Ekliyorum bitanemm. :1hug: :asigim: Aramıza hoşgeldin. İnşallah dondurulmuşlarla bebeğine kavuşursun canım. :Saruboceq: Sevincini tam olarak yaşarsınn. Sağlıklı bir gebelik diliyorumm. En önemlisi o. Şeniz
nevrom bende hamıssın dıyorum..gaz kutlesı olman ıyı haber
kasıklardakı batmalar felan:lepi::lepi:
ben hamıslıgımı bılmıyordum gaz sıkısmasından nerdeyse hastanelık olacaktım
meger hamısmısım
badem gıbı bende hastalanmayı beklıyorum 30.gun benımde..hıc gecıkmezdı..28 gunde bır olurdum bakalım 40 gunu tamalıyacammı
ama hastalanırsam ne halaylar cekecem bende:teytey::teytey::teytey:
hıc bu kadr gelmesını ıstemezdım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
arkadslar eylul 2008 de cıktı en son yasa...
2 asılama sartı var..asılamadada 3 yıllık evlı ve900 ıs gunu olması gerekıyor..
daha sonra tup bebege gecıs yapılıyor..
tup bebegın sartlarıyla aynı...
bıde ıkıncı bebegı kabul etmıyor..ıkıncı cocuk lukse kacıyormus:mymeka:
bıldıgım kadrıyla dusuk sorunu cok onemlı degıl yasayan cocuk sayısna bakıyorlar.
benn bu dusklerle ılgılı yasayı sorarım..gorumcemekaydirigubbakcemile5
bu arada tup bebege geceerken klomen ve ganaphoıne gıbı ılaclarla olan asılamalr kabul edılmıyor...
gonal-f puregon ve menegon gıbı ıgnelerle oldugu zamn kabul edılıyor..
azosperm hastalarındada hemen raporun cıktıgını bılıyorum..
hastaneye gıttıgımde eger yasayla ılgılı onlara gelen yazı varsa ben temın eder sızlere yazrım
hos bulduk aminnnnn canim,insallah
insallah seninde iyi haberini aliriz 24 martta
kızlar iyi akşamlar sonuçları aldım ama hiçbişey anlamadım hormon değerlerinden anlayanlar varmı
Canım çok sevindimmm. delikafadulden Ne güzel tüpler açık çıkmış. :teytey: Hiç sorun yok bu yönde , şükürler olsun. İnşallah spermler yolu bulurlar artık. :sm_cool: Gelmiş geçmiş olsun canım. a.s.
sukur kavusturana)
arkadaslar nasilsiniz??
tulin gecmis olsun canim nasilsin?? tupler açikmis çok sevindim
nevrocum nasilsin?? herhangi bi sikayetin varmi?? benim kasiklarimda çok batma oluyo, birazda bel agrisi! bel agrisi beni tedirgin ediyo adet belirtsisi gibi ama kasiklardaki batma çok farkli!!
of of çogu gitti azi kaldi insallah guzel sonuclar alacaz
nevrom ya çok kötüyüm aglıom dünden beri eşim benı cok üzüyorr cok üzülüo nie hiç deişmemiş bu murfoljı hıç olmucak cocugumuz dıo onu tesellli edıom anlatıom mucizeleri ama artık mucızelere de inanmıorr cok yorulduk artık nevrom sorunumuz cok büyük çokk bunun hiç bi tedavısı ilacı yok..bunun genetık arastırması yapılması sartmışş oda heryerde yapılmıo ve 600.000 euro.. bunlar spermleri 50 kat fazla büyütüomuş normol mıkroskoptakı gibi deilmiş saglıklıları o şekılde buluolarmış..ama bizm nrmal tüp bebede saglıklı olayı felan yok en iyi hareketli spermleri yumurtaya dölllüolar..mesela bizm %100 bas anomolısı varyaa yapı bozuk hamile bıle kalsak cocukta saglık problemı olurmuş cok kötüyüm ben hiç bi zaaman anne olamıcammm
senağlamasenağlama
Aman doktor canım cicim doktor derdimize bir caree
caresız dertlere düştük doktor bana bır careeesenağlamasenağlama
merhaba arkadslara.s.a.s.
