balim benim canimin ici...hadi ayaginizi sürüyünde topikce gelelim artikdelikafaduldenAaa evet canım orda bebek çıkmış. hem de arabası varrr. delikafadulden delikafadulden Yola çıkmış annesi. Geliyorrr. Ben demiştim zaten. Bebişlerim dedilerki "Diğeyleyi yoldalay , heykeşe şöyle anne ; heykeşley sevinsinnn" :lepi: :lepi: :lepi:
O sekretere deklava: :mymeka: .......
ay bitanem cok sevindim..hadi hayirlisi bakalim,insallah meleklerin sana cok yakin:teytey:selam kızlar ben geldimben iyiyim çok şükür doktordan geldim allahın izni ile tüp bebeğe başladık rabbim hayırlısını versin şimdiden çok heyecanlandım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür bu akşam iğnemi olucam kısa protokol uygulanacak :Saruboceq:
kiyamam sana canim benim..üsüttün sanirim sen..keske bi terlesen..insallah sorunsuz gecer canima.s.Kızlar merhaba herkese a.s.
nehirde umarım olumlu sonuçla gelir sonucu öğrenmiştir belki :ecrin_bebek:
bende çok kötüyüm bu arada halsiz bitkin bugünüm berbat geçti yatmakla heryerim kırılıyor üşüyorum yanıyorum anlamadım gitti.. Düzelmezsem dr yolu göründü
çok hastayım senağlama
canim cok gecmis olsun..Rabbim korumus...nasil moralin bozuktur tahmin edebiliyorum...canim sükürler olsun ki bisey yokmus...bir daha göstermesin Allahim ve baslarimizdan eksik etmesin kocislerimizi...bana yazılarıyla moral veren arkadaşlar size çok tşk ederim canlarım teker teker bugün moralim çok bozuk eşim trafik kazısı yaptı verilcek kazası var gercekten kızlarrr üstünden koca tır gecti eşimin ama çokkkkkkkk şükür hayatta yanımda kızlarr bugün ağlamaktan çok yoruldum bir öldü haberi geldi bir yoğum bakımda öldüm öldüm dirildim kızlar eşim istanbula gitmişti benieşim aradı meğersem allahın izniyle küçük sıyrıklarla atlatmış şerefsiz tırdaki adam içkiliymiş böyleleri nasıl ehliyet alıyorsa yani çok sıkıldım biraz gireyim arkadaşlarım bana moral verir dedim hepiniz çok iyisiniz eşim allahın izniyle yarın yanımda allahım onu korusun bütün kötülüklerden onu çok seviyorum kızlar
fazla söze gerek yokkk:teytey::teytey:geçmiş okumadan hemen yazayım merakta bıraktım sizi...10.gün sonuç 253 hamileyim buranın bana uğurlu geleceğini biliyordum..herkese teşekkürler destekleriniz için..çok mutluyum..allah hepinize yaşatsın inşallah ...dualarımda hep varsınız..ve iyiki varsınız.....
EMİNEE üzüldüm çok şükür atlatmış
kötü haber bile almışsın
Rabbim kocalarımızı başımızdan eksik emesin
kıslarrrr gunaydınnn anam ne bu gögüs kararmasını çıkardınız başıma benimm .siz bilmiyomusunuz ben psikolojik hamileyim bişey değil üşütcem bütün gün bacaklarıma gögüslerime bakmaktan .kim çıkardı bunu söleyinbakayımmmm
klava:
morfolojiyede bakıldı. birazdan ekliyeceğim test sonucunu becerebilirsem eğer. teşekkür ederim arkadaşlar ya. sabah bilgisayarın başına geçtiğimde çoğunuzun bana cevap yazdığını gördüm. sağolun.
MAKROSKOBİK İNCELEME
miktar :3,9
renk: donuk beyaz
görünüm : opelasant
ph:7,6
likeifikasyon zamanı:30 dk
vizkozite :Akışkan
MORFOLOJİ
Normal Hücre :%65
Baş-Akrozom Anomalisi : %10
Mıd-Pıece/Boyun Anomalisi:%10
Kuyruk Anomalisi: %5
Diğer (amorf, immatür form v.b) :%5
MOLİTE
Lineer proresyon gösteren motil spermler (+3,+4) : %30
Non-lineer progresyon gösteren motil spermler (+2) :%5
Non-progresif motil spermler (+1) : %15
Non-motil spermler (0) : %50
HÜCRE SAYISI : 12 MİLYON /ML
DİREKT MÜKROSKOPİ : her sahada 3-4 lökosit ,1-2 spermatogeneizs , 10-15 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.
İŞTE SPERMİYOGRAM SONUCUMUZ.
özlemim sormaaa:1ninca:
benimde kaynam dün aksam dedi aa senin kirpiklerin yapismis,göz bebeklerin kocaman olmus,kiz yoksa hamilemisin diye..dünden beri aynanin karsisindayim...
ihtimal yok suan hamis olmama ama iste acayip oluyo insan yaaalaelaelaelaelae
kızlar ben catlama iğnemi ayın 12gün vurdurdum sizce kaç gün olmuş ve kaç gün daha beklersem hamile olduğumu anlıcam canlarım
ehh işte biz böleyis kısım anam kararmayacağı varsada karartırız yapışmayacağı varsada yapıştırırız. ama benim az kadı yarın değil bilemedin yarından sonra olurum sivilcelerim çıkmış bugun kesin olucamm((
canım sanırım iğneyi vurulduğun gunun ertesi gunu hamile kalıyosun 10-12 gun sonrada öğreniyosun çalışşşşşş bol bol sırnaşık şey
canım sanırım iğneyi vurulduğun gunun ertesi gunu hamile kalıyosun 10-12 gun sonrada öğreniyosun çalışşşşşş bol bol sırnaşık şey
kızlar birde birşey sorcam gögüslerimin ucuları acıyo sıkıyo gibi yapınca birde kızlar gögüslerimin ucları yarıldı beyazladı ilk kez oluyo böle bilgisi olan var mı acaba birde kızlar vajinal akıntım sıvı gibiydi şimdi ise katı gibi bilen varsa bilgilendirsin lütfen çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?