benim gibi)
bende pko var, esimdede morfolojik sorun...
ben 4kez asilama oldum, iki kez taze embrio ve 3kezde dondurulmus embrio trasnferim oldu su an 3. dondurulmuslarin sonucunu bekliyorum
siz neler yapiyosunuz??tedavidemisiniz?
benim gibi)
bende pko var, esimdede morfolojik sorun...
ben 4kez asilama oldum, iki kez taze embrio ve 3kezde dondurulmus embrio trasnferim oldu su an 3. dondurulmuslarin sonucunu bekliyorum
siz neler yapiyosunuz??tedavidemisiniz?
geçmiş okumadan hemen yazayım merakta bıraktım sizi...10.gün sonuç 253 hamileyim buranın bana uğurlu geleceğini biliyordum..herkese teşekkürler destekleriniz için..çok mutluyum..allah hepinize yaşatsın inşallah ...dualarımda hep varsınız..ve iyiki varsınız.....
gecmis olsun, benimde ilk dondurulmus transferimde tuttu ama dusuk oldu hatta bxl'de olmustum st pierre'de..turkiyede sansimiz var ama nerden baksan 3000euro tutar e bide yol parasi orda kalacaksin..., ben su an burdaki sanslarimi deneyecegim olmazsa turkiyede dusunuyoruz...bende 3 kez asilama bir kezde taze embrio transferi oldum 1 ay once ve dis gebelik oldu
insallah sonuc pozitif olur bu sefer hayirlisi olsun
TR de cok sanslari var bence cunku burda 1 taneden fazla transfer yapmiolar tr de 3 bille transfer oluyomus birinden biri tutar bence
herseyin hayirlisini nasip etsin rabbim
evet maalesefayşe canım sendedemi pko var.bu pko ne illet bişey ya allah kimsenin başına vermesin..peki sen aşılama yaptırdığın zaman iğneylemi yaptırdın?
gecmis olsun, benimde ilk dondurulmus transferimde tuttu ama dusuk oldu hatta bxl'de olmustum st pierre'de..turkiyede sansimiz var ama nerden baksan 3000euro tutar e bide yol parasi orda kalacaksin..., ben su an burdaki sanslarimi deneyecegim olmazsa turkiyede dusunuyoruz...
ilk transferimde 1taneydi ama simdi hep 2embrio transfer ediliyo, 2.den itibaren boyle..
sana da gecmis oslun bende uz brusselde yapdim evet bende oyle dusunuyorum 1-2 kere daha denicez olmazsa trye gidicez istanbula bizde ikincisini temmuz da denicez insallah olur bu sefer
senin sonuc ne zaman belli oluyo
bende cok kilo aldim
gecmis olsun, benimde ilk dondurulmus transferimde tuttu ama dusuk oldu hatta bxl'de olmustum st pierre'de..turkiyede sansimiz var ama nerden baksan 3000euro tutar e bide yol parasi orda kalacaksin..., ben su an burdaki sanslarimi deneyecegim olmazsa turkiyede dusunuyoruz...
ilk transferimde 1taneydi ama simdi hep 2embrio transfer ediliyo, 2.den itibaren boyle..
evet maalesef((
bende felaket derecede diyebilirim, zaman geliyo 2-3ay adet gormuyorum!!
asilama olmadan once clomid(clomen) kullandim bu seferde pko ters tepti ve kist yapti!! asilamalarda igne kullandim, tupbebektede igne kullandim ve ilac kullandigim zaman yumurtaliklarim iyi calisiyo, bide kilo filanda aldim, sende durum nasil?
bizim sonuc sali gunu!!benim daha 8tane dondurulmus var, onarida denemeden birakamam, sonucta hepsi benim canim sayilir bi yerde)
brukselde bi turk doktoru varmis yeni duydum iyi diyolar duydunmu acaba??
dr karaman degil, ona gittim turkiyede kabinesine gitim gecen yaz, zaten turkiyede yaptirirsak ona gitmeyi dusunuyoruz
bende klomen kullandım 1-2-3 derken 4 te sonuç aldık 6 ay..her ay iki yumurta oldu ama gebelik olmadı.eskiden hep gecikirdi adetim ama klomen sırasında 2-3 kez kist olunca doğum kontrol hapı kullandım çok gecikmiyor.bu ay 8 gün gecikti.iğneyle aşırı uyarılıyor benim yumurtalıklarım.aşılama yaptıracağım zaman klomen+4 gün iğne oldum aşılama yapıldı tutmadı adet olup gidince çok fazla yumurta kiste dönüşmüşlerdi..bu ayda yine aşılama fakat 10 gün iğne dedi.bizde 4 günle aşırı uyardıysa 10 günle daha fazla olur dedik.doktorda gülü seven dikenine katlanır dedi.tehlikeli bir durummuş fazla uyarılma ama doktor parasını düşünüyor.bizde 3-4 ay dinlenmeye karar verdik..klomen limitimde doldu..
bendede uyarildigi zaman çok fazla yumurta olusuyo, tutmayincada kist oluyo!!
bana simdi bide metformin verdiler, sekerimde çok dusuyo buda pko dan oluyomus,
kullandimiz butun ilaclar tehlikeli rahim kanseri, gogus kanseri filan yapiyo, evlerden uzak insallah oyle bisey olmaz hicbirimizde
bana hiç yazmadı şeker ilacı filan.kilom yok 52 kiloyum ondanmı acaba yazmadı bilmiyorum.pkoda gizli şeker çıkıyormuş..allah korusun ne verirse hayırlısını versin...
