yok anam ne acısı ne ağrısı var galiba . nasıl geçti dedim süper yazıyoo demekki iyi şuan maşşallah :dance:
Arkadaşlar ben hasta olucam galiba.Kendimi pek iyi hissetmiyorum..Üşüme ve bir halsizlik geldi üzerime..Başım dönüyor gibi..Belim ağrıyor..Bağırsaklar da felaket...Kansızlıkmı acaba dedim ama kansızlığım yok..Kan değerlerim gayet iyi..Hafta sonu ölçtürdüm daha..Ben biraz uzanayım..Hiç halim yok...Kendinize iyi bakın.Hoşçakalın şimdilik...:a015:
Sağolun canlarımmm. Şeniz Aminnnnn , inşallahh. :Saruboceq: İnşallah vardır. :Saruboceq: İnşallah benimledir kuzularım. :Saruboceq: Ben öyle olduklarına inanıyorum. :asigim: Bırakıp gitmediler annelerini Allahın izniyleee. :Saruboceq: Salıya da ne kaldı ki. :1rolleyes: :asigim:
nesssriiinnnnn gel artık özledimmmm haa. tabii dün gezdin gezdin şimdi işler yığıldı giremiyosun demiiiii ohhh .
kıslar tulın hsg de şuan umarım canı benimki kadar yanmazzz
kızlar tülin'in hsg si bugün müydü?
neeee:1shok:
haberim yok valla,öylemiydii?
bak cadiya haber vermedi:mymeka:
yok kıs sizi takip ediyorum.daha evraklara elimi sürmedim yapasam da yok zatisırnaşık şey
tulıncımm canım Allah yardımcın olsun.umarım sonuç istediğimiz gibidir vee sende pembe köşeye bir adım daha yaklaşırsın...a.s.
iyiyiz canımcım sen nasılsın?
senden de bişi kaçmıyor laelaelaelaelaesırnaşık şey
tulincim allah yardımcın olsun canım allah sanada nasip etsin anneliği
Tülinnnnn canim benimmmm
Allah kolaylik versin bitanem sana
insallah güzel haberlerle dönersin canim:Saruboceq:
tülinin allah kolaylık versin canım. inşallah sonuçlarda güzel çıkar canım.
kizlar Tülinle konustum...
sabah tahlilleri yapilmis,saat 1 gibide Hsg cekilecekmis...
firsat bulunca gelmeye calisacak..haber vereyim dedim
tuliny canım hadi bakalım geçmiş olsun.......:asigim:a.s.
Allah yardımcısı olsun tülinin.inşallah iyi haberlerle gelir.
bende kahve isterimmmmmmmmmmmmm...........
canım benim:asigim:demek saat 1 de...rabbim yardımcısı olsun...acısız bir şekilde atlattır inşallah..../quote]
Gece 01:51'de yazmışsın bu mesajı. kaydirigubbakcemile3 Adamı uyutup kaçıp geldin di mi? delikafadulden
tülinin filmi çekilmiştir kızlar 1 de gitçekti hastaneye 2 de çekilcekti inşallah güzel haberlerle döner
Rahim filmi çekilecekti di mi canlarımm. İnşallah güzel çıkar sonuçlar , tertemiz. Açıktır bütün yollar dilerimmmmmmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
TÜLİN CANIM HOŞGELDİN FİLM NASIL GEÇTİ CANIM :uhm::uhm::uhm:
tüliny nasıl geçti rahim filmi inşallah her şey yolundadır canım
iyi geçmişş kıslarr tüpleri açıkmış şükür .hehe o yazmadan ben yazayım
evt bende tülin yazsın die bekliyodum duyduk duymadım demeyin tülinin tüplerii açıkkkk :teytey: :teytey: :teytey::teytey:
sağol canım,uyuşuk tüliny bir şey yazmadın hala :dilcikar:
tuliny ağrı kesici içtin mi önceden?acı,ağrı oldumu ne kadar sürdü?
yok anam ne acısı ne ağrısı var galiba . nasıl geçti dedim süper yazıyoo demekki iyi şuan maşşallah :dance:
evettt saygıdeğer arkadaşlarım.. işte merakla beklediğiniz gelişme...
ŞOK ŞOK ŞOK tüpler açık çıktı hihoyyyt hihoyyyt
asistan çekti ama hiç canım yanmadı diyebilirim.. 2 kişiydi.. biri çekti biri işlemi yaptı.. tek tek napıyosa anlattı.. 2 film çektiler ... açık diye 3. yü çekmediler.. olmadı bi daha gider çektiririm artık... hihoyyyt ay çok mutlu oldum o kadar stres oldum sabahtan beri.. nerdeyse kalıyordu bugün.. sabahtan sadece gebelik var mı diye baktılar.. öğleden sonra dediler.. öğleden sonra da bekledim.. saat 14,30 oldu doktor yok piyasada.. hastanede doktor aradım.. buldum geldi.. kızmadı Allah'tan yoksa hıncını benden alırdı.. kaydirigubbakcemile3 korkulacak birşey değil.. ilacı verdiğinde sadece kasıklarımda batma oldu o kadar.. hepinize teşekkür ediyorum.. Şeniz
hehehee ZAMBAK yedim filmi kız delikafadulden delikafadulden
Tulıny tüplerinin açık çıkmasına çok sevindim tebrikler canım :teytey::teytey:
Bademcim sanada geçmiş olsun canım
hihoyyyt
oh oh tüplerde açıkmış çok güzel,geçmiş olsun tuli..darısı başıma..
