hadi yaaasenağlama ama daha nevro rapor alalı 1 ay olmadı bile....bu kadar çabukmusenağlama
fadik bebişim bu yasa yeni çıkmış sanırsam senağlama senağlama senağlama
Tüp bebek için daha önceden normal yolla olan bir hamilelikten dolayı düşüğünüz varsa söylemeyin bunu..değilse rapor alamazsınız arkadaşlar......
anlaşıldı tamam ben unutulmuşum
delüüü delüŞeniz
catlasin bi hele yumoslarda gerisi kolay insallah
bakalim yarin ne dicek doktorlar
insallah sorun cikmaz,benimkileri biliosun bi iyiler bi kötü:uhm:
canım unutmadıkta biraz moreller bozuluyor tabi bu rapor işinde...anlaşıldı tamam ben unutulmuşum
yoktuuuunnnn kandırma benii gittin ama geldin delikafadulden
buna bi çare bulunması lazım.. olmaz böyle.. napsak acaba.. ayaklanalım mi ki CADIARZU ]
benneyaptımkihıııııı tamam o zaman bu rapor konusunda ben 4-5 ay önce bi araştırma yapmıştım hacettepe hastanesinin sitesinden bakmıştım ordada 5 yıl ssk lı olmak şartı vardı.yani bu olay yeni değil benceaşkolsun cerencim,olurmu öyle şey.şu beş yıl mevzusuna takıldık hepimiz.kusura bakma :1hug:Şeniza.s.
Arkadaşlar ben hasta olucam galiba.Kendimi pek iyi hissetmiyorum..Üşüme ve bir halsizlik geldi üzerime..Başım dönüyor gibi..Belim ağrıyor..Bağırsaklar da felaket...Kansızlıkmı acaba dedim ama kansızlığım yok..Kan değerlerim gayet iyi..Hafta sonu ölçtürdüm daha..Ben biraz uzanayım..Hiç halim yok...Kendinize iyi bakın.Hoşçakalın şimdilik...:a015:
arkadaşlar bişey soracağım.benim tüp bebek raporum var ama ilaç raporum yok.raporu aldığım hastane ilaç raporunu vermiyor.istanbulda sadece ilaç raporu alabileceğim bi hastane varmı. alan varsa lütfen yardımcı olabilirmi?
CANIM OLSUN AİLE OLMAK BÖYLE BİRŞEY İŞTE HER ZAMAN BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAK GEREKİR SEN RAHATLAYINCA ONLARDA SEVİNİYORDUR BENCEDE SENDE HAMİLESİN ÇÜNKÜ OLUMSUZ OLSAYDI MUTLAKA BİR İŞARET VERİRDİ CANIM ŞUANA KADAR ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ HERŞEY YOLUNDA İNŞALLAH 9 AY BOYUNCA BÖYLE GİDER
bende cok sevindim canim yakaydirigubbakcemile2
insallah yakin zamanda heberlerimi veririm canim,bakalim yarin ne dicek doktor
nevrommm bademim haklii:sm_cool:
bende ikinci kutlayan olmak istiyorummm:teytey::teytey::teytey:
hamis kalmisim gibi sevinicem valla:dance:
evettt saygıdeğer arkadaşlarım.. işte merakla beklediğiniz gelişme...
ŞOK ŞOK ŞOK tüpler açık çıktı hihoyyyt hihoyyyt
asistan çekti ama hiç canım yanmadı diyebilirim.. 2 kişiydi.. biri çekti biri işlemi yaptı.. tek tek napıyosa anlattı.. 2 film çektiler ... açık diye 3. yü çekmediler.. olmadı bi daha gider çektiririm artık... hihoyyyt ay çok mutlu oldum o kadar stres oldum sabahtan beri.. nerdeyse kalıyordu bugün.. sabahtan sadece gebelik var mı diye baktılar.. öğleden sonra dediler.. öğleden sonra da bekledim.. saat 14,30 oldu doktor yok piyasada.. hastanede doktor aradım.. buldum geldi.. kızmadı Allah'tan yoksa hıncını benden alırdı.. kaydirigubbakcemile3 korkulacak birşey değil.. ilacı verdiğinde sadece kasıklarımda batma oldu o kadar.. hepinize teşekkür ediyorum.. Şeniz
hehehee ZAMBAK yedim filmi kız delikafadulden delikafadulden
canım benim:asigim:Şeniz inşallah pozitifdir...ben hamileyken çok belim ağrıırdı...
hadi bakalım hayırlısı...
Yazıyorumm ; 2. sıradasın mesmeleğimmm. Şeniz Şeniz Şeniz Allah nasip eder inşallahhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Nevrocan benzer gaz problemini bende yaşadım. Karnına hava basmışlar yastık koymuslar gibi şişlik olmuştu kasık ağrısıda olmuştu. Belki buda bir işaret ne dersin :) delikafadulden
arkadaşlar herkese merhaba uzun süredir giremiyodum.hastalık işlerin yoğunluğu derken sizden çok uzak kaldım.sanırım nevrocum tüp bebek yaptırmış galiba inşallah hayırlı olur.en kısa zamanda bebişine kavuşursun.tüliny canım sende rahim filmi çektirmişsin galiba umarım temiz çıkar.kimler nasıl ne durumda tam bilmiyorum son liste nerde yardımcı olursanız bi okuyayım bakayım kimler ne durumda
:1shok: :1shok: :1shok: kutlama için sıraya mı giricezzz,benide yaz o zaman,bende mendilimi hazırlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?