Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yakında derken tulişşşşşşş :sm_confused:

bebişim ben Ankara dayım ya o yüzden sordum

yaa ne düşünüyosunuz kızlar hepinize sordum nevro naniknanik

mesajını editlemiş semihadelikafadulden
bak orjinali bu
iyiymiş o zaman canım.. istanbulda olanlar değerlendirsin.. çok sağol bilgi için semihacım.. Şeniz

ben düşünüyorum hele mayıs gelsin ayaklarım depeme vura vura mayaya gidicem:lepi:
bende tüp bebelenecem fiyatları süper:lepi:

yakında derken tulişşşşşşş :sm_confused:

bebişim ben Ankara dayım ya o yüzden sordum

yaa ne düşünüyosunuz kızlar hepinize sordum nevro naniknanik

yaa semiha diğer yazan şehri değiş çabık bakam ankara yap.. ben çok duyulmuş bi yer olunca istanbulda sandım ne bileyim.. hiç fikrim yoktu ki nerde olduğuyla ilgili.. adetini kontrol ettir.. olmadı oraya da git bi görüş canım.. fırsat varsa kaçırma...

bak orjinali bu

ben düşünüyorum hele mayıs gelsin ayaklarım depeme vura vura mayaya gidicem:lepi:

efferin sana kızım dıptıs.. gitmediğin yer bi ankara kaldı.. orayada yetiş canım.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 semihacım bende yazdım sana istanbulda sandım kaydirigubbakcemile3 delikafadulden delikafadulden

bak orjinali bu

tamam gördümm olabilir tuliş iyi bu saatte ayakta yaa bide hsg çektirdi ben ölüyodum ağrıdan
canavar kız bu
yaa sende burayı düşünüyosun demek
hayırlısı olsun
bizde hazirana kadar zaten bekleyeceğiz duruma göre bakalım
bende kaçırmak istemem fırsatı
ilaçlarla birlikte 3500 ü bulur veya geçer tahminim fisfisfis

Şeniz Şeniz tulişimmmm
şu 8 ayımız bi dolsun bakalım dediğin gibi hayırlısı
3 yıl olmasına çok var bekleyebilirmiyim bilmiyorum ama hayırlısı bakalım

tuliş senin eşin ne yapıyo kız sen burdasında :sm_confused:

uyuttum canım hehehe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çayı demledim uyandırcam birazdan .. seninki nerde ..

manyah ben zaten ankara doğumluyum
karış karış biliom

valla genelin söylediği ilaçlar 1500-2000 arası tutuyormuş
valla genede kaçırmamak lazım çünkü hiçbir merkezde bu fiyata yaptıramayız
zaten eylülde 3 senemizde doluyor. olmadı raporumuzu alır uçarız yeniden ankarayakaydirigubbakcemile3

Olabilir mi ki? delikafadulden :roflol:

Bence fiyatlar süper. Yanlız ilaç dahil değil di mi bu fiyatlara? :uhm:

ilaç dahil değil tabiki canım
senin ilaçlar ne kadar tuttu canım sana ne kadarı yeterli oldu
sanırsam raporlu olunca % 50 sini sigorta karşılıyofisfisfis

cücüm geldin de yazmıyomusun yoksa benneyaptımki

bitanem geldimde pc basinda degildim
kusura bakma olur mu?Şeniz
simdide bici bici yapiyim,yarin malum dra gidicem-tatlicadiarzu-
biktim yaw offflaelaelaelaelae

herkese iyi geceler sekerlerrrrr
ben yarin gelene kadar kaynatmayin bakiyim aaaa okuyamiyorum yawwww
(kiskanan ama caktirmamaya calisan smileykaydirigubbakcemile3)

ayyy maya ne kadar fiyat kırmış öleeee :1shok:

adana da bile 3000 ilaçlar hariç....koşuun koşuunnnnn.tüp bebeler beleşşşşşşş kaydirigubbakcemile3

son cümleye taktım beennn çok güzel bir smileymiş delikafadulden

yarına bol şans canım.gelişmeleri yaz mutlaka.merak etme hiiç kaynatmayız...

