Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım inşallah senin eşinin ameliyatı başarılı geçer. En önemlisi o şu durumda. Allah yardımcınız olsun. :Saruboceq:

hoşbulduk,iyiyim,yoruldum misafirim vardı,onları kapıdan yolcu ettim hemen bilgisayar başına geldimkaydirigubbakcemile3 sen nasılsın?a.s.

Hoşgeldinnn canımmm. :1hug: Şeniz

hoşbulduk,nasılsın çiçeği burnunda anne a.s.

HASTANEDE SİSTEMLER ÇALIŞMADI ÖĞLEDEN SONRA BAŞIMIN ETİNİ YEDİ HASTALAR YAAA DAHA YARIM SAAT OLDU GELELİ VE YARIM SAATTE 70 HASTA TABURCU ETTİM BEYNİM ÇATLIYOR ŞUAN

Canım Allah kolaylık versin sana. Cidden hastanelerde çalışmak da hiç kolay değil. Hele bir de böyle sistem arada gidip geliyorsa. :teselli: a.s.

e) Mart ayı olduğundan her gün değerlendirilsin. lülülülülülü

tabi canım kimbilir daha ne hayat hikayeleri vardır.. hastanelere gittiğimizde durumumuza yine de şükretmeliyiz.. ne kötü durumda olanlar var.. Allah bizlere zamanında hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..

nesrıncım yazdım cnm dgerlerı hiç bi gelışme yokk iyi olmaya calışıom sen nasılsın

İyiler güzelimm. Ellerinden öperler çokk. :asigim: Sizinkileri de yolda görmüşler. :ecrin_bebek: Geliyorlarmış. :teytey: Herkes her an herşeye hazırlıklı olsun diyorlarrr. :lepi: :lepi: :lepi:

nesrinnnnn yettim gari geliyorum yardıma kimmiş o laftan anlamayanlar bakim klava: klava:

nesrin ekledim canım.. asıl eklediklerim maille gönderdiklerimdi ama uzantısı uymadı.. oraya başka ekledim bakabülüsün ... yerimseniben

sen yine almışsın eline merdaneyi:1shok::1shok::1shok:

bu sefer nesrine yardıma gidiyorum kızdırmışlar kızı sende kap gel ne var ne yok
SAĞOLUN KIZLAR

Ben biraz müsadenizi istiyorum kızlar. Sonra geleceğim yine. İyi sohbetler , güzel paylaşımlar. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım ağzın bal yesinn. Sonra da bal gibi bebişin olsun. Sen de onu yeee. cokacimcoook hihoyyyt

Çok iyiyim canım , çok şükür. Sen nasılsın? Misafirler dışarı , sen buraya demek. Şeniz

canım benim inşallah :Saruboceq: bende iyiyim,yorgunum,başım şişti,ama bunuda atlattık :lepi: zaten haftasonu topiğe giremedim,bugünde kaçırdım.kızlarda maşallah amma konuşmuşlar,gevezeler :dilcikar:

canım benim inşallah :Saruboceq: bende iyiyim,yorgunum,başım şişti,ama bunuda atlattık :lepi: zaten haftasonu topiğe giremedim,bugünde kaçırdım.kızlarda maşallah amma konuşmuşlar,gevezeler :dilcikar:

Geçmiş olsun canım. Biraz uzan dinlen istersen. a.s.

Belli saatler arası temizlik nedeniyle topiği kapatsak mı acaba?? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Üzerime atlıcaklar şimdi kızlar. Ama bebişlerim için acırlar belki. :roflol:

minos, nesrinsavas+, papatya_ek, Rylai+, sünger53, tuliny+
canlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın hoşçakalın ALLAHa emanet olun yarın görüşmek dilegiyleeiyi akşamlar

güle güle sidelyacım.. iyi bak kendine.. Şeniz

nevrooo tutundu zaten bebeklerin sana.. yandan yandan tepelerim haaa kaydirigubbakcemile3 Şeniz bazen site açılmıyorda deliriyoruz.. bi de temizlik çıkarcen başımıza .süprizzzzz

iyiyiz cücüm sen nasılsın yerimseniben hoşgeldin özlettin kendünü :çok üzgünüm: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…