Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
öyle vallakaydirigubbakcemile3
belkide olmazsin kiz:Saruboceq:
hem hamislik belirtileriyle adet belirtileri ayniymisssyerimseniben

sanmıyorum çok kasık ağrım var aynı adet olucakmışım gibi bide artık bıktım heray hamileymişim gibi zannetmekten nasılsa görücem kırmızıyı .histereskopiyi mecburen olucam yaaa ahhh ahhh olurum ben biliyorum :çok üzgünüm:

nur krp arkadaşım. doktor bana sayınız düşük ama tüp için iyi bir sayı. bu sebepten olmuyor. üroloğa gitmenize de gerek yok. onlar ameliyat falan yapıyor hiç gerek yok. amaç çocuk ise tüp bebekle sahip olabilirsiniz dedi. sinir oldum .

canım iğneyi vuruulduğum gün ilişkiye girdim öbürsün gün ve diğer günlar ise canım bir gün gir bir gün girme dedi doktor kızlarr rüyamda hep kız bebeğim oluyo valla he istiyorum inşallah

hah tamam öle olması gerekiyo ertesi gun çatlıyo galiba.iğneden 36 saat sonra olması lazım.eee ne zaman öğreniceksin adetine 2-3 gun kala test yaptır bakalım ne kadar var adete

sus kızz ağzını hayra ca alal sende ağzında güzel birşey çıksın yaww ben hamileyimde canım öle ümitsizliğe düşme aaa

günaydın kızlar nasılsınız bakalım yeni gelen arkadaşımız aramıza hoşgeldin inşallah topiğimiz sanada uğurlu gelir ve allahın izniyle hamiş kalırsın canım

tüp bebek için tabiki yeterli sayıınız
ama ürologda bu işin uzmanı
ameliyattan sonra eşinin değerleri düzelen doğal hamile kalan arkadaşlar oldu
ürolog durumu netleştirir
ameliyata belki gerek bile yoktur
onların işi hemen tüpe yönlendirp para kazanmak birazda banda aynısını yaptılar
gerçi ben uzun zamandır evliyim
düşün bana sizin hiç çocuğunuz olmaz dedi
salak şey sen kimsin ki
insanı çaresiz düşürmeye çalışanlar var her doktor aynı değil ama ben hep öylesine denk geldim

sus kızz ağzını hayra ca alal sende ağzında güzel birşey çıksın yaww ben hamileyimde canım öle ümitsizliğe düşme aaa

ümitsizlik değil canım ümitsiz insan olur mu? her ay hamileyim diye ümitlendim olmadı bu sefer ümitlenmiyeyim bakayım nolcak sırnaşık şeysırnaşık şey

canim cok ümitlenmemek gerekiyor haklisin,ama nasilsa görücem kirmizilari diyerek kendinide yipratma olur mu:1hug:

dashuri

canım siz kaç yıllık evlisiniz 2 yıldır istiyosunuz ama .bide sen git bakalım doktora Allah korusun tüplerine felan baktır bakalım.
neden hemen tüp bebeğe geçiceksinki aşılaması var .yumurta takibi var bu işin. yani özel doktor sanırım gittiğin insanlar para kazanmak için artık herşeyi yapıyolar kimsenin gunahınıda almak istemem ama sen biraz bak kocişine bakalım nolcakk 3 ay sonra

hem kızlar bu testi nasıl yaptırıyoruz kan testinden bahsetmiyorum idrardan ben hiç daha yapmadımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…