:roflol: :roflol: :roflol: zıçtın çekeceğin var elimden... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 heyy kızım kızım sen niye insanları yanlış yönlendiriyosun :roflol: :roflol: foliküler dediysem folikülerdir o kadder lülülülülülü :roflol: :roflol:
ben zaten frasnizim)
karamana gittim eger istiyorsan onun bilgilerini verebilirim, ayda 1hafta brukselde, ama gecen yaz turkiyedeyken istanbuldaki ozel muayennesine gittm, burda hiç gitmedim ama kartini vermisti..
diger doktora esimin eski is arkadasinin hanimi gitmis esimde ondan duymus, arkadasini bidaha gorurse doktorun ismini ogrenecek, onu'da veririm...
bizim burda olmazsa biz turkiyede karamana gitmeyi dusunuyoruz, burdan bi arkadasim brukselde ona gitti ve ameliyat etti onu, 3ay sonra hamile kalirsin demis, ve dun hamile oldugunu ogrendim...
umut fakirin ekmegi, naparsin sonucu alana kadar umut edecegiz, ben bile her ne kadar bazen umutsuz takilsam bile umudum var hala, insallahta bosa çikmaz:CüvCüv::CüvCüv:
Şimdi gittim kağıda baktım. Hakikaten folikülermiş kız. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Zıçtık. :roflol: :roflol::roflol: Karizma çizildi. sırnaşık şey
insallah hersey yolunda gider hazirlanan rahimde bos kalmaz canim...
ben bu tedavilere basladiktan sonra ben 20kilo filan aldim, ama saglik olsun hersey bebek için:))
ben 5. denememdeyim, yine dondurulmus transferim oldu ve 24martta belli olacak
Kızım sen de moliküler yazmışın. Git bak. lülülülülülü :mymeka:
sıfatına tüpürem nevodelikafadulden
tamam canim esin ogrenirse banada soylersin dr karaman dediyin brukseldemi canim sen nerde tedavi oldun canim liege demi
bana dohtor moliküler faza bakıcan dedi ona göre değerlendirdiler eminmisin sen canım fisfisfis
TSH : 3,18
LH: 5,92
FSH: 8,14
E 2 : 29,62
PRL : 26 ,84
DHS(DHSO4) : 241,2
TTE: 28,92
kızlar anlayanlar yorumlayabilirmi nevrocum senin bilgin vardır heralde salı gidicem doktora ozamana kdar meraklanmıyım
Yeter nann üzerime gelmeyin. yasakkelime Terki diyar eylerim bakk. gamyoncuiremsu sırnaşık şey
moliküllerine ayıracam şimdi seni:roflol::roflol:
bak hala dalga geçiyoooklava: klava: :mymeka: düzelttim bi kerem ben yanlışımı.. sizde alıntılarınızı silin bakem ...
dr karaman brukselde, ama ayda 1hafta geliyo(netten arastir yucel karaman, hakkinda çok guzel seyler yaziyo)
ben liege'de tedavi oluyorum dun aksam uz brussele baktim benim gittigim hastaneyele fialn baglantili ben citadelle'deyim.
ama ilk denememizi burda baska bi hastanede basladim onlarda benim bruksel st pierre'e gonderdi, st pierre de transferden sonra hiç ayagi kaldirmadilar, aksama kadar yatirdilar, wc'ye bile kalkmadim, ama citadelle'de yuruyerek gittim muayene koltuguna kadar, ve yine kendim kalktim yurudum ve hemen eve dondum, sistem çok farkli!
senin nasil oldu??dinlendirdilermi?
hadi yaaasenağlama ama daha nevro rapor alalı 1 ay olmadı bile....bu kadar çabukmusenağlama
bademcim düşük değilde daha önce doğum yapmamış olmanız gerekir diye biliyorum....
ahhh ahhh iyice sorunlar çoğaldı
normal kan değerlerime de baktırmıştım o sonuçlarda biras düşük çıkmış kansızlık var biras yani bu kiloda da nasıl kan olmassa :)))))))))
hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?