gunaydın arkadaslar 2-3 gundur gıremedım topıge uyelıgınız yoktur dıyodu sureklı neden ole oldu anlamadım
merhaba kıslaaaaarrr, uzuuun bir aradan sonra ben geldimmeşimin varikosel ameliyatından sonra kayınpederim bir ameliyat geçirdi oyüzden 2 haftadır sizlerle sohbetten uzak kaldım arada sayfayı açıyorum ama bikaç sayfa okuyup hemen çıkmak zorunda kalıyorum yazamıyorum bile
eeee nasılsınız görüşmeyeli önemli gelişmeler olmuştur anlatın bakiiimm yada olanları kısaca biri bana özetlesin sizde bu çene varken 2 haftalık bi geçmişi okumam mümkün değil çünkükaydirigubbakcemile3
yok canim ondan moral falan isteyen..randevumu düzgün yazsin tamam..kimse ondan güleryüz tatli dil beklemiyor sonucta...sekretere neymiş süreden allah allah insana morel verceklerine daha çok bozuyorlar böyle insanlara gıcık oluyorum ya
zaten o doktor sekreterlerine bir kılım sorma
seçme hepsi seçme
listeyı aglayarak okudum malesef.boyle bırsey yazacagım hıc aklıma gelmemıstı.dun esımın test sonucunu aldık.gorunce ınanamadım.morfolojı%0.ya koca bır sıfır.esımde bende yıkıldık.gelır gelmez uyuduk.sabahta ıse gıttı ben gormeden.sadece benı optugunu hatırlıyorum.kım bılır suan ne halde.yok ya ben ınanmıyorum artık hıcbırseye.olmucak ıste.hıc umudum kalmadı artık.bıde salak doktor daha gencsınız uc yıllık evlı olun oyle gelın dedı.ne yapacagımı sasırdım.allahım sana ısyan etmem hıcbırzaman ama ben daha fazla dayanamıyorum.yoruldum artık.
nevrocum bak bende boyle bır sonucla geldım ıste aranıza.ne guzel esımın sorununda sadece sayı yazıyordu.sımdı morfolojıyıde ekle ıstersen.napalım kaderımız buymus.rabbım sabır versın ve senın gıbı metanetlı olma gucu versın ınsallah.sperm sonucunu payasırım sımdı..
ınsallah rabbım senın yuzunu guldururde bızde bıraz olsun moral buluruz..
sperm sayısı:63 mılyon
hereket %78
toplam ılerı hareketlı sperm sayısı:490 mılyon.
morfolojık analız:%0
dıger onemsızlerı yazmıyorum volumu falan..
ıste koca bır sıfır..
hormon sonucları..
tsh 1.29
fsh 8.86
lh 5.95
e2 90.31
prolaktın 14.64
bunlardan bırı yuksek cıkmıs bu ne acaba.enfeksıyonmu var bende
toxoplazma 64.25
ıste bunlar arkadaslar eger bılenınız varsa rıca etsem yorumlarmısınız..
ayyyy kızlar daha adet olmadım geçen ayın 28 olmam lazımdı bu ayın 28 geliyo daha yok....acayip geriliyorum sinirli olduğumu belli etmeyeyim diyorum ama arada patlak veriyo .......off ya bugün kocişte geliyor birkaç gün evde inşallah ona patlamam ......eve gelmeden aradı babası aramış ben daha 2 gün oldu oradan geleli hastalarmış oraya çağırıyolarmış bende kendi adına konuş ben yeni geldim hem hasta falanda değiller gitmemiz için diyolar dedim birazcık sesimi yükseltmişim bana ne bağırıyon dedi bende kusura bakma 2 haftadan beri devamlı yanlarındayım bu sefer senle evde kalacaz gezecez başbaşa dedim ........dedim amma malesef rahat bırakmazlar zaten gerginim sinir küpü olmuşum bide onları çekemem .....2 gün yetti bana sağolsun kaynanatörün çenesi sapasağlam kafa ütülüyor ben aldım alacağımı 1 aylık stok yapmışım giderse oğlu gitsin oda alsın stoğonu
kızlar benim dün akşam belim karnım çok ağrıdı regl olcakmışım gibi doktoru aradım bugün test yapabilirsin dedi 10. gün zor karar verdim ama arkadaşlarında desteğiyle kan verdim 5 te alıcam sonucu çok korkuyorum...
