Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pink rose nasılsın canmım iyimisin görüşememiyoruz ya

sağol canım allah razı ol dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim
iyiyim bende canım grip oluyo gibiyim biraz o kadar..

çok sağolun kızlar daha önce de yazdım tek başıma mutluluk istemiyorum darısı başınıza inşallah..bana da çoğul gibi geldi değer çok yüksek di mi...

canım hayırlı hamilelikler diliyorum hayırlısıyla kucağına alırsın inşş..anlat bakalım nerde yaptırdın kaç embriyo kondu ..ayyy heyecanlandım şimdii..hihoyyyt

pardon çok özlediğini ve merak ettiğini biliyorum ve allah sana bağışlamış çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun..

sağol canım allah razı olsun tşk ederim rabbim bana bağışladı giderken vedalaşarak gitti içinde hep bir sıkıntı vardı gitmek istemiyordu ama iş için gitmek zorundaydı bu olay geldi çok şükür rabbime benim yanımda gene

merhaba arkadaşlar ben geldimma.s.,,,
eminee çok geçmiş olsun canım ,, verilmiş sadakanız varmış
nehircim senide tebrik ediyorum ,, çoğul gebelik sanırım ,,Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inş..

hadi kızlar ben kaçtım eşim msn girecek şimdi aradı beni hepinize teker teker tşk ederim

nehir çok sevindim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

aminnnn canım inşallah hepimiz arkandan geliriz :Saruboceq::Saruboceq:

canim tebrik ederim
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallaha.s.
darisi basimiza:Saruboceq:

merhaba kizlar, nasilsiniz??
ne kismetliymisim tam bende listeyi soracaktim, sagol canzicim

ıYı AKşamlar kızlar
nehircim allah tamamına erdirsin tebrik ederim darsı başımıza inşallah
eminecim geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun
ben bugün gfittim doktora doktor tahlilleri yaptı cuma günü alıcam sonuçları
haftaya salı günüde sonuçlarla gel ultrassonla yumurtalıklarına bakarız dedi
doktor çok iyiydi eşimin değerlerinide alıp göstericem bu hafta sonu test vericek bakalım bişey olmasssa
inşallah herşey yavaş yavaş herşey yoluna girer
düngece rüyamda oğlum olduğunu gördüm adı bile vardı efe berke çoktatlıydı rabbim nasip etsin cümlemize

sonuçların hepsi temiz ve güzel çıkarlar inşallah ve rüyanda tez zamanda hayırlı zamanda gerçek olur inşallah canım a.s.a.s.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim acıyorum konu kaldırılmış diyor nerden buldun sayfayı orada bkym

benim sayfa 1333 de ama benim mesajlar 40 iletilik sayfam o yüzden sayfa sayım az olabilir
yada bir önceki sayfalardan nevrosky bul üzerinde tıkla bütün mesajları arayı seç ordan başlıklardan bulabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…