Di mi ama. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :1shok: O zaman göz çevremdeki damarlar belirginleşebilir. :roflol: :roflol: :roflol:
bana yazılarıyla moral veren arkadaşlar size çok tşk ederim canlarım teker teker bugün moralim çok bozuk eşim trafik kazısı yaptı verilcek kazası var gercekten kızlarrr üstünden koca tır gecti eşimin ama çokkkkkkkk şükür hayatta yanımda kızlarr bugün ağlamaktan çok yoruldum bir öldü haberi geldi bir yoğum bakımda öldüm öldüm dirildim kızlar eşim istanbula gitmişti benieşim aradı meğersem allahın izniyle küçük sıyrıklarla atlatmış şerefsiz tırdaki adam içkiliymiş böyleleri nasıl ehliyet alıyorsa yani çok sıkıldım biraz gireyim arkadaşlarım bana moral verir dedim hepiniz çok iyisiniz eşim allahın izniyle yarın yanımda allahım onu korusun bütün kötülüklerden onu çok seviyorum kızlar
İYİ AKşamlar kızlar
nehircim allah tamamına erdirsin tebrik ederim darsı başımıza inşallah
eminecim geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun
ben bugün gfittim doktora doktor tahlilleri yaptı cuma günü alıcam sonuçları
haftaya salı günüde sonuçlarla gel ultrassonla yumurtalıklarına bakarız dedi
doktor çok iyiydi eşimin değerlerinide alıp göstericem bu hafta sonu test vericek bakalım bişey olmasssa
inşallah herşey yavaş yavaş herşey yoluna girer
düngece rüyamda oğlum olduğunu gördüm adı bile vardı efe berke çoktatlıydı rabbim nasip etsin cümlemize
bana yazılarıyla moral veren arkadaşlar size çok tşk ederim canlarım teker teker bugün moralim çok bozuk eşim trafik kazısı yaptı verilcek kazası var gercekten kızlarrr üstünden koca tır gecti eşimin ama çokkkkkkkk şükür hayatta yanımda kızlarr bugün ağlamaktan çok yoruldum bir öldü haberi geldi bir yoğum bakımda öldüm öldüm dirildim kızlar eşim istanbula gitmişti benieşim aradı meğersem allahın izniyle küçük sıyrıklarla atlatmış şerefsiz tırdaki adam içkiliymiş böyleleri nasıl ehliyet alıyorsa yani çok sıkıldım biraz gireyim arkadaşlarım bana moral verir dedim hepiniz çok iyisiniz eşim allahın izniyle yarın yanımda allahım onu korusun bütün kötülüklerden onu çok seviyorum kızlar
arkadaşlar merhaba
ben yeniyim, açıkcası ilk defa bir forum sitesine giriyorum ve yazıyorum. kısacası ne yapacağımıda pek bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. bizde bebek sahibi olamiyoruz. yaklaşık 2 yıldır. geçen ay doktora gittim herşeyimin normal olduğunu söyledi. eşimden sipermiyogram istedi. yaptırdık. sonuç doktorumuzun söylemesine göre kötü bize tüp bebek tedavisi önerdi ama biz henüz buna hazır değiliz. eşimin hücre sayısı 12 milyon , hareketli sayısı %30 doktoruma göre değerler kötü. moralimizi çok bozdu. sizce bu değerler nasıl gerçekten bu kadar kötümü.
geçmiş okumadan hemen yazayım merakta bıraktım sizi...10.gün sonuç 253 hamileyim buranın bana uğurlu geleceğini biliyordum..herkese teşekkürler destekleriniz için..çok mutluyum..allah hepinize yaşatsın inşallah ...dualarımda hep varsınız..ve iyiki varsınız.....
fatima zehra, insallah nevonundan dedigi gibi gececi biseydir...
bizdede morfolojik sorun var, ama hiç olmazsa tupbebek sansimiz var olmayanlar ne yapsin, uzulme canim insallah 2test daha iyi çikar
morfolojiyede bakıldı. birazdan ekliyeceğim test sonucunu becerebilirsem eğer. teşekkür ederim arkadaşlar ya. sabah bilgisayarın başına geçtiğimde çoğunuzun bana cevap yazdığını gördüm. sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?