canım senin sonucunun da pozitif olmasını o kakar çok istiyorumki:asigim:hayirdir canim neyin var??
siskinlik bendede var, aciysa daha çok sol tarafimda ver, nefes alirken bisey yok verirken sanki agri daha çok hissetiriyo kendini..
ben agrilarim aynen senin gibi çok oturursam, ayakta kalirsam agriyo oysaki normal zamanda oyle bisey yok, çok yatincada agriyo( bugun biraz yuruyus yaptim yavas yavas; havada guzeldi biraz iyi geldi, devamli yatmakta yoruyo insani!!!
goguslerim çok gergin, fazla sislik yok oysa ama cildimden belli bi gerginlik var ve sancimda var ama kullandigim ilacta yapabilir bunu!!
poztif olmaya calisiyorum neden olmasinki diyorum, rabbimin mucizeleri çok ve buyuk...
bu sabah banyoda her tarafimi inceledim bacaklarimda filan damar aradim, dunki msjlarinizda okudum hani gun isiginda daha iyi belli oluyomusya:lepi:
canım nerden kapıldın şimdi bu fikre...tabiki sizin için imkansız değil...şuan yapılan sperm testinde spermleri tek tek incelemiyorlar tabiki...sadece belirli yüzdesini inceliyorlar....sizin sayınızda düzeldi şükür...elbette o kadar spermin içinde sağlam da çıkacakdır...dün doğum yapan arkadasıma bebek görmeye gittik kızın annesı kayınvalıdesi benı sinir etti dakıkada bır insan allah sızede versın inş felan dermı ya tamam iyi niyet ama bikere denır el öpreız öle ,,konuşuruz öle,, el sürmeler ayrı zaten iki eltıyız eltımınde olmuo bize tuhaf tuhaf bakmalarr bıktım artık bennn bıktım bu insanlardann yoruldum ...
çok sevindim canım....slm kızlar nasılsınız benim moralim düzeldi
canım senin sonucunun da pozitif olmasını o kakar çok istiyorumki:asigim:
rabbim bu sefer yüzünü güldürüür inşallah......
canlarım saolun kıslar cucum sende saol msn de benı teselli edıon ama ne bılım işte arada gelıolar banaa ne yapayım elımde deill bana kızmayınn
cucum hosgeldin nasilsin???
tedavin nasil ilerliyo??
Sağol bitanemmm. Amin inşallah. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor? :CüvCüv: :asigim:
İyiyiz bitanemm , çok şükür. Sen nasılsın bakalım? Canımsınn. Bizimle gün sayman bizim yükümüzü hafifletiyor. Allah razı olsun. :1hug: :asigim:
Çok şükür şimdilik herşey yolunda bebişin kesesinide gördük ama benim bir huyum var çok tedirginim Kalp atışlarını duymak için önümüzdeki hafta salı günü gidicez inşaallah.İşte kalp atışlarını duyunca içim o zaman rahat edicek.Biraz oh çekicem.Temkinli yaklaşıyorum işte.İnşaallah o hızlı hızlı kalp atışlarını duyarızda geliriz.Yani anlıycan macera bitmiyormuş hamiş olunca.Birde doktor ne dedi.İkiz olabilir dedi biliyormusun........Oda önümüzdeki hafta belli olucak inşaallah.a.s.a.s.a.s.:
eminee canıım geçmiş olsun ya rabbim bidaha yaşatmasın allaha emanet valla...
canim benim cok sagol..Şeniz
nasil olsun valla,2 kilo almisim,hizlada aliyorum:1no2:
doktor az bile aldin diyor ama inan ac acina geziyorum artik
yumurtalar büyüyor gibi..bazen duruyor
yumurtalar büyüynce hormonlar altüst oluyor
onlar düzelince baska bisey cikiyor
ama sükür..ne bileyim iste,olucak insallah ama zorluyo yani:bbo:
ama rahmim toparlamis kendini,az öncede bahsetmistim,hamilelige hazirlamis kendini artik...
bakalim yarin ne dicek doktor:Saruboceq:herseyin hayirlisi...
sende ne var ne yok canim benim:1hug:
Çok şükür şimdilik herşey yolunda bebişin kesesinide gördük ama benim bir huyum var çok tedirginim Kalp atışlarını duymak için önümüzdeki hafta salı günü gidicez inşaallah.İşte kalp atışlarını duyunca içim o zaman rahat edicek.Biraz oh çekicem.Temkinli yaklaşıyorum işte.İnşaallah o hızlı hızlı kalp atışlarını duyarızda geliriz.Yani anlıycan macera bitmiyormuş hamiş olunca.Birde doktor ne dedi.İkiz olabilir dedi biliyormusun........Oda önümüzdeki hafta belli olucak inşaallah.a.s.a.s.a.s.:
eşim geldi kızlar kızlar oyuyo o bana belli etmesede çok korkmuş kolay değil uykuda bile sıcrıyo eşimin çok dengesini bozmuş ama çok şükür yanımda beraber neler atlattık allahın izniyle onuda atlatıcaz hepinize verdiğiniz morel için tşkler inanırmısınız kızlar o haldeyken bile hala bebek düşünüyormuş rabbim eşime bu ay hamilelik nasip et ben yokkende bende bir parca ay kızlar bu söz beni çok üzdü bebeğimin yeri ayrıdır eşimin yeri eşimi susuturdum çok ağladım çünkü onu çok seviyorum kızlar gecekten allah nasip ettiyse bebeği olur inşallah herşeyin zamanı var
nevrom h.g canım senden ne haber canım benim neler yapıyorsun
:Saruboceq:
nevroşum yükünüz hafifliyorsa ne ala hiç aklımızdan çıkmıyorsuz çünkü hep dua dua sayımdayız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv: bende iyim valla hamdolsuun beklemedeyim aşılamayı tatil dönemimde yaptıracam bol bol dinlenmek için senin gibi:)mirmirmirmirama inan bende elimde olsa direk tüp yaptırırdım ama 3 aşılamadan geçmem gerekiyor sanırım....
arkadslar eylul 2008 de cıktı en son yasa...Allah razı olsun canımm. :Saruboceq: Şeniz 3 aşılama olayı baya kafamı kurcalıyor. Ben anlamadım gitti. 2 aşılamaya indirilmedi mi bu?? Ben 2 tane yaptırmıştım geçen sene. Geçen ay raporum çıktı. :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?