- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
sorma canim, cumartesi test yapmak istiyordumya simdi tereddutteyim, acaba yapsammi diyorum kokrudan yani ne yapacami bilmiyorum
kendim için bisey diyemicem ama nevrodan çok umutluyum
Sağol canım , inşallahhh. Gelecek ayki muhtemel adet tarihini de ver istersen canım. Ona göre ekleyeyim. Şeniz
canim dis gebelik oldugu icin adet gunum daha belli deil bekliyorum
adet tarihin deyisebilir dedi dr ve de gecikebilir yani bu ay biraz duzensiz olucak
meryem, dun sana bisey sormustum ama gormedin herhalde..
bruksel civarinda bi turk jinekolog varmis (dr karaman degil) duydunmu?? tupbebekle ugrasiyormus
Anladım canım. Hayırlısı inşallah. Çok gecikmeden ve aratmadan gelir inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım dr bana doğum konntrol hapı vermedi....cyclo-progynıva diye bir ilaç vedi...3 ay hiç bırakmadan kullan dedi...teşekkür ederim canımŞeniz
hadi bakalım bende bi olabilsem ama bana tedavi şart oldu
tedavide sadece doğum kontrol hapı oluyo bildiğim kadarıyla ama bakalım sonumuz ne olacak:sm_confused:
çok sağol canımŞeniz ben kaçtımAfiyet olsunnnn.İyi sohbetler.. Öpüyorum Fadiğimmm Şeniz
verdiğin bilgiler için çok sağol canımŞenizTÜP BEBEK ÖNCESİ UYGULAMA:
Klasik ovülasyon indiksiyonu ve İntauterin inseminasyonunda(IUI)
Hastaya yaşamı boyunca en fazla 3 siklus OI ve yine en fazla 3 siklus IUI uygulanabilir.
3 Siklus Ovulasyon indiksiyonunda toplam 4500 iü Gonadotropin ve 3 siklus İntauterin inseminasyonunda toplam 4500 iü Gonadotropin kullanılır. Her siklusta maximum 10.000 iü Hcg (Human korionik gonadotropin)( (Choragon-OvitrellePregnyl-Profasi ) reçete edilebilir.
2 inci basamak sağlık kuruluşlarında Kadın Hastalıkları Uzmanının yer aldığı 3 Hekimli sağlık kurulu raporu düzenlenir. Rapor tek kullanımlık olup, reçeteye rapor aslı eklenir.
Raporda; hastanın yaşı, evli olduğu, kaçıncı siklus olduğu, tanı, uygulanacak tedavi, kullanılacak ilaçların günlük ve maksimum dozları belirtilecektir.
Reçete Kadın Hastalıkları uzmanı tarafından ve her siklus için tek reçete olarak düzenlenecektir.
Bayan yaşı 38 ve üzerinde olduğunda doğrudan tüp bebek uygulamasına geçilebilir. 40 yaşı bulduğunda tedavi sonlandırılır.[FONT="][/FONT]
Ben hem kendim hem de ayse için umutluyummmmmm. :lepi::lepi::lepi:
hayir canim duymadim hic bilmiyorum
TSH : 3,18
LH: 5,92
FSH: 8,14
E 2 : 29,62
PRL : 26 ,84
DHS(DHSO4) : 241,2
TTE: 28,92
kızlar anlayanlar yorumlayabilirmi nevrocum senin bilgin vardır heralde salı gidicem doktora ozamana kdar meraklanmıyım
Kız foliküler faz'a değil kuteal faz'a bakacak. şutarafagitti Adetin 3. günü luteale giriyor. yerimseniben
cok sagol canim benim insallah besik kertmesi yapariz o zaman bide damatti gelindi ugrasmayalim, surda birbirimizi taniyoruz, bebislerde ayni gun transfer edildi tam yani))
saka bi yana rabbim hayirlisini versin insallah bebislerimiz bizimledir
sagol canim, ben dr karamana gittim bide ona bakayim diyodum, burdan biri gitmis ve simdi 7aylik hamile!!
meryem sen flaman mi yoksa frasnizmisin kaydirigubbakcemile3
Umutsuzluk yooookk kızlarrr :mymeka:
HER-ŞEY ÇOCUK İÇİNNN delikafadulden
HERŞEY ÇOCUK İÇİN delikafadulden
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
cok sagol canim benim insallah besik kertmesi yapariz o zaman bide damatti gelindi ugrasmayalim, surda birbirimizi taniyoruz, bebislerde ayni gun transfer edildi tam yani))
saka bi yana rabbim hayirlisini versin insallah bebislerimiz bizimledir
canım dr bana doğum konntrol hapı vermedi....cyclo-progynıva diye bir ilaç vedi...3 ay hiç bırakmadan kullan dedi...
bu ilaç ta 21 taplet ama korumuyormuş...içme şekli doğum kotrol hapı gibi 21 gün içip bir hafta ara veriyorsun...ilaç bittilten sonra 3-4 gün içinde hasta oldum...
bana dohtor moliküler faza bakıcan dedi ona göre değerlendirdiler eminmisin sen canım fisfisfis
ben zaten frasnizimcanim ben fransizim sen gittin mi hic o dr a brukseldekine
doktorun bilgilerini banada verirsen cok sevinirim canim insaallah en kisa zman da bizde hamile kaliriz
Evet canım hayırlısı tabii. Ama umutlu olmak her zaman iyidir. Bizler de en güzelini yapıyoruz. Umud ediyoruzzz. :asigim: :asigim: :asigim:
Şimdi gittim kağıda baktım. Hakikaten folikülermiş kız. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Zıçtık. :roflol: :roflol::roflol: Karizma çizildi. sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?