Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım eşin nasıl iyidir inşallah. Kayınpederine de geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah. a.s.

sekretere neymiş süreden allah allah insana morel verceklerine daha çok bozuyorlar böyle insanlara gıcık oluyorum ya
yok canim ondan moral falan isteyen..randevumu düzgün yazsin tamam..kimse ondan güleryüz tatli dil beklemiyor sonucta...klava:
zaten o doktor sekreterlerine bir kılım sorma
seçme hepsi seçme

hehe cok güldümmm:roflol:
ama haklisin,cogunu özellikle seciyorlar sankia.s
bende dedim ama "evet,sorun oldugu icin haftada iki gün burdayim zaten"diye...
kötükedihüso

sperm sayısı:63 mılyon
hereket %78
toplam ılerı hareketlı sperm sayısı:490 mılyon.
morfolojık analız:%0
dıger onemsızlerı yazmıyorum volumu falan..
ıste koca bır sıfır..

Canım morfolojinin o çelmesine siz de takıldınız demek. Çok üzgünüm çoook Canım sabırla zamanla düzeleceğini ümit etmekten başka birşey yok. :teselli: Tedavisi yok gibi gözükse de mucizelere her zaman açık olmalıyız. İmkansız demek Allahı inkar etmek gibi birşey olur bence. Hem bundan önce böyle sonuçlar çıkmamıştı. Gelip geçici bir durum olabilir. Kronikleşmemiştir inşallah. Bizimkisi artık kornikleşmişti biliyorsun. Allah yardımcınız olsun canım. Allah şifasını verir inşallah. Sayı ve hareket çok güzel maşallah. Senin hormonlarından ben birşey çıkaramadım canım. Pek bilmiyorum onları. :uhm: Öpüyorum kocamann. Şeniz

merhaba kızlarr ben geldim. Ama fazla vaktim yok. Biraz size bakıp çıkacağım. Keyifler iyidir inşallah. süprizzzzz

Canım hiç test yapmadın sanırım. Peki düşünüyormusun? Eşinle kavuştuğuna çok sevindim. Başkaları için gerilim yaratmayın aranızda. Gidin bir gün zaman geçirin sonra dönersiniz evinize. Şeniz

Canım merakla bekliyorum sonucunu. İnşallah pozitiftirrrrrrrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey:

Canım çok geçmiş olsun. O taş çok fena birşey yaa. Allah kurtarsın , şifasını versin inşallah. Belki düşürmüştür. İnşallah düşürmüştür. Değilse de tez zamanda düşürür inşallah. :Saruboceq: Öpüyorumm. Şeniz

aaaaa kizlar ben asagidaki takvimime o bebegi koymamistim,yani hic bisey yoktu farkettiyseniz epeydir
simdi görünce sasirdim,bebek yola cikmista ilk sinyalleri mi veriyor ne:1shok:hihoyyyt

Aaa evet canım orda bebek çıkmış. hem de arabası varrr. delikafadulden delikafadulden Yola çıkmış annesi. Geliyorrr. Ben demiştim zaten. Bebişlerim dedilerki "Diğeyleyi yoldalay , heykeşe şöyle anne ; heykeşley sevinsinnn" :lepi: :lepi: :lepi:

O sekretere de klava: :mymeka: .......

Çok geçmiş olsun canım...((

Nevro canım göğüs damarlarına bak bakalım cildinde belirmişmi iyice..

bademimm ; canım nasılsın? :1hug: :asigim: a.s.

Benim göğüslerimdeki damarlar hep belirgindir. Bu sebeple bu konuda yorum yapmam imkansız bitanem. :uhm: :1rolleyes:

bademimm ; canım nasılsın? :1hug: :asigim: a.s.

Benim göğüslerimdeki damarlar hep belirgindir. Bu sebeple bu konuda yorum yapmam imkansız bitanem. :uhm: :1rolleyes:

ınşallah yakında güzel haberlerini alırız canım..Hamilelikte göğüs cildindeki damarlar eskisinde çok belirgin oluyor...Ve göğüs uçları koyulaşıyor...

selam kızlar ben geldim ben iyiyim çok şükür doktordan geldim allahın izni ile tüp bebeğe başladık rabbim hayırlısını versin şimdiden çok heyecanlandım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür bu akşam iğnemi olucam kısa protokol uygulanacak :Saruboceq:

hoşgeldin nevro. nasıl gidiyor bekleyiş.iyisin inşallah.

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

hoşgeldin canım :CüvCüv: bizde seni seviyoruz bitanem :1hug:

hosgeldin canimmm:1hug:
nasilsin bakalim???ayyy bebisler nasillar acabaa

jeyannd çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin eşine

Nevrom canım hoşgeldina.s. her zamanki gibi bomba gibisin maşallah aman nazar değmesin arkadaşıma:1hug:

Nevrocum bebişler inşallah yerlerinde rahattırlar

Sağolun güzellerrimm. Şekerlerimmm.. Sevgi pıtırcıklarımm. Huzur veren canım arkadaşlarım. :1hug: :asigim: a.s.

İyiyiz çok şükürrr. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allaha emanetiz her zamanki gibi. Onlar da ben de heyecanlıyız. Hiç onlar bana , ben de onlara bu kadar yakın olmamıştımm. :asigim: :asigim: :asigim::asigim:

Sizler sayesinde günleri eritiyorum. Boş bırakmıyorsunuz beni. Sürekli yazıyor , soruyorsunuz. Şeniz İlginiz için çok teşekkürler. a.s. Allah hepinizden razı olsun. Gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eyleyip , tez zamanda versin inşallah Allahımm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Nevrocan gögüs uçlarında kararma varmı??? Birde kasıklarına bak damarların belirginleşmişmi? böyle şerit şerit olur birde bacakların üstüne bak ordada damarlar belirginleşmişmi? Bunlar birer işarettir.

canım benim senin bebişlerde senin gibi tatlı sevecen bak hemen bizleri düşünmeye başlamışlar bile yan gelip yatmıyorlar onlarda orda bebiş listesi hazırlıyorlar galiba :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…