İnşallah canımm. Aminnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah pozitif sonucu almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Bak herşey ne kadar da çabuk gelişti. delikafadulden Dün düşünüyoruz demiştin , bugün başladık diyorsun. :sm_cool: Allah senin de işlerini rast getirecek inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Ben de seni çooooooook seviyorumm bitanemm. :asigim: :asigim: :asigim:
canım gerçekten haklısın her şey çok çabuk gelişti inşallah sonuçta böyle çabuk ve pozitif olur Şeniz
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile3:a015:
hade kızlar sizlere iyi sohbetler muhabbetler ...ben kaçom önce bi duş alam yıkanam süslenem kokulanam giyinem sonrada kocişi bekliyem malum yoktu kaç günlerden beri iyi karşılamam lazım lazımki oda beni iyi karşılasın....hepinizi öpüyorum güzellerrrrrrŞeniz
Kızlar merhaba herkese a.s.
nehirde umarım olumlu sonuçla gelir sonucu öğrenmiştir belki :ecrin_bebek:
bende çok kötüyüm bu arada halsiz bitkin bugünüm berbat geçti yatmakla heryerim kırılıyor üşüyorum yanıyorum anlamadım gitti.. Düzelmezsem dr yolu göründü
çok hastayım senağlama
Valla canım kasıklarıma bakmadım. :1rolleyes: Ama bacaklarımda öyle birşey gördüm sanki sabah. delikafadulden Kasıklarıma da bakayım bir ara. yerimseniben Onların vereceği işarete kurban olayım bennnn. :asigim: :asigim: :asigim:
canım hadi hayırlı olsunn gelsinn kızına birkardeşşş inşallaaahhh:Saruboceq::Saruboceq:selam kızlar ben geldimben iyiyim çok şükür doktordan geldim allahın izni ile tüp bebeğe başladık rabbim hayırlısını versin şimdiden çok heyecanlandım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür bu akşam iğnemi olucam kısa protokol uygulanacak :Saruboceq:
canım nasılsınn sınavın nasıldı bakalımmm....sml kızlar
pozitiff kadıınnn nevrooooCanlarımmm ; ben geldimmm.Hemen geçmişe bir göz atayım. Öpüyorum çok. Şeniz Seviyorumm herkeşleri. :asigim:
şimdi çıkıyorum umarım güzel haber verebilirim pembe köşeye transfer olmak tek hayalim..öpüyorum sizi..
Özellikle gün ışığında bak çok rahat göreceksin. Hamile kalındığında kan akımı direk kasıklara karına ve bacaklara doğru oluyor embriyo beslensin diye. Gögüs uçları ise süt hormonları devreye giriyo o nedenle kararma başlıyor hatta ışıkta bakınca gögüsünde harita gibi damarlar oluştuğunu uclarıda türk kahvesi telvesi bulaşmış gibi alaca bulaca kararma oluyorrr. Damarlar mavi mavi görünüyor.
canım hadi hayırlı olsunn gelsinn kızına birkardeşşş inşallaaahhh:Saruboceq::Saruboceq:
canım nasılsınn sınavın nasıldı bakalımmm....
pozitiff kadıınnn nevroooo
sen nasılsınn karagözlümmmm 24martaa az kaldıı hadi bakalımm dualarımızdasııınn:Saruboceq::Saruboceq:
canımm inşallah sende güzell sonuçla gelirr halayy çektirirsinn bizlereee:teytey::teytey:
selam kızlar ben geldimben iyiyim çok şükür doktordan geldim allahın izni ile tüp bebeğe başladık rabbim hayırlısını versin şimdiden çok heyecanlandım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür bu akşam iğnemi olucam kısa protokol uygulanacak :Saruboceq:
hade kızlar sizlere iyi sohbetler muhabbetler ...ben kaçom önce bi duş alam yıkanam süslenem kokulanam giyinem sonrada kocişi bekliyem malum yoktu kaç günlerden beri iyi karşılamam lazım lazımki oda beni iyi karşılasın....hepinizi öpüyorum güzellerrrrrrŞeniz
Kızlar merhaba herkese a.s.
nehirde umarım olumlu sonuçla gelir sonucu öğrenmiştir belki :ecrin_bebek:
bende çok kötüyüm bu arada halsiz bitkin bugünüm berbat geçti yatmakla heryerim kırılıyor üşüyorum yanıyorum anlamadım gitti.. Düzelmezsem dr yolu göründü
çok hastayım senağlama
Kız ben yarın gün ışığında balkona çıkıp bakıyım mi o zaman memişlere. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana en kısa zamanda tecrübe edeceğm canım. Çok sağolll. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?