çok çok geçmiş olsun...rabbim bizlere onların acısını göstermesin...bana yazılarıyla moral veren arkadaşlar size çok tşk ederim canlarım teker teker bugün moralim çok bozuk eşim trafik kazısı yaptı verilcek kazası var gercekten kızlarrr üstünden koca tır gecti eşimin ama çokkkkkkkk şükür hayatta yanımda kızlarr bugün ağlamaktan çok yoruldum bir öldü haberi geldi bir yoğum bakımda öldüm öldüm dirildim kızlar eşim istanbula gitmişti benieşim aradı meğersem allahın izniyle küçük sıyrıklarla atlatmış şerefsiz tırdaki adam içkiliymiş böyleleri nasıl ehliyet alıyorsa yani çok sıkıldım biraz gireyim arkadaşlarım bana moral verir dedim hepiniz çok iyisiniz eşim allahın izniyle yarın yanımda allahım onu korusun bütün kötülüklerden onu çok seviyorum kızlar
geçmiş okumadan hemen yazayım merakta bıraktım sizi...10.gün sonuç 253 hamileyim buranın bana uğurlu geleceğini biliyordum..herkese teşekkürler destekleriniz için..çok mutluyum..allah hepinize yaşatsın inşallah ...dualarımda hep varsınız..ve iyiki varsınız.....
:teytey::teytey: rabbime şükürler olsun güzel haber gelmiş :teytey::teytey:çok sağolun kızlar daha önce de yazdım tek başıma mutluluk istemiyorum darısı başınıza inşallah..bana da çoğul gibi geldi değer çok yüksek di mi...
arkadaşlar merhaba
ben yeniyim, açıkcası ilk defa bir forum sitesine giriyorum ve yazıyorum. kısacası ne yapacağımıda pek bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. bizde bebek sahibi olamiyoruz. yaklaşık 2 yıldır. geçen ay doktora gittim herşeyimin normal olduğunu söyledi. eşimden sipermiyogram istedi. yaptırdık. sonuç doktorumuzun söylemesine göre kötü bize tüp bebek tedavisi önerdi ama biz henüz buna hazır değiliz. eşimin hücre sayısı 12 milyon , hareketli sayısı %30 doktoruma göre değerler kötü. moralimizi çok bozdu. sizce bu değerler nasıl gerçekten bu kadar kötümü.
ah teşekkğr ederim bana cevap yazmışsın. dedim ya daha yeniyim diye. anlayana kadar biraz zaman geçeck sanırım :)
sende aramıza hoşgeldin canım....kusura bakma ben yeni uye oldumda gormedim alisamadim daha siteye
ben brukselden insallah tanisiriz grs kendine iyi bak
canım ben hormon testlerinden çok anlamıyorum...
ama toxoplazma enfoksiyon olduğunu gösteriyor...bu salam sucuk gibi şeyleri tüketmektende olabiliyormuş...canım şimdi nette biraz arştırdımda bu rahatsızlık düşük bile yapıyormuş..bu yüzden hamilelere bu testi yapıyorlarmış...
ya ben bu testin adını ilk defa duydum...daha neler öğreneceğiz
canım goglede ararrken bunlarıda buldum..istersen birak karıştır....benim işim vardı pek okuyamadım...
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU - toxoplazma Etiketli Konular
canım inşalah pozitif olur....rabbim emeklerinin karşılığını versin...
çok geçmiş olsun canım...üüzntünü çok iyi aanlıyorum...
onlar biizm canlarımız:asigimnlara birşey oldumu bizde çok üzülüyoruz...
rabbim beterinden korusun...
