yok yaw,konuşsunlar,canım benim hala bizi düşünüyosun,sen dinlen biraz fazla takılma buralarda:1hug:Geçmiş olsun canım. Biraz uzan dinlen istersen. a.s.
Belli saatler arası temizlik nedeniyle topiği kapatsak mı acaba?? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Üzerime atlıcaklar şimdi kızlar. Ama bebişlerim için acırlar belki. :roflol:
güle güle sidelyacımmma.s.minos, nesrinsavas+, papatya_ek, Rylai+, sünger53, tuliny+
canlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın hoşçakalın ALLAHa emanet olun yarın görüşmek dilegiyleeiyi akşamlar
hoşgeldin cucum benim a.s.merhaba kizlar nasilsiniz bakalim????
iyiyiz cücüm sen nasılsın yerimseniben hoşgeldin özlettin kendünü :çok üzgünüm: Şeniz
beni özlemedin mi :çok üzgünüm:
yok yaw,konuşsunlar,canım benim hala bizi düşünüyosun,sen dinlen biraz fazla takılma buralarda:1hug:
güle güle sidelyacımmma.s.
hoşgeldin cucum benim a.s.
iyiyiz cücüm sen nasılsın yerimseniben hoşgeldin özlettin kendünü :çok üzgünüm: Şeniz
hedi gel senide öpem Şeniz sen bize börek çörek yapıyon mu özliyem seni lülülülülülü lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şaka şaka aradım sizi bugün.. zambakta nerelere sıkıştıysa çıkar bi köşeden herhalde kaydirigubbakcemile3
ziyaretçi mesajın neden açık değil senin bakem.. resimde eklememişin çabık yap onları öyle gel karşıma ... kaydirigubbakcemile3
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim????
iyi akşamlar kızlar ben geldim ve geri gidiyorum annem aradı yarın dr gidiyormuş sende benim yanımda gel dedi tabi emir büyük yerden boynum kıldan ince birazdan gideceğim yanına...zaten eşimde yoktur yarın akşam gelecek rahat rahat gidebilirim...inşallah dr kötü şeyler demez.....kıssssssss tulin göremedim senin komikleri değerlendirme yapıp teşhis koyamicam gene ama yarın vaktim olsun bakacağım şekerim...malum kociş yok kaçgünlerden beri ona hazırlık yapmam lazım sevdiği yemekler pastalar çok işim var çokkkkkkkk...ama burdanda ayrı kalamam ne yapar eder girerim topiğe...hade kızlar kendinize iyi bakın iyi davranın hepinizi tek tek öpüyorumŞeniz
össsüüüüüüüüüüür dilerim:çok üzgünüm:
bişeyi yoktur inş canım.. ilaçlada geçer inş rahatsızlığı annenin..
teşhisi bi ara koyuver sen Şeniz
össüüüürrr dilemekle olmaz.. seni görcem karşımda çabıkklava:
canım başınız sağolsun :teselli:merhaba kızlar sabaha karşı babaannemi kaybettik.
çok üzgünüm senağlama
şimdi anneme gidiyorum görüşmek dileğiyle...
yapamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama senağlama senağlama sunucu bulunamıyor diyooooooooooooo,yüklemiyo fotolarımı,nolur vurma :tomato:
yok gitmedim,enseye tokatın acısı geçmedi daha,sözünü dinliyodummmm:1no2:ben seni misafirlerin dağıttıklarını toplamaya gittin sandım.. burdamıydın sen şekerim.. yap olduğu zaman ama görcem seni bi kere Şeniz
haberler iyi değil kızlar:çok üzgünüm:
ne yazıkki eşimin sperm sonucunda hiç bir değişiklik yok:çok üzgünüm:senağlama
hala hızlı hareket %0
morfoloji % 1
bilmiyorumki ne olacak sonumuz:sm_confused:
hala hızlı hareket %0
morfoloji % 1
haklısın canımsemihacım üzülme canım.. değişiklik olmaması o kadar da şaşılacak bir durum değil.. çünkü spermler kendini henüz yenilememiştir.. daha geçen ay yaptırdınız.. sizin şimdi yaptırdığınız yumurta takibi gibi birşey.. inş önümüzdeki ay değişiklikleri düzelmeleri görürsünüz.. stresten uzak iyi vakit geçirin bol bol.. herhangi birşey kullanıyosunuz.. Allah biliyor hepimizin kaderini canım.. inş alnımızda yazılıdır da bir gün geliverir bebişlerimiz.. arası çok geçmeden hepimize versin inş..
toplu bebiş töreni yapalım sonrada beşik kertmesiyle kertelim cocuklarımızı kaydirigubbakcemile3 heheh kaydirigubbakcemile3 sıkma canını güzel gözlü arkadaşım..
şimdilik erken diyoüzülme canım benim :teselli:doktorunuz ne diyor?
hala hızlı hareket %0
morfoloji % 1
inşallah canım normalde düzenli olrum.aman ne yapayım bu son tedavi şansım sekteye uğrar bir sonraki aya kadar bekle beklekafamçokkarıştı ne olcaksa olsun bitsin artıkİnşallah adetin gelir canım,gelmezseklava:geliyooo,adetin pazar gününe de denk gelse 4. gün gidemiyomusun?sanki ben olur gibi hatırlıyorum,Allah hakkına hayırlısını versin canım inşallah olur da tedavine başlarsına.s.
ayyy bende bu sabah kahvaltı yaparken seyrettim daha sonra zaten bişi yiyemez oldumOnu dün bende izledim çok duygulandım izlerken gözyaşlarımı tutamadım hatta ne kadar büyük bi mucize dimi Allah hepimize nasip etsin inşallah:1hug:
hala hızlı hareket %0
morfoloji % 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?