine ben ... :roflol: :roflol: :roflol:

merhaba kızlar sabaha karşı babaannemi kaybettik.
çok üzgünüm senağlama
şimdi anneme gidiyorum görüşmek dileğiyle...

Canımm başın sağolsunn. :çok üzgünüm: Allah sizlere sabır versinn. :a015: Mekanı cennet olsun , Allah rahmet eylesin. Durumu kötüye gidiyor demiştin. Allahım almış yanına onu. Daha fazla acı çekmesini istememiş. Oradan sizleri seyredecek artık. Bol dua ile ruhunu rahat erdirmek lazım. :Saruboceq:

haklısın canım,bu hafta sonu internete girdiğinde öğrenecek eşim,dediğin gibi onun bunun yüzünden değmez hiç :1hug:

ehhh bi gelmezse o kırmızılar inşallahda gelmez tabiki :Saruboceq: :Saruboceq: o zmn sorcam sana balkafa nolcak klava:

Kaç kişi soracak canım benim. Bütün topic sıraya girdi elinde oklavalarla.. klava: klava::roflol: :roflol: :roflol: Ben de pembe listeye almıycam. Doğurana kadar da inanmam. :roflol::roflol: :roflol: lülülülülülü

Canım geçmiş olsun. Öpüyorumm. Şeniz

[

İnşallah güzelimmm. kaydirigubbakcemile3 Ağzım kulaklarıma varıyor vallaa. :teytey: :teytey: :teytey:

O pozitif sonucu elime aldığımda neler yapabileceğimi tahmin edemiyorum. delikafadulden delikafaduldendelikafadulden [/QUOTE]

valla nevrom sakın şaşırıpta atlıyim zıplayim deme de başka ne yaparsan yap :teytey: zaten başta heycandan zangır zangır titriyosun ben bütün işleri birbirine karıştırmıştım heycandan beni eve yollamışlardı :roflol: :roflol:

Canım ne oldu eşin verdi mi spermi? Sonuç ne zaman çıkacak? :teytey:

ewet cnm verdi :çok üzgünüm:bekledıgımız bı sorun deildi acıkcası okadar yaptıgım seye ragmen %1 bıle olmamış yaaa tüm umudum tukendııı morfollojı hala sıfırrr saııyı toplamda 72mılyonn hareket %65 miş..adet olunca ayın bırınde asılamaya baslıozzz sankı tutcaktaaa sıfırlaa :çok üzgünüm::a015::bbo:senağlamasenağlama

HOŞGELDİN SİDELYACIM NASILSIN GÖRÜŞMEYELİ?
TESTİN NEGATİFMİŞ UMUTLANDIRDIK TA SENİ KUSURA BAKMA
UMARIM EN KISA ZAMANDA POZİTİFİ DE GÖRÜRSÜN
BU GÜN BİRAZ YOŞUM HASTANENİN SİSTEMLERİNDE SORUN VAR CANIM.PEK KATILAMADIM SOHBETİNİZE

delikafadulden kolay gelsin nesrincim Allah yardımcın olsun a.s.

SAĞOL CANIMCIM.NASILSIN BAKALIM.BUGUN PEK BAKAMADIM GEÇMİŞE KAFAM Bİ MİLYON:bbo:

NEVROCUM CANIM BENİM HOŞGELDİN NASILSIN?BEBİŞLER NE ALEMDE?kaydirigubbakcemile3
CORNELİAM CANIM BENİM SEN NASILSIN? DOKTORA GİTMİŞTİN DEĞİLMİ YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM?NASIL GEÇTİ ?VAR MI BİR GELİŞME?
BALKAFA SEN NASSIN BAKEM? HALA KIRMIZILAR GELCEK DİYE TUTTURUYORMUSUN?delikafaduldenBEN HABERİNİ ALDIM GELMİCEKMİŞ SENİN KIRMIZILAR.KÜSMÜŞ SANA delikafadulden
TULINYYYY NASSIN IYISIN? HANİ KIZ KARİKATÜRLER GÖREMEDİK?delikafaduldenHALBU Kİ ÇOK TA MERAK ETMİŞTİM...kaydirigubbakcemile3
RYLAİ SEN DE İYİSİNDİR İNŞALLAH? BIKTIM BU HASTANELERİN OTOMASYIN SİSTEMLERNDEN VALLA.HERGUN BAŞKA BİR SORUNİSTİFA ETCEM GÖRECEKLER kaydirigubbakcemile3
ÖZLOŞŞŞŞUUUMMM SEN NASSIN İYİSİN?DİPCİK GİBİSİN DİMİİİsırnaşık şeysırnaşık şeySENDE YOĞUNSUN BU HAFTA. BİRAN ÖNCE BİTİR İŞLERİNİ ARAMIZA DÖN ÇOK ÖZLEDİK SENİ

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yok yok atlamam zıplamam. :1rolleyes: Seninki de çok tatlıymış canım. İnşallah o duyguyu en kısa zamanda yeniden yaşar ve kaybetmeden sonuna kadar götürürsün , sağlıkla kucaklarsın yavrunu. :Saruboceq:

Canım dur bakalım. Üzme kendini bu kadar. Eşin de çok üzülmüştür muhakkak. :çok üzgünüm: Ama sana ne dicem. İnan var ya insan çok stress oluyor. Verirken etkileniyor spermi. Sperm parametreleri alt üst oluyor. Bunun ilacı yok ama zaman içinde değişim gösterebilirmiş. Biliyorsun benim eşimin ilk evliliğinden oğlu var. Zaman içinde bozulmuş. Ama bu hiç düzelmeyecek demek değilki. Beni dinle , umutsuzluğa kapılma. Allah yazdıysa böyle de olur. Onlar bütün spermleri tek tek incelemiyorlar. Belli bir öbek seçiyorlar kendilerine. Cengaver çıkacaktır onların içinden , ben inanıyorum. Aşılamada belki sizin de kısmetiniz , bilemezsin ki. O yüzden haydi sil gözyaşlarını ve inanmaya başla. Bol bol dua et. Öpüyorum kocaman seni.Şeniz Allah yardımcınız olsun bitanemm. :Saruboceq:

NEVROCUM CANIM BENİM HOŞGELDİN NASILSIN?BEBİŞLER NE ALEMDE?kaydirigubbakcemile3

İyiler güzelimm. Ellerinden öperler çokk. :asigim: Sizinkileri de yolda görmüşler. :ecrin_bebek: Geliyorlarmış. :teytey: Herkes her an herşeye hazırlıklı olsun diyorlarrr. :lepi: :lepi: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…