evet canım 2 ay ders yok süper yaaaaaa özgürüm
ben özgürüm.yarın başlıyorum işe
bu arada sonucunu öğrendim negatifmiş aslında baya ümitlenmiştim ben senin için ama kısmet değilmiş hayırlısı canım bir dahaki aya inşallahhh.
iyiyim sidelyam saol sen nasılsın tatlımm
evt sidelyacım yoğun şu ara aslında hiç belli olmuyo sakinledi diyorum bi anda bastırıyo işler :sm_confused:
ewet cnm verdi :çok üzgünüm:bekledıgımız bı sorun deildi acıkcası okadar yaptıgım seye ragmen %1 bıle olmamış yaaa tüm umudum tukendııı morfollojı hala sıfırrr saııyı toplamda 72mılyonn hareket %65 miş..adet olunca ayın bırınde asılamaya baslıozzz sankı tutcaktaaa sıfırlaa :çok üzgünüm::a015::bbo:senağlamasenağlama
HOŞGELDİN SİDELYACIM NASILSIN GÖRÜŞMEYELİ?
TESTİN NEGATİFMİŞ UMUTLANDIRDIK TA SENİ KUSURA BAKMA
UMARIM EN KISA ZAMANDA POZİTİFİ DE GÖRÜRSÜN
BU GÜN BİRAZ YOŞUM HASTANENİN SİSTEMLERİNDE SORUN VAR CANIM.PEK KATILAMADIM SOHBETİNİZE
yok canım olurmu iyiki varsınız hepinizde iyi olda sorun değil bekleriz canım
SAĞOL CANIMCIM.NASILSIN BAKALIM.BUGUN PEK BAKAMADIM GEÇMİŞE KAFAM Bİ MİLYON:bbo:
NEVROCUM CANIM BENİM HOŞGELDİN NASILSIN?BEBİŞLER NE ALEMDE?kaydirigubbakcemile3
CORNELİAM CANIM BENİM SEN NASILSIN? DOKTORA GİTMİŞTİN DEĞİLMİ YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM?NASIL GEÇTİ ?VAR MI BİR GELİŞME?
BALKAFA SEN NASSIN BAKEM? HALA KIRMIZILAR GELCEK DİYE TUTTURUYORMUSUN?delikafaduldenBEN HABERİNİ ALDIM GELMİCEKMİŞ SENİN KIRMIZILAR.KÜSMÜŞ SANA delikafadulden
TULINYYYY NASSIN IYISIN? HANİ KIZ KARİKATÜRLER GÖREMEDİK?delikafaduldenHALBU Kİ ÇOK TA MERAK ETMİŞTİM...kaydirigubbakcemile3
RYLAİ SEN DE İYİSİNDİR İNŞALLAH? BIKTIM BU HASTANELERİN OTOMASYIN SİSTEMLERNDEN VALLA.HERGUN BAŞKA BİR SORUNİSTİFA ETCEM GÖRECEKLER kaydirigubbakcemile3
ÖZLOŞŞŞŞUUUMMM SEN NASSIN İYİSİN?DİPCİK GİBİSİN DİMİİİsırnaşık şeysırnaşık şeySENDE YOĞUNSUN BU HAFTA. BİRAN ÖNCE BİTİR İŞLERİNİ ARAMIZA DÖN ÇOK ÖZLEDİK SENİ
Canım dur bakalım. Üzme kendini bu kadar. Eşin de çok üzülmüştür muhakkak. :çok üzgünüm: Ama sana ne dicem. İnan var ya insan çok stress oluyor. Verirken etkileniyor spermi. Sperm parametreleri alt üst oluyor. Bunun ilacı yok ama zaman içinde değişim gösterebilirmiş. Biliyorsun benim eşimin ilk evliliğinden oğlu var. Zaman içinde bozulmuş. Ama bu hiç düzelmeyecek demek değilki. Beni dinle , umutsuzluğa kapılma. Allah yazdıysa böyle de olur. Onlar bütün spermleri tek tek incelemiyorlar. Belli bir öbek seçiyorlar kendilerine. Cengaver çıkacaktır onların içinden , ben inanıyorum. Aşılamada belki sizin de kısmetiniz , bilemezsin ki. O yüzden haydi sil gözyaşlarını ve inanmaya başla. Bol bol dua et. Öpüyorum kocaman seni.Şeniz Allah yardımcınız olsun bitanemm. :Saruboceq:
ewet cnm verdi :çok üzgünüm:bekledıgımız bı sorun deildi acıkcası okadar yaptıgım seye ragmen %1 bıle olmamış yaaa tüm umudum tukendııı morfollojı hala sıfırrr saııyı toplamda 72mılyonn hareket %65 miş..adet olunca ayın bırınde asılamaya baslıozzz sankı tutcaktaaa sıfırlaa :çok üzgünüm::a015::bbo:senağlamasenağlama
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yok yok atlamam zıplamam. :1rolleyes: Seninki de çok tatlıymış canım. İnşallah o duyguyu en kısa zamanda yeniden yaşar ve kaybetmeden sonuna kadar götürürsün , sağlıkla kucaklarsın yavrunu. :Saruboceq:
