Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar mrh
bu gün yine çok yogundu iş yeri malesef
bende gelemiyorum ama aklım hep burda varmı bi yaramazlık
dilerim herkez iyiydir
nevrom ayşem de iyidir inş

İyiyiz canım çok şükür. Bak sormadan da edemez. Sen nasılsın bakimm? a.s. :asigim:

pozitiff kadıınnn nevroooo
sen nasılsınn karagözlümmmm 24martaa az kaldıı hadi bakalımm dualarımızdasııınn:Saruboceq::Saruboceq:

Aslında günler çabuk geçiyor Zambakımm , şaşkınım. Şükürler olsun. Rabbim her işimi kolaylaştırdığı gibi günleri de çabuk geçiriyor. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

YOK BİTANEM SENNN ÖLE BALKONLARA ÇIKIPTA BAKAYIM DEME SAKIN HAAA sırnaşık şey TAM O SIRADA KOCİŞ GÖRÜNÜRSE KÖŞEDEN GÖRÜRSÜN O ZAMAN kaydirigubbakcemile

Di mi ama. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :1shok: O zaman göz çevremdeki damarlar belirginleşebilir. :roflol: :roflol: :roflol:

Di mi ama. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :1shok: O zaman göz çevremdeki damarlar belirginleşebilir. :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
Aslında günler çabuk geçiyor Zambakımm , şaşkınım. Şükürler olsun. Rabbim her işimi kolaylaştırdığı gibi günleri de çabuk geçiriyor.

allahımm yardımcın olsunn inşallahh sonucun pozitif olurdaaa bizlerde seninle mutlulugunu paylaşırızzz
:sm_cool::sm_cool:

kızlar adetten kaç günn sonra yumurta çatlıyorrr

Canım kişiden kişiye değişir. Mesela ben 26 günde bir hastalanırdım bazen , bazen de 29. Yani kendi içimizde bile bir ayımız bir ayımıza uymuyor. Dolayısıyla yumurtlama günleri de değişiyor. Adetin kaç günde bir geliyorsa , ondan 14 çıkar ; işte o gün yumurtluyorsun. a.s. Benim o şekildeydi. yerimseniben

YOK BİTANEM GÖĞÜSLERİN YERİNE GÖZÜN KARARIR klava:

Hah bu tam oldu işte. Harikasınn. :lepi: :roflol:

Nehir 5 te alıcaktı sonuçları ama hala gelmemiş inşallah herşey yolundadır

İnşallah yolundadır canım. Belki şimdi sevinçten sorhoş olmuşlardır. Kutlamaya gitmişlerdir. İnşallahhhhh Yarabbimmmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

allahımm yardımcın olsunn inşallahh sonucun pozitif olurdaaa bizlerde seninle mutlulugunu paylaşırızzz:sm_cool::sm_cool:[/b][/font][/size]

Aminnn tatlımmm , inşallahh bal ağızlım.:Saruboceq: Şeniz

canım benim:1hug:inan çok sevindim:sm_cool: rabbim yardımcın olsun....

canım ya senin işinde zormuş:çok üzgünüm: rabbim yardımcın olsun...ama dediğin gibi bebiş bir gelsin bizler onun için herşeye katlanırız:asigim:

çok geçmiş olsun canım...
kısa zamnada geçer inşallah...

:jeyyar::jeyyar::jeyyar

bencede:roflol::roflol:
canım tülün altından bakabilirsin...bende merak etim...şimdi sizin oralarda güneş vardır:lepi:
bizim burd yokta:1rolleyes:

kızlar adetten kaç günn sonra yumurta çatlıyorrr

canım herkesinki aynı olmuyor ama 12- 16. gün arasında bir gün olma ihtimali yüksek....

bencede:roflol::roflol:
canım tülün altından bakabilirsin...bende merak etim...şimdi sizin oralarda güneş vardır:lepi:
bizim burd yokta:1rolleyes:

Haber geç geldi bana. kaydirigubbakcemile3 Öğleden önce vardı da 3'ten sonra gitti. Yağmur bilem çiseledi. Hava kapandı. sengözlerimebaksanab

Ben eccük kaçabilirmiyim canlarrr. :asigim: İnşallah ben gelene kadar nehirin de güzel haberi gelmiş olurrrrrr. :teytey: :teytey: :teytey: İyi sohbetler , güzel paylaşımlar. Şeniz Allaha emanet olun. :Saruboceq:

Ben eccük kaçabilirmiyim canlarrr. :asigim: İnşallah ben gelene kadar nehirin de güzel haberi gelmiş olurrrrrr. :teytey: :teytey: :teytey: İyi sohbetler , güzel paylaşımlar. Şeniz Allaha emanet olun. :Saruboceq:

kaç tabiki canım fazla yorma kendini sen ve bebilerinde allaha emanet olsunlar canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nevrom nasılsın canım nasıl gidiyor inşş sevineceğiz dualarımdasın tatlımm..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…