tulınım gecmıs zolsun :asigim:
tuplerın acıkmıs hada bakalım sıra bebısde..bunuda atlattın
badem gıbı bende hastalanmayı beklıyorum 30.gun benımde..hıc gecıkmezdı..28 gunde bır olurdum bakalım 40 gunu tamalıyacammı
arkadslar eylul 2008 de cıktı en son yasa...
bıldıgım kadrıyla dusuk sorunu cok onemlı degıl yasayan cocuk sayısna bakıyorlar.
bu arada tup bebege geceerken klomen ve ganaphoıne gıbı ılaclarla olan asılamalr kabul edılmıyor...
hastaneye gıttıgımde eger yasayla ılgılı onlara gelen yazı varsa ben temın eder sızlere yazrım
TSH : 3,18
LH: 5,92
FSH: 8,14
E 2 : 29,62
PRL : 26 ,84
DHS(DHSO4) : 241,2
TTE: 28,92
kızlar anlayanlar yorumlayabilirmi nevrocum senin bilgin vardır heralde salı gidicem doktora ozamana kdar meraklanmıyım
aysecim heyecan varmi bende biraz var nevro ve sana karsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar çok kötüyüm moralım cok bozukksenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:a015:
canım benim umutsuzluğa kapıldığımız öyle anlar oluyokinevrom ya çok kötüyüm aglıom dünden beri eşim benı cok üzüyorr cok üzülüo nie hiç deişmemiş bu murfoljı hıç olmucak cocugumuz dıo onu tesellli edıom anlatıom mucizeleri ama artık mucızelere de inanmıorr cok yorulduk artık nevrom sorunumuz cok büyük çokk bunun hiç bi tedavısı ilacı yok..bunun genetık arastırması yapılması sartmışş oda heryerde yapılmıo ve 600.000 euro.. bunlar spermleri 50 kat fazla büyütüomuş normol mıkroskoptakı gibi deilmiş saglıklıları o şekılde buluolarmış..ama bizm nrmal tüp bebede saglıklı olayı felan yok en iyi hareketli spermleri yumurtaya dölllüolar..mesela bizm %100 bas anomolısı varyaa yapı bozuk hamile bıle kalsak cocukta saglık problemı olurmuş cok kötüyüm ben hiç bi zaaman anne olamıcammmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Aman doktor canım cicim doktor derdimize bir careesenağlamasenağlama
caresız dertlere düştük doktor bana bır careee
bilgilendirme için çook sağol canım demek aşılamada kullanılan ilaçlar önemliarkadslar eylul 2008 de cıktı en son yasa...
merhaba arkadslara.s.a.s.
semıhacım bugun trajı komık seyler yasamsın arkadsım...bende cıft cızgıyı gorunce ahanda semıham hamıs dedım..
ınsallah :CüvCüv: cızgısını gorucen:Saruboceq::Saruboceq:
aşkmeleği bu yazdığın değerlerin yanında sayılar vardır.. kadın foliküler fazın karşısındaki değerlerle karşılaştır bu sonuçları.. her yapılan hastanenin değerleri farklı oluyormuş çünkü.. benimkilerle karşılaştırsam bişey ifade etmicek.. bi bak sonra yine yaz canım.. kaydirigubbakcemile5
sağol canım iyiyima.s.çok sagol fadikçim insallah pozitif olurda bende artik gercekten yasmaya geri donerim çunki artik sanki yalandan yasiyorum
sen nasilsin?,
kizlar yine dalmisim oyunlara :))))
aysecim heyecan varmi bende biraz var nevro ve sana karsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sağol canım iyiyima.s.
canım sen oyuna dalmışsın ben nete:bbo:ayy kafam ağrıdı....
biizm bu bağkur işini biraz arştırdım ama bulamadım:1no2:
rapunzell_82 canım senin görümcen acaba bana yardım edebilirmi
bizim isteğe başlı 3 sene 2 aylık bağkurumuz var...ben bu isteğe bağlı sigortanın iş günü nasıl hesap edilir bilmiyoum....
yıl olarak 5 yılı doldurmadık ama gün olarak bilmiyorum:sm_confused:
rica etsem görümcen bunu araştırabilirmi
sağol nevrocum.. bakalım kısmet ne zaman artık.. seninkilerle bizimkilerin arası pek fazla olmasa bari kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?