İYİ AKşamlar kızlar
nehircim allah tamamına erdirsin tebrik ederim darsı başımıza inşallah
eminecim geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun
ben bugün gfittim doktora doktor tahlilleri yaptı cuma günü alıcam sonuçları
haftaya salı günüde sonuçlarla gel ultrassonla yumurtalıklarına bakarız dedi
doktor çok iyiydi eşimin değerlerinide alıp göstericem bu hafta sonu test vericek bakalım bişey olmasssa
inşallah herşey yavaş yavaş herşey yoluna girer
düngece rüyamda oğlum olduğunu gördüm adı bile vardı efe berke çoktatlıydı rabbim nasip etsin cümlemize
Ay kızlar kusura bakmayın ama yazıcam. Ben böyle yatıyorum karnım şiş şiş. Tabi gaz çok olduğundan , gaz çıkarma olayları da çok oluyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yani benim kalkıp dışarı çıkmam mümkün olmuyor. kaydirigubbakcemile3 Bizimkilerin yanında artık gidiyor bir şekilde. İlk başlarda utanıyordum da artık yüzsüzlüğe vurdum. :roflol: Zaten onlar da çok seviniyorlar gaz çıkardığım zaman. Rahatladığımı bildiklerinden. Böyle komik birşey yaşayacağımız aklıma gelmezdi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 "Ohh" , "Oley bee" , "şükür" diyorlar her işlemden sonra :roflol: :roflol: :roflol: Ay valla kusuruma bakmayın kızlar.
arkadaşlar merhaba
ben yeniyim, açıkcası ilk defa bir forum sitesine giriyorum ve yazıyorum. kısacası ne yapacağımıda pek bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. bizde bebek sahibi olamiyoruz. yaklaşık 2 yıldır. geçen ay doktora gittim herşeyimin normal olduğunu söyledi. eşimden sipermiyogram istedi. yaptırdık. sonuç doktorumuzun söylemesine göre kötü bize tüp bebek tedavisi önerdi ama biz henüz buna hazır değiliz. eşimin hücre sayısı 12 milyon , hareketli sayısı %30 doktoruma göre değerler kötü. moralimizi çok bozdu. sizce bu değerler nasıl gerçekten bu kadar kötümü.
Hoşgeldin aramıza.. a.s. sayınız az ama daha detaylı yazarsan iyi olur.. sende gerekli tüm tetkikler yapıldı mı? bana da sorun yok demişlerdi ama tüplere bakamışlardı.. ben şimdi kendi isteğimle yaptırıyorum.. keçiboynuzu kürünü uygulayın.. badem.bal .fındık fıstık.. inş çok fazla bekletmez sizi de bebişiniz..
ınsallah nevrocum saol destegın ıcın.15 gun sonra tekrar yaptırcaz.bu sefer esım cok kararlı herseyı kendı ayarlıyor.ben hıc bıseye karısmıyorum.morelım bozuluyor cunku..
sen nasılsın ya ne guzel ınsallah bebıslern senınledır..rabbım gonlune gore versın canım.sen bu guzellıgı coktan hakettın..rabbıme emanet ol...:1hug:
canım görmeyeli baya değişmişsin kiloda almışsın maşallah. bebişler yerlerini beğendiler demekki rahata geçtiler
kız o ekmeği tek başına mı yiyecen acccık ucundan versennn
tülinin filmi çekilmiştir kızlar 1 de gitçekti hastaneye 2 de çekilcekti inşallah güzel haberlerle döner
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bırak gitsin canım. sağlık bu hiç bişiye benzemek sen salladıkça bebişler rahatlıyacak. her şey çocuk için dimi ama
Nevrocum evinize güneş girmiyormu cancazım balkonda ne işin var :) hay allahım hepiniz alemsiniz valla.
casper ahhh ahhh bi bilsennn:roflol:
morfolojiyede bakıldı. birazdan ekliyeceğim test sonucunu becerebilirsem eğer. teşekkür ederim arkadaşlar ya. sabah bilgisayarın başına geçtiğimde çoğunuzun bana cevap yazdığını gördüm. sağolun.
MAKROSKOBİK İNCELEME
miktar :3,9
renk: donuk beyaz
görünüm : opelasant
ph:7,6
likeifikasyon zamanı:30 dk
vizkozite :Akışkan
MORFOLOJİ
Normal Hücre :%65
Baş-Akrozom Anomalisi : %10
Mıd-Pıece/Boyun Anomalisi:%10
Kuyruk Anomalisi: %5
Diğer (amorf, immatür form v.b) :%5
MOLİTE
Lineer proresyon gösteren motil spermler (+3,+4) : %30
Non-lineer progresyon gösteren motil spermler (+2) :%5
Non-progresif motil spermler (+1) : %15
Non-motil spermler (0) : %50
HÜCRE SAYISI : 12 MİLYON /ML
DİREKT MÜKROSKOPİ : her sahada 3-4 lökosit ,1-2 spermatogeneizs , 10-15 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.
İŞTE SPERMİYOGRAM SONUCUMUZ.
Nevro,Bence senin bebişler tuttu..Sen hamilesin..İlk kutlayan da ben olayım bari...:hooray::teytey:
Belin ağrıyor mu? Kasıklarda batmalar oluyor mu ?
merhabalar ben geldimm , nevrom hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canımm,,
dualrım tüm tedavide olanlarla inş..
bu arada benim kırmızılar geldii bir dahaki tarih,, 16 nisan sanırımm
günaydın kızlar
zamanında adet oldum çok mutluyum çok
halay çekicem ama heyecan olur diye yapamıyorum
inşaallah düzene girmiştir artık yeni adet tarihim 19 nisan
dondurulmuşlarıma her ay bir adım daha yaklaşıyorum Allah'ın izniyle
Ağzın bal yesin bademimmmmmm. delikafadulden delikafadulden delikafadulden İlk kutlayan sen ol , eğer pozitifse ben de seni kutlayayım inşallahhhhhh. :teytey: :teytey: :teytey: Kasıklarda batmalar var , belimde ağrıyor. Ama her zaman değil. Ayakta kaldığım zaman veya çok oturduğum zaman. Yatarken ağrı hissetmiyorum. Ve ağrı sürekli değil. Batıp çekiliyor kasıklardaki ağrı. Bel daha uzun süreli oluyor. :asigim: Ne diyosun bitanemm? :1rolleyes:
Ağzın bal yesin bademimmmmmm. delikafadulden delikafadulden delikafadulden İlk kutlayan sen ol , eğer pozitifse ben de seni kutlayayım inşallahhhhhh. :teytey: :teytey: :teytey: Kasıklarda batmalar var , belimde ağrıyor. Ama her zaman değil. Ayakta kaldığım zaman veya çok oturduğum zaman. Yatarken ağrı hissetmiyorum. Ve ağrı sürekli değil. Batıp çekiliyor kasıklardaki ağrı. Bel daha uzun süreli oluyor. :asigim: Ne diyosun bitanemm? :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?