butterfly canim uzulme en azindan ne oldugunu anladiniz drlar artik daha ozenli davranirlar gelecek melegin sanada simsiki tutunur annesiiiiiiiiiiiiiii
allahim yuzunu guldursun
kelebegım tedavıye baslamam ıcın karar vermsın ınsalalh melegıne kardes gelcek...
bu sefer hep senle kalacak
kan pıhtılasması ıcın o ıgnelerı 9 ay boyunca vurunmak gerıkıyor sanırım...
bakalım ben napacam...aspırıne baslıyacakmısn korunma asaması bıtınce:çok üzgünüm:
evet canım başlıycam ...
bu arada dıleklerınız ıcın tesk ederım arkadslarr..umarım sonuclar guzel cıkar..ama pıhtılasma oranının hala yuksek oldugunu soyluyorlar...sonuclar cıkınca anlasılacak..
canim benim ya...
herseyde bir hayir var ya,o igneleri kullanmamanda bunun bahanesidir,hic üzülme..
insallah bu defa hersey cok iyi olacak canim:Saruboceq:
evet canım tek tesellim bu...
seni çok iyi anlıyorum canım...bizim için hamile kalmak ta zor hamilelikten sonrasıda....rabbim yardımcımız olsun....inşallah bu tedavide pozitif olur da bebişini sağlıcakla kucağına alırsın....
sağol canım inşallah.
selam kızlar ben geldimben iyiyim çok şükür doktordan geldim allahın izni ile tüp bebeğe başladık rabbim hayırlısını versin şimdiden çok heyecanlandım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür bu akşam iğnemi olucam kısa protokol uygulanacak :Saruboceq:
hayırlı olsun.Allah yüzünü güldürsün cannıııımmm...
Kızlar merhaba herkese a.s.
nehirde umarım olumlu sonuçla gelir sonucu öğrenmiştir belki :ecrin_bebek:
bende çok kötüyüm bu arada halsiz bitkin bugünüm berbat geçti yatmakla heryerim kırılıyor üşüyorum yanıyorum anlamadım gitti.. Düzelmezsem dr yolu göründü
çok hastayım senağlama
geçmiş olsun canım.lütfen ateşlenmemeye çalış.ateşini ölç sık sık...
Di mi ama. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :1shok: O zaman göz çevremdeki damarlar belirginleşebilir. :roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Çoook büyük geçmiş olsun..bana yazılarıyla moral veren arkadaşlar size çok tşk ederim canlarım teker teker bugün moralim çok bozuk eşim trafik kazısı yaptı verilcek kazası var gercekten kızlarrr üstünden koca tır gecti eşimin ama çokkkkkkkk şükür hayatta yanımda kızlarr bugün ağlamaktan çok yoruldum bir öldü haberi geldi bir yoğum bakımda öldüm öldüm dirildim kızlar eşim istanbula gitmişti benieşim aradı meğersem allahın izniyle küçük sıyrıklarla atlatmış şerefsiz tırdaki adam içkiliymiş böyleleri nasıl ehliyet alıyorsa yani çok sıkıldım biraz gireyim arkadaşlarım bana moral verir dedim hepiniz çok iyisiniz eşim allahın izniyle yarın yanımda allahım onu korusun bütün kötülüklerden onu çok seviyorum kızlar
geçmiş okumadan hemen yazayım merakta bıraktım sizi...10.gün sonuç 253 hamileyim buranın bana uğurlu geleceğini biliyordum..herkese teşekkürler destekleriniz için..çok mutluyum..allah hepinize yaşatsın inşallah ...dualarımda hep varsınız..ve iyiki varsınız.....
canım hayırlı olsun.İkizlerin geliyor Allahın izniyle.
Allah kucağına almayı nasip etsin....
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hadi kızlar halayaaaaaa :dance:
geçmiş okumadan hemen yazayım merakta bıraktım sizi...10.gün sonuç 253 hamileyim buranın bana uğurlu geleceğini biliyordum..herkese teşekkürler destekleriniz için..çok mutluyum..allah hepinize yaşatsın inşallah ...dualarımda hep varsınız..ve iyiki varsınız.....
ayşe cim hoşgeldin nasılsın canım..kızlar ben çıkıyorum eşimi fazla yalnız bırakmıyim kızmasın görüşmek üzere iyi geceler..
Canım morfolojinin o çelmesine siz de takıldınız demek. Çok üzgünüm çoook Canım sabırla zamanla düzeleceğini ümit etmekten başka birşey yok. :teselli: Tedavisi yok gibi gözükse de mucizelere her zaman açık olmalıyız. İmkansız demek Allahı inkar etmek gibi birşey olur bence. Hem bundan önce böyle sonuçlar çıkmamıştı. Gelip geçici bir durum olabilir. Kronikleşmemiştir inşallah. Bizimkisi artık kornikleşmişti biliyorsun. Allah yardımcınız olsun canım. Allah şifasını verir inşallah. Sayı ve hareket çok güzel maşallah. Senin hormonlarından ben birşey çıkaramadım canım. Pek bilmiyorum onları. :uhm: Öpüyorum kocamann. Şeniz
arkadaşlar merhaba
ben yeniyim, açıkcası ilk defa bir forum sitesine giriyorum ve yazıyorum. kısacası ne yapacağımıda pek bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. bizde bebek sahibi olamiyoruz. yaklaşık 2 yıldır. geçen ay doktora gittim herşeyimin normal olduğunu söyledi. eşimden sipermiyogram istedi. yaptırdık. sonuç doktorumuzun söylemesine göre kötü bize tüp bebek tedavisi önerdi ama biz henüz buna hazır değiliz. eşimin hücre sayısı 12 milyon , hareketli sayısı %30 doktoruma göre değerler kötü. moralimizi çok bozdu. sizce bu değerler nasıl gerçekten bu kadar kötümü.
bana yazılarıyla moral veren arkadaşlar size çok tşk ederim canlarım teker teker bugün moralim çok bozuk eşim trafik kazısı yaptı verilcek kazası var gercekten kızlarrr üstünden koca tır gecti eşimin ama çokkkkkkkk şükür hayatta yanımda kızlarr bugün ağlamaktan çok yoruldum bir öldü haberi geldi bir yoğum bakımda öldüm öldüm dirildim kızlar eşim istanbula gitmişti benieşim aradı meğersem allahın izniyle küçük sıyrıklarla atlatmış şerefsiz tırdaki adam içkiliymiş böyleleri nasıl ehliyet alıyorsa yani çok sıkıldım biraz gireyim arkadaşlarım bana moral verir dedim hepiniz çok iyisiniz eşim allahın izniyle yarın yanımda allahım onu korusun bütün kötülüklerden onu çok seviyorum kızlar
ayse 57 canim sana sorum vardi ,doktor bugunden itibaren utrogest verdi.galiba sen kullaniyorsun,öyle birsey okumustum yanilmiyorsam.biraz önce kullandim tuvalete girdim ,idrarla birlikte cikti.ne yapmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?