Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım sonuçlar inşallah güzel çıkar. Ultrason da iyi geçer dilerim. Allah rüyanı da hayra çıkarsın. Tez zamanda rüyaların gerçek olsun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bırak gitsin canım. sağlık bu hiç bişiye benzemek sen salladıkça bebişler rahatlıyacak. her şey çocuk için dimi ama

Canım direkt tüp bebek demek için çok aceleci davranmış doktor. Bir tane spermiogramla buna karar vermek doğru bir yaklaşım değil bence. 3 tane spermiogram yaptırılmalı. Belli aralıklarla. Varikosel olup olmadığına ultrasonla bakılmalı. Bir de elinde spermiogramı tam dökümü varsa bizle paylaşırmısın canım. Genel durumuna bakalım. Ki çok can sıkıcı bir durum yok. Kesinlikle testi tekrarlamadan , üroloji uzmanına görünmeden direkt tüp bebeğe başlamayın derim. Şeniz

Gece 01:51'de yazmışsın bu mesajı. kaydirigubbakcemile3 Adamı uyutup kaçıp geldin di mi? delikafadulden

Canım moralin bozuluyorsa sen karışma zaten. Morale ihtiyacın var. Senin öoralin bozulunca otomatikmen adamınki de bozuluyor. Sonra hepten dibe vurursunuz. a.s.

Biz iyiyiz canım çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah canım. Allah razı olsun. Güzel sözlerin duygulandırdı beni. :asigim: Sen de Allaha emanet ol fatımacım. Şeniz

tülinin filmi çekilmiştir kızlar 1 de gitçekti hastaneye 2 de çekilcekti inşallah güzel haberlerle döner

canım görmeyeli baya değişmişsin kiloda almışsın maşallah. bebişler yerlerini beğendiler demekki rahata geçtiler

kız o ekmeği tek başına mı yiyecen acccık ucundan versennn

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Canım o ekmek 4 kişilik. :jeyyar: :asigim:

tülinin filmi çekilmiştir kızlar 1 de gitçekti hastaneye 2 de çekilcekti inşallah güzel haberlerle döner

Rahim filmi çekilecekti di mi canlarımm. İnşallah güzel çıkar sonuçlar , tertemiz. Açıktır bütün yollar dilerimmmmmmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhabalar ben geldimm , nevrom hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canımm,,
dualrım tüm tedavide olanlarla inş..
bu arada benim kırmızılar geldii bir dahaki tarih,, 16 nisan sanırımm

Nevrocum evinize güneş girmiyormu cancazım balkonda ne işin var :) hay allahım hepiniz alemsiniz valla.

İşin esprisi güzelimm. yerimseniben Dediğin gibi baktım. sengözlerimebaksanab Bacaklarımın en üst bölgesinde damarlanma var. Kasıklarda da damarlar seçilmeye başlamış. Haydi inşallahhhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: delikafadulden

Emine çok geçmiş olsun,ucuz atlatmışsınız..Biz de geçen sene az daha sorumsuz bir kamyon şöförü yüzünden öteki dünyayı boylayacaktık...Allah korusun....Amin..

Nevro,Bence senin bebişler tuttu..Sen hamilesin..ılk kutlayan da ben olayım bari...:hooray::teytey:

Belin ağrıyor mu? Kasıklarda batmalar oluyor mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım morfoloji güzel. Sayı ml de çok olmasa da toplamda normal sınırı geçiyor. Hareket biraz normalin altında. Bu değerlerle direkt tüp bebek demek pek acımasız bir yorum olmuş. Keçiboynuzu kürü uygulayıp , her gün 400 ıu e vitamini takviyesi alıp 3 ay sonra testi yenileyin. Ki bu zamana kadar da bir sürpriz olabilir. Canını sıkma tatlım. :1hug:

Nevro,Bence senin bebişler tuttu..Sen hamilesin..İlk kutlayan da ben olayım bari...:hooray::teytey:

Belin ağrıyor mu? Kasıklarda batmalar oluyor mu ?

Ağzın bal yesin bademimmmmmm. delikafadulden delikafadulden delikafadulden İlk kutlayan sen ol , eğer pozitifse ben de seni kutlayayım inşallahhhhhh. :teytey: :teytey: :teytey: Kasıklarda batmalar var , belimde ağrıyor. Ama her zaman değil. Ayakta kaldığım zaman veya çok oturduğum zaman. Yatarken ağrı hissetmiyorum. Ve ağrı sürekli değil. Batıp çekiliyor kasıklardaki ağrı. Bel daha uzun süreli oluyor. :asigim: Ne diyosun bitanemm? :1rolleyes:

merhabalar ben geldimm , nevrom hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canımm,,
dualrım tüm tedavide olanlarla inş..
bu arada benim kırmızılar geldii bir dahaki tarih,, 16 nisan sanırımm

Hoşgeldin canım. :1hug: :asigim: Aminnn canım. O hayrlı haberi almak da vermek de nasip olur inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Yeni tarihi not alıyorum , güncelleyeceğim canım. Şeniz

Tebrikler canım. Gününde olduğun adete şükretmen çok güzel. Allah aratmasın. Bu yüzden sıkıntı duyan çok arkadaşımız var. :1hug: Tamam tatlım , yeni tarihini not aldım. a.s.

belirtilere bakarsak var gibi benimde belim çok ağrıyordu kasıklarda batmalara oluyordu,,, yinede hayırlısı olsun ,,,,bebekler inşallah seninledirr

Sürekli olmaz o batmalar..Arasıra olur canım...İnşallah tutmuştur..Çok çok sevinecem...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…