Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar
zamanında adet oldum çok mutluyum çok
halay çekicem ama heyecan olur diye yapamıyorum
inşaallah düzene girmiştir artık yeni adet tarihim 19 nisan
dondurulmuşlarıma her ay bir adım daha yaklaşıyorum Allah'ın izniyle

herkese gunaydınlar kızlar.ben bugun kursa gıtmedım hocamız yokmus.o yuzden burdayım yanı yoksa olamazdım.emıne arkadasım cok cok gecmıs olsun dıyorum.rabbım beterınden korusun.bence sız sadaka falan verın...
nehır arkadasımıda kutluyorum.allah daım etsın ve tamamına erdırsın ınsallah..

EMıNEE üzüldüm çok şükür atlatmış
kötü haber bile almışsın
Rabbim kocalarımızı başımızdan eksik emesin

günaydinnnnnn,hersese kucak dolusu sevgilerrrrrhihoyyyt

balim benim canimin ici...hadi ayaginizi sürüyünde topikce gelelim artikdelikafadulden
ay bitanem cok sevindim..hadi hayirlisi bakalim,insallah meleklerin sana cok yakin:teytey:
kiyamam sana canim benim..üsüttün sanirim sen..keske bi terlesen..insallah sorunsuz gecer canima.s.

canim cok gecmis olsun..Rabbim korumus...nasil moralin bozuktur tahmin edebiliyorum...canim sükürler olsun ki bisey yokmus...bir daha göstermesin Allahim ve baslarimizdan eksik etmesin kocislerimizi...
fazla söze gerek yokkk:teytey::teytey:
canim tebrik ederim seniiii

EMİNEE üzüldüm çok şükür atlatmış
kötü haber bile almışsın
Rabbim kocalarımızı başımızdan eksik emesin

arkadaşlar hepinize teker teker tşk ederim yazdıklarınız yazılar için rabbim sevdiklerimizi ayırmasın bizden çok şükür sekiz arabasına bindi üçte dörtte yanımda olur koçişim inşallah rabbim hepimizinkini korusun onu çok özledim kızlar ben bir saat ayrılığa dayanamıyorum

özlemim sormaaa:1ninca:
benimde kaynanam dün aksam dedi aa senin kirpiklerin yapismis,göz bebeklerin kocaman olmus,kiz yoksa hamilemisin diye..dünden beri aynanin karsisindayim...
ihtimal yok suan hamis olmama ama iste acayip oluyo insan yaaalaelaelaelaelae

Son düzenleme:
DASHURİ hoşgeldin aramıza
bu yolda gazan mübarek olsun
doktorlar insanın sadece moralini bozarlar spermiyogramdan sonra
ama Rabbim listemizdeki arkadaşlarımıza mucizesini vererek umut aşılar bizlere
kendisini ve gücünü hatırlatır
sakın üzülme
iyibir eşin, mutlu bir yuvan varsa bu yeter
anne olmak nasipte varsa ancak
günlerini karartma
insanlara takma
tecrübeli biri olarak şunu söyleyeyim
bugün ömrünün son günüyse
sıkıntı yaparak geçirmek ister misin?
günümüz bugün ve çok kıymetli heba etmeye değmez...
dilerim Rabbim hayırlı evlat versin sana
hoşgeldin yeniden

canım çok çok iyi anlıyorum diyemem ama sadece totalde biraz azlık var ama çok çok kötü değil sonuç bence hemen keçiboynuzu kürüne başlayınn. bizim total sayı 3 katına çıktı keçiboynuzuyla

kızlar ben catlama iğnemi ayın 12gün vurdurdum sizce kaç gün olmuş ve kaç gün daha beklersem hamile olduğumu anlıcam canlarım

ehh işte biz böleyis kısım anam kararmayacağı varsada karartırız yapışmayacağı varsada yapıştırırız. ama benim az kadı yarın değil bilemedin yarından sonra olurum sivilcelerim çıkmış bugun kesin olucamm((

DASHURı spermiyogramınız iyi göründü bana
toplm sayı az biraz ama onuda herşey etkilemiş olabilir
az bir destekle artabilir
anlayan arkadaşlar çok daha ayrıntlı yorumlarlar görünce

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben eşime dut pekmezi içiriyorum ballı süt içirdim keçiboynuzu kürü bunlardan ben fayda pek görmedi eşim ama ben kendim eşime her akşam dut pekmezi içiriyorum hem kızlar eşim erken boşalmıyo hemde sprmi çok iyi geliyor rengi bile düzeldi inanırmısınız kızlar doktoruma dedim çok mükemmel bunu nasıl aklına geldi demişti doktorum sizde yedirin günde bir kere kızlar fazlasıda baygınlık yapıyo yemek kaşığıyla

kızlar ben catlama iğnemi ayın 12gün vurdurdum sizce kaç gün olmuş ve kaç gün daha beklersem hamile olduğumu anlıcam canlarım

canım sanırım iğneyi vurulduğun gunun ertesi gunu hamile kalıyosun 10-12 gun sonrada öğreniyosun çalışşşşşş bol bol sırnaşık şey

kızlar birde birşey sorcam gögüslerimin ucuları acıyo sıkıyo gibi yapınca birde kızlar gögüslerimin ucları yarıldı beyazladı ilk kez oluyo böle bilgisi olan var mı acaba birde kızlar vajinal akıntım sıvı gibiydi şimdi ise katı gibi bilen varsa bilgilendirsin lütfen çok merak ettim

öyle vallakaydirigubbakcemile3
belkide olmazsin kiz:Saruboceq:
hem hamislik belirtileriyle adet belirtileri ayniymisssyerimseniben

sağolun arkadaşlar. 2 dakikada ruh halimi düzelttiniz. sanki hepiniz duymak istediğim şeyleri söylemek için sözleşmiş gibisiniz. çok teşekkür ederim hepinize. ne diyeceğimi bilemiyorum şu an.

canım sanırım iğneyi vurulduğun gunun ertesi gunu hamile kalıyosun 10-12 gun sonrada öğreniyosun çalışşşşşş bol bol sırnaşık şey

canım iğneyi vuruulduğum gün ilişkiye girdim öbürsün gün ve diğer günlar ise canım bir gün gir bir gün girme dedi doktor kızlarr rüyamda hep kız bebeğim oluyo valla he istiyorum inşallah

ayy bilmiyorum ki canim ya...
hamismisin acaba???
hadi bakalim insallah:Saruboceq:
ne zaman test yapacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…