Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saol canım yorumun ıcın.bız bahcelı bır evde oturuyoruz.ondan olmus olabılırmı acaba.kedıler cok.ay sımdıde kendım ııcn endıselendım bak.bı enfeksıyon doktorunamı gıtmem lazım acaba?

.canım enfeksiyonu ne zaman kaptığın bilinemez ki belki çocukluk döneminde bile kapmış olabilirsin.ama tedaviden önce enfeksiyon hastalıkları bölümüne gitmeni tavsiye ederim..belki bir üst tetkik falan yapar.. ne için olduğunu sorarsa zaten anlatırsın durumunu..

aaaaa kizlar ben asagidaki takvimime o bebegi koymamistim,yani hic bisey yoktu farkettiyseniz epeydir
simdi görünce sasirdim,bebek yola cikmista ilk sinyalleri mi veriyor ne:1shok:hihoyyyt

Cucum sinyallerin gelmiş hadi hayırlısı bakalım yoksa mart ayı uğurlumu geldi ne hadi bi süpriz yap bakalım bize:1hug:

jeyannd çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin eşine

Nevrom canım hoşgeldina.s. her zamanki gibi bomba gibisin maşallah aman nazar değmesin arkadaşıma:1hug:

aaaaa kizlar ben asagidaki takvimime o bebegi koymamistim,yani hic bisey yoktu farkettiyseniz epeydir
simdi görünce sasirdim,bebek yola cikmista ilk sinyalleri mi veriyor ne:1shok:hihoyyyt

delikafadulden heee evet bende gördüm arkasında bin kadın gölgesi var sen misin neeee delikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyyt

canım geçmiş olsun . bira içir düşürtüyormuş :dance:

evet öyleymiş sanırım dün arkadaşıda söyledi bira iç çabuk düşer diye..adam sonra alkolik olup çıkmasın başıma

jeyannd çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin eşine

Nevrom canım hoşgeldina.s. her zamanki gibi bomba gibisin maşallah aman nazar değmesin arkadaşıma:1hug:

sğlll canımcığımm

-badem-+, aymes, canzi3445, cucu-pete, Fadik, ilkbahar_20, ozlem82do, rapunzell_82+

kıslar benim yemek yapmam lazım daha çıkıyorum akşama yine gelirim hepinizi öptümmm

canım ben hormon testlerinden çok anlamıyorum...
ama toxoplazma enfoksiyon olduğunu gösteriyor...bu salam sucuk gibi şeyleri tüketmektende olabiliyormuş...canım şimdi nette biraz arştırdımda bu rahatsızlık düşük bile yapıyormuş..bu yüzden hamilelere bu testi yapıyorlarmış...
ya ben bu testin adını ilk defa duydum...daha neler öğreneceğiz
canım goglede ararrken bunlarıda buldum..istersen birak karıştır....benim işim vardı pek okuyamadım...
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU - toxoplazma Etiketli Konular

canım inşalah pozitif olur....rabbim emeklerinin karşılığını versin...
çok geçmiş olsun canım...üüzntünü çok iyi aanlıyorum...
onlar biizm canlarımız:asigimnlara birşey oldumu bizde çok üzülüyoruz...
rabbim beterinden korusun...

sğll canım sen nasılsın daha iyisindir umarım :1hug:

İyi sayılırım canım..Bir adet olduğumu görsem daha iyi olucam..Bu gün 31.günüm doldu...

Araştırma yapıyordum.Allah nasib eder de hamile kalırsam tekrar ..12. haftadan sonra serklaj ameliyatı sonrası uzun süre hastanede yatmayı düşünüyorum....3-4 ay falan....

ay hemde nasil zor bitanem..
olur olur seninde olur canim,bozma moralini...
hala olmak bambaska bisey,canindan daha degerli oluyo o minnacik sey...
birde dillensin sen o zaman gör...icine koyasi geliyo insanin:asigim:

ben daha yeğenimi göremedim sadece resimler
ama ona rağmen çok farklı şeyler hissediyorum ona karşı
bütün çocuklardan farklı
görsem naparım bilmiyorum
uzaktan bile olsa hala olmak güzel çok güzel
anne olmayı hiç tahmin edemiyorum zaten

Cucum sinyallerin gelmiş hadi hayırlısı bakalım yoksa mart ayı uğurlumu geldi ne hadi bi süpriz yap bakalım bize:1hug:

delikafadulden heee evet bende gördüm arkasında bin kadın gölgesi var sen misin neeee delikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyyt

hehe,dagdan tastan ümit sinyalleri beklioskaydirigubbakcemile3
ben koymadim,kim koydu o bebegi oraya bakiiimmmnaniknanik
ay zaten doktorun sekreteri sinirimi bozdu dün,dosyama bakinca himm epey uzun süre olmus diyo gicik gicikÇok üzgünüm çoook
ona inat gelsin minnik kelebegim artik:Saruboceq:

benim minik prensimde yasina basacak nerdeyse ama 3 defa kisa kisa gördüm..
inan görünce kopamayacaksin...
ay evet anne olmayi tahmin bile edemiyorum ya
rabbim bizede nasip etsin:Saruboceq:

Tamam canım onu da hallettim. a.s. Ananas mı? Ananas benim yaşam biçimim artık. cokacimcoook kaydirigubbakcemile3 Bir Ananası 3 günde bitiriyorum. Bir de her sabah sıkma ananas suyu içiyorum , en doğalından. :içelim: Şeniz

sekretere neymiş süreden allah allah insana morel verceklerine daha çok bozuyorlar böyle insanlara gıcık oluyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…