Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim gibi)
bende pko var, esimdede morfolojik sorun...
ben 4kez asilama oldum, iki kez taze embrio ve 3kezde dondurulmus embrio trasnferim oldu su an 3. dondurulmuslarin sonucunu bekliyorum

siz neler yapiyosunuz??tedavidemisiniz?

bende 3 kez asilama bir kezde taze embrio transferi oldum 1 ay once ve dis gebelik oldu
insallah sonuc pozitif olur bu sefer hayirlisi olsun
TR de cok sanslari var bence cunku burda 1 taneden fazla transfer yapmiolar tr de 3 bille transfer oluyomus birinden biri tutar bence
herseyin hayirlisini nasip etsin rabbim

benim gibi)
bende pko var, esimdede morfolojik sorun...
ben 4kez asilama oldum, iki kez taze embrio ve 3kezde dondurulmus embrio trasnferim oldu su an 3. dondurulmuslarin sonucunu bekliyorum

siz neler yapiyosunuz??tedavidemisiniz?

ayşe canım sendedemi pko var.bu pko ne illet bişey ya allah kimsenin başına vermesin..peki sen aşılama yaptırdığın zaman iğneylemi yaptırdın?

hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin çok sevindim :teytey::teytey:

gecmis olsun, benimde ilk dondurulmus transferimde tuttu ama dusuk oldu hatta bxl'de olmustum st pierre'de..turkiyede sansimiz var ama nerden baksan 3000euro tutar e bide yol parasi orda kalacaksin..., ben su an burdaki sanslarimi deneyecegim olmazsa turkiyede dusunuyoruz...
ilk transferimde 1taneydi ama simdi hep 2embrio transfer ediliyo, 2.den itibaren boyle..

ayşe canım sendedemi pko var.bu pko ne illet bişey ya allah kimsenin başına vermesin..peki sen aşılama yaptırdığın zaman iğneylemi yaptırdın?
evet maalesef ((
bende felaket derecede diyebilirim, zaman geliyo 2-3ay adet gormuyorum!!
asilama olmadan once clomid(clomen) kullandim bu seferde pko ters tepti ve kist yapti!! asilamalarda igne kullandim, tupbebektede igne kullandim ve ilac kullandigim zaman yumurtaliklarim iyi calisiyo, bide kilo filanda aldim, sende durum nasil?

Son düzenleme:

bende klomen kullandım 1-2-3 derken 4 te sonuç aldık 6 ay..her ay iki yumurta oldu ama gebelik olmadı.eskiden hep gecikirdi adetim ama klomen sırasında 2-3 kez kist olunca doğum kontrol hapı kullandım çok gecikmiyor.bu ay 8 gün gecikti.iğneyle aşırı uyarılıyor benim yumurtalıklarım.aşılama yaptıracağım zaman klomen+4 gün iğne oldum aşılama yapıldı tutmadı adet olup gidince çok fazla yumurta kiste dönüşmüşlerdi..bu ayda yine aşılama fakat 10 gün iğne dedi.bizde 4 günle aşırı uyardıysa 10 günle daha fazla olur dedik.doktorda gülü seven dikenine katlanır dedi.tehlikeli bir durummuş fazla uyarılma ama doktor parasını düşünüyor.bizde 3-4 ay dinlenmeye karar verdik..klomen limitimde doldu..

bendede uyarildigi zaman çok fazla yumurta olusuyo, tutmayincada kist oluyo!!
bana simdi bide metformin verdiler, sekerimde çok dusuyo buda pko dan oluyomus,
kullandimiz butun ilaclar tehlikeli rahim kanseri, gogus kanseri filan yapiyo, evlerden uzak insallah oyle bisey olmaz hicbirimizde

bana hiç yazmadı şeker ilacı filan.kilom yok 52 kiloyum ondanmı acaba yazmadı bilmiyorum.pkoda gizli şeker çıkıyormuş..allah korusun ne verirse hayırlısını versin...

bana hiç yazmadı şeker ilacı filan.kilom yok 52 kiloyum ondanmı acaba yazmadı bilmiyorum.pkoda gizli şeker çıkıyormuş..allah korusun ne verirse hayırlısını versin...

benim kilom tedavilerden once 61di simdi ise77, yani sen dusun, bi ara tupbebege baslamadan once verdim, ama ilaclara baslar baslamaz, tekrar aldim..
ve kic kezde sekerimin dusmesinden dolayi bayginlik geçirdim, tahlillerde hep dusuk çikiyo, bu yuzden verdiler, ama seker hapi kullanali kolayi çayi biraktim, çikolata tarzi seyler bile bana cekici gelmiyo artik..
benim annem zaten seker hastasi, amcamdada var, yani genetik olarakta yatkinim maalesef, bide bebegim olsun aclik grevi gibi rejim yapacam ve insallah eski formuma gelip sekeride kendimden uzaklastiracam

çok çok geçmiş olsun...rabbim bizlere onların acısını göstermesin...

çok sağolun kızlar daha önce de yazdım tek başıma mutluluk istemiyorum darısı başınıza inşallah..bana da çoğul gibi geldi değer çok yüksek di mi...
:teytey::teytey: rabbime şükürler olsun güzel haber gelmiş :teytey::teytey:
maşallah canım bencede çoğul gibi..hayırlısı olsun....

ah teşekkğr ederim bana cevap yazmışsın. dedim ya daha yeniyim diye. anlayana kadar biraz zaman geçeck sanırım :)

canım hoşgeldin aramıza...
canım eşinin sperm testi çok kötü değil gibi...
teste olduğu gibi ayrıntılı yazarsan daha iyi anlarız...
rabbim yardımcınız olsun...

kusura bakma ben yeni uye oldumda gormedim alisamadim daha siteye
ben brukselden insallah tanisiriz grs kendine iyi bak
sende aramıza hoşgeldin canım....
inşallah tez zaman da pembe köşeye geçersin....

slmkizlarrrrrrrrrrrrr
jeyannd nasilsin cok gecmis olsun canim esin iyidir insallah simdi

jeyan yeni gordum arkadasim çok gecmis olsun

kıslar hepinize tek tek teşekkür ediyorum iyiki varsınız

canım baya olmuş seninde kırmızıların gelirde rahatlar i vucüdun..inşş:Saruboceq: canım arkadaşım rabbim tekrar nasip eder sana anne olmayı

canım tedavin hayırlı olsun inşş olumlu sonuçlar alırsın :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun yeğenimize iyi bak tatlım

:jeyyar::jeyyar: seni gidi seni

sakın ha olmass sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canım çok geçmiş olsun eşine rabbim daha beterinden korusun

hihoyyytcanım gözün aydın:teytey::teytey:

canım evet sperm sayısı normalin altında eşinin ama biliyorsun yardımcı üreme teknikleri bize bu konuda yardımcı oluyor..peki morfoloji belirmemişin morfolojisi nasıl eşinin

Hoşgeldin aramıza.. a.s. sayınız az ama daha detaylı yazarsan iyi olur.. sende gerekli tüm tetkikler yapıldı mı? bana da sorun yok demişlerdi ama tüplere bakamışlardı.. ben şimdi kendi isteğimle yaptırıyorum.. keçiboynuzu kürünü uygulayın.. badem.bal .fındık fıstık.. inş çok fazla bekletmez sizi de bebişiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…