Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlısı olsun canım..şimdiden tutmaz diye düşünme rabbim büyük...hiç belli olmaz...

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim????
merhaba canıma.s.
bitanem sen yeni tedaviye başladınmı...

sabah sabah benim burada ne işim var di mi? CADIARZU siz sormadınız ben söyleyim..

dr a gidicem yaaa.çok stres oldum. :1shok: tüp bebek dr umla randevum var..
canım şimdiye dr dan gelmiş olman lazımdı...
gelince ne yaptın bizede yaz...

canım ya yinemi aynı:çok üzgünüm:
rabbim yardımcınız olsun....
bitanem peki sayıda mı aynı....bir ara düşmüştüya...

canim benim yaaaaa
olsun saglik olsun beni yanlis anlamada duzelecegi yok gibi sen anne olmayi cokkkkkkkkkk hakediyorsun cok guzel de anne olacagina inaniyorum bizim topigin kizlari gibi yani bizler
tup bebek yaptirmayi dusunuyormusun

ceylinnaz canim basiniz sagolsun
mekani cennet topragi bololsun nedirki baska bu durumda cok uzuldum

pitos neden ugramadi acep buralaraaaaaaaaaaaaaaaa
unutmus bizi

merhaba kızlar sabaha karşı babaannemi kaybettik.
çok üzgünüm senağlama
şimdi anneme gidiyorum görüşmek dileğiyle...

ceylıncım basınız saolsun..
rabbım sızlere uzun omurler versın

sağol tatlışımmmmmŞeniz
valla hamile kalıp bir doğursam da şu kadın doğumculardan kurtulsamyerimseniben

bende bıktım kadın dogumculardan..artık hıc bır dr guvenemıyorum..
ama senın bebsı asılamaya gerek kalmadan gelebılırde...kırmızlar gelmedı..bebek yoksada hemn gelsın

balkafam alah senı hamıs etsın emı...ne kendıne bakıyonda dıl cıkarıyon
naniknaniknaniknanik

valla nevrom sakın şaşırıpta atlıyim zıplayim deme de başka ne yaparsan yap :teytey: zaten başta heycandan zangır zangır titriyosun ben bütün işleri birbirine karıştırmıştım heycandan beni eve yollamışlardı :roflol: :roflol:[/quote]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cok heyecenlı oluyor...bende duydugumda kac sefer kanları karıstırdınız sanırım dedım...elım ayagımda tıtredı...delikafadulden
ufluyordum duydugumda olmaz nasıl olsa dıye

nevrom sakın ol tamammı ole halayy felan sakın..bızıım mendıler hazır yanımızda 24 martı beklıyoz guzel annem:CüvCüv:

canımcım morfolojı cok degısken bısey..sayınız ve hareketınız ıyı...
nece hamısler gordu topık hemıde en dogalından..sende olabılırsın...:Saruboceq::Saruboceq:

semıhacım canım tıp cok ılerledı....luıtfen sakın uuzlmeyın stres herseyın bası..
ınsallah sende en yakın zamnda melegıne kavusacaksın...
sende guzel anneerımızden olacaksın:CüvCüv:

nevrosky iyi aksamlar ben yeni katildim araniza
sonucunu bekliyomussun herhalde allah yardimcin olsun insallah bebeklerin tutunur sana hayirlisi olsun hakkinda
allah hepimizin kucagini doldursun insallah

rapunzel fadik laluz kizlar nasilsiniz
fadik canim neden yalniz sin bizler variz yaaaaaaaaaaaaaa
rapunzel canim biraz daha iyimisin sen guclusun benim gibi demi ayaktasin masallah yikilmak yok bizlere

asi saol canim bende iyiyim
evet yeni katildim araniza insallah daha SIK gorusuruz bundan sonra mesajin icin tskler

Son düzenleme:
bende bugun sabh 9 da hastaneye gıttım...o kadr streslıydıkı bıırturlu ıslerım rast gıtmedı...
ssk kendı uzerıme gıdıyordum karsılamıyor dedıler kostur kostur ssk ıslerımı hallettım..
esımın uzerıne gectım..genetık tahlıllerı ıstendı.pıhttılasmayada ora bakıyormus...
kanı verdım..sonra kadın dogumcu baska testler ıstedı..pıhtılasma ıcın:çok üzgünüm:
tekrar sıl bastan onların ıslemlerı..gunboyu elımde kagıt,kann alınan tupler,fotokopı ıslerı..yıldım resmen...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
esımı ıstedılermı genetık ıcın..adam gelemedı ıslerı yogun oldugu ıcın onu genetıkler cuma gunune kaldı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

testlerımın yarısı kaldı kurum hepsını karsılıyormus bır gun ıcınde..11 gun sonra tekrar o karmasık ıslerı yapacam

sonuclar dersenız bende bılmıyom...2 hafta ıcerınde cıkarmaya calısacaklar..genetık 1 haftadan cıkarmıs ama pıhtılasma testlerı 2 haftayı bulurmus..
kadın dogumcuya muayene bıle olamadım..usg ye alısmısım..onsuz yapamadım hazır gelmısken muayene olayım demıstımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fadıgım testlerı karsılastırlaım dıyecem sana ama elımde hec bısey yok...hepsı cıksın karsılastırma yaparız..hangı testler yapıldı yapılmadı...kaydirigubbakcemile5

rapunzel canim insallah guzel sonuclar alirsinda bu kadar yorulduguna deger
kizlar bende bugun ugramadim ugrayamadim sizleri ozlemisim dilim sismis

bende fransadan canim nasil oralar brukseldemisin[/COLOR][/QUOTE]

evet canim brukseldeyim nasil olsun buralar cok SIKICI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…