tülinim burdanda kutlayim canim..
cok sevindim hayatim...hadi bakalim gelsin melegin artik sanadelikafadulden[/quote
teşekkür ederim tekrar kızlar Şeniz Şeniz
hennas ağrı kesici aldım canım.. sabahtan beri 3 tane.. ha şimdi çekilecek diye 3 taneyi buldu.. şimdi ağrım yok.. kanama var biraz.. o geçince de işimize bakcaz :jeyyar: :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
canım benim:asigim:demek saat 1 de...rabbim yardımcısı olsun...acısız bir şekilde atlattır inşallah..../quote]
evettt saygıdeğer arkadaşlarım.. işte merakla beklediğiniz gelişme...
asistan çekti ama hiç canım yanmadı diyebilirim.. 2 kişiydi.. biri çekti biri işlemi yaptı.. tek tek napıyosa anlattı.. 2 film çektiler ... açık diye 3. yü çekmediler.. olmadı bi daha gider çektiririm artık... hihoyyyt ay çok mutlu oldum o kadar stres oldum sabahtan beri.. nerdeyse kalıyordu bugün.. sabahtan sadece gebelik var mı diye baktılar.. öğleden sonra dediler.. öğleden sonra da bekledim.. saat 14,30 oldu doktor yok piyasada.. hastanede doktor aradım.. buldum geldi.. kızmadı Allah'tan yoksa hıncını benden alırdı.. kaydirigubbakcemile3 korkulacak birşey değil.. ilacı verdiğinde sadece kasıklarımda batma oldu o kadar.. hepinize teşekkür ediyorum.. Şeniz
filmin hayırlı uğurlu olsun canım,inşallah en yakın zamanda hamiş kalırsın,o ilaçtan sonra benimde karnım patlayacak gibi olmuştu ama saniyelik bir şeydi o yüzden rahim filminin bende kötü bir hatırası olmadı çok şükür :1hug:
haber getirdiğin için sağol canıma.s. balımıda özleyeceğiz:çok üzgünüm: ama hayırlısı olsun....selamlar kızlar bende aranıza ara ara gelip gidiyom balsurat bana mesaj attı pcsi bozulmuş istanbula tamirata gitmiş haber vereyim dedim merak etmeyin eğer hamile olursa o zaman kadar pcsi gelmezse yine sizlere haber veririm
geçmiş olsun canım....her hamilelik aynı olmuyormuş...bu yaramaz seni biraz yoracak galiba:asigim:Günaydın canlarım nasılsınızzzz ben iyiyiiyiymmmm
, -badem-+, cornelia35+, dashuri, nevrosky+, nur krp, Rylai+, smhsmh+, zencefill+ hihoyyyt
dün hastaneye gittim bütün gün çıkardım diğer hamileliğimde hiç olmadı bu kadar ikiz olmasına rağmen bide üşüttüm heralde kadın doğum tahlil istedi idrar ve kan iyi çıktı sonuç biraz lokosit çıktı ama gerek yok dedi serum tedavisine öylecene eve geldim hastane havası iyi olacakki eve gelince düzeldim
Ateşim vardı bugün iyiyim çok şükürrr bebemede baktılar iyiymiş :)) inşallah zamanında gelir kuzumm
nehir de sağlıkla kucağına alır inşallah
Nevrommm seninkiler nasıl :)) anneyi tutuyolarmı yerümmm ben 3 yumurcağı
Balkafa gazmış pehhh
corneliaaaa bitanemmmmmmm
smsmshhhhhimmmmm
canım rahim kendini hazırlamış demek...çok sevindim canım:1hug::asigim:oy ne seker olursun,o bile yakisir benim mesmelegime:asigim:
bende iyiyim canim,bol bol cicek aldim,balkonuma diktim hepsini,stres atmam gerekiyorsositososito
nevrom bilio musun benim rahmim kendini hamislige hazirlamis
nasil sevindim anlatamam
canım hayırlısı olsun...kan testi yaptırmanda iyi oldu..şimdi elinde kesin sonucun var....ŞİMDİ HASTANENİN İNTERNET SAYFASINDAN
KAN SONUCUMU ÖĞRENDİM
BUNCA KOŞUŞTURMACA :icecream:
BİLİN BAKALIM KAÇ
B-HCG 0.100 uIU/ml
sağlık olsun
İşin esprisi güzelimm. yerimseniben Dediğin gibi baktım. sengözlerimebaksanab Bacaklarımın en üst bölgesinde damarlanma var. Kasıklarda da damarlar seçilmeye başlamış. Haydi inşallahhhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: delikafadulden
canım benim:asigim:Şeniz inşallah pozitifdir...ben hamileyken çok belim ağrıırdı...Ağzın bal yesin bademimmmmmm. delikafadulden delikafadulden delikafadulden İlk kutlayan sen ol , eğer pozitifse ben de seni kutlayayım inşallahhhhhh. :teytey: :teytey: :teytey: Kasıklarda batmalar var , belimde ağrıyor. Ama her zaman değil. Ayakta kaldığım zaman veya çok oturduğum zaman. Yatarken ağrı hissetmiyorum. Ve ağrı sürekli değil. Batıp çekiliyor kasıklardaki ağrı. Bel daha uzun süreli oluyor. :asigim: Ne diyosun bitanemm? :1rolleyes:
canım ben bu işlerden pek anlamıyorum....arkadaşlar bişey soracağım.benim tüp bebek raporum var ama ilaç raporum yok.raporu aldığım hastane ilaç raporunu vermiyor.istanbulda sadece ilaç raporu alabileceğim bi hastane varmı. alan varsa lütfen yardımcı olabilirmi?
