Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım senin sonucunun da pozitif olmasını o kakar çok istiyorumki:asigim:
rabbim bu sefer yüzünü güldürüür inşallah....

canım nerden kapıldın şimdi bu fikre...tabiki sizin için imkansız değil...şuan yapılan sperm testinde spermleri tek tek incelemiyorlar tabiki...sadece belirli yüzdesini inceliyorlar....sizin sayınızda düzeldi şükür...elbette o kadar spermin içinde sağlam da çıkacakdır...

slm kızlar nasılsınız benim moralim düzeldi
çok sevindim canım....

canım senin sonucunun da pozitif olmasını o kakar çok istiyorumki:asigim:
rabbim bu sefer yüzünü güldürüür inşallah......

çok sagol fadikçim insallah pozitif olurda bende artik gercekten yasmaya geri donerim çunki artik sanki yalandan yasiyorum

sen nasilsin?,

canlarım saolun kıslar cucum sende saol msn de benı teselli edıon ama ne bılım işte arada gelıolar banaa ne yapayım elımde deill bana kızmayınn

sana neden kizalim bitanem benim...
sadece kendini bu kadar yipratma ve karamsar olma..
inan bana o kadar cok örnegi varki bunun,bak nevromda demis
cok güclüsün sen biliyorum...üzgünsün bunuda anliyorum
ama yipratma kendini olur mu?
Herseyde ama herseyde bir hayir var,attigimiz her adimda dahi...
önce bunu dile...
hep dualarimdasin canim benim:teselli:

cucum hosgeldin nasilsin???
tedavin nasil ilerliyo??

canim benim cok sagol..Şeniz
nasil olsun valla,2 kilo almisim,hizlada aliyorum:1no2:
doktor az bile aldin diyor ama inan ac acina geziyorum artik
yumurtalar büyüyor gibi..bazen duruyor
yumurtalar büyüynce hormonlar altüst oluyor
onlar düzelince baska bisey cikiyor
ama sükür..ne bileyim iste,olucak insallah ama zorluyo yani:bbo:
ama rahmim toparlamis kendini,az öncede bahsetmistim,hamilelige hazirlamis kendini artik...
bakalim yarin ne dicek doktor:Saruboceq:herseyin hayirlisi...
sende ne var ne yok canim benim:1hug:

Sağol bitanemmm. Amin inşallah. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor? :CüvCüv: :asigim:

Çok şükür şimdilik herşey yolunda bebişin kesesinide gördük ama benim bir huyum var çok tedirginim Kalp atışlarını duymak için önümüzdeki hafta salı günü gidicez inşaallah.İşte kalp atışlarını duyunca içim o zaman rahat edicek.Biraz oh çekicem.Temkinli yaklaşıyorum işte.İnşaallah o hızlı hızlı kalp atışlarını duyarızda geliriz.Yani anlıycan macera bitmiyormuş hamiş olunca.Birde doktor ne dedi.İkiz olabilir dedi biliyormusun........Oda önümüzdeki hafta belli olucak inşaallah.a.s.a.s.a.s.:

eşim geldi kızlar kızlar oyuyo o bana belli etmesede çok korkmuş kolay değil uykuda bile sıcrıyo eşimin çok dengesini bozmuş ama çok şükür yanımda beraber neler atlattık allahın izniyle onuda atlatıcaz hepinize verdiğiniz morel için tşkler inanırmısınız kızlar o haldeyken bile hala bebek düşünüyormuş rabbim eşime bu ay hamilelik nasip et ben yokkende bende bir parca ay kızlar bu söz beni çok üzdü bebeğimin yeri ayrıdır eşimin yeri eşimi susuturdum çok ağladım çünkü onu çok seviyorum kızlar gecekten allah nasip ettiyse bebeği olur inşallah herşeyin zamanı var

:Saruboceq:
İyiyiz bitanemm , çok şükür. Sen nasılsın bakalım? Canımsınn. Bizimle gün sayman bizim yükümüzü hafifletiyor. Allah razı olsun. :1hug: :asigim:

nevroşum yükünüz hafifliyorsa ne ala hiç aklımızdan çıkmıyorsuz çünkü hep dua dua sayımdayız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv: bende iyim valla hamdolsuun beklemedeyim aşılamayı tatil dönemimde yaptıracam bol bol dinlenmek için senin gibi:)mirmirmirmirama inan bende elimde olsa direk tüp yaptırırdım ama 3 aşılamadan geçmem gerekiyor sanırım....

