kızlar mrh
bu gün yine çok yogundu iş yeri malesef
bende gelemiyorum ama aklım hep burda varmı bi yaramazlık
dilerim herkez iyiydir
nevrom ayşem de iyidir inş
pozitiff kadıınnn nevroooo
sen nasılsınn karagözlümmmm 24martaa az kaldıı hadi bakalımm dualarımızdasııınn:Saruboceq::Saruboceq:
YOK BİTANEM SENNN ÖLE BALKONLARA ÇIKIPTA BAKAYIM DEME SAKIN HAAA sırnaşık şey TAM O SIRADA KOCİŞ GÖRÜNÜRSE KÖŞEDEN GÖRÜRSÜN O ZAMAN kaydirigubbakcemile
Di mi ama. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :1shok: O zaman göz çevremdeki damarlar belirginleşebilir. :roflol: :roflol: :roflol:
Di mi ama. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :1shok: O zaman göz çevremdeki damarlar belirginleşebilir. :roflol: :roflol: :roflol:
Aslında günler çabuk geçiyor Zambakımm , şaşkınım. Şükürler olsun. Rabbim her işimi kolaylaştırdığı gibi günleri de çabuk geçiriyor.
kızlar adetten kaç günn sonra yumurta çatlıyorrr
YOK BİTANEM GÖĞÜSLERİN YERİNE GÖZÜN KARARIRklava:
Nehir 5 te alıcaktı sonuçları ama hala gelmemiş inşallah herşey yolundadır
allahımm yardımcın olsunn inşallahh sonucun pozitif olurdaaa bizlerde seninle mutlulugunu paylaşırızzz:sm_cool::sm_cool:[/b][/font][/size]
canım benim:1hug:inan çok sevindim:sm_cool: rabbim yardımcın olsun....selam kızlar ben geldimben iyiyim çok şükür doktordan geldim allahın izni ile tüp bebeğe başladık rabbim hayırlısını versin şimdiden çok heyecanlandım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür bu akşam iğnemi olucam kısa protokol uygulanacak :Saruboceq:
canım ya senin işinde zormuş:çok üzgünüm: rabbim yardımcın olsun...ama dediğin gibi bebiş bir gelsin bizler onun için herşeye katlanırız:asigim:kızlarrr ben hamiş kaldığımı ancak ve ancak iştahtan kesildiğimde anlarım test yapmadan teşhisi koyarım çünkü canımın istemediği şey yok hemen hemen mesela bugün incir istedi dün erik meyveye karşı ıvır zıvır yiyeceklere karşı zaafım var diyorum ya bende ne zaman iştahsızlık olur o zaman hamişimdir....canım lazerlik bir durum değil bendeki sadece kontaklensle tedavisi bide sürekli suni gözyaşı kullanıyorum ismi bile tuhaf keratokonüs yani gözde sivrileşme ilerde gerekirse kornea nakli yapılacak inşallah bu duruma gerek kalmaz lenslerle geçer ....tüpbebeğede başlarsam gebelik kesinleşirse evden dışarı çıkmam zorunlu olmadıkça çok gerektiği zaman takarım lenslerimi yeterki gelsinde meleğim razıyım bu durumlara ..........hejacım hayırlı olsun tedavin canım
çok geçmiş olsun canım...Kızlar merhaba herkese a.s.
nehirde umarım olumlu sonuçla gelir sonucu öğrenmiştir belki :ecrin_bebek:
bende çok kötüyüm bu arada halsiz bitkin bugünüm berbat geçti yatmakla heryerim kırılıyor üşüyorum yanıyorum anlamadım gitti.. Düzelmezsem dr yolu göründü
çok hastayım senağlama
:jeyyar::jeyyar::jeyyarhade kızlar sizlere iyi sohbetler muhabbetler ...ben kaçom önce bi duş alam yıkanam süslenem kokulanam giyinem sonrada kocişi bekliyem malum yoktu kaç günlerden beri iyi karşılamam lazım lazımki oda beni iyi karşılasın....hepinizi öpüyorum güzellerrrrrrŞeniz
bencede:roflol::roflol:Di mi ama. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :1shok: O zaman göz çevremdeki damarlar belirginleşebilir. :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar adetten kaç günn sonra yumurta çatlıyorrr
kızlar nehir gelmedi dimi merak ettim sonucuda
ayşe ne yapıyo peki haberiniz varmı
bencede:roflol::roflol:
canım tülün altından bakabilirsin...bende merak etim...şimdi sizin oralarda güneş vardır:lepi:
bizim burd yokta:1rolleyes:
Canım kişiden kişiye değişir. Mesela ben 26 günde bir hastalanırdım bazen , bazen de 29. Yani kendi içimizde bile bir ayımız bir ayımıza uymuyor. Dolayısıyla yumurtlama günleri de değişiyor. Adetin kaç günde bir geliyorsa , ondan 14 çıkar ; işte o gün yumurtluyorsun. a.s. Benim o şekildeydi. yerimseniben[/FONT
canım yumurtlama tarihini tahmin ediyorumm ama nzaman çatlıyorr buu yumurta
26günde bir oluyorumm 12.gün yumurtlayıncaaa tam nezaman çatlarkiii:uhm::uhm:
Ben eccük kaçabilirmiyim canlarrr.:asigim: İnşallah ben gelene kadar nehirin de güzel haberi gelmiş olurrrrrr. :teytey: :teytey: :teytey: İyi sohbetler , güzel paylaşımlar. Şeniz Allaha emanet olun. :Saruboceq:
kızlar benim dün akşam belim karnım çok ağrıdı regl olcakmışım gibi doktoru aradım bugün test yapabilirsin dedi 10. gün zor karar verdim ama arkadaşlarında desteğiyle kan verdim 5 te alıcam sonucu çok korkuyorum...
nehırcım hayırlısı olsun inşşş hamilesindirr asılammıydı senınkı tüp bebekmıı??
tüp bebek canım ölüyorum heyecandan yaprak gibi titriyorum.içimden bir his olumlu diyor ama bilemem tabi..
canım hayırlısıyla gelsin bebişler inşş tatlımm..
Ben eccük kaçabilirmiyim canlarrr.:asigim: İnşallah ben gelene kadar nehirin de güzel haberi gelmiş olurrrrrr. :teytey: :teytey: :teytey: İyi sohbetler , güzel paylaşımlar. Şeniz Allaha emanet olun. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?