ne guzel burda hemen kalktim çiktim,bu sefer ilk 3-4gun dinlendim, sonra kalktim, gezdim..is filan yapmiyorum ama her seferinda hep yattimda ne oldu, bunuda boyle denedim bakalim kismet!!burda transferden sonra 1 saat dinlendim sonra eve geldim canim evde dinlendim
bilin bakalım bu neeee... delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol:
ne guzel burda hemen kalktim çiktim,bu sefer ilk 3-4gun dinlendim, sonra kalktim, gezdim..is filan yapmiyorum ama her seferinda hep yattimda ne oldu, bunuda boyle denedim bakalim kismet!!
mart bitince ne yapacanlülülülülülü
nisan ayinda kiminle ugrasmayi dusunuyosun:jeyyar:
kızlarr
bu maya klinik 2.142 yanlış hatırlamıyorsam fiyatı düşürmüş ya 30 haziran a kadar
siz bu konuda ne düşünüyosunuz acaba :uhm:
semihacım 2142 ücreti mi.. niye düz fiyat değil o .. fisfisfis
evet canım normalde 1800 euro olan fiyatı düşürmüşler
bu dur kopyalayım oku
raporlu hastalara uygulanan bedel üzerinden (Sağlık Uygulama Tebliği tüp bebek tedavisi bedeli ve devlet tarafından belirlenen katkı ve katılım payları dahil) tüp bebek tedavisi uygulanıyor. Kampanya ile çiftler, güncel tedavi fiyatları ile kıyaslandığında ortalama % 50 oranında bir avantaj sağlamış oluyor.
Bu uygulama 16 Mart - 30 Haziran 2009 tarihleri arasında tedaviye girecek Maya üyeleri için geçerlidir.
Bu süreci içeren kontrol, enjeksiyon, anestezi altında yapılacak yumurta toplama işlemi, sperm hazırlanması, mikro enjeksiyon ve embriyo transferi ile iki adet gebelik testinden oluşan hizmet sadece 2142 TL olacaktır.
iyiymiş o zaman canım.. istanbulda olanlar değerlendirsin.. çok sağol bilgi için semihacım.. Şeniz
iyiymiş o zaman canım.. yakında ve imkanı olanlar değerlendirsin.. çok sağol bilgi için semihacım.. Şeniz
maya ankarada tülin :mymeka:
merak ettim simdi, yine ne çikaracan acabaayşecim mart ayı gibi patlama yapmasa da nisana da bulacam bişey merakla bekleyin anacım delikafadulden delikafadulden
evet hayirlisi canim dr a baktimda internetten burda sadece muayenesi var tup bebegi trde yapiomus herhalde oraya yonlendiriyo hastalari ama olsun aklimizda olsun belki burda olmazsa tr ye gideriz ALLAH HAYIRLISINI VERSIN
nevo nolii bu kıza:roflol:Ankara kızım Ankaraaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
Ankara kızım Ankaraaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
Var ya Hemen de editlemiş. :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
iyiymiş o zaman canım.. yakında ve imkanı olanlar değerlendirsin.. çok sağol bilgi için semihacım.. Şeniz
merak ettim simdi, yine ne çikaracan acaba
amin, allaha sukur iyi kotu caremiz var, allah caresi olmayanlarin yardimcisi olsun!!
neyse kizlar ben çikiyorum benim dizi baslamis, avrupa yakasiiiii bayiliyorum bunlara delikafadulden
sonra yine bi ugrarim optummmkaydirigubbakcemile3
nevo nolii bu kıza:roflol:
tülin hsg çektirirken beyin hücrelerine zararmı geldi acep:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?