cornelia35 canım kendini üzme tatlım kusura bakma kafam çok dalgın yazıları nasıl okuduğum bile belli değil dualarımız seninle

çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün bir tanem

cornelia 35 canım burası ümütsizlik dergahı değil bu topik ne günler ne umutsuz vakaların mujdesini aldı inan ben bir tutam umut almak için ugruyorum ama yureğim umut demetiyle donanıyor öyle çıkıyorum bu topikten allah herkesten razı olsun müsterih ol...elbet her zorlugun arkasından kolaylıkgelir...

insallah hersey yolunda gider hazirlanan rahimde bos kalmaz canim...
ben bu tedavilere basladiktan sonra ben 20kilo filan aldim, ama saglik olsun hersey bebek için:))
ben 5. denememdeyim, yine dondurulmus transferim oldu ve 24martta belli olacak

Canım bu yol çok uzun. Haklısın endişelenmekte. Ne kadar endişelenme desek de mümkün mü bu. Hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın inşallah. :Saruboceq: İkiz olursa çok güzel bir sürpriz olur canım. Hadi inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :CüvCüv:

nevrom h.g canım senden ne haber canım benim neler yapıyorsun

Canım biz iyiyiz çok şükür. Valla senin haberin baya şok etti bizi. Allah kurtarmış canım. Şükürler olsun ki sana bağışlamış eşini. Onlar bizim en büyük hazinelerimiz. Allah onları başımızdan eksik etmesin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Allah razı olsun canımm. :Saruboceq: Şeniz 3 aşılama olayı baya kafamı kurcalıyor. Ben anlamadım gitti. 2 aşılamaya indirilmedi mi bu?? Ben 2 tane yaptırmıştım geçen sene. Geçen ay raporum çıktı. :uhm:

merhaba arkadslara.s.a.s.
nehırcım tebrık ederım..bebegın saglıkla gelsın canım..
emınecım cok gecmıs olsun canım..a.s.
jeyand allah yarımcın olsun sızede gecmıs olsun..tas dusrmek ne zordur:çok üzgünüm:
semıhacım bugun trajı komık seyler yasamsın arkadsım...bende cıft cızgıyı gorunce ahanda semıham hamıs dedım..
ınsallah :CüvCüv: cızgısını gorucen:Saruboceq::Saruboceq:

bal kafa pc ekranın kırdım dıyordu ama bu kadr uzun gıdecegını bılmıyordum...balsız napacaz..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tulınım gecmıs zolsun :asigim:
tuplerın acıkmıs hada bakalım sıra bebısde..bunuda atlattın
bademcım sanada gecmıs olsuna.s.
aysem senın hamıs haberını almayı cok ıstıyorum..ınsalalh burda hamıleyımmmmmmmmmm dıye haykıracan:Saruboceq::Saruboceq:

nevrom bende hamıssın dıyorum..gaz kutlesı olman ıyı haber
kasıklardakı batmalar felan:lepi::lepi:
ben hamıslıgımı bılmıyordum gaz sıkısmasından nerdeyse hastanelık olacaktım
meger hamısmısım

badem gıbı bende hastalanmayı beklıyorum 30.gun benımde..hıc gecıkmezdı..28 gunde bır olurdum bakalım 40 gunu tamalıyacammı
ama hastalanırsam ne halaylar cekecem bende:teytey::teytey::teytey:
hıc bu kadr gelmesını ıstemezdım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

arkadslar eylul 2008 de cıktı en son yasa...
2 asılama sartı var..asılamadada 3 yıllık evlı ve900 ıs gunu olması gerekıyor..
daha sonra tup bebege gecıs yapılıyor..
tup bebegın sartlarıyla aynı...
bıde ıkıncı bebegı kabul etmıyor..ıkıncı cocuk lukse kacıyormus:mymeka:
bıldıgım kadrıyla dusuk sorunu cok onemlı degıl yasayan cocuk sayısna bakıyorlar.
benn bu dusklerle ılgılı yasayı sorarım..gorumcemekaydirigubbakcemile5
bu arada tup bebege geceerken klomen ve ganaphoıne gıbı ılaclarla olan asılamalr kabul edılmıyor...
gonal-f puregon ve menegon gıbı ıgnelerle oldugu zamn kabul edılıyor..

azosperm hastalarındada hemen raporun cıktıgını bılıyorum..

hastaneye gıttıgımde eger yasayla ılgılı onlara gelen yazı varsa ben temın eder sızlere yazrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…