selam kızlar yeni geldim geçmişi pek okumaya vaktim yok da. maya da başarı oranı nasıl acaba bilginiz var mı?

arkadaşlar maya hakketen epey ucuzlatmış.mayada olanlara baktığımda sonuçların çoğu negatif.ama bence bu iş kısmet işi.en pahalı yerde bile tutmuo.olucağı varsa heryerde olur.bencede kaçırılmıcak fırsat.ama ben genartda denicem çünkü son raporum kaldı.ve raporluya 800.oldu oldu.olmadıda mayada denicem.dahamı olmadı..allahın izniyle umut tta.haydin herkeze iigeceler..

Hemoglobinin düşük..Demir eksikliği gibi görünüyor....

Günde bir kez su ile gnyo ferrasanol al değerin yükselir...

Benim kürtajdan sonra 11 e düşen değerim kanama ve lekelenmelerle daha da düştü mühtemelen..Ama gnyo ferrasanol sayesinde 1 ayda 13,6 ya yükseldi bile...Daha da yükseltmek için devam ediyorum ilaca...Hamilelikte de bu ilaç kullanılıyor...

Hamilelik için hemoglobin değerinin fazla düşük olmaması lazım..Hamile kalsan bile bebekler vücuttaki demiri çekicekler..üstelik hamileliğin ilerleyen zamanlarında kan hacmin artıcak..Bu yüzden hemoglobinin mutlaka refarans değerleri arasında olmalı...

Son düzenleyen: Moderatör:
badem canım sen çok araştırdığın için birçok konuda bilgin var. Geçen akşam co-cultur konusundan bahsetmiştik ya burda. O günden beri kafamda takıntı oldu. Senin açtığın topiği de okudum ama benim tedavi olduğum yerde bu yapılmıyor. Sence micro da yapılmalı mı? Mayıs gibi inş. micro yaptırcaz bir terslik olmazsa. Kafamda biçok tedirginliklerim var.

ya canım sen neden bukadar karamsar oldun bırden.bende daha dun ogrendım morfolojının sıfır oldugunu gercekten cok zor bısey bu.hadı bır olsa neyse dıcem koca bır sıfır yanı.ama sen bana tesellı verdın benı motıve ettın.rabbım herseyı gonlune gore verır ınsallah.sen yeterkı ona dayan.dun cok kotuydum ama ınan suan dıyorumkı rabbım eger sen ıstersen ol dersen hıcbırsey engel tanımaz.bız allahın kudretıne boyun negmısız elhamdulıllah.yalnız bu yolda bıraz sabırlı ve dırayetlı olmamız lazım.benım esımde cok uzuldu.ama onu tesellı ettım ve bebek olmasada onun omur boyu bemnım bırıcık bebegım olacagını soyledım.suan ıyı cok sukur.sende esını motıve et ve rabbımın sana sabrının meyvesını verecegı gunu bekle.bılıyorum soylemek ve yapmak cok zor ama allah ne zaman ol derse o zaman oluyor...ne olur uzulme canım..:1hug:

Canım ailemde dr sayısı çok.Danışıyorum onlara..Co-cultur adetin 21. günü rahimden parça alınarak yapılıyor..Benim öyle oldu..Sonraki gelecek adetin 3 .günü kısa protokolle micro tedavim başlamıştı...Co cultur yani yapay rahim bizden alınan rahim dokusu örnekleri lab ortamında hücre kültürü yapılıyor..Ayrıca anneden alınan kanla % 10 oranında serum hazırlanıyor...Döllenen embriyolar bu yapay rahim içine konarak bölünmesi bekleniyor..Belirli sayıdakiler anneye transfer ediliyor..Benim ilk denememde tutmuştu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…