inşş canım.. trakröre mi bindirsem ne yapsam kocişi,he tabü bulabilirsem
saol canım yorumun ıcın.bız bahcelı bır evde oturuyoruz.ondan olmus olabılırmı acaba.kedıler cok.ay sımdıde kendım ııcn endıselendım bak.bı enfeksıyon doktorunamı gıtmem lazım acaba?
Çok geçmiş olsun canım...((
Nevro canım göğüs damarlarına bak bakalım cildinde belirmişmi iyice..
inşş canım.. trakröre mi bindirsem ne yapsam kocişi,he tabü bulabilirsem
aaaaa kizlar ben asagidaki takvimime o bebegi koymamistim,yani hic bisey yoktu farkettiyseniz epeydir
simdi görünce sasirdim,bebek yola cikmista ilk sinyalleri mi veriyor ne:1shok:hihoyyyt
aaaaa kizlar ben asagidaki takvimime o bebegi koymamistim,yani hic bisey yoktu farkettiyseniz epeydir
simdi görünce sasirdim,bebek yola cikmista ilk sinyalleri mi veriyor ne:1shok:hihoyyyt
canım geçmiş olsun . bira içir düşürtüyormuş :dance:
jeyannd çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin eşine
Nevrom canım hoşgeldina.s. her zamanki gibi bomba gibisin maşallah aman nazar değmesin arkadaşıma:1hug:
canım ben hormon testlerinden çok anlamıyorum...hormon sonucları..
tsh 1.29
fsh 8.86
lh 5.95
e2 90.31
prolaktın 14.64
bunlardan bırı yuksek cıkmıs bu ne acaba.enfeksıyonmu var bende
toxoplazma 64.25
ıste bunlar arkadaslar eger bılenınız varsa rıca etsem yorumlarmısınız..
canım inşalah pozitif olur....rabbim emeklerinin karşılığını versin...kızlar benim dün akşam belim karnım çok ağrıdı regl olcakmışım gibi doktoru aradım bugün test yapabilirsin dedi 10. gün zor karar verdim ama arkadaşlarında desteğiyle kan verdim 5 te alıcam sonucu çok korkuyorum...
çok geçmiş olsun canım...üüzntünü çok iyi aanlıyorum...kıslar bu arada pazar günü eşim maçta görevliydi.bana gece 12 den önce gelemem dedi..saat sekiz gibi zil çaldı otomatikten seslendim eşimdi .o an bişey olduğunu anladım yoksa o saate gelemezdi daha maç bitmemişti çünkü..ama o anda içime bir ateş düştü ve ılık ılık aktı sanki içimden..meğerse eşim görevde hastalanmış acile kaldırmış arkadaşları sonrada eve getirdiler.böbreklerinde taş varımş meğerse onları düşürüyormuş birde taşımız eksikti sanki.ikiyi ameliyatı ertelemişiz diyorum ameliyat yarası henüz geçmemiş olacaktı.hem ameliyat yeri hem taş ikisi birden çok ağır gelecekti kocişime.ama o gece 2,30 kadar başını bekledim elimden bişeyde gelmiyordu kıvrandı durdu aşkım..eşimi daha önce böyle hiç görmemiştim eşime belli etmedim ama çok üzüldüm gözlerim boncuk boncuk senağlama senağlama oldu zor tuttum kendimi.şimdi sevk yaptırdı tekrar üroloji doktoruna görünmek için ..inş çabucak düşürür taşını yaaa.bugün biraz daha iyi.dün gece galiba düşürdüm bir tane ama emin değil oda..çok canım yanıyordu birden idrar yaptım ve geçti diyor belki düşmüş olabilir diye düşünüyor
sğll canım sen nasılsın daha iyisindir umarım :1hug:
ay hemde nasil zor bitanem..
olur olur seninde olur canim,bozma moralini...
hala olmak bambaska bisey,canindan daha degerli oluyo o minnacik sey...
birde dillensin sen o zaman gör...icine koyasi geliyo insanin:asigim:
Cucum sinyallerin gelmiş hadi hayırlısı bakalım yoksa mart ayı uğurlumu geldi ne hadi bi süpriz yap bakalım bize:1hug:
delikafadulden heee evet bende gördüm arkasında bin kadın gölgesi var sen misin neeee delikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyyt
kolay gelsin canım bizlerde seni öpüyoruz :1hug:a.s.kaydirigubbakcemile3-badem-+, aymes, canzi3445, cucu-pete, Fadik, ilkbahar_20, ozlem82do, rapunzell_82+
kıslar benim yemek yapmam lazım daha çıkıyorumakşama yine gelirim hepinizi öptümmm
ben daha yeğenimi göremedim sadece resimler
ama ona rağmen çok farklı şeyler hissediyorum ona karşı
bütün çocuklardan farklı
görsem naparım bilmiyorum
uzaktan bile olsa hala olmak güzel çok güzel
anne olmayı hiç tahmin edemiyorum zaten
-badem-+, aymes, canzi3445, cucu-pete, Fadik, ilkbahar_20, ozlem82do, rapunzell_82+
kıslar benim yemek yapmam lazım daha çıkıyorumakşama yine gelirim hepinizi öptümmm
amin insallah mevlam yuzumuze gulsun cok bekletmesin
canim benim hastalananlarda ben niye yokummmmmmmmmm
seni yormak istemem ama bende 14 martta canim hastalandimkendine dikkat et ananas yemeyi unutma bu arada
iyi geceler tatli ruyalar herkeseeeeeeeeeeee
sorma canım kahvaltıya arkadaşım gelcek yatmadım tekrar
ayyyy birde adet bekliyorum tık yokkk belirti hiçç yokkkkkötükedihüso
hehe,dagdan tastan ümit sinyalleri beklioskaydirigubbakcemile3
ben koymadim,kim koydu o bebegi oraya bakiiimmmnaniknanik
ay zaten doktorun sekreteri sinirimi bozdu dün,dosyama bakinca himm epey uzun süre olmus diyo gicik gicikÇok üzgünüm çoook
ona inat gelsin minnik kelebegim artik:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?