- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
kıslar bu arada pazar günü eşim maçta görevliydi.bana gece 12 den önce gelemem dedi..saat sekiz gibi zil çaldı otomatikten seslendim eşimdi .o an bişey olduğunu anladım yoksa o saate gelemezdi daha maç bitmemişti çünkü..ama o anda içime bir ateş düştü ve ılık ılık aktı sanki içimden..meğerse eşim görevde hastalanmış acile kaldırmış arkadaşları sonrada eve getirdiler.böbreklerinde taş varımş meğerse onları düşürüyormuş birde taşımız eksikti sanki.ikiyi ameliyatı ertelemişiz diyorum ameliyat yarası henüz geçmemiş olacaktı.hem ameliyat yeri hem taş ikisi birden çok ağır gelecekti kocişime.ama o gece 2,30 kadar başını bekledim elimden bişeyde gelmiyordu kıvrandı durdu aşkım..eşimi daha önce böyle hiç görmemiştim eşime belli etmedim ama çok üzüldüm gözlerim boncuk boncuk senağlama senağlama oldu zor tuttum kendimi.şimdi sevk yaptırdı tekrar üroloji doktoruna görünmek için ..inş çabucak düşürür taşını yaaa.bugün biraz daha iyi.dün gece galiba düşürdüm bir tane ama emin değil oda..çok canım yanıyordu birden idrar yaptım ve geçti diyor belki düşmüş olabilir diye düşünüyor
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah şifasını versin eşinin. benim eşimde de vardı. çok zor olduğunu biliyorum.İnşallah en kısa zamanda atlatır.
cnm belkı olurr da diğer mılyonlardan normal cıkar belkı dıee asılama yaptırıo doktorr bıde tüp bebege gecmek için sart zaten hiç asılama yapmammıştık..adet olunca ayın bırınde gidecez inşş başlıcaz bnce baska doktorada gıdın o doktoru bırak bence ne demek üç yılı bekleyın alla alla..baska yerde de yaptırın bız yaptırcaz hafta sonu inşş..
allah nasip ederde aşılamayla gelir inş bebegımm haırlslı olsun hakkmızdaa..ben cıkıorum cnm bisürü ew işi yapcam ew berbat durumda..öptmsenı ve hepinizi kızlar
kıslar bu arada pazar günü eşim maçta görevliydi.bana gece 12 den önce gelemem dedi..saat sekiz gibi zil çaldı otomatikten seslendim eşimdi .o an bişey olduğunu anladım yoksa o saate gelemezdi daha maç bitmemişti çünkü..ama o anda içime bir ateş düştü ve ılık ılık aktı sanki içimden..meğerse eşim görevde hastalanmış acile kaldırmış arkadaşları sonrada eve getirdiler.böbreklerinde taş varımş meğerse onları düşürüyormuş birde taşımız eksikti sanki.ikiyi ameliyatı ertelemişiz diyorum ameliyat yarası henüz geçmemiş olacaktı.hem ameliyat yeri hem taş ikisi birden çok ağır gelecekti kocişime.ama o gece 2,30 kadar başını bekledim elimden bişeyde gelmiyordu kıvrandı durdu aşkım..eşimi daha önce böyle hiç görmemiştim eşime belli etmedim ama çok üzüldüm gözlerim boncuk boncuk senağlama senağlama oldu zor tuttum kendimi.şimdi sevk yaptırdı tekrar üroloji doktoruna görünmek için ..inş çabucak düşürür taşını yaaa.bugün biraz daha iyi.dün gece galiba düşürdüm bir tane ama emin değil oda..çok canım yanıyordu birden idrar yaptım ve geçti diyor belki düşmüş olabilir diye düşünüyor
canım biraz fsh hormonunda yükseklik var,yumurtalık rezervelerini gösterir bu senin..toxoplazma da pozitif çıkmış gördüğüm kadarıyla..ama sanırım daha önceden bu enfeksiyonu kapıp vucüdundu bağışıklık oluşturduğunu gösteriyor sanırım..eğer gebelikte ortaya çıkarsa toxoplazma o zaman tehlike oluşturuyor diye biliyorum ben..ama gebe kalırsan belki buna yönelik önlem amaçlı ilaç verebilirler sana..toxoplazma(kedi köpek vs havyanların tüyünden ,dışkısından bulaşır)gebelik estasında bu tür hayvanlardan uzak durman ve toprakla el temasında falan bulunmaman lazım.
