selamlar kızlar bende aranıza ara ara gelip gidiyom balsurat bana mesaj attı pcsi bozulmuş istanbula tamirata gitmiş haber vereyim dedim merak etmeyin eğer hamile olursa o zaman kadar pcsi gelmezse yine sizlere haber veririm
belirtilere bakarsak var gibi benimde belim çok ağrıyordu kasıklarda batmalara oluyordu,,, yinede hayırlısı olsun ,,,,bebekler inşallah seninledirr
Sürekli olmaz o batmalar..Arasıra olur canım...İnşallah tutmuştur..Çok çok sevinecem...a.s.
CANIM OLSUN AİLE OLMAK BÖYLE BİRŞEY İŞTE HER ZAMAN BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAK GEREKİR SEN RAHATLAYINCA ONLARDA SEVİNİYORDUR BENCEDE SENDE HAMİLESİN ÇÜNKÜ OLUMSUZ OLSAYDI MUTLAKA BİR İŞARET VERİRDİ CANIM ŞUANA KADAR ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ HERŞEY YOLUNDA İNŞALLAH 9 AY BOYUNCA BÖYLE GİDERAy kızlar kusura bakmayın ama yazıcam. Ben böyle yatıyorum karnım şiş şiş. Tabi gaz çok olduğundan , gaz çıkarma olayları da çok oluyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yani benim kalkıp dışarı çıkmam mümkün olmuyor. kaydirigubbakcemile3 Bizimkilerin yanında artık gidiyor bir şekilde. İlk başlarda utanıyordum da artık yüzsüzlüğe vurdum. :roflol: Zaten onlar da çok seviniyorlar gaz çıkardığım zaman. Rahatladığımı bildiklerinden. Böyle komik birşey yaşayacağımız aklıma gelmezdi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 "Ohh" , "Oley bee" , "şükür" diyorlar her işlemden sonra :roflol: :roflol: :roflol: Ay valla kusuruma bakmayın kızlar.
CANIM HAMİLE OLMA İMKANIN YOKMU ACABA BENCE BİR DOKTORA GÖRÜNSEN BAZAEN DOĞUM SONRASI HİÇ ADET GÖRMEDEN HAMİLE KALANLAR VAR CANIM :uhm::uhm:Aklıma esti gebelik testi yaptım..Silik de olsa 2. çizgim çıktı biraz bekleyince...Beta Hcg hormonları beni hala terketmedi galiba... benneyaptımki Adet olsam da rahatlasam...mirmirmirmir
CANIM OLSUN AİLE OLMAK BÖYLE BİRŞEY İŞTE HER ZAMAN BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAK GEREKİR SEN RAHATLAYINCA ONLARDA SEVİNİYORDUR BENCEDE SENDE HAMİLESİN ÇÜNKÜ OLUMSUZ OLSAYDI MUTLAKA BİR İŞARET VERİRDİ CANIM ŞUANA KADAR ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ HERŞEY YOLUNDA İNŞALLAH 9 AY BOYUNCA BÖYLE GİDER
CANIM HAMİLE OLMA İMKANIN YOKMU ACABA BENCE BİR DOKTORA GÖRÜNSEN BAZAEN DOĞUM SONRASI HİÇ ADET GÖRMEDEN HAMİLE KALANLAR VAR CANIM :uhm::uhm:
Hafta sonu 2 dr baktı ultrasondan..Bişey olsa görünürdü sanırım...
iyi geçmişş kıslarr tüpleri açıkmış şükür .hehe o yazmadan ben yazayım
iyi geçmişş kıslarr tüpleri açıkmış şükür .hehe o yazmadan ben yazayım
tuliny ağrı kesici içtin mi önceden?acı,ağrı oldumu ne kadar sürdü?
Arkadaşlar ben hasta olucam galiba.Kendimi pek iyi hissetmiyorum..Üşüme ve bir halsizlik geldi üzerime..Başım dönüyor gibi..Belim ağrıyor..Bağırsaklar da felaket...Kansızlıkmı acaba dedim ama kansızlığım yok..Kan değerlerim gayet iyi..Hafta sonu ölçtürdüm daha..Ben biraz uzanayım..Hiç halim yok...Kendinize iyi bakın.Hoşçakalın şimdilik...:a015:
İvit , pek yaramaz olacaklar kuzularım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canımm bak bu habere çok sevindimm. :içelim: Kendini hazırlamış demek. :dance: :teytey: Rabbim "ol" diyecek olacak. Allahımmm inşallah gönderir , İnşallah yakında hamile haberlerini de alırım canım. Sana da hamilelik nasıl yakışır valla. :asigim: Güzelimmm benimm. Şeniz Çiçekler de iyi olmuş. sengözlerimebaksanab
Arkadaşlar ben hasta olucam galiba.Kendimi pek iyi hissetmiyorum..Üşüme ve bir halsizlik geldi üzerime..Başım dönüyor gibi..Belim ağrıyor..Bağırsaklar da felaket...Kansızlıkmı acaba dedim ama kansızlığım yok..Kan değerlerim gayet iyi..Hafta sonu ölçtürdüm daha..Ben biraz uzanayım..Hiç halim yok...Kendinize iyi bakın.Hoşçakalın şimdilik...:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?