pink rose nasılsın canmım iyimisin görüşememiyoruz ya
iyiyim bende canım grip oluyo gibiyim biraz o kadar..sağol canım allah razı ol dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim
çok sağolun kızlar daha önce de yazdım tek başıma mutluluk istemiyorum darısı başınıza inşallah..bana da çoğul gibi geldi değer çok yüksek di mi...
pardon çok özlediğini ve merak ettiğini biliyorum ve allah sana bağışlamış çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun..
merhaba arkadaşlar ben geldimma.s.,,,
eminee çok geçmiş olsun canım ,, verilmiş sadakanız varmış
nehircim senide tebrik ediyorum ,, çoğul gebelik sanırım ,,Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inş..
geçmiş okumadan hemen yazayım merakta bıraktım sizi...10.gün sonuç 253 hamileyim buranın bana uğurlu geleceğini biliyordum..herkese teşekkürler destekleriniz için..çok mutluyum..allah hepinize yaşatsın inşallah ...dualarımda hep varsınız..ve iyiki varsınız.....
teşekkürler arkadaşlar geçmişte de güzel dileklerini yazan herkese teşekkürler alıntı yapmadım tek tek sayfayı doldurmayayım diye ayağımı çok sert sürüyorum daha da artacak bu ay halay sebepleri...:enbuyukkk:hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:
geçmiş okumadan hemen yazayım merakta bıraktım sizi...10.gün sonuç 253 hamileyim buranın bana uğurlu geleceğini biliyordum..herkese teşekkürler destekleriniz için..çok mutluyum..allah hepinize yaşatsın inşallah ...dualarımda hep varsınız..ve iyiki varsınız.....
slm arkadaşlar burdan nasıl görebilirim hamiş listesini listesi kacın cı sayfada olisteler
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ayan-bayanlarin-listesi-1332.html#post5754880
canım becerebildiyesem bu linkten bulabilirsin :uhm:
canım teşekkur ederim ama acılmıyo
merhaba kizlar, nasilsiniz??
ne kismetliymisim tam bende listeyi soracaktim, sagol canzicim
İYİ AKşamlar kızlar
nehircim allah tamamına erdirsin tebrik ederim darsı başımıza inşallah
eminecim geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun
ben bugün gfittim doktora doktor tahlilleri yaptı cuma günü alıcam sonuçları
haftaya salı günüde sonuçlarla gel ultrassonla yumurtalıklarına bakarız dedi
doktor çok iyiydi eşimin değerlerinide alıp göstericem bu hafta sonu test vericek bakalım bişey olmasssa
inşallah herşey yavaş yavaş herşey yoluna girer
düngece rüyamda oğlum olduğunu gördüm adı bile vardı efe berke çoktatlıydı rabbim nasip etsin cümlemize
canım benim acıyorum konu kaldırılmış diyor nerden buldun sayfayı orada bkym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?