öyle vallakaydirigubbakcemile3
belkide olmazsin kiz:Saruboceq:
hem hamislik belirtileriyle adet belirtileri ayniymisssyerimseniben
canım iğneyi vuruulduğum gün ilişkiye girdim öbürsün gün ve diğer günlar ise canım bir gün gir bir gün girme dedi doktor kızlarr rüyamda hep kız bebeğim oluyo valla he istiyorum inşallah
ayy bilmiyorum ki canim ya...
hamismisin acaba???
hadi bakalim insallah:Saruboceq:
ne zaman test yapacaksin
hah tamam öle olması gerekiyo ertesi gun çatlıyo galiba.iğneden 36 saat sonra olması lazım.eee ne zaman öğreniceksin adetine 2-3 gun kala test yaptır bakalım ne kadar var adete
kaç gün olmuş iğne vurulalı o zaman 7 gün mü canım ayın 12 vuruldum
bilmiyorum ki canım burdakiler 12_13 günde belli oluyor dedi doktorumda adetini bekle gecikirse yap dedi bende şaşırdım valla
sanmıyorum çok kasık ağrım var aynı adet olucakmışım gibi bide artık bıktım heray hamileymişim gibi zannetmekten nasılsa görücem kırmızıyı .histereskopiyi mecburen olucam yaaa ahhh ahhh olurum ben biliyorum :çok üzgünüm:
nur krp arkadaşım. doktor bana sayınız düşük ama tüp için iyi bir sayı. bu sebepten olmuyor. üroloğa gitmenize de gerek yok. onlar ameliyat falan yapıyor hiç gerek yok. amaç çocuk ise tüp bebekle sahip olabilirsiniz dedi. sinir oldum .
sus kızz ağzını hayra ca alal sende ağzında güzel birşey çıksın yaww ben hamileyimde canım öle ümitsizliğe düşme aaa
bence eger 12sinde vurulduysan 3-5 gün daha bekle bakalimdelikafadulden
sanmıyorum çok kasık ağrım var aynı adet olucakmışım gibi bide artık bıktım heray hamileymişim gibi zannetmekten nasılsa görücem kırmızıyı .histereskopiyi mecburen olucam yaaa ahhh ahhh olurum ben biliyorum :çok üzgünüm:
canım sen garantiye all 5-6 gun daha bekle pazartesi gider test yaptırısın olmazmı ?
korkuyorum ya beklerimde negatif görmek istemiyorumda vallahi canım
bitanem negatif görsekte görmesekte yasicaz mecburen..
amaaaa pes etmek yok demi
hersey bebek icin:lepi::lepi:
senin adet tarihin ne??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?