Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne güzel yaa bende bir başlayabilsem derse.

iyiyim sidelyam saol sen nasılsın tatlımm

iyidir canım inş hepimizde iyi oluruz

evt sidelyacım yoğun şu ara aslında hiç belli olmuyo sakinledi diyorum bi anda bastırıyo işler :sm_confused:

doğrudur canım bende kafamı kaldıramadım ya bu gün

canım umutsuzluk yok rabbim ol desin yeterki :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ewet cnm eşimde cok üzüldü onun yanında guluom boşwer dıom ama içim kan aglıo çok kötü oldumm..:çok üzgünüm:.ewet ama pek streslı olmamış kolaycaık olmuş..bılıorum ordakı abla dedi her gıtmemde benle cok ilgilenıorr saolsunn.. yuz sperm uzerınde dgerledırme yapıolarmış aynı senın dediğin gibi belkı bıkac tane aradan cıkar dıoo boşwer dedi üzme kendını iyi olcak inş dedii...inanıorum cnm inanmammı edıorum tabı duada...bende senı öptm cnm kocaman saolasınn senınde allah yardımcın olsun unutma bebişler senle hala ben bunu duşunuomm yorma kendını sakın..:1hug:a.s.

üzülme canım.. hepimizin kaderinde ne varsa onu yaşıyoruz.. ortak derdimiz bebiş.. Allah bebişlere giden yolu hepimize göstersin inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: sabretmek lazım.. rabbim ol deyince isterse herşey yerlerde sürünsün yine olur.. zaman canım zaman.. :teselli: Şeniz

aminnn bitanem aminnn :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

iyiyim bitanem napalım bu haftam çok yogun iş yerinde fazla yazamıyorum .
sen nasılsın?

zencefilcim hoş geldin nasılsın tatlım
cornelişim canım kendinizi kötü düşünüp boşluga bırakmayın bak yagmurumuza hiç beklemiyodu ve daha bir çokları canım vakti zamanı var mutlaka o zamanı beklicez hep beraber rabbim hepimizin kucaklarını doldurcak bir gün ben inanıyorum

Bu kocişlerin hepsini sıra dayağına alacağım pek yakında. kaydirigubbakcemile3 klava:

yi ye onu nevrosky teysesi kaydirigubbakcemile3 yakında bizde seninkini yicizzz :jeyyar:
Dualarımdasın canım a.s.

İnşallah bir mucize de sende yaşarız canım. Hem de çok büyük umut olur herkese. :teytey: :teytey:

Sağol bitanemm. Aminn inşallahh. Gözüm gibi bakıyorummm. :asigim:

nesrin ekledim canım.. asıl eklediklerim maille gönderdiklerimdi ama uzantısı uymadı.. oraya başka ekledim bakabülüsün ... yerimseniben

evet bitanem yaaaa yogunum karnım ağrıyo bacaklarım ağrıyoooo. kansızımmmmm:çok üzgünüm: gelicemmm inşallah perşembeye biter işlerimm ben de özledimmmm cumada zaten ordayım sanırım bakalım kaydirigubbakcemile3

ewet cnm hepimiz bebek için ugrasıoruz bu yollar cok zor yollarmış allahım kımsye yastmasın dıorum ama okadar cok varkı bugun hastanede 40yasında bıle vardı duşun yanı mıllet cocuk için deli oluoo allah yardımcımız olsun hepimizin inşş:çok üzgünüm:a.s.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…