Canım çok geçmiş olsun. O taş çok fena birşey yaa. Allah kurtarsın , şifasını versin inşallah. Belki düşürmüştür. İnşallah düşürmüştür. Değilse de tez zamanda düşürür inşallah. :Saruboceq: Öpüyorumm. Şeniz
daha 2 ay oldu önceki tahlilin üstünden geçeli belki de spermler yenilenmedi ne biliyosun düzelme olmadığını.. aşılama sırasında şok olursun inş düzelme olmuşturda :1shok: devam et yine yedir içir kocişini kaydirigubbakcemile5 Şeniz
evet zambakım yarın sabah.. 8,30 orda olucamm.. hihoyyyt hihoyyyt
jeyannd geçmiş olsun canım.. böbrek taşıyla ilgili balıkesirin bi köyünde kaynak su varmış.. taş düşürmeye iyi geliyormuş.. bira da iyi diye biliyorum.. Allah sağlık versin eşine.. :teselli:
huhular eklemiş cücüm.. haber veriyorlar sana hihoyyyt hihoyyyt Şeniz
hade kolay gelsin sana :jeyyar: :jeyyar: görür görmez odaları karıştıracanız siz anlaşılan :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nehir sonucunu bildirmemişsin hala inş hamilesindir...
hejacım tedavin hayırlı olsun.. bebişine kavuşursun inş..
canım benim uzun süredir yoktun
aslına bakarsan sayı hareket falan herşey çok güzel fakat işte o morfoloji yokmu o morfoloji
ne yapalım canım hayırlısı umudu hiç yitirmemek lazım Allahın izniyle
evet canım 12 eylülde oldu
3 ayın sonunda test yapıldı 5 ayın sonunda şimdide bu 6. ayın sonu
demek sorunlarımız aynı
siz ne zaman amleiyat oldunuz
amin canım benim inşallah
evet geçen ay yapıldı
ah amin bitanem inşallah
Allah büyük sabretmekten başka yapacak bişey yok
sonumuz micro gibi görünüyo yinede herşeyin hayırlısı
canım benim çok çok geçmişler olsun Allah acil şifalar versin:teselli:
tebrik ederim canım:teytey:
rabbim tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
slmkizlarrrrrrrrrrrrr
jeyannd nasilsin cok gecmis olsun canim esin iyidir insallah simdi
jeyan yeni gordum arkadasim çok gecmis olsun
İyi sayılırım canım..Bir adet olduğumu görsem daha iyi olucam..Bu gün 31.günüm doldu...
Araştırma yapıyordum.Allah nasib eder de hamile kalırsam tekrar ..12. haftadan sonra serklaj ameliyatı sonrası uzun süre hastanede yatmayı düşünüyorum....3-4 ay falan....
selam kızlar ben geldimben iyiyim çok şükür doktordan geldim allahın izni ile tüp bebeğe başladık rabbim hayırlısını versin şimdiden çok heyecanlandım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür bu akşam iğnemi olucam kısa protokol uygulanacak :Saruboceq:
Kızlar merhaba herkese a.s.
nehirde umarım olumlu sonuçla gelir sonucu öğrenmiştir belki :ecrin_bebek:
bende çok kötüyüm bu arada halsiz bitkin bugünüm berbat geçti yatmakla heryerim kırılıyor üşüyorum yanıyorum anlamadım gitti.. Düzelmezsem dr yolu göründü
çok hastayım senağlama
hade kızlar sizlere iyi sohbetler muhabbetler ...ben kaçom önce bi duş alam yıkanam süslenem kokulanam giyinem sonrada kocişi bekliyem malum yoktu kaç günlerden beri iyi karşılamam lazım lazımki oda beni iyi karşılasın....hepinizi öpüyorum güzellerrrrrrŞeniz
Kız ben yarın gün ışığında balkona çıkıp bakıyım mi o zaman memişlere. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana en kısa zamanda tecrübe edeceğm canım. Çok sağolll. Şeniz
bana yazılarıyla moral veren arkadaşlar size çok tşk ederim canlarım teker teker bugün moralim çok bozuk eşim trafik kazısı yaptı verilcek kazası var gercekten kızlarrr üstünden koca tır gecti eşimin ama çokkkkkkkk şükür hayatta yanımda kızlarr bugün ağlamaktan çok yoruldum bir öldü haberi geldi bir yoğum bakımda öldüm öldüm dirildim kızlar eşim istanbula gitmişti benieşim aradı meğersem allahın izniyle küçük sıyrıklarla atlatmış şerefsiz tırdaki adam içkiliymiş böyleleri nasıl ehliyet alıyorsa yani çok sıkıldım biraz gireyim arkadaşlarım bana moral verir dedim hepiniz çok iyisiniz eşim allahın izniyle yarın yanımda allahım onu korusun bütün kötülüklerden onu çok seviyorum kızlar
arkadaşlar merhaba
ben yeniyim, açıkcası ilk defa bir forum sitesine giriyorum ve yazıyorum. kısacası ne yapacağımıda pek bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. bizde bebek sahibi olamiyoruz. yaklaşık 2 yıldır. geçen ay doktora gittim herşeyimin normal olduğunu söyledi. eşimden sipermiyogram istedi. yaptırdık. sonuç doktorumuzun söylemesine göre kötü bize tüp bebek tedavisi önerdi ama biz henüz buna hazır değiliz. eşimin hücre sayısı 12 milyon , hareketli sayısı %30 doktoruma göre değerler kötü. moralimizi çok bozdu. sizce bu değerler nasıl gerçekten bu kadar kötümü.
arkadaşlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?