Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım gerçekten haklısın her şey çok çabuk gelişti inşallah sonuçta böyle çabuk ve pozitif olur Şeniz

kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile3:a015:

Kızlar merhaba herkese a.s.

nehirde umarım olumlu sonuçla gelir sonucu öğrenmiştir belki :ecrin_bebek:

bende çok kötüyüm bu arada halsiz bitkin bugünüm berbat geçti yatmakla heryerim kırılıyor üşüyorum yanıyorum anlamadım gitti.. Düzelmezsem dr yolu göründü
çok hastayım senağlama

hade kızlar sizlere iyi sohbetler muhabbetler ...ben kaçom önce bi duş alam yıkanam süslenem kokulanam giyinem sonrada kocişi bekliyem malum yoktu kaç günlerden beri iyi karşılamam lazım lazımki oda beni iyi karşılasın....hepinizi öpüyorum güzellerrrrrrŞeniz

canım gerçekten haklısın her şey çok çabuk gelişti inşallah sonuçta böyle çabuk ve pozitif olur Şeniz

Aminn canım , inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :teytey: Kıpır kıpır oldu içim vallaaa. :sm_cool: Siz ona adım attınız ya o da üzmeyecektir , gelecektir Allahın izniyle. :Saruboceq:

Okişş :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

Canım hoşgeldinn. :1hug: Çok geçmiş olsun. a.s. Allah acil şifalar versin. Nerden buldu seni hastalık. :teselli: İnşallah ilaca gerek kalmadan düzelirsin. :Saruboceq:

Özellikle gün ışığında bak çok rahat göreceksin. Hamile kalındığında kan akımı direk kasıklara karına ve bacaklara doğru oluyor embriyo beslensin diye. Gögüs uçları ise süt hormonları devreye giriyo o nedenle kararma başlıyor hatta ışıkta bakınca gögüsünde harita gibi damarlar oluştuğunu uclarıda türk kahvesi telvesi bulaşmış gibi alaca bulaca kararma oluyorrr. Damarlar mavi mavi görünüyor.

kızlar mrh
bu gün yine çok yogundu iş yeri malesef
bende gelemiyorum ama aklım hep burda varmı bi yaramazlık
dilerim herkez iyiydir
nevrom ayşem de iyidir inş

canım hadi hayırlı olsunn gelsinn kızına birkardeşşş inşallaaahhh:Saruboceq::Saruboceq:
canım nasılsınn sınavın nasıldı bakalımmm....
Canlarımmm ; ben geldimmm. Hemen geçmişe bir göz atayım. Öpüyorum çok. Şeniz Seviyorumm herkeşleri. :asigim:
pozitiff kadıınnn nevroooo
sen nasılsınn karagözlümmmm 24martaa az kaldıı hadi bakalımm dualarımızdasııınn:Saruboceq::Saruboceq:
şimdi çıkıyorum umarım güzel haber verebilirim pembe köşeye transfer olmak tek hayalim..öpüyorum sizi..

canımm inşallah sende güzell sonuçla gelirr halayy çektirirsinn bizlereee:teytey::teytey:

Kız ben yarın gün ışığında balkona çıkıp bakıyım mi o zaman memişlere. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana en kısa zamanda tecrübe edeceğm canım. Çok sağolll. Şeniz

kızlar şimdi kocişle küçük cadı gelicek ben çıkıyorum sonra görüşürüz a.s.

canım benim çok sağol inşallah :CüvCüv::Saruboceq:

canim cok sevindim hadi bakalim hakkinda hayirlisi
bence nevro hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:CüvCüv:

hadii sana kolayy gelsinn
daha sonrası içinde tabiki kolayy gelsinn:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

canım sen üşütmüşsün galiba ıhlamur falan içç dinlenn
çok geçmiş olsunnn:teselli:

YOK BİTANEM SENNN ÖLE BALKONLARA ÇIKIPTA BAKAYIM DEME SAKIN HAAA sırnaşık şey TAM O SIRADA KOCİŞ GÖRÜNÜRSE KÖŞEDEN GÖRÜRSÜN O ZAMAN kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…