gelecem inş yavrum bakalım ..gösterdım canım göstermemmı cıtırım benım fıstık gıbısın bebek gibi .delikafaduldendelikafadulden:1hug::asigim:
kızlar yarın benım için büyük günn hastaneye gdıoruz a.seşimin sperm analızı var dua edın bıze inş morfolojı düzelmiştirdir yedırdıklerım sifa olmuşturda asılamaya başlarız biran önce inşşş :çok üzgünüm::Saruboceq:bebişime yaklaşmayı cok istıorum cok... hepimizzz ,içn hakkımızda hayırlsı olsun:Saruboceq:
ben yatıorum kızlar hepinize iiyi geceler öpüyorum tek tekka.s.a.s.
hepinize günaydın hatta günün ilk günaydını benden olsun kaydirigubbakcemile3
tüliny canım fotoğraflara baktım,tam tahmin ettiğim gibisin,güzel,sempatik ve güleryüzlü
keşke bu topikte bulunan tüm arkadaşlarla buluşabilseydik ne güzel olurdu....
gelelim bana,evet canım hala sıkkın ve kendimi kötü hissediyorum sorun ise eşim ve ailesi daha doğrusu cadı görümcelerim,kendileriyle pek görüşmem,baştan beri bana yaşattıklarından dolayı şu an mesafeliyiz ancak msnde adreslerimiz var,ara sıra belki ayda bir defa selamlaşırız o kadar,eşim askere gittikten sonra yalnızca beni bir kere aradılar,Allah kavuştursun diye zaten bunu en uzaktaki tanıdıklarım bile yaptılar,sonra hiç görüşmedik,eşim ise her internetten görüşmemizde sürekli ailemle görüşüyor musun diye soruyor sanki ailesinin ne olduğunu bilmiyor bende görüşmüyorum diyorum suçlu ben oluyorum,bir süre önce görümcelerimden bir tanesini msnde göremedim ki her gün açardı neyse bende eşimin msn şifresi var ordan girdim ki meğer msnni açık yani beni engellemiş bende bunu eşime söyledim,beni engelleyen biriyle neden görüşeyim ki dedim ben suçlu oldum o beni engellerken iyi ama ben bunu bildiğim için kötü oldum ve eşim dün msn şifresini değiştirmiş ve bana bir şey demedi bende ileri gittim sanırım şifreyi buldum ve eski şifresini tekrar yeni şifre olarak yaptım şimdi bu hafta sonu kıyamet kopacak sonra yaptığıma pişman oldum beni en çok üzen eşimin şifresini değiştirmesi oldu değilse görümcelerim benimle görüşmesin bende daha da mutlu olurum...
sabah sabah uzattım kusura bakmayın belki içinizden bazı arkadaşlar keşke eşinin msninden bakmasaydın ya şifreyi değiştirmeseydin diyecekler ama eşimin sürekli ailemle görüşüyor musun lafından bıktım ve ona bir şeyleri ispatlamaya çalıştım ama başaramadım....
ben gene gelirim annem bekliyo gitmem lazım. gene gelirim beni bekleyin anacımmmmmmm
:asigim:Ben her türlü olumsuzluğa hazırım .İster bana Kızın:asigim:Ama gerçek bu ...Tutmadı ...benim halayımm çekilemiycekkk bu ay :lepi:
Ahanda bakınn benim Kırmızı kartt Treni yola çıkmış bilee karttlarr kırmızlanmaya hazırlanıyorrr...Aşılamada vagonun bacasından Fooossssslamışş bile.Benim ise herşeye rağmen yüzüm gülüyor
merhaba kızlar sabaha karşı babaannemi kaybettik.
çok üzgünüm senağlama
şimdi anneme gidiyorum görüşmek dileğiyle...
Canım öyle ya da böyle olan olmuş artık. Çok da büyütüelecek birşey değil zaten. Sen takma kafana. Biraz atışırsınız belki ama tatlıya bağlarsınız. Bir daha da gitmezsin böyle konuların üstüne. Bu dönemler hassas dönemler. Birbirinize destek olun. Onun bunun yüzünden birbirinizi kırmayın. Onları sevindirmeyin. Öpüyorum çok. Şeniz
ehhh bi gelmezse o kırmızılar inşallahda gelmez tabiki :Saruboceq: :Saruboceq: o zmn sorcam sana balkafa nolcakklava:
günaydın fıstıklar..umarım güzel bir hafta olur..bugün işe başladım artık perşambeyi bekliyorum 4 gözle sonuç için...
slm kızlar herkese günaydınnnnnnnnn
sevgi canım nbr nasılsın bebiş nasıl karnında inşallah iyidir
balsuratcım sen nasılsın ben bugün biraz daha iyiyim düne göre az başım ağrı yo canım
rylai canım sende nasılsın iyimisin herkes uyuyo heral
günaydın arkadaşlar ben geldimm,,,,
bugün , eşmin 50 gündür süren ücretsiz izni bittiii sonundaaa:lepi:bu nedenle mutluyum,,
Canım ne oldu eşin verdi mi spermi? Sonuç ne zaman çıkacak? :teytey:
Mayanın tüp bebek çekilişi açıklanmış Cans diye biri kazanmış,Allah onada hepimize de hayırlı çocuk nasip etsin inşallah.
casper33+, cornelia35, nesrinsavas+, ozlem82do, Rylai+, sevcangoksel, tuliny+
casper dersler nasıl gidiyo canım izin bittimi devam ediyomu hala,
corelia canım sen nasılsın ,
nesrincim pek sessizsiz kız bu gün problem yok dimi,
özlemcim görüşmeyeli nasılsın canım,
rylai tatlım yogunmusun sende benm gibi,
sevcancim senin işler nasıl canım ,
tuliny kız iyiki varsın sen de olmasan kimse cevap yazmıyo
delikafadulden kolay gelsin nesrincim Allah yardımcın olsun a.s.
valla nevrom sakın şaşırıpta atlıyim zıplayim deme de başka ne yaparsan yap :teytey: zaten başta heycandan zangır zangır titriyosun ben bütün işleri birbirine karıştırmıştım heycandan beni eve yollamışlardı :roflol: :roflol:
ewet cnm verdi :çok üzgünüm:bekledıgımız bı sorun deildi acıkcası okadar yaptıgım seye ragmen %1 bıle olmamış yaaa tüm umudum tukendııı morfollojı hala sıfırrr saııyı toplamda 72mılyonn hareket %65 miş..adet olunca ayın bırınde asılamaya baslıozzz sankı tutcaktaaa sıfırlaa :çok üzgünüm::a015::bbo:senağlamasenağlama
NEVROCUM CANIM BENİM HOŞGELDİN NASILSIN?BEBİŞLER NE ALEMDE?kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?