Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarım evlilik yılı 3 yıl. SSK'da 5 yıl olayı doğru. Ama 3 yıl evli olmak yeterli. Şeniz Şubatın 24'ünde çıktı raporum.

sukur kavusturana )
arkadaslar nasilsiniz??
tulin gecmis olsun canim nasilsin?? tupler açikmis çok sevindim

nevrocum nasilsin?? herhangi bi sikayetin varmi?? benim kasiklarimda çok batma oluyo, birazda bel agrisi! bel agrisi beni tedirgin ediyo adet belirtsisi gibi ama kasiklardaki batma çok farkli!!
of of çogu gitti azi kaldi insallah guzel sonuclar alacaz

Canım hoşgeldinnn. :1hug::asigim: Değişimler şu şekilde. Karnım çok şiş. Acıyor ve ağrıyor. Sanki çok spor yapmışsın da et kesmiş gibi. Kasıklarımda zaman zaman batmalar oluyor. Ayakta kalırsam , çok oturursam. Belim de aynı şekilde çok oturursam ve ayakta kalırsam ağrıyor. Göğüslerimde bariz bir ağrı yok. Çok hafif.

Tedirgin olma canım. Bebiştendir bel ağrısı da inşallah. Benim de ağrıyor. Ve ben pozitif düşünüyorum. Sen de pozitif düşün güzelim. a.s.

Zencefilimmm tamamdır. :lepi: Sen de 3. sıradasın. Şeniz İlk 3'ü belirledik. :hooray: Çok şekersiniz valla. Öptüm şekerrr. a.s.:asigim:
canım benim,bende seni ve üçüzleri öptüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:asigim:

ayşecim hoşgeldin,biz iyiyiz sizler nasılsınız?inşallah bunların hepsi bebişlerin belirtisidir. :Saruboceq:

kızlar çok kötüyüm moralım cok bozukk
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama:a015:
neyin var canım:1hug:

Canlarım evlilik şartı 5 yıl değil. 3 yıl. Ama toplam 900 iş günü olayı var sanırım.

Canlarım evlilik yılı 3 yıl. SSK'da 5 yıl olayı doğru. Ama 3 yıl evli olmak yeterli. Şeniz Şubatın 24'ünde çıktı raporum.
anladım canım...peki bu 900 günü nasıl hesaplanıyor...bizim bağkur 3 sene 2 ay olmuş...sene olarak çok eksik:çok üzgünüm:ama iş günlerini nasıl sayıyorlar:uhm: hafta sonalrınımı çıkacağız:uhm:
3 seneyi toplamı zaten 900 günden fazla ama bütün günler sayılmıyormu:çok üzgünüm:
biz isteğe bağlı kendimiz yatırdık....

hayırdır canım:teselli::1hug:

hayirdir canim neyin var??

siskinlik bendede var, aciysa daha çok sol tarafimda ver, nefes alirken bisey yok verirken sanki agri daha çok hissetiriyo kendini..
ben agrilarim aynen senin gibi çok oturursam, ayakta kalirsam agriyo oysaki normal zamanda oyle bisey yok, çok yatincada agriyo( bugun biraz yuruyus yaptim yavas yavas; havada guzeldi biraz iyi geldi, devamli yatmakta yoruyo insani!!!
goguslerim çok gergin, fazla sislik yok oysa ama cildimden belli bi gerginlik var ve sancimda var ama kullandigim ilacta yapabilir bunu!!
poztif olmaya calisiyorum neden olmasinki diyorum, rabbimin mucizeleri çok ve buyuk...

bu sabah banyoda her tarafimi inceledim bacaklarimda filan damar aradim, dunki msjlarinizda okudum hani gun isiginda daha iyi belli oluyomusya:lepi:

Canım noldu? :teselli:

nevrom ya çok kötüyüm aglıom dünden beri eşim benı cok üzüyorr cok üzülüo nie hiç deişmemiş bu murfoljı hıç olmucak cocugumuz dıo onu tesellli edıom anlatıom mucizeleri ama artık mucızelere de inanmıorr cok yorulduk artık nevrom sorunumuz cok büyük çokk bunun hiç bi tedavısı ilacı yok..bunun genetık arastırması yapılması sartmışş oda heryerde yapılmıo ve 600.000 euro.. bunlar spermleri 50 kat fazla büyütüomuş normol mıkroskoptakı gibi deilmiş saglıklıları o şekılde buluolarmış..ama bizm nrmal tüp bebede saglıklı olayı felan yok en iyi hareketli spermleri yumurtaya dölllüolar..mesela bizm %100 bas anomolısı varyaa yapı bozuk hamile bıle kalsak cocukta saglık problemı olurmuş cok kötüyüm ben hiç bi zaaman anne olamıcammm
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Aman doktor canım cicim doktor derdimize bir caree
caresız dertlere düştük doktor bana bır careee
senağlamasenağlama

canlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım ?
nevroşş hadi hayırlısı ağrıların mujde habercisi...dualarımız seninle ve tedavide olan tüm yoldaşlara...
ben beklemedeyim ama sanki sizinle tedavideymiş gibi heyecen duyuyorum valla...:)))geri sayım yapıyorum sizinle:)) her gun takip etmeye çalışıyorum ama çogunlukla geçmişi okumakla vakit geçiriyorum...:))

Canım ben emekli sandığı olduğum için bilmiyorum. Emekli sandığı da bu duruma dahil mi acaba? Ama ben 5,5 yıllık memurum. Dahilse de oradan yine kurtarmış olabilirim. Nasıl hesaplandığı hakkında maalesef bir bilgim yok. :uhm: İyice yokuşa sürüyorlar. :çok üzgünüm:

dün doğum yapan arkadasıma bebek görmeye gittik kızın annesı kayınvalıdesi benı sinir etti dakıkada bır insan allah sızede versın inş felan dermı ya tamam iyi niyet ama bikere denır el öpreız öle ,,konuşuruz öle,, el sürmeler ayrı zaten iki eltıyız eltımınde olmuo bize tuhaf tuhaf bakmalarr bıktım artık bennn bıktım bu insanlardann yoruldum ...

Canım neden böyle düşünüyorsun. İnan ben hiç senin gibi düşünmedim. Bizim de %100 baş morfolojisi. Tüp Bebek yaptırdık. Ve inan çok umutluyum. Ve sitede ben 3-4 kişi daha gördüm bu ay içinde morfoloji sıfır olup tüp bebek ile sağlıklı gebelik yakalayanları. İmkansız değil ama zor görünüyor , kabul ediyorum. Ama hiç anne olamayacağım dememen lazım bitanem. :teselli:

ayşecim hoşgeldin,biz iyiyiz sizler nasılsınız?inşallah bunların hepsi bebişlerin belirtisidir. :Saruboceq:

:

insallah canim, o kadar ihtiyacim varki artik hayatimda guzel seylerin olmasina...

canim seni çok iyi anliyorum, bizdede morfolojik sorun var ama masraflida olsa careside var, biz istanbulda bi merkeze gitmistik ve orda spermlerdeki genetik arastirma dahil hersey 5000ytl civariydi...
ama buna ragmen ben belçikada devam etmekte israrciyim cunki burda sigortam karsiliyo benim cebimden 100-200 euro civar bi para çikiyo, ve tr'de yaptirmaya su an gercekten hiç imkanimiz yok!
birde ben soyle dusunuyorum belki yaniliyordum bu yuzden bilen varsa duzeltin beni..
zaten mikro yapildigi zaman spermler yikaniyo ve aralrindan sekilleri (kafa ve kuyruk) en duzgun olani seçiliyo, ve mmikroda kullaniliyo, yani sansimiz var, o bahsettigin sistem dahada detayli arastirma için hem sekil hemde genetik bozukluk için..
benim bir dusugum var ve morfolojik sorundan dolayi olmus olabilir dedi doktor genelde bu hamilelikler dusukle sonuclaniyormus....
bence bu kadar uzulme, bunu duzeltmenin belki caresi yok ama tedavileri var....

İyiyiz bitanemm , çok şükür. Sen nasılsın bakalım? Canımsınn. Bizimle gün sayman bizim yükümüzü hafifletiyor. Allah razı olsun. :1hug: :asigim:

canlarım saolun kıslar cucum sende saol msn de benı teselli edıon ama ne bılım işte arada gelıolar banaa ne yapayım elımde deill bana kızmayınn

Canım yarın doktordan çok güzel haberlerle döneceğine inanıyorum. Şeniz :lepi:

Yazıyorumm ; 2. sıradasın mesmeleğimmm. Şeniz Şeniz Şeniz Allah nasip eder inşallahhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sagol melegimmmm
yarin havadisleri veririm insallah..
evvet sirami veremem kizlar..2.benimmmdelikafadulden

üzülme canim benim..
var bundada bir hayir elbet..
Rabbim dermansiz dert vermemis ölümden haric
herseyde bir hayir vardir...nolur üzülme:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…