Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selamlar kızlar bende aranıza ara ara gelip gidiyom balsurat bana mesaj attı pcsi bozulmuş istanbula tamirata gitmiş haber vereyim dedim merak etmeyin eğer hamile olursa o zaman kadar pcsi gelmezse yine sizlere haber veririm

Hımmm. Demek ondan ortalarda yok balımızzz. :çok üzgünüm: Tez zamanda kavuşuruz inşallahh. :asigim: Ama o da çok bozuyo bu PC'yi kaydirigubbakcemile3 Canım haber getirdiğin için çok teşekkürler. Sen nasılsın bakalım? Şeniz

belirtilere bakarsak var gibi benimde belim çok ağrıyordu kasıklarda batmalara oluyordu,,, yinede hayırlısı olsun ,,,,bebekler inşallah seninledirr

Sürekli olmaz o batmalar..Arasıra olur canım...İnşallah tutmuştur..Çok çok sevinecem...a.s.

Sağolun canlarımmm. Şeniz Aminnnnn , inşallahh. :Saruboceq: İnşallah vardır. :Saruboceq: İnşallah benimledir kuzularım. :Saruboceq: Ben öyle olduklarına inanıyorum. :asigim: Bırakıp gitmediler annelerini Allahın izniyleee. :Saruboceq: Salıya da ne kaldı ki. :1rolleyes: :asigim:

Aklıma esti gebelik testi yaptım..Silik de olsa 2. çizgim çıktı biraz bekleyince...Beta Hcg hormonları beni hala terketmedi galiba... benneyaptımki Adet olsam da rahatlasam...mirmirmirmir

arkadaşlar bişey soracağım.benim tüp bebek raporum var ama ilaç raporum yok.raporu aldığım hastane ilaç raporunu vermiyor.istanbulda sadece ilaç raporu alabileceğim bi hastane varmı. alan varsa lütfen yardımcı olabilirmi?

CANIM OLSUN AİLE OLMAK BÖYLE BİRŞEY İŞTE HER ZAMAN BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAK GEREKİR SEN RAHATLAYINCA ONLARDA SEVİNİYORDUR BENCEDE SENDE HAMİLESİN ÇÜNKÜ OLUMSUZ OLSAYDI MUTLAKA BİR İŞARET VERİRDİ CANIM ŞUANA KADAR ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ HERŞEY YOLUNDA İNŞALLAH 9 AY BOYUNCA BÖYLE GİDER
Aklıma esti gebelik testi yaptım..Silik de olsa 2. çizgim çıktı biraz bekleyince...Beta Hcg hormonları beni hala terketmedi galiba... benneyaptımki Adet olsam da rahatlasam...mirmirmirmir
CANIM HAMİLE OLMA İMKANIN YOKMU ACABA BENCE BİR DOKTORA GÖRÜNSEN BAZAEN DOĞUM SONRASI HİÇ ADET GÖRMEDEN HAMİLE KALANLAR VAR CANIM :uhm::uhm:

Hafta sonu 2 dr baktı ultrasondan..Bişey olsa görünürdü sanırım...

Hafta sonu 2 dr baktı ultrasondan..Bişey olsa görünürdü sanırım...

OLSA GÖRÜNÜRDÜ CANIM BENDE KÜRTAJ SONRASI BİR HAFTA ADET GÖRDÜM SONRA DİĞER AY DÜZENLİ OLARAK GÖRDÜM CANIM AMA BANA SÜTÜM KESİLMESİ İÇİN TEK BİR TANE KÜÇÜK BİR İLAÇ İÇİRDİLER SÜTÜM HİÇ GELMEMİŞTİ BELKİDE SÜT KORUMASI FALAN OLABİLİYOR YA İNSAN ADET OLAMADIMI RAHATLAYAMIYOR İNŞALLAH BİRAN ÖNCE GELİRDE SENDE RAHATLARSIN CANIM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

1 hafta 10 gündür süt kesildi zaten...

10 gündür belim ağrıyor..Adet olmayı bekliyorum..Ama yok hala.......

Arkadaşlar ben hasta olucam galiba.Kendimi pek iyi hissetmiyorum..Üşüme ve bir halsizlik geldi üzerime..Başım dönüyor gibi..Belim ağrıyor..Bağırsaklar da felaket...Kansızlıkmı acaba dedim ama kansızlığım yok..Kan değerlerim gayet iyi..Hafta sonu ölçtürdüm daha..Ben biraz uzanayım..Hiç halim yok...Kendinize iyi bakın.Hoşçakalın şimdilik...:a015:

geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,üşütme sakın a.s.

bende cok sevindim canim yakaydirigubbakcemile2
insallah yakin zamanda heberlerimi veririm canim,bakalim yarin ne dicek doktor

Tulıny tüplerinin açık çıkmasına çok sevindim tebrikler canım :teytey::teytey:

Bademcim sanada geçmiş olsun canım

gecmis olsun canim
dikkat et kendine..
meyve ye,vitamin almaya calis bitanema.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…