kızlar iyiyiz çok şükür bebişte iyi heralde sabhları midemi bulandırdığına göre ufak yaramazlıklarla iyi :asigim:
casper33+, cornelia35, nesrinsavas+, ozlem82do, Rylai+, sevcangoksel, tuliny+
casper dersler nasıl gidiyo canım izin bittimi devam ediyomu hala,
corelia canım sen nasılsın ,
nesrincim pek sessizsiz kız bu gün problem yok dimi,
özlemcim görüşmeyeli nasılsın canım,
rylai tatlım yogunmusun sende benm gibi,
sevcancim senin işler nasıl canım ,
tuliny kız iyiki varsın sen de olmasan kimse cevap yazmıyo
selam kızlar , akşamdan beri ofof döktürmüşsünüz oku oku yeni bitirdim. Gece ben de uyuyamadım, aklım sizde kaldı ama yataktan bir türlü kalkamadım. Eşim bu ara nette çok vakit geçiriyosun dio. Sızlanıyo ilgisiz kalıyomuş da benneyaptımki
ewet cnm eşimde cok üzüldü onun yanında guluom boşwer dıom ama içim kan aglıo çok kötü oldumm..:çok üzgünüm:.ewet ama pek streslı olmamış kolaycaık olmuş..bılıorum ordakı abla dedi her gıtmemde benle cok ilgilenıorr saolsunn.. yuz sperm uzerınde dgerledırme yapıolarmış aynı senın dediğin gibi belkı bıkac tane aradan cıkar dıoo boşwer dedi üzme kendını iyi olcak inş dedii...inanıorum cnm inanmammı edıorum tabı duada...bende senı öptm cnm kocaman saolasınn senınde allah yardımcın olsun unutma bebişler senle hala ben bunu duşunuomm yorma kendını sakın..:1hug:a.s.
iyiyim bitanem napalım bu haftam çok yogun iş yerinde fazla yazamıyorum .
sen nasılsın?
ben geldimmmm:))))))))))))))))))
yi ye onu nevrosky teysesi kaydirigubbakcemile3 yakında bizde seninkini yicizzz :jeyyar:
Dualarımdasın canım a.s.
HOŞGELDİN SİDELYACIM NASILSIN GÖRÜŞMEYELİ?
TESTİN NEGATİFMİŞ UMUTLANDIRDIK TA SENİ KUSURA BAKMA
UMARIM EN KISA ZAMANDA POZİTİFİ DE GÖRÜRSÜN
BU GÜN BİRAZ YOŞUM HASTANENİN SİSTEMLERİNDE SORUN VAR CANIM.PEK KATILAMADIM SOHBETİNİZE
SAĞOL CANIMCIM.NASILSIN BAKALIM.BUGUN PEK BAKAMADIM GEÇMİŞE KAFAM Bİ MİLYON:bbo:
NEVROCUM CANIM BENİM HOŞGELDİN NASILSIN?BEBİŞLER NE ALEMDE?kaydirigubbakcemile3
CORNELİAM CANIM BENİM SEN NASILSIN? DOKTORA GİTMİŞTİN DEĞİLMİ YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM?NASIL GEÇTİ ?VAR MI BİR GELİŞME?
BALKAFA SEN NASSIN BAKEM? HALA KIRMIZILAR GELCEK DİYE TUTTURUYORMUSUN?delikafaduldenBEN HABERİNİ ALDIM GELMİCEKMİŞ SENİN KIRMIZILAR.KÜSMÜŞ SANA delikafadulden
TULINYYYY NASSIN IYISIN? HANİ KIZ KARİKATÜRLER GÖREMEDİK?delikafaduldenHALBU Kİ ÇOK TA MERAK ETMİŞTİM...kaydirigubbakcemile3
RYLAİ SEN DE İYİSİNDİR İNŞALLAH? BIKTIM BU HASTANELERİN OTOMASYIN SİSTEMLERNDEN VALLA.HERGUN BAŞKA BİR SORUNİSTİFA ETCEM GÖRECEKLER kaydirigubbakcemile3
ÖZLOŞŞŞŞUUUMMM SEN NASSIN İYİSİN?DİPCİK GİBİSİN DİMİİİsırnaşık şeysırnaşık şeySENDE YOĞUNSUN BU HAFTA. BİRAN ÖNCE BİTİR İŞLERİNİ ARAMIZA DÖN ÇOK ÖZLEDİK SENİ
sen yine almışsın eline merdaneyi:1shok::1shok::1shok:nesrinnnnn yettim garigeliyorum yardıma kimmiş o laftan anlamayanlar bakim klava: klava:
üzülme canım.. hepimizin kaderinde ne varsa onu yaşıyoruz.. ortak derdimiz bebiş.. Allah bebişlere giden yolu hepimize göstersin inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: sabretmek lazım.. rabbim ol deyince isterse herşey yerlerde sürünsün yine olur.. zaman canım zaman.. :teselli: Şeniz
sabah sabah benim burada ne işim var di mi? CADIARZU siz sormadınız ben söyleyim..
dr a gidicem yaaa.çok stres oldum. :1shok: tüp bebek dr umla randevum var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?