Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kıslar bu arada pazar günü eşim maçta görevliydi.bana gece 12 den önce gelemem dedi..saat sekiz gibi zil çaldı otomatikten seslendim eşimdi .o an bişey olduğunu anladım yoksa o saate gelemezdi daha maç bitmemişti çünkü..ama o anda içime bir ateş düştü ve ılık ılık aktı sanki içimden..meğerse eşim görevde hastalanmış acile kaldırmış arkadaşları sonrada eve getirdiler.böbreklerinde taş varımş meğerse onları düşürüyormuş birde taşımız eksikti sanki.ikiyi ameliyatı ertelemişiz diyorum ameliyat yarası henüz geçmemiş olacaktı.hem ameliyat yeri hem taş ikisi birden çok ağır gelecekti kocişime.ama o gece 2,30 kadar başını bekledim elimden bişeyde gelmiyordu kıvrandı durdu aşkım..eşimi daha önce böyle hiç görmemiştim eşime belli etmedim ama çok üzüldüm gözlerim boncuk boncuk senağlama senağlama oldu zor tuttum kendimi.şimdi sevk yaptırdı tekrar üroloji doktoruna görünmek için ..inş çabucak düşürür taşını yaaa.bugün biraz daha iyi.dün gece galiba düşürdüm bir tane ama emin değil oda..çok canım yanıyordu birden idrar yaptım ve geçti diyor belki düşmüş olabilir diye düşünüyor

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah şifasını versin eşinin. benim eşimde de vardı. çok zor olduğunu biliyorum.İnşallah en kısa zamanda atlatır.

ınsallah canım ya.asılaman hayırlı olsun.cok guzel destek verıyorsunuz gercekten.sımdı kayınvalıdemde bırsuru tesellı ettı benı aglayınca.herseyın hayırlısı olsun kızım falan dedı.suan daha ıyıyım cok sukur.aksam esımı gorunce aglamm ınsallah.sen kac yıllık evlısın cornelıa?

gecmis olsun canim insallah hemen atlatir cok zordur tas dusurmek diye biliyorum

nehir canim insallah hamiledirsinnnnnnnn:CüvCüv
:

saol canım yorumun ıcın.bız bahcelı bır evde oturuyoruz.ondan olmus olabılırmı acaba.kedıler cok.ay sımdıde kendım ııcn endıselendım bak.bı enfeksıyon doktorunamı gıtmem lazım acaba?

evet canım hakslısın.bıraz daha ıyıyım kayınvalıdem rahatlattı benı saolsun...ben esıme uzuluyorum sadece.kendını cok kotu hıssedıyor..
sen atlatmıssın bu morel bozuklugunu ne guzel..

Canlarımmm ; ben geldimmm. Hemen geçmişe bir göz atayım. Öpüyorum çok. Şeniz Seviyorumm herkeşleri. :asigim:

ay hemde nasil zor bitanem..
olur olur seninde olur canim,bozma moralini...
hala olmak bambaska bisey,canindan daha degerli oluyo o minnacik sey...
birde dillensin sen o zaman gör...icine koyasi geliyo insanin:asigim:

canim hadi insallah hamissindir:Saruboceq:
halay cekmeyeli epey oldu yaa,mart geciyo kizlar hadi canlanin aaaa:sm_cool:

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Canlarımmm ; ben geldimmm. Hemen geçmişe bir göz atayım. Öpüyorum çok. Şeniz Seviyorumm herkeşleri. :asigim:

hoşgeldin canım :CüvCüv: bizde seni seviyoruz bitanem :1hug:

jeyand çok geçmiş olsun.
Aynı günleri bende yaşadım 2 sene önce.
Benim eşimde de taş vardı.
Resmen kıvranıyodu karşımda.
İdrarını yaparken çok canı yanıyodu.
En sonunda kırdırdık taşları.

canim cok gecmis olsun..herseyde bir hayir var iste,bak ameliyat olsaymis daha zorlanacakti belkide...
böyle gecmis olsun canima.s.

aaaaa kizlar ben asagidaki takvimime o bebegi koymamistim,yani hic bisey yoktu farkettiyseniz epeydir
simdi görünce sasirdim,bebek yola cikmista ilk sinyalleri mi veriyor ne:1shok:hihoyyyt

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

hoşgeldin canım :CüvCüv: bizde seni seviyoruz bitanem :1hug:

canim cok gecmis olsun..herseyde bir hayir var iste,bak ameliyat olsaymis daha zorlanacakti belkide...
böyle gecmis olsun canima.s.

sğl canım arkadaşlarım benimm..inşş çar çabuk düşürür ..düşmesse ben kıracak taşlarını klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…