Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Geçmiş olsun badem.
Dikkat et kendine.

arkadaşlar bir şey soracağım merak ettim,tüp bebek raporu çıkarmak için rahim filmi isteniyor ya bu filmin süresi ne olmalı yani ne zamana kadar geçerli olur ben geçen sene nisanda çektirmiştim mayısta eşim gelince 6 ay beklemek istiyoruz eğer bebiş olmazsa rapor için başvuracağız tekrar rahim filmi çektirmeye gerek var mı o zaman ve özel hastanede çekilen filmler ve tahliller kabul ediliyor mu (bir şey soracağım dedim bir sürü şey sordum kaydirigubbakcemile3 )
son bir soru daha sorayım içimden geldi :jeyyar: erkeğin sperm sayısı 5 milyonun altında olursa aşılama istenmeden rapor veriliyormuş diye duydum bilginiz var mı kardeşler :uhm:

nevrommm bademim haklii:sm_cool:
bende ikinci kutlayan olmak istiyorummm:teytey::teytey::teytey:
hamis kalmisim gibi sevinicem valla:dance:

nesssriiinnnnn gel artık özledimmmm haa. tabii dün gezdin gezdin şimdi işler yığıldı giremiyosun demiiiii ohhh .

kıslar tulın hsg de şuan umarım canı benimki kadar yanmazzz

kızlar tülin'in hsg si bugün müydü?

neeee:1shok:
haberim yok valla,öylemiydii?
bak cadiya haber vermedi:mymeka:

tulincim allah yardımcın olsun canım allah sanada nasip etsin anneliği

Tülinnnnn canim benimmmm
Allah kolaylik versin bitanem sana
insallah güzel haberlerle dönersin canim:Saruboceq:

tülinin allah kolaylık versin canım. inşallah sonuçlarda güzel çıkar canım.

kizlar Tülinle konustum...
sabah tahlilleri yapilmis,saat 1 gibide Hsg cekilecekmis...
firsat bulunca gelmeye calisacak..haber vereyim dedim

tuliny canım hadi bakalım geçmiş olsun.......:asigim:a.s.

Allah yardımcısı olsun tülinin.inşallah iyi haberlerle gelir.
bende kahve isterimmmmmmmmmmmmm...........

Tulıny tüplerinin açık çıkmasına çok sevindim tebrikler canım :teytey::teytey:

Bademcim sanada geçmiş olsun canım

hihoyyyt

oh oh tüplerde açıkmış çok güzel,geçmiş olsun tuli..darısı başıma..

badem geçmiş olsun canım.. havalar çok aldatıyor dikkat et üşütme kendini.. ılık bi şeyler iç belki önleyebilirsin..

selamlar kızlar bende aranıza ara ara gelip gidiyom balsurat bana mesaj attı pcsi bozulmuş istanbula tamirata gitmiş haber vereyim dedim merak etmeyin eğer hamile olursa o zaman kadar pcsi gelmezse yine sizlere haber veririm
haber getirdiğin için sağol canıma.s. balımıda özleyeceğiz:çok üzgünüm: ama hayırlısı olsun....

geçmiş olsun canım....her hamilelik aynı olmuyormuş...bu yaramaz seni biraz yoracak galiba:asigim:

oy ne seker olursun,o bile yakisir benim mesmelegime:asigim:
bende iyiyim canim,bol bol cicek aldim,balkonuma diktim hepsini,stres atmam gerekiyorsositososito
nevrom bilio musun benim rahmim kendini hamislige hazirlamis
nasil sevindim anlatamam
canım rahim kendini hazırlamış demek...çok sevindim canım:1hug::asigim:
zaten senin takviminde kendi kendini hazırladıkaydirigubbakcemile3 hadi bakalım var bunda bir hayır:1hug:Şeniz

ŞİMDİ HASTANENİN İNTERNET SAYFASINDAN
KAN SONUCUMU ÖĞRENDİM
BUNCA KOŞUŞTURMACA :icecream:
BİLİN BAKALIM KAÇ

B-HCG 0.100 uIU/ml
sağlık olsun
canım hayırlısı olsun...kan testi yaptırmanda iyi oldu..şimdi elinde kesin sonucun var....
canım ben senin bu LH testlerinin çift çizgi çıkmasına takıldım...acaba senin yumoşlar çok geç yani yeni çatlamış olmasınCADIARZU

canım benim:asigim:Şeniz inşallah pozitifdir...ben hamileyken çok belim ağrıırdı...
hadi bakalım hayırlısı...

canım ben bu işlerden pek anlamıyorum....

çok geçmiş olsun canıma.s. kendine iyi bak...

kısmet canım sağol.. adamın suratına edicem sandım bi an kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3senin adına da çok sevindim canım.. erkek doktor çeksin kızlar.. daha da nazik davranıyorlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hıııı CADIARZUgerçekten çok soru sormuşsunCADIARZU nerden başlasam acepkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana canım benim bildiklerimi yazayım...
ilk öncelikle tüp bebek için rahim filmi şart olmaya bilir çünkü tüp bebekte tüpler kapalıda olabilri...yani bir zararı yok....
ama aşılama için şarta.s
2. soru neydi ya dur bir bakımkaydirigubbakcemile3
caanım herhangi bir işlem (düşük vs.)yaşamadıktan sonra rahim filminin zamanının geçeceğini sanmıyorum....
3. sü rahim filminin elinde raporu varsa nerde çekildiğin önemli olmaz...ama rapor şart...
4. sü şu sperm 5 ilyonun altında olan sorunun cevabını öğrenince bana da haber verkaydirigubbakcemile3
canım nesricim direk tüp bebek dedi ama tam net olarak bende bilmiyorum...
rabbim yardımcın olsun canım...inşallah bunların hiç birine gerek kalmadan doğal yoldan geliryerimseniben

gel öpeyem seniŞeniz
maşalalh tüplerde açık filim rahatta geçmiş çok sevindim canımŞenizŞeniz

gel öpeyem seniŞeniz
maşalalh tüplerde açık filim rahatta geçmiş çok sevindim canımŞenizŞeniz

öp bakem .. bende seni öpem Şeniz tüpleri dolu gibi gösterip boşaltıyoruz apla biz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sagol bitanemmm
heveslenmicem dedim ama pirttirdi agzimdankaydirigubbakcemile3

Nevrocan benzer gaz problemini bende yaşadım. Karnına hava basmışlar yastık koymuslar gibi şişlik olmuştu kasık ağrısıda olmuştu. Belki buda bir işaret ne dersin :) delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…