Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

daha 2 ay oldu önceki tahlilin üstünden geçeli belki de spermler yenilenmedi ne biliyosun düzelme olmadığını.. aşılama sırasında şok olursun inş düzelme olmuşturda :1shok: devam et yine yedir içir kocişini kaydirigubbakcemile5 Şeniz

tulınn yarınn film günün dimiii???
saat kaçta bellimiii

evet zambakım yarın sabah.. 8,30 orda olucamm.. hihoyyyt hihoyyyt

jeyannd geçmiş olsun canım.. böbrek taşıyla ilgili balıkesirin bi köyünde kaynak su varmış.. taş düşürmeye iyi geliyormuş.. bira da iyi diye biliyorum.. Allah sağlık versin eşine.. :teselli:

aaaaa kizlar ben asagidaki takvimime o bebegi koymamistim,yani hic bisey yoktu farkettiyseniz epeydir
simdi görünce sasirdim,bebek yola cikmista ilk sinyalleri mi veriyor ne:1shok:hihoyyyt

huhular eklemiş cücüm.. haber veriyorlar sana hihoyyyt hihoyyyt Şeniz

hade kolay gelsin sana :jeyyar: :jeyyar: görür görmez odaları karıştıracanız siz anlaşılan :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nehir sonucunu bildirmemişsin hala inş hamilesindir...

hejacım tedavin hayırlı olsun.. bebişine kavuşursun inş..

tülin canım çok sağol allahım hepinizden razı olsun inşallah tez zamanda hayırlı bebişler göndersin

iyi aksamlar kizlar bugün 8 tane yumurtalarim toplandi.transfer cumartesi olacak insallah.
hayırlı olsun sakın ümitsizliğe kapılma bende 3. denememde bebeğime kavuştum çok şükür inşallah vakti saati gelmiştir seninde canım

hayırlısı ile inşallah güzel haberlerle dönersin bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur inşallah

evet listenizde yokkum canim
esimin sperm sayisi az canim esim birsey kullanmiyo 3 asilama yaptik olmadi gecen ay tup bebek denedik ilk defa transfer den 10 gun sonra pozitif cikti sonuc hamileyim diye cok sevindim ama 1 ahfta surdu sevincim dis gebelik olmus canim dun yine doktordaydik temmuzda dondurulmuslarla tekrar denicez insallah kendine ve bebeklere iyi bak

bana yazılarıyla moral veren arkadaşlar size çok tşk ederim canlarım teker teker bugün moralim çok bozuk eşim trafik kazısı yaptı verilcek kazası var gercekten kızlarrr üstünden koca tır gecti eşimin ama çokkkkkkkk şükür hayatta yanımda kızlarr bugün ağlamaktan çok yoruldum bir öldü haberi geldi bir yoğum bakımda öldüm öldüm dirildim kızlar eşim istanbula gitmişti benieşim aradı meğersem allahın izniyle küçük sıyrıklarla atlatmış şerefsiz tırdaki adam içkiliymiş böyleleri nasıl ehliyet alıyorsa yani çok sıkıldım biraz gireyim arkadaşlarım bana moral verir dedim hepiniz çok iyisiniz eşim allahın izniyle yarın yanımda allahım onu korusun bütün kötülüklerden onu çok seviyorum kızlar

çok çok geçmiş olsun iyi olmasına çok sevindim rabbim hepimizin sevdiklerini korusun acılarını göstermesin:Saruboceq:

canım yaaaa çokkk geçmiş olsun verilmiş sadakalarınız varmış allahım gerçekten eşini sana bağaşlamış insanın en sevdiği birine birşey olduğunu duyduğu zaman gerçekten canım çok acıyor bu günümüze şükrediyoruz canım allahım bir daha böyle birşey yaşatmasın canım allahım sizi hep beraber yaşatsın sağlıklı huzurlu canım

canimmmmcok gecmis olsun allah esini sana bagislamis gercektrn cok uzuldum allah bi daha yasatmasin

kızlar ışıklar kesildi şimdi geldi burası çok soğuk kar yağıyo kızlar

çok tşk ederim canım yanımda olmanız bana moral veriyo inşallah aşkım yarın yanımda olcak asla uzaklara gitmesini daha istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…