Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

fadik bebişim bu yasa yeni çıkmış sanırsam senağlama senağlama senağlama
hadi yaaasenağlama ama daha nevro rapor alalı 1 ay olmadı bile....bu kadar çabukmusenağlama
Tüp bebek için daha önceden normal yolla olan bir hamilelikten dolayı düşüğünüz varsa söylemeyin bunu..değilse rapor alamazsınız arkadaşlar......

bademcim düşük değilde daha önce doğum yapmamış olmanız gerekir diye biliyorum....
ahhh ahhh iyice sorunlar çoğaldı

Canlarım evlilik şartı 5 yıl değil. 3 yıl. Ama toplam 900 iş günü olayı var sanırım.

delüüü delüŞeniz
catlasin bi hele yumoslarda gerisi kolay insallah
bakalim yarin ne dicek doktorlar
insallah sorun cikmaz,benimkileri biliosun bi iyiler bi kötü:uhm:

inşalllahhhh çatlıcek bebişte gelcek sana tez vakitte :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz

anlaşıldı tamam ben unutulmuşum
canım unutmadıkta biraz moreller bozuluyor tabi bu rapor işinde...
canım nevronun son gönderdiği mesajlardan bulabilirsin listeyi....
yoktuuuunnnn kandırma benii gittin ama geldin delikafadulden

buna bi çare bulunması lazım.. olmaz böyle.. napsak acaba.. ayaklanalım mi ki CADIARZU ]

evet canım bir ara gitmiştimŞeniz

bu ayaklanma işi olabilir aslındaCADIARZU sadece kk daki bayanlar ayaklassak zaten yeterli gelecektir:lepi:

nevroo yeter yeni çıkarmış sende yeni çıkardın.. en yeni kim çıkardı.. en son hangisi geçerli bi deyiverin bari..

aşkolsun cerencim,olurmu öyle şey.şu beş yıl mevzusuna takıldık hepimiz.kusura bakma :1hug:Şeniza.s.
benneyaptımkihıııııı tamam o zaman bu rapor konusunda ben 4-5 ay önce bi araştırma yapmıştım hacettepe hastanesinin sitesinden bakmıştım ordada 5 yıl ssk lı olmak şartı vardı.yani bu olay yeni değil bence

Canım çok geçmiş olsun. Başlamadan dinlenerek atlat Şeniz

bence kızlar hacettepe hastanesinin sitesinde tüp bebek bölümüne bi bakın orda yazıyodu.ben bakardımda şimdi işten çıkmam gerekiyo.hepinize iyi akşamlar herşey gönlünüzce olsun

Canım ben Ege Üniversitesi'nde yaptırdım. İlaç raporumda ordan çıktı. Ama yaptıracağın yer o rapora göre ilaç raporunu çıkartmalı diye biliyorum. Çünkü ilaç raporu 1 ay geçerli oluyor diye biliyorum. :uhm:

Evet canım. Dediğim gibi ortaya komik durumlar çıkıyor. Ama bunların da tatlı bir anısı oluyor. Allah kısmet ederse ileride bebeklerime anlatacağım çok şey olacak kaydirigubbakcemile3 Amin canım inşallahhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrommm bademim haklii:sm_cool:
bende ikinci kutlayan olmak istiyorummm:teytey::teytey::teytey:
hamis kalmisim gibi sevinicem valla:dance:

Yazıyorumm ; 2. sıradasın mesmeleğimmm. Şeniz Şeniz Şeniz Allah nasip eder inşallahhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım çok sevindimmm. delikafadulden delikafadulden delikafadulden Ne güzel tüpler açık çıkmış. :teytey: Hiç sorun yok bu yönde , şükürler olsun. İnşallah spermler yolu bulurlar artık. :sm_cool: Gelmiş geçmiş olsun canım. a.s.

Nevrocan benzer gaz problemini bende yaşadım. Karnına hava basmışlar yastık koymuslar gibi şişlik olmuştu kasık ağrısıda olmuştu. Belki buda bir işaret ne dersin :) delikafadulden

Allahhhhhhhhhh derimmmmmmm :teytey: :teytey: :teytey: delikafadulden

Evet canım Tüp Bebek :asigim: Sağol bitanem , Amin inşallahh. Sana cevap verene kadar sen çıktın sanırım. Bu gece en son haliyle güncelleyeceğim. Atlamazsam profiline gönderirim linki tatlım. a.s.

:1shok: :1shok: :1shok: kutlama için sıraya mı giricezzz,benide yaz o zaman,bende mendilimi hazırlayayım

Zencefilimmm tamamdır. :lepi: Sen de 3. sıradasın. Şeniz İlk 3'ü belirledik. :hooray: Çok şekersiniz valla. Öptüm şekerrr. a.s.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…