Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kızım sen de moliküler yazmışın. Git bak. lülülülülülü :mymeka:

tamam canim esin ogrenirse banada soylersin dr karaman dediyin brukseldemi canim sen nerde tedavi oldun canim liege demi

insallah hersey yolunda gider hazirlanan rahimde bos kalmaz canim...
ben bu tedavilere basladiktan sonra ben 20kilo filan aldim, ama saglik olsun hersey bebek için:))
ben 5. denememdeyim, yine dondurulmus transferim oldu ve 24martta belli olacak

ah dogruuu:tomato:beni bu aralar hos görün,aklim 10 karis havadafisfisfis
canim olucak bu defa insallah..bu ayin sonunda güzel güzel haberler alicaz insallah herkesten:Saruboceq:

ozamandeğerlerim iyi çıktı çok şükürkii
ama sadece bir değerim biras yüksek okdar salıyı bekliyim bakalım doktor ne dicek
ozman bide ultrasona bakarıs demişti bakalım bir ohhhhhhhhhhhhhhhhhh
çektim vallla

Kızım sen de moliküler yazmışın. Git bak. lülülülülülü :mymeka:

olsun anladın sen foliküler olduğunu ona yakın bişey var mı başka o kağıtta... kötükedihüso naniknanik yanlış yazmışım olabülüüü :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

tamam canim esin ogrenirse banada soylersin dr karaman dediyin brukseldemi canim sen nerde tedavi oldun canim liege demi

dr karaman brukselde, ama ayda 1hafta geliyo(netten arastir yucel karaman, hakkinda çok guzel seyler yaziyo)

ben liege'de tedavi oluyorum dun aksam uz brussele baktim benim gittigim hastaneyele fialn baglantili ben citadelle'deyim.
ama ilk denememizi burda baska bi hastanede basladim onlarda benim bruksel st pierre'e gonderdi, st pierre de transferden sonra hiç ayagi kaldirmadilar, aksama kadar yatirdilar, wc'ye bile kalkmadim, ama citadelle'de yuruyerek gittim muayene koltuguna kadar, ve yine kendim kalktim yurudum ve hemen eve dondum, sistem çok farkli!
senin nasil oldu??dinlendirdilermi?

normal kan değerlerime de baktırmıştım o sonuçlarda biras düşük çıkmış kansızlık var biras yani bu kiloda da nasıl kan olmassa :)))))))))
hayırlısı bakalım

bana dohtor moliküler faza bakıcan dedi ona göre değerlendirdiler eminmisin sen canım fisfisfis

moliküllerine ayıracam şimdi seni:roflol::roflol:

TSH : 3,18
LH: 5,92
FSH: 8,14
E 2 : 29,62
PRL : 26 ,84
DHS(DHSO4) : 241,2
TTE: 28,92
kızlar anlayanlar yorumlayabilirmi nevrocum senin bilgin vardır heralde salı gidicem doktora ozamana kdar meraklanmıyım

canım PRL(Prolaktin) biraz yüksek gibi ama ilaç kullandıracağını pek sanmıyorum:CüvCüv:

burda transferden sonra 1 saat dinlendim sonra eve geldim canim evde dinlendim

aşkmeleği

can
ım

prolaktin yüksek ç

ıkmış biraz ama buda pek bişi

ifade etmiyor çünkü

bayağı biryüksek olması lazım ilaç vermeleri için

yüksek olmas

ında düşsün yani muhtemelen doktor sana

takip edelim diyecektir

PROLAKTİN hormonunun yüksekliği regl olmanı geciktirir veya gebe kalmayı engelleyebilir bazen de o kadar yükselir ki göğüs ucundan süt gelir.bunun yükselmesi de stresle alakalıymış.ayrıca sen bunu adetli iken yaptırdın değil mi*

Hayır canım eğer daha önceden düşük de olsa kendiliğinden hamile kaldığınızı beyan etmişseniz Tüp bebek raporundan yararlanamıyorsunuz...Kıllık çıkartıyorlar..Bir tanıdığımın başına geldi çünkü........

normal kan değerlerime de baktırmıştım o sonuçlarda biras düşük çıkmış kansızlık var biras yani bu kiloda da nasıl kan olmassa :)))))))))
hayırlısı bakalım

ahh canım ah kiloya bakmıyo işte
bende önceki yıllarda demir hapı kullanmıştım
genede kansızım tahminimm:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…