Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok geçmiş olsun allahım daha beterinden korusun çok şükür eşini sana bağışlamış :Saruboceq:

ayyyyyyyy tuylerim diken diken oldu cok uzuldum allah korusun gelmis gecmis olsun
allahim bizlere onlarin acisini yasatmasin

Canlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:

Vavvv çok sevindim süper Allah Her şeyin en güzelini nasip etsin.Sağlıklı sıhhatli tamamına erdirsin inşaallah.:teytey::teytey:

geçmiş okumadan hemen yazayım merakta bıraktım sizi...10.gün sonuç 253 hamileyim buranın bana uğurlu geleceğini biliyordum..herkese teşekkürler destekleriniz için..çok mutluyum..allah hepinize yaşatsın inşallah ...dualarımda hep varsınız..ve iyiki varsınız.....

tbr ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt
oleyy allahim saglicakla kucagina almayida nasip etsin
ayagini suru arkandayizzzzzzzzz
:CüvCüv:
bence cogul

işte bizde bu haberi bekliyorduk canım gözün aydın allahım kucağına lamyaı nasip etsin sağlıklı sıhhatli gebelik geçirmeni nasip etsin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
yaşasııınnnnnnnn..tebrikler canımmm.bencede çoğulll.....:dance:

tebrikler canım..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

tbr ederim allah analı babalı büyütsün canım allah her isteyene versin

tbr ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt
oleyy allahim saglicakla kucagina almayida nasip etsin
ayagini suru arkandayizzzzzzzzz
:CüvCüv:
bence cogul

işte bizde bu haberi bekliyorduk canım gözün aydın allahım kucağına lamyaı nasip etsin sağlıklı sıhhatli gebelik geçirmeni nasip etsin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

teşekkürler arkadaşlar geçmişte de güzel dileklerini yazan herkese teşekkürler alıntı yapmadım tek tek sayfayı doldurmayayım diye ayağımı çok sert sürüyorum daha da artacak bu ay halay sebepleri...:enbuyukkk:hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:

nehircim doğal yoldan mı canım tedaviyle mi hamile kaldın bilgi verisen sevinirim canım

canım çok üzüldüm hayırlısıyla kurtulmuş eşin verilmiş sadakanız varmış derler ya..ALLAHIM tüm iyi insanları sevenleri korusun inşşş...

çok sağolun kızlar daha önce de yazdım tek başıma mutluluk istemiyorum darısı başınıza inşallah..bana da çoğul gibi geldi değer çok yüksek di mi...

pardon çok özlediğini ve merak ettiğini biliyorum ve allah sana bağışlamış çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…