Gece 01:51'de yazmışsın bu mesajı. kaydirigubbakcemile3 Adamı uyutup kaçıp geldin di mi? delikafadulden
hıııı CADIARZUgerçekten çok soru sormuşsunCADIARZU nerden başlasam acepkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana canım benim bildiklerimi yazayım...
ilk öncelikle tüp bebek için rahim filmi şart olmaya bilir çünkü tüp bebekte tüpler kapalıda olabilri...yani bir zararı yok....
ama aşılama için şarta.s
2. soru neydi ya dur bir bakımkaydirigubbakcemile3
caanım herhangi bir işlem (düşük vs.)yaşamadıktan sonra rahim filminin zamanının geçeceğini sanmıyorum....
3. sü rahim filminin elinde raporu varsa nerde çekildiğin önemli olmaz...ama rapor şart...
4. sü şu sperm 5 ilyonun altında olan sorunun cevabını öğrenince bana da haber verkaydirigubbakcemile3
canım nesricim direk tüp bebek dedi ama tam net olarak bende bilmiyorum...
rabbim yardımcın olsun canım...inşallah bunların hiç birine gerek kalmadan doğal yoldan geliryerimseniben
gel öpeyem seniŞeniz
maşalalh tüplerde açık filim rahatta geçmiş çok sevindim canımŞenizŞeniz
bengüsu,biz tüp bebek raporu çıkarırken rahim filmi istemediler.ayrıca tahlilleri kendileri yapmak isterler.ayrıca hiç aşılama sözkonusu bile olmadı.zaten ağır erkek infertilitesi söz konusu olduğunda aşılama ve tüplerin açık olmasını sorgulamıyorlar.bu arada biz daha 3 yılımızı doldurmadık ama rapor alabildik:1shok:arkadaşlar bir şey soracağım merak ettim,tüp bebek raporu çıkarmak için rahim filmi isteniyor ya bu filmin süresi ne olmalı yani ne zamana kadar geçerli olur ben geçen sene nisanda çektirmiştim mayısta eşim gelince 6 ay beklemek istiyoruz eğer bebiş olmazsa rapor için başvuracağız tekrar rahim filmi çektirmeye gerek var mı o zaman ve özel hastanede çekilen filmler ve tahliller kabul ediliyor mu (bir şey soracağım dedim bir sürü şey sordum kaydirigubbakcemile3 )
son bir soru daha sorayım içimden geldi :jeyyar: erkeğin sperm sayısı 5 milyonun altında olursa aşılama istenmeden rapor veriliyormuş diye duydum bilginiz var mı kardeşler :uhm:
nerdesiniz kızlar yaaa... ben bile oturuyorum siz yoksunuz ayoll Çok üzgünüm çoook delikafadulden
slm kızlar bende rapor çıkartırdım ünerste has EVET EĞER SPERM SATISI 5 MİLYONUN ALTINDAYSA AŞILAMA İSTEMEDEN RAPOR VERİYORLAR ANCAK YENİ YASAYA GÖRE EN AZ 5 YILIK EVLİ VEDE 5 YILIK SİGORTALI OLMAYAN ÇİFTLERE RAPOR VERİLSE BİLE TÜP BEBEK YAPILMIYOR İNŞ HER ŞEY GÜZEL OLUR VE TÜP BEBEĞE GEREK KELMEDAN MELEKLERİMİZ GELİR ÇÜMKİ BU MELEKLERE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR
sağol canım... sen yırtmışsın raporla.. bööyle şey mi olur yaaaa.. :mymeka:burdayım tülincim geçmiş olsun vede gözün aydın a.s.
ben buralardayım canım...nerdesiniz kızlar yaaa... ben bile oturuyorum siz yoksunuz ayoll Çok üzgünüm çoook delikafadulden
slm kızlar bende rapor çıkartırdım ünerste has EVET EĞER SPERM SATISI 5 MİLYONUN ALTINDAYSA AŞILAMA İSTEMEDEN RAPOR VERİYORLAR ANCAK YENİ YASAYA GÖRE EN AZ 5 YILIK EVLİ VEDE 5 YILIK SİGORTALI OLMAYAN ÇİFTLERE RAPOR VERİLSE BİLE TÜP BEBEK YAPILMIYOR İNŞ HER ŞEY GÜZEL OLUR VE TÜP BEBEĞE GEREK KELMEDAN MELEKLERİMİZ GELİR ÇÜMKİ BU MELEKLERE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR
evet yaw,5 sene nasıl beklenir.zaten bizi bizden başkası anlamazki:çok üzgünüm:sağol canım... sen yırtmışsın raporla.. bööyle şey mi olur yaaaa.. :mymeka:
canım ssk 5 yıl ama evlilik 3 yıl olması lazım...nevro 3 yılını bitirince hemen rapor alabildi....
cücüm az kaldı inş seninde.. takvim hazır rahim hazır inş yumurtalar da hazır olur.. babalarını beklerler.. onu da gönderirsiniz.. oldu sizin bebişler .. artık bebişlerde hazır delikafadulden delikafadulden :jeyyar: :jeyyar:
bengüsu,biz tüp bebek raporu çıkarırken rahim filmi istemediler.ayrıca tahlilleri kendileri yapmak isterler.ayrıca hiç aşılama sözkonusu bile olmadı.zaten ağır erkek infertilitesi söz konusu olduğunda aşılama ve tüplerin açık olmasını sorgulamıyorlar.bu arada biz daha 3 yılımızı doldurmadık ama rapor alabildik:1shok:
burdayım tülincim geçmiş olsun vede gözün aydın a.s.
fadik bebişim bu yasa yeni çıkmış sanırsam senağlama senağlama senağlama
ben buralardayım canım...
canım ssk 5 yıl ama evlilik 3 yıl olması lazım...nevro 3 yılını bitirince hemen rapor alabildi....
evet yaw,5 sene nasıl beklenir.zaten bizi bizden başkası anlamazki:çok üzgünüm:
ama 2. deneme için tekrar rapor gerekecekti senağlama
arkadaşlar herkese merhaba uzun süredir giremiyodum.hastalık işlerin yoğunluğu derken sizden çok uzak kaldım.sanırım nevrocum tüp bebek yaptırmış galiba inşallah hayırlı olur.en kısa zamanda bebişine kavuşursun.tüliny canım sende rahim filmi çektirmişsin galiba umarım temiz çıkar.kimler nasıl ne durumda tam bilmiyorum son liste nerde yardımcı olursanız bi okuyayım bakayım kimler ne durumda
eşimin sigortası 5 yıldan fazla,o yüzden bir fikrim yok.ama raporu ağır erkek infertilitesi olduğu için verdiler.
canım maşalallah 3 yıl dolmadan size nasıl rapor verdilerCADIARZU
canım peki sigortayla ilgili bir bilgin varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?