Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nehir arkadasimiz hamileymis çok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin canim

eminee çok gecmis olsun canim verilmis sadakaniz varmis, allah beterinden saklasin

ayşe cim hoşgeldin nasılsın canım..kızlar ben çıkıyorum eşimi fazla yalnız bırakmıyim kızmasın görüşmek üzere iyi geceler..

butterfly canim uzulme en azindan ne oldugunu anladiniz drlar artik daha ozenli davranirlar gelecek melegin sanada simsiki tutunur annesiiiiiiiiiiiiiii
allahim yuzunu guldursun

sağol asicim.cümlemizin inşallah...

tebrikler canım rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah,darısı bizlerin başına....:Saruboceq:

arkadaşlar merhaba
ben yeniyim, açıkcası ilk defa bir forum sitesine giriyorum ve yazıyorum. kısacası ne yapacağımıda pek bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. bizde bebek sahibi olamiyoruz. yaklaşık 2 yıldır. geçen ay doktora gittim herşeyimin normal olduğunu söyledi. eşimden sipermiyogram istedi. yaptırdık. sonuç doktorumuzun söylemesine göre kötü bize tüp bebek tedavisi önerdi ama biz henüz buna hazır değiliz. eşimin hücre sayısı 12 milyon , hareketli sayısı %30 doktoruma göre değerler kötü. moralimizi çok bozdu. sizce bu değerler nasıl gerçekten bu kadar kötümü.

ayşe cim hoşgeldin nasılsın canım..kızlar ben çıkıyorum eşimi fazla yalnız bırakmıyim kızmasın görüşmek üzere iyi geceler..

iyiyim canim, ama facebooka dalmisim senin msjini kaçirmisim(((
neyse sen esiniyalniz birakma onlar bize her zaman lazim,
bak ben bugun benim kocise bahçeyi temizlettim )):lepi:

ınsallah nevrocum saol destegın ıcın.15 gun sonra tekrar yaptırcaz.bu sefer esım cok kararlı herseyı kendı ayarlıyor.ben hıc bıseye karısmıyorum.morelım bozuluyor cunku..
sen nasılsın ya ne guzel ınsallah bebıslern senınledır..rabbım gonlune gore versın canım.sen bu guzellıgı coktan hakettın..rabbıme emanet ol...:1hug:

canim aramiza hosgeldin insallah tez zamanda bebegine kavusursun...
degerler konusunda nevro veya bir anlayan sana cevap verecektir

fatima zehra, insallah nevonundan dedigi gibi gececi biseydir...
bizdede morfolojik sorun var, ama hiç olmazsa tupbebek sansimiz var olmayanlar ne yapsin, uzulme canim insallah 2test daha iyi çikar

cok sevindimmmmmmmmmmmmmm
allah kucagina almayi nasip etsin
kendine ii bak

ah teşekkğr ederim bana cevap yazmışsın. dedim ya daha yeniyim diye. anlayana kadar biraz zaman geçeck sanırım :)

ayse 57 canim sana sorum vardi ,doktor bugunden itibaren utrogest verdi.galiba sen kullaniyorsun,öyle birsey okumustum yanilmiyorsam.biraz önce kullandim tuvalete girdim ,idrarla birlikte cikti.ne yapmam lazim

çok geçmiş canım Allah bidaha yaşatmasın :Saruboceq:

ayse 57 canim sana sorum vardi ,doktor bugunden itibaren utrogest verdi.galiba sen kullaniyorsun,öyle birsey okumustum yanilmiyorsam.biraz önce kullandim tuvalete girdim ,idrarla birlikte cikti.ne yapmam lazim

ben 200luk kapsulleri kullaniyorum...
ama benim applicator yani siringaya benzer bi aleti var onun ucuna yerlestiriyorum ve oyle kullaniyorum, onu aldiktan sonrada uzaniyorum, ama tuvalete gidince sanki kucuk beyaz parcalari dusuyo,
doktor normal dedi onemli olan içindekiymis
ama eger hepten dustuyse tekrar al bence

bebek sahibi olmayı bu kadar isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi. ama derler ya Allah aratmasın diye. bu sözün ne demek olduğunu yavaş yavaş anlıyorum.zormuş gerçekten. Allah herkeze yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…