kıslar bu arada pazar günü eşim maçta görevliydi.bana gece 12 den önce gelemem dedi..saat sekiz gibi zil çaldı otomatikten seslendim eşimdi .o an bişey olduğunu anladım yoksa o saate gelemezdi daha maç bitmemişti çünkü..ama o anda içime bir ateş düştü ve ılık ılık aktı sanki içimden..meğerse eşim görevde hastalanmış acile kaldırmış arkadaşları sonrada eve getirdiler.böbreklerinde taş varımş meğerse onları düşürüyormuş birde taşımız eksikti sanki.ikiyi ameliyatı ertelemişiz diyorum ameliyat yarası henüz geçmemiş olacaktı.hem ameliyat yeri hem taş ikisi birden çok ağır gelecekti kocişime.ama o gece 2,30 kadar başını bekledim elimden bişeyde gelmiyordu kıvrandı durdu aşkım..eşimi daha önce böyle hiç görmemiştim eşime belli etmedim ama çok üzüldüm gözlerim boncuk boncuk senağlama senağlama oldu zor tuttum kendimi.şimdi sevk yaptırdı tekrar üroloji doktoruna görünmek için ..inş çabucak düşürür taşını yaaa.bugün biraz daha iyi.dün gece galiba düşürdüm bir tane ama emin değil oda..çok canım yanıyordu birden idrar yaptım ve geçti diyor belki düşmüş olabilir diye düşünüyor
aaaaa kizlar ben asagidaki takvimime o bebegi koymamistim,yani hic bisey yoktu farkettiyseniz epeydir
simdi görünce sasirdim,bebek yola cikmista ilk sinyalleri mi veriyor ne:1shok:hihoyyyt
hehe,dagdan tastan ümit sinyalleri beklioskaydirigubbakcemile3
ben koymadim,kim koydu o bebegi oraya bakiiimmmnaniknanik
ay zaten doktorun sekreteri sinirimi bozdu dün,dosyama bakinca himm epey uzun süre olmus diyo gicik gicikÇok üzgünüm çoook
ona inat gelsin minnik kelebegim artik:Saruboceq:
Çok geçmiş olsun canım...((
Nevro canım göğüs damarlarına bak bakalım cildinde belirmişmi iyice..
nasılsınız bakalım.
nevrocum nasılsın. nasıl gidiyor
bademimm ; canım nasılsın? :1hug: :asigim: a.s.
Benim göğüslerimdeki damarlar hep belirgindir. Bu sebeple bu konuda yorum yapmam imkansız bitanem. :uhm: :1rolleyes:
hoşgeldin nevro. nasıl gidiyor bekleyiş.iyisin inşallah.
canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
hoşgeldin canım :CüvCüv: bizde seni seviyoruz bitanem :1hug:
hosgeldin canimmm:1hug:
nasilsin bakalim???ayyy bebisler nasillar acabaa
jeyannd çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin eşine
Nevrom canım hoşgeldina.s. her zamanki gibi bomba gibisin maşallah aman nazar değmesin arkadaşıma:1hug:
Nevrocum bebişler inşallah yerlerinde rahattırlar
Aaa evet canım orda bebek çıkmış. hem de arabası varrr. delikafadulden delikafadulden Yola çıkmış annesi. Geliyorrr. Ben demiştim zaten. Bebişlerim dedilerki "Diğeyleyi yoldalay , heykeşe şöyle anne ; heykeşley sevinsinnn" :lepi: :lepi: :lepi:
O sekretere deklava: :mymeka: .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?