Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyidir canım çok şükür. :Saruboceq: Sen nasılsın tatlım? a.s. Sınav nasıl geçti diye sormuştum dün ama kaçtı sanırım arada.. yerimseniben

iyiyim canım sağol.iyi geçti. geçmişi daha okuyamadım dün bir ara girdim fazla kalamadım zaten. şimdi biraz biraz okumaya başlıyıcam.
ayyyyy az kaldı halayları çekmeye canım hadi hayırlısı bakalım :1hug:

hoşgeldin canım hayırlısı olsun canım inşallah tedavinin sonucu pozitif olur ve bebişlerine sağlıcakla kavuşursun canım allahım yardımcın olsun inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah yakında güzel haberlerini alırız canım..Hamilelikte göğüs cildindeki damarlar eskisinde çok belirgin oluyor...Ve göğüs uçları koyulaşıyor...

Canım ben o denli bir fark farkedemedim. Göğüslerim büyüklerdir. Damarlar da bellidir. Ucu da çok açık renk değildir normalde de. Şansıma yanii. kaydirigubbakcemile3 İnşallah canımm , Aminnn. :Saruboceq: Şeniz

Geçen salı transferim oldu. Bugün ilk günü de sayarsam 8. gün ama o ilk günü saymıyorsak 7. gün oluyor. Öğleden sonra ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Gebelik destekleyiciymiş. Benim aşılamalarımda da yaptırmışlardı. Biliyorsunuz bu da yalancı hcg salıyor kana. Bu sebeple test tarihim 24 Mart. :teytey: :teytey: :teytey:

Canımmmmmmmmmm. :teytey: :teytey: :teytey:Çooooooook sevindimmm yaaaaaaa. :dance: :dance: :dance: Gözlerim dolduuu inannn senağlama Allahım inşallah bağışlayacakkk. Hayırlı olsun canımm. Çok ama çok sevindim. Çok öpüyorum seni. Şeniz Şeniz Şeniz Canımsınnnnnnnnn. Dualarımdasınnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yok nevrom ya test falan yaptırmayı düşünmüyorum...dr gittiğimde bende doğuştan gelen aşırı yumurtlama varmış oda adet düzensizliği yaparmış bazen gününde geliyo bazende çok sektiriyo .....dr bunun avantajları çok diyodu mesela geç menepoz çoğul gebelik ama sperm olsa gerçekleşecekte ne yapalım kaçmış namussuzlar...yoklar şimdilik herhalde ...doğum kontrol hapı verdi ben kullanmıyorum daha doğrusu kullanamıyorum yan etkisinden dolayı ben kontaklens kullanıyorum oda aşırı duyarllık gösteriyo....... bende mecburen stres yapıp bekliyorum kırmızıları diğer göz dr gitiğimde tüpbebeğe başlıyacağız görmeme engel olurmu diye sorduğumda eğerki hamişlik gerçekleşirse hormon dengen bozulur buda hassasiyete neden olur lenslerini kullanamazsın çoğu zaman dedi ya ben lenslerimi takamazsam doğru düzgün görememki alışmış benim lenslerim özelde yurtdışından siparişle geliyor bir nevi cam lens ...eşimde dalga geçiyordu eve kapatırsın kendini çıkmazsın ben senin yerine gezer sana anlatırım diyodu ...rabbim tüm hastalıklara acil şifalar versin inşallah

hoşgeldin canım hayırlısı olsun canım inşallah tedavinin sonucu pozitif olur ve bebişlerine sağlıcakla kavuşursun canım allahım yardımcın olsun inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok sağol inrşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :Saruboceq:

Valla canım kasıklarıma bakmadım. :1rolleyes: Ama bacaklarımda öyle birşey gördüm sanki sabah. delikafadulden Kasıklarıma da bakayım bir ara. yerimseniben Onların vereceği işarete kurban olayım bennnn. :asigim: :asigim: :asigim:

Canım sınavın iyi geçtiğine çok sevindim. İnşallah sonuçlar güzel gelir. :Saruboceq: :hooray:

İnşallah canımm. Hayırlısı inşallahh. Her şeye hazırlıklıyım. :Saruboceq:

nevrom canım benim çok sağol artık başladık rabbim hayırlısını versin ama çok heyecanlıyım ben doktordayken bir kadında test sonucunu bekliyordu ben de çok merak ettim sonuç pozitif darısı bizlerin başına canım sen de inan benim dualarımdasın inşallah bebişlerine kavuşmana az kalmıştır seni seviyorum Şeniz

Düşünmezler mi hiç. :1hug: :asigim: Örgütlemişler herkesi. kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 Dediğin gibi liste falan da tutuyor olabilirler. :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3 Heykeşley mutlu olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh Yarabbimmmmmmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Peki ne olacak canım. Tüp Bebeğe başladığında hep bu sorun olacak o zaman. :uhm: Tedavisi oluyor mu , lazerle felan.

canım çok sevindim bebişine kavuşmana az kaldı desene. hayırlısı ile her şey güzel geçer be en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun inşallah canım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah canımm. Aminnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah pozitif sonucu almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Bak herşey ne kadar da çabuk gelişti. delikafadulden Dün düşünüyoruz demiştin , bugün başladık diyorsun. :sm_cool: Allah senin de işlerini rast getirecek inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Ben de seni çooooooook seviyorumm bitanemm. :asigim: :asigim: :asigim:

ay kıpır kıpırsınız 10 dakika bakmadım bi sürü msj olmuş
nehirin sonucu gelir birazdan
hayırlısı olsun

kızlarrr ben hamiş kaldığımı ancak ve ancak iştahtan kesildiğimde anlarım test yapmadan teşhisi koyarım çünkü canımın istemediği şey yok hemen hemen mesela bugün incir istedi dün erik meyveye karşı ıvır zıvır yiyeceklere karşı zaafım var diyorum ya bende ne zaman iştahsızlık olur o zaman hamişimdir....canım lazerlik bir durum değil bendeki sadece kontaklensle tedavisi bide sürekli suni gözyaşı kullanıyorum ismi bile tuhaf keratokonüs yani gözde sivrileşme ilerde gerekirse kornea nakli yapılacak inşallah bu duruma gerek kalmaz lenslerle geçer ....tüpbebeğede başlarsam gebelik kesinleşirse evden dışarı çıkmam zorunlu olmadıkça çok gerektiği zaman takarım lenslerimi yeterki gelsinde meleğim razıyım bu durumlara ..........hejacım hayırlı olsun tedavin canım

ay kıpır kıpırsınız 10 dakika bakmadım bi sürü msj olmuş
nehirin sonucu gelir birazdan
hayırlısı olsun

Ayyy canım evettt yaaa birazdan gelir haber. :dance: :dance: :dance: İnşallah pozitiftir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allahım bağışlamıştır inşallahhhhhhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım çok sevindim bebişine kavuşmana az kaldı desene. hayırlısı ile her şey güzel geçer be en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun inşallah canım

canım çok sağol inşallah az kalmıştır dediğin gibi :CüvCüv: rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq:

Yeterki gelsinn bebişş. Biz fedakar anneleriz , herşeye göğüs gereriz onlar için. :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…