canım inşş hayırlı haberlerini alırız burdan:teytey:
kıssss fatma çok kafaya takma canım benim biz ilk öğrendiğimizde sivri dr sizin çocuğunuz olmaz ya sperm bankasına başvurun yada evlatlık alın dedi ben o an için o dr boğasım geldi bi insanın suratına pat diye denirmi ...tövbe tövbe allahmı oldun sen nerden biliyon diye gırtlağını sıkmayı çok isterdim ....daha sonra başka dr gittik bize öyle güzel şeyler anlattıki bilgilendirdi baya rahatlattı bence canım dr değiştirin biraz bekleyin ve gidin her dr görüşü farklı bu gibi durumlarda morelde önemli canım
Allaha çok şükür canım ya idare ediyorum işte.
Ayrılık zordur tabi ya hele o minicik şeylerden ayrılmak dahada zordur
Benim bi tane erkek kardeşim var inşallah bende bigün hala olucam
gerçi bu gidişle onun benden önce çocuğu olucak:çok üzgünüm:
Hala olmak çok güzel bi duygudur hehalde dimi
şuraya bak anasını satıyım ne anne olabildim ne hala aaaaaaaaaaaaaaa
kardeşime diyimde biran önce hala yapsın benikaydirigubbakcemile3
Canlarımmm ; ben geldimmm.Hemen geçmişe bir göz atayım. Öpüyorum çok. Şeniz Seviyorumm herkeşleri. :asigim:
kızlar benim dün akşam belim karnım çok ağrıdı regl olcakmışım gibi doktoru aradım bugün test yapabilirsin dedi 10. gün zor karar verdim ama arkadaşlarında desteğiyle kan verdim 5 te alıcam sonucu çok korkuyorum...
Canlarımmm ; ben geldimmm.Hemen geçmişe bir göz atayım. Öpüyorum çok. Şeniz Seviyorumm herkeşleri. :asigim:
canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versinkıslar bu arada pazar günü eşim maçta görevliydi.bana gece 12 den önce gelemem dedi..saat sekiz gibi zil çaldı otomatikten seslendim eşimdi .o an bişey olduğunu anladım yoksa o saate gelemezdi daha maç bitmemişti çünkü..ama o anda içime bir ateş düştü ve ılık ılık aktı sanki içimden..meğerse eşim görevde hastalanmış acile kaldırmış arkadaşları sonrada eve getirdiler.böbreklerinde taş varımş meğerse onları düşürüyormuş birde taşımız eksikti sanki.ikiyi ameliyatı ertelemişiz diyorum ameliyat yarası henüz geçmemiş olacaktı.hem ameliyat yeri hem taş ikisi birden çok ağır gelecekti kocişime.ama o gece 2,30 kadar başını bekledim elimden bişeyde gelmiyordu kıvrandı durdu aşkım..eşimi daha önce böyle hiç görmemiştim eşime belli etmedim ama çok üzüldüm gözlerim boncuk boncuk senağlama senağlama oldu zor tuttum kendimi.şimdi sevk yaptırdı tekrar üroloji doktoruna görünmek için ..inş çabucak düşürür taşını yaaa.bugün biraz daha iyi.dün gece galiba düşürdüm bir tane ama emin değil oda..çok canım yanıyordu birden idrar yaptım ve geçti diyor belki düşmüş olabilir diye düşünüyor
gecmis olsun canim insallah hemen atlatir cok zordur tas dusurmek diye biliyorum
nehir canim insallah hamiledirsinnnnnnnn:CüvCüv:
canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
hoşgeldin canım :CüvCüv: bizde seni seviyoruz bitanem :1hug:
jeyand çok geçmiş olsun.
Aynı günleri bende yaşadım 2 sene önce.
Benim eşimde de taş vardı.
Resmen kıvranıyodu karşımda.
İdrarını yaparken çok canı yanıyodu.
En sonunda kırdırdık taşları.
canim cok gecmis olsun..herseyde bir hayir var iste,bak ameliyat olsaymis daha zorlanacakti belkide...
böyle gecmis olsun canima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?