sositosositoYokkk kızz testle falan işim olmazz benimm aslada yapmam sositososito
sen yine almışsın eline merdaneyi:1shok::1shok::1shok:
nevroyla balım ne aman belli olacak sonuçlarbu hfta sonumu
kızlar merhaba..bende 3 gün sonra regl olucam..eşim de aynı gün ameliyat olucak ..ikimiz karşılıklı koltuklarda kıvranırız artık..bakalım kim kime bakıcakkaydirigubbakcemile5
bu arada birşey izledim demin..siz de görün bence kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/ilginc-videolar/262761-romantik-sperm.html
merhaba kizlar nasilsiniz
bu gun hava cok guzeldi temizlik yaptim ama cok yordu beni
hoşbulduk,iyiyim,yoruldum misafirim vardı,onları kapıdan yolcu ettim hemen bilgisayar başına geldimkaydirigubbakcemile3 sen nasılsın?a.s.zencefilcim hoş geldin nasılsın tatlım
cornelişim canım kendinizi kötü düşünüp boşluga bırakmayın bak yagmurumuza hiç beklemiyodu ve daha bir çokları canım vakti zamanı var mutlaka o zamanı beklicez hep beraber rabbim hepimizin kucaklarını doldurcak bir gün ben inanıyorum
Hoşgeldinnn canımmm. :1hug: Şeniz
HASTANEDE SİSTEMLER ÇALIŞMADI ÖĞLEDEN SONRA BAŞIMIN ETİNİ YEDİ HASTALAR YAAA DAHA YARIM SAAT OLDU GELELİ VE YARIM SAATTE 70 HASTA TABURCU ETTİM BEYNİM ÇATLIYOR ŞUAN
ya ben bişi sorucam.
hani biz yumurtgluyoruz ya yumurtlama gününü belirlemeye çalışıyoruz. yumurtladığın günde mi yoksam çatladığını anladığın zamanmı ilişki olması lazım. benim bu konuda kafam karıkık ya. mesela ben 14-15-16. günler akıntım fazlalaşıyo kasıklarım ağrıyo 17.19. günler arasıda o (afedersiniz ) yapışkan sıvı lop diye düşüyo benden. çatlamış oluyo heralde.aşağıdaki şıklardan hangisine göre ilişki olmalı
a) yumurtlama günü
b) çatlama günü ve sonrası
c) hepsi
d) hiç biri
sınavdan çıktığım nasıl belli oluyo dimi manyadım iyice zaten-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ewet cnm hepimiz bebek için ugrasıoruz bu yollar cok zor yollarmış allahım kımsye yastmasın dıorum ama okadar cok varkı bugun hastanede 40yasında bıle vardı duşun yanı mıllet cocuk için deli oluoo allah yardımcımız olsun hepimizin inşş:çok üzgünüm:a.s.:Saruboceq:
hoşbulduk,nasılsın çiçeği burnunda anne a.s.
bu sefer nesrine yardıma gidiyorum kızdırmışlar kızı sende kap gel ne var ne yok
nesrıncım yazdım cnm dgerlerı hiç bi gelışme yokk iyi olmaya calışıom sen nasılsın
İyiler güzelimm.Ellerinden öperler çokk. :asigim: Sizinkileri de yolda görmüşler. :ecrin_bebek: Geliyorlarmış. :teytey: Herkes her an herşeye hazırlıklı olsun diyorlarrr. :lepi: :lepi: :lepi:
nesrinnnnn yettim garigeliyorum yardıma kimmiş o laftan anlamayanlar bakim klava: klava:
nesrin ekledim canım.. asıl eklediklerim maille gönderdiklerimdi ama uzantısı uymadı.. oraya başka ekledim bakabülüsün ... yerimseniben
evet bitanem yaaaa yogunum karnım ağrıyo bacaklarım ağrıyoooo. kansızımmmmm:çok üzgünüm: gelicemmm inşallah perşembeye biter işlerimm ben de özledimmmm cumada zaten ordayım sanırım bakalım kaydirigubbakcemile3
sen yine almışsın eline merdaneyi:1shok::1shok::1shok:
SAĞOLUN KIZLARbu sefer nesrine yardıma gidiyorum kızdırmışlar kızı sende kap gel ne var ne yok
Canım ağzın bal yesinn. Sonra da bal gibi bebişin olsun. Sen de onu yeee. cokacimcoook hihoyyyt
Çok iyiyim canım , çok şükür. Sen nasılsın? Misafirler dışarı , sen buraya demek. Şeniz
canım benim inşallah :Saruboceq: bende iyiyim,yorgunum,başım şişti,ama bunuda atlattık :lepi: zaten haftasonu topiğe giremedim,bugünde kaçırdım.kızlarda maşallah amma konuşmuşlar,gevezeler :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?