canim cok sevindim hadi bakalim hakkinda hayirlisi
bence nevro hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:CüvCüv:
ben geldim canlarımm..
canı hayırlı olsun tedavin umarım pozitif olur
ooyy oyyy o küçük cadını yerim ben seninnŞeniz
allahımm bizede verrr öyle küçükk cadııı
Canım kişiden kişiye değişir. Mesela ben 26 günde bir hastalanırdım bazen , bazen de 29. Yani kendi içimizde bile bir ayımız bir ayımıza uymuyor. Dolayısıyla yumurtlama günleri de değişiyor. Adetin kaç günde bir geliyorsa , ondan 14 çıkar ; işte o gün yumurtluyorsun. a.s. Benim o şekildeydi. yerimseniben[/FONT
canım yumurtlama tarihini tahmin ediyorumm ama nzaman çatlıyorr buu yumurta
26günde bir oluyorumm 12.gün yumurtlayıncaaa tam nezaman çatlarkiii:uhm::uhm:
canım hoşgeldinn nasılsınnn????????
iyiyim canım sağolasın..
bana dr şöyle anlatmıştı yumurtlama işini..2 adet arasındaki süreyi 3 e böl demişti 24 günde bir adet oluyorum demiştim..3 kere 8 =24 ..ilk ve son 8 de yumurtlama çok az ihtimal ortadaki 8 de çok yüksek ihtimal demişti canım..
cnm ben eşime ne yapmadımkı arısütü arıpolenı kebiboynuzu kürü keciboynuuzu pekmezi fındık fıstık ballı bi karışımm ewicapp yanı neler neler ama sıfırı ögrenınce başladım 2 ay oldu hala bı deişme olmamış kesın duzeldı dıodum ama maleseff hiç bi deişme yokk:bbo::çok üzgünüm::1no2:emeklerım yazık oldu..
tulınn yarınn film günün dimiii???
saat kaçta bellimiii
kıslar bu arada pazar günü eşim maçta görevliydi.bana gece 12 den önce gelemem dedi..saat sekiz gibi zil çaldı otomatikten seslendim eşimdi .o an bişey olduğunu anladım yoksa o saate gelemezdi daha maç bitmemişti çünkü..ama o anda içime bir ateş düştü ve ılık ılık aktı sanki içimden..meğerse eşim görevde hastalanmış acile kaldırmış arkadaşları sonrada eve getirdiler.böbreklerinde taş varımş meğerse onları düşürüyormuş birde taşımız eksikti sanki.ikiyi ameliyatı ertelemişiz diyorum ameliyat yarası henüz geçmemiş olacaktı.hem ameliyat yeri hem taş ikisi birden çok ağır gelecekti kocişime.ama o gece 2,30 kadar başını bekledim elimden bişeyde gelmiyordu kıvrandı durdu aşkım..eşimi daha önce böyle hiç görmemiştim eşime belli etmedim ama çok üzüldüm gözlerim boncuk boncuk senağlama senağlama oldu zor tuttum kendimi.şimdi sevk yaptırdı tekrar üroloji doktoruna görünmek için ..inş çabucak düşürür taşını yaaa.bugün biraz daha iyi.dün gece galiba düşürdüm bir tane ama emin değil oda..çok canım yanıyordu birden idrar yaptım ve geçti diyor belki düşmüş olabilir diye düşünüyor
aaaaa kizlar ben asagidaki takvimime o bebegi koymamistim,yani hic bisey yoktu farkettiyseniz epeydir
simdi görünce sasirdim,bebek yola cikmista ilk sinyalleri mi veriyor ne:1shok:hihoyyyt
hade kızlar sizlere iyi sohbetler muhabbetler ...ben kaçom önce bi duş alam yıkanam süslenem kokulanam giyinem sonrada kocişi bekliyem malum yoktu kaç günlerden beri iyi karşılamam lazım lazımki oda beni iyi karşılasın....hepinizi öpüyorum güzellerrrrrrŞeniz
hayırlı olsun sakın ümitsizliğe kapılma bende 3. denememde bebeğime kavuştum çok şükür inşallah vakti saati gelmiştir seninde canımiyi aksamlar kizlar bugün 8 tane yumurtalarim toplandi.transfer cumartesi olacak insallah.
kızlar benim dün akşam belim karnım çok ağrıdı regl olcakmışım gibi doktoru aradım bugün test yapabilirsin dedi 10. gün zor karar verdim ama arkadaşlarında desteğiyle kan verdim 5 te alıcam sonucu çok korkuyorum...
Hoşgeldinn canım. :1hug: Çok sağol bitanemm. :asigim: Allah razı olsun. Amin inşallah tatlımm. :Saruboceq:
Sen bizim listemizde yoksun sanırım. Sizin sorun neydi? Kullandığı birşey var mı eşinin? Muhtemel adet tarihin nedir? Tedavi geçmişin? Bunları cevaplarsan listemize ekleyelim seni de. Şeniz
slm kızlarr nasılsınız
slm nasilsin
bana yazılarıyla moral veren arkadaşlar size çok tşk ederim canlarım teker teker bugün moralim çok bozuk eşim trafik kazısı yaptı verilcek kazası var gercekten kızlarrr üstünden koca tır gecti eşimin ama çokkkkkkkk şükür hayatta yanımda kızlarr bugün ağlamaktan çok yoruldum bir öldü haberi geldi bir yoğum bakımda öldüm öldüm dirildim kızlar eşim istanbula gitmişti benieşim aradı meğersem allahın izniyle küçük sıyrıklarla atlatmış şerefsiz tırdaki adam içkiliymiş böyleleri nasıl ehliyet alıyorsa yani çok sıkıldım biraz gireyim arkadaşlarım bana moral verir dedim hepiniz çok iyisiniz eşim allahın izniyle yarın yanımda allahım onu korusun bütün kötülüklerden onu çok seviyorum kızlar
çok çok geçmiş olsun iyi olmasına çok sevindim rabbim hepimizin sevdiklerini korusun acılarını göstermesin:Saruboceq:
bana yazılarıyla moral veren arkadaşlar size çok tşk ederim canlarım teker teker bugün moralim çok bozuk eşim trafik kazısı yaptı verilcek kazası var gercekten kızlarrr üstünden koca tır gecti eşimin ama çokkkkkkkk şükür hayatta yanımda kızlarr bugün ağlamaktan çok yoruldum bir öldü haberi geldi bir yoğum bakımda öldüm öldüm dirildim kızlar eşim istanbula gitmişti benieşim aradı meğersem allahın izniyle küçük sıyrıklarla atlatmış şerefsiz tırdaki adam içkiliymiş böyleleri nasıl ehliyet alıyorsa yani çok sıkıldım biraz gireyim arkadaşlarım bana moral verir dedim hepiniz çok iyisiniz eşim allahın izniyle yarın yanımda allahım onu korusun bütün kötülüklerden onu çok seviyorum kızlar
canım yaaaa çokkk geçmiş olsun verilmiş sadakalarınız varmış allahım gerçekten eşini sana bağaşlamış insanın en sevdiği birine birşey olduğunu duyduğu zaman gerçekten canım çok acıyor bu günümüze şükrediyoruz canım allahım bir daha böyle birşey yaşatmasın canım allahım sizi hep beraber yaşatsın sağlıklı huzurlu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?