Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kıslar müjde var galiba
Nehircim tabrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin:teytey::dance::dance::dance:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

hamiş haberi var. oleyyyyyyyyyyyyyy
nehircim allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. tebrikler:teytey::teytey::teytey:

eminecim verilmiş sadakanız varmış allah korumuş vallaha. geçmiş olsun canım.

Di mi ama. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :1shok: O zaman göz çevremdeki damarlar belirginleşebilir. :roflol: :roflol: :roflol:

Nevrocum evinize güneş girmiyormu cancazım balkonda ne işin var :) hay allahım hepiniz alemsiniz valla.

günaydınnnn
nehircim çok mutlu oldum canım hayırlısıyla rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin...:teytey:

Nehircim tebrik ederim allah tamamına erdirsin kucağına sağlıkl almayı nasip etsin. Ne bereketli bir aymış bu Mart bakalım sırada kimler var. Heyecanla bekliyoruz...

emine çok büyük şey atlatmış eşin.
Çok çok geçmiş olsun.
Allahım eşini sana bağışlamış.:Saruboceq:
Allahım kocalarımızı başımızdan eksik etmesin.:Saruboceq:

günaydın kızlar,

nehircim tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :teytey:

eminee geçmiş olsun,Allah korumuş eşini çok şükür :Saruboceq:

aşk_meleği tedavin hayırlı olsun canım.
İnşallah sende çok yakında müjdeli haberi verirsin bize.:CüvCüv:
Allahım rüyanda gördüğün gibi bi erkek bebek versin sana inşallah:Saruboceq:

günaydın kızlar..
emine çok geçmiş olsun allah korumuş eşini..:Saruboceq:
nehir hayırlı olsun ,inşallah allah hepimize yaşatır bu duyguyu,:teytey::lepi:

canlarım merhaba işte olduğum için hemen girip çıkıyorum çok fazla vaktim olmuyor...herkese tek tek tekrar teşekkür ediyorum...keşke vaktim olsada ben de sizler gibi sohbet edebilsem bol bol...

ala ala çok geçmiş olsun canım sadaka verr başından çevirde çok geçmiş olsun

canım morfolojıye bakmadılarmı morfolojıde çok önemli

biraz bilgi vereyim merak edenler için..ilk tüp bebek denemesiydi..daha önce başka bir tedavi denemedim..eşim varikosel ameliyatı olmuştu eylülde 20 milyondu sayı ocak ayında tekrar bakıldı 18 milyon çıktı..öyle olunca ben hemen tedaviye başlamak istedim..ancak son tüp bebek için yapılan sayımda sperm sayısı yıkamadan sonra 55 milyon çıkmış..yani belki de boşa uğraştık..gerçekten herşey kısmet..neyseki sonuca ulaştık..transferden sonra 6-7 gün çok şişlik oldu bende gebelik belirtisi olarak sadce son 2 gün yoğun karın ve bel ağrısı oldu...onun dşında hiç belirti olmadı..3 kaliteli embriyo yerleştirildi.3.gün transferiydi..başka sorularınızda olursa lütfen msj atın geçmişi okumaya fırsat bulamayıp atlamak istemiyorum ..cevaplayamadığım sorular,atladığım önemli olaylar için çok özür diliyorum..

canımmm tebrik ederimm ALLAH kucağına almayı nasip etsin :teytey:

fatima zehra, insallah nevonundan dedigi gibi gececi biseydir...
bizdede morfolojik sorun var, ama hiç olmazsa tupbebek sansimiz var olmayanlar ne yapsin, uzulme canim insallah 2test daha iyi çikar

aysecım saol canım.ınsallah gecıcıdır.dedıgın gıbı ınsallah olmazsa tup bebek yaptırırız napalım.ama cok zor gecıyor bu gunler be arkadasım.tabı sende kolay gunler atlatmadın.ne guzel boyle dırayetlı olmanız.rabbım hepınızın gonlune gore verır ınsallah..

morfolojiyede bakıldı. birazdan ekliyeceğim test sonucunu becerebilirsem eğer. teşekkür ederim arkadaşlar ya. sabah bilgisayarın başına geçtiğimde çoğunuzun bana cevap yazdığını gördüm. sağolun.

MAKROSKOBıK ıNCELEME
miktar :3,9
renk: donuk beyaz
görünüm : opelasant
ph:7,6
likeifikasyon zamanı:30 dk
vizkozite :Akışkan

MORFOLOJı
Normal Hücre :%65
Baş-Akrozom Anomalisi : %10
Mıd-Pıece/Boyun Anomalisi:%10
Kuyruk Anomalisi: %5
Diğer (amorf, immatür form v.b) :%5

MOLıTE
Lineer proresyon gösteren motil spermler (+3,+4) : %30
Non-lineer progresyon gösteren motil spermler (+2) :%5
Non-progresif motil spermler (+1) : %15
Non-motil spermler (0) : %50

HÜCRE SAYISI : 12 MıLYON /ML

DıREKT MÜKROSKOPı : her sahada 3-4 lökosit ,1-2 spermatogeneizs , 10-15 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.

ıŞTE SPERMıYOGRAM SONUCUMUZ.

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün hepimiz için inşallah güzel olur hamiş haberleri alma dileğiyle

çünkü sayınız çokta kötü değil ama morfoloji kötüyse doktor öle söylemiştir. varikosele baktılar mı peki

kıslarrrr gunaydınnn anam ne bu gögüs kararmasını çıkardınız başıma benimm .siz bilmiyomusunuz ben psikolojik hamileyim bişey değil üşütcem bütün gün bacaklarıma gögüslerime bakmaktan .kim çıkardı bunu söleyinbakayımmmm
klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…