Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ekliyorum bitanemm. :1hug: :asigim: Aramıza hoşgeldin. İnşallah dondurulmuşlarla bebeğine kavuşursun canım. :Saruboceq: Sevincini tam olarak yaşarsınn. Sağlıklı bir gebelik diliyorumm. En önemlisi o. Şeniz

hos bulduk aminnnnn canim,insallah
insallah seninde iyi haberini aliriz 24 martta

İnşallah canımm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz Valla 9 ay gazman olmaya razıyım. delikafadulden delikafaduldendelikafadulden

Adetin de çok bekletmeden gelir inşallah tatlım. :Saruboceq: Halay çekeriz canım onun için de. :teytey: :teytey: :teytey:

Canım bilgilendirme için sağol. Güzel oldu. a.s.

Bu arada kaç kilo verdin toplamda. :lepi: Spor işi sardı seni bakıyorum. yerimseniben

TSH : 3,18
LH: 5,92
FSH: 8,14
E 2 : 29,62
PRL : 26 ,84
DHS(DHSO4) : 241,2
TTE: 28,92
kızlar anlayanlar yorumlayabilirmi nevrocum senin bilgin vardır heralde salı gidicem doktora ozamana kdar meraklanmıyım

sağol nevrocum.. bakalım kısmet ne zaman artık.. seninkilerle bizimkilerin arası pek fazla olmasa bari kaydirigubbakcemile3

sağol ayşecim .. açıkmış acımadı da :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cornim üzülme arada geliyorlar hepimize... dünde yazdım sana.. 2 ay önce yaptırmışsınız önceki testi.. belki spermler kendini yenilemedi ne biliyosun.. yaptığınız o kadar şey işe yaradı belki.. kimin başına ne geleceğini Allah'tan başkası bilemez canım.. hayatta hepimiz farklı farklı sıkıntılar çekiyoruz.. yine de bugünümüze şükürler olsun.. geçen gün kendin yazdın ağlasakta ne yapsakta yaşamaya mecburuz diye.. şimdi neden bu karamsarlık.. Allah'tan ümidinizi kaybetmeyin hiçbir zaman.. herşeyin en iyisini en doğrusunu O bilir... üzme kendini.. o kadar spermin içinde illa ki düzgün olanları vardır.. bir gün olup gelip yumurtayı döllemeyi başarıcak.. alnımızda yazılıysa beklemekten başka çaremiz yok canım.. elimizden ne geliyorsa yapıcaz yılmak yok.. kaydirigubbakcemile5 Şeniz Şeniz

rapunzelim çok sağol.. öyleymiş valla.. kaydirigubbakcemile5 inş senin adetinde gelir artık tedaviye başlarsın canım..

çok sağol canım verdiğin bilgiler için.. hepimiz bebek diye yanp tutuşuyoruz.. onlarda ellerinden gelen engellemeyi yapıyorlar sanki...

TSH : 3,18
LH: 5,92
FSH: 8,14
E 2 : 29,62
PRL : 26 ,84
DHS(DHSO4) : 241,2
TTE: 28,92
kızlar anlayanlar yorumlayabilirmi nevrocum senin bilgin vardır heralde salı gidicem doktora ozamana kdar meraklanmıyım

aşkmeleği bu yazdığın değerlerin yanında sayılar vardır.. kadın foliküler fazın karşısındaki değerlerle karşılaştır bu sonuçları.. her yapılan hastanenin değerleri farklı oluyormuş çünkü.. benimkilerle karşılaştırsam bişey ifade etmicek.. bi bak sonra yine yaz canım.. kaydirigubbakcemile5

meryem, dun sana bisey sormustum ama gormedin herhalde..
bruksel civarinda bi turk jinekolog varmis (dr karaman degil) duydunmu?? tupbebekle ugrasiyormus

cornelia canim benim seni cok iyi anliyorum bazen boyle herseyden vazgcemler oluyor
ama yiprattignla kalirsin kendini cunku herseyin bir caresi var kizlarinda dedigi gibi morfoloji 0 dogal yoldan bile hamile kalan var canim
allahim buyuktur zamani gelince olur hersey yipratma kendini lutfen sadece biraz zamannnnnnnn

aysecim heyecan varmi bende biraz var nevro ve sana karsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sorma canim, cumartesi test yapmak istiyordumya simdi tereddutteyim, acaba yapsammi diyorum kokrudan yani ne yapacami bilmiyorum

kendim için bisey diyemicem ama nevrodan çok umutluyum

kızlar çok kötüyüm moralım cok bozukk
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama:a015:

canım benim umutsuzluğa kapıldığımız öyle anlar oluyoki
Allahtan umut kesilmez
işte ne yazıkki eşini teselli etmek umut vermek destekçisi olmakta sana düşüyor
Allah yardımcınız olsun
pozitif düşünmeye çalış ne olur:1hug:

bilgilendirme için çook sağol canım demek aşılamada kullanılan ilaçlar önemli
fakat bu ilaçlar pahalıdır gene yaa :uhm:

teşekkür ederim canımŞeniz
hadi bakalım bende bi olabilsem ama bana tedavi şart oldu
tedavide sadece doğum kontrol hapı oluyo bildiğim kadarıyla ama bakalım sonumuz ne olacak:sm_confused:

Kız foliküler faz'a değil kuteal faz'a bakacak. şutarafagitti Adetin 3. günü luteale giriyor. yerimseniben

çok sagol fadikçim insallah pozitif olurda bende artik gercekten yasmaya geri donerim çunki artik sanki yalandan yasiyorum

sen nasilsin?,
sağol canım iyiyima.s.

kizlar yine dalmisim oyunlara :))))

canım sen oyuna dalmışsın ben nete:bbo:ayy kafam ağrıdı....
biizm bu bağkur işini biraz arştırdım ama bulamadım:1no2:

rapunzell_82 canım senin görümcen acaba bana yardım edebilirmi
bizim isteğe başlı 3 sene 2 aylık bağkurumuz var...ben bu isteğe bağlı sigortanın iş günü nasıl hesap edilir bilmiyoum....
yıl olarak 5 yılı doldurmadık ama gün olarak bilmiyorum:sm_confused:
rica etsem görümcen bunu araştırabilirmi

Afiyet olsunnnn. İyi sohbetler.. Öpüyorum Fadiğimmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…