çok geçmiş olsun canıma.s. kendine iyi bak...Arkadaşlar ben hasta olucam galiba.Kendimi pek iyi hissetmiyorum..Üşüme ve bir halsizlik geldi üzerime..Başım dönüyor gibi..Belim ağrıyor..Bağırsaklar da felaket...Kansızlıkmı acaba dedim ama kansızlığım yok..Kan değerlerim gayet iyi..Hafta sonu ölçtürdüm daha..Ben biraz uzanayım..Hiç halim yok...Kendinize iyi bakın.Hoşçakalın şimdilik...:a015:
[
filmin hayırlı uğurlu olsun canım,inşallah en yakın zamanda hamiş kalırsın,o ilaçtan sonra benimde karnım patlayacak gibi olmuştu ama saniyelik bir şeydi o yüzden rahim filminin bende kötü bir hatırası olmadı çok şükür :1hug:
[/URL][/IMG]
tulişş:asigim:
sen var senŞeniz Şeniz
arkadaşlar bir şey soracağım merak ettim,tüp bebek raporu çıkarmak için rahim filmi isteniyor ya bu filmin süresi ne olmalı yani ne zamana kadar geçerli olur ben geçen sene nisanda çektirmiştim mayısta eşim gelince 6 ay beklemek istiyoruz eğer bebiş olmazsa rapor için başvuracağız tekrar rahim filmi çektirmeye gerek var mı o zaman ve özel hastanede çekilen filmler ve tahliller kabul ediliyor mu (bir şey soracağım dedim bir sürü şey sordum kaydirigubbakcemile3 )
son bir soru daha sorayım içimden geldi :jeyyar: erkeğin sperm sayısı 5 milyonun altında olursa aşılama istenmeden rapor veriliyormuş diye duydum bilginiz var mı kardeşler :uhm:
gel öpeyem seniŞenizevettt saygıdeğer arkadaşlarım.. işte merakla beklediğiniz gelişme...
gel öpeyem seniŞeniz
maşalalh tüplerde açık filim rahatta geçmiş çok sevindim canımŞenizŞeniz
haber getirdiğin için sağol canıma.s. balımıda özleyeceğiz:çok üzgünüm: ama hayırlısı olsun....
geçmiş olsun canım....her hamilelik aynı olmuyormuş...bu yaramaz seni biraz yoracak galiba:asigim:
canım rahim kendini hazırlamış demek...çok sevindim canım:1hug::asigim:
zaten senin takviminde kendi kendini hazırladıkaydirigubbakcemile3 hadi bakalım var bunda bir hayır:1hug:Şeniz
canım hayırlısı olsun...kan testi yaptırmanda iyi oldu..şimdi elinde kesin sonucun var....
canım ben senin bu LH testlerinin çift çizgi çıkmasına takıldım...acaba senin yumoşlar çok geç yani yeni çatlamış olmasınCADIARZU
canım benim:asigim:Şeniz inşallah pozitifdir...ben hamileyken çok belim ağrıırdı...
hadi bakalım hayırlısı...
canım ben bu işlerden pek anlamıyorum....
çok geçmiş olsun canıma.s. kendine iyi bak...
Cicişlerrrrrrr ben geldimmm. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Nasılsınız bakalım. Dün giremedim tekrar. Zira karnım oldu davul gibi. kaydirigubbakcemile3 Şişti de şişti. Karnım bir acıyordu , bir ağrıyordu sormayın. Hem de davul gibi olmuştu. Çok afedersiniz gaz problemlerim hat safhadaydı.Bir yerlere sığamadım. Şimdi iyiyim çok şükür. Yine biraz şişlik ve karnımda ağrılar var. Bebişlerim bana şaka yapıyorlar , oradan hava basıyorlar herhalde. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sizlere son çekilmiş fotoğrafımı sunuyorumm. :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?