geçmiş okumadan hemen yazayım merakta bıraktım sizi...10.gün sonuç 253 hamileyim buranın bana uğurlu geleceğini biliyordum..herkese teşekkürler destekleriniz için..çok mutluyum..allah hepinize yaşatsın inşallah ...dualarımda hep varsınız..ve iyiki varsınız.....
listeyı aglayarak okudum malesef.boyle bırsey yazacagım hıc aklıma gelmemıstı.dun esımın test sonucunu aldık.gorunce ınanamadım.morfolojı%0.ya koca bır sıfır.esımde bende yıkıldık.gelır gelmez uyuduk.sabahta ıse gıttı ben gormeden.sadece benı optugunu hatırlıyorum.kım bılır suan ne halde.yok ya ben ınanmıyorum artık hıcbırseye.olmucak ıste.hıc umudum kalmadı artık.bıde salak doktor daha gencsınız uc yıllık evlı olun oyle gelın dedı.ne yapacagımı sasırdım.allahım sana ısyan etmem hıcbırzaman ama ben daha fazla dayanamıyorum.yoruldum artık.
canım benim uzun süredir yoktunsperm sayısı:63 mılyon
hereket %78
toplam ılerı hareketlı sperm sayısı:490 mılyon.
morfolojık analız:%0
dıger onemsızlerı yazmıyorum volumu falan..
ıste koca bır sıfır..
evet canım 12 eylülde oldusmhsmh sizde mi varikosel ameliyatı oldunuz?sonuclarınız bızım sonuclarımızla aynı..ne kadar beklediniz iki analiz arasında?su morfolojı ne olcak:1no2:
[
canim benim...:teselli:
üzülme olur mu demekki daha zamani degil,ve ben inaniyorum degerler katlanicak..
hem siz daha cok kisa süre oldu demi,bi daha yaptirmistiniz:uhm:
Canım yaa üzüldüm gerçekten.senağlama
Allahım size bi mucize göndersin.:Saruboceq:
Smhsmh canım senin eşin ne iş yapıyo merak ettim. Çok stresli bi işimi var?
Belki de stresin etkisi vardır.
Eşin keçiboynuzu yiyo mu?
canım benim çok çok geçmişler olsun Allah acil şifalar versin:teselli:kıslar bu arada pazar günü eşim maçta görevliydi.bana gece 12 den önce gelemem dedi..saat sekiz gibi zil çaldı otomatikten seslendim eşimdi .o an bişey olduğunu anladım yoksa o saate gelemezdi daha maç bitmemişti çünkü..ama o anda içime bir ateş düştü ve ılık ılık aktı sanki içimden..meğerse eşim görevde hastalanmış acile kaldırmış arkadaşları sonrada eve getirdiler.böbreklerinde taş varımş meğerse onları düşürüyormuş birde taşımız eksikti sanki.ikiyi ameliyatı ertelemişiz diyorum ameliyat yarası henüz geçmemiş olacaktı.hem ameliyat yeri hem taş ikisi birden çok ağır gelecekti kocişime.ama o gece 2,30 kadar başını bekledim elimden bişeyde gelmiyordu kıvrandı durdu aşkım..eşimi daha önce böyle hiç görmemiştim eşime belli etmedim ama çok üzüldüm gözlerim boncuk boncuk senağlama senağlama oldu zor tuttum kendimi.şimdi sevk yaptırdı tekrar üroloji doktoruna görünmek için ..inş çabucak düşürür taşını yaaa.bugün biraz daha iyi.dün gece galiba düşürdüm bir tane ama emin değil oda..çok canım yanıyordu birden idrar yaptım ve geçti diyor belki düşmüş olabilir diye düşünüyor
geçmiş okumadan hemen yazayım merakta bıraktım sizi...10.gün sonuç 253 hamileyim buranın bana uğurlu geleceğini biliyordum..herkese teşekkürler destekleriniz için..çok mutluyum..allah hepinize yaşatsın inşallah ...dualarımda hep varsınız..ve iyiki varsınız.....
ah teşekkğr ederim bana cevap yazmışsın. dedim ya daha yeniyim diye. anlayana kadar biraz zaman geçeck sanırım :)
ayse 57 belcikandanmisin neresinden
iyiyiz canim sen nasilsinkizlarrrrrrrr iyi aksamlarrrrrr nasilsiniz
canım hadi hayırlı olsunn gelsinn kızına birkardeşşş inşallaaahhh:Saruboceq::Saruboceq:
canım nasılsınn sınavın nasıldı bakalımmm....
pozitiff kadıınnn nevroooo
sen nasılsınn karagözlümmmm 24martaa az kaldıı hadi bakalımm dualarımızdasııınn:Saruboceq::Saruboceq:
canımm inşallah sende güzell sonuçla gelirr halayy çektirirsinn bizlereee:teytey::teytey:
meryem kiz nerdensin diye sordun sen niye cvp vermiyon??
sen belçikanin nersindensin???
Merhaba Meryem42 seni ilk defa görüyorum yenimisin?
kusura bakma ben yeni uye oldumda gormedim alisamadim daha siteye
ben brukselden insallah tanisiriz grs kendine iyi bak
onemli degil canim, burda dogma buyumemisin yoksa turkiyedenmi geldin?insallah tanisiriz
sizin sorununuz nedir?
bebek sahibi olmayı bu kadar isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi. ama derler ya Allah aratmasın diye. bu sözün ne demek olduğunu yavaş yavaş anlıyorum.zormuş gerçekten. Allah herkeze yardım etsin.
merhaba nilos 1981çok geçmiş canım Allah bidaha yaşatmasın :Saruboceq:
tebrikler canım rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah,darısı bizlerin başına....:Saruboceq:
çok sağolun kızlar daha önce de yazdım tek başıma mutluluk istemiyorum darısı başınıza inşallah..bana da çoğul gibi geldi değer çok yüksek di mi...
evet yeni uye oldum
benim gibiburda dogdum canim esimin sperm sayisi dusuk canim
sizin sorun ne ve tedavi oldun mu yada basladin mi
Aramıza hoşgeldin,İnşallah kısa zamanda pembe köşeye geçersin.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?