Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Saat 12 ye gelmek üzere ve hala adet olmadım....

33. günüm...

Hiç bu kadar uzun olmamıştı...

Bir adet olsam da tedaviye bir adım daha yaklaşsam diyorum...

40. güne 7 gün kaldı....Ben de böyle bir geri sayım yapayım bari....hihoyyyt

Hamile kalıp mutlu sona doğru geri saymak dileğiyle........

Hepimiz için....:1hug:

Rapunzel canım gelen giden var mı sende? Benim belim ve karnıma kramp giriyor zaman zaman..Ama henüz bişey yok...:çok üzgünüm:

Rapunzel canım gelen giden var mı sende? Benim belim ve karnıma kramp giriyor zaman zaman..Ama henüz bişey yok...:çok üzgünüm:
bademım dort gozle beklıyorum gelseydı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
halaylar cekeecm kutlayacam adetım gelmesını..
sende belırtı varmıs bende hıc bısey yokkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kurtaj sonrası benım kanamada olmadı aar ara damlalar dısında...

dr normal adet dongun olur dedı ama hala ses yook..artık hafta cı dr gıderım olmassam-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kızlar tup bebebk tıcaretı dokuldu..sızler onların aldıgı maası bır duysanzı..
valal sasır kalırsınız...bızm burda suan 2 yer var..
sımdı hazırda 3tup bebek merkezı acılacak..
tabı buda ne demek embrıyologlar ve dr transferlerı demek

dr 3 yerı ıdare edıyor..ogretı uyelıklerı var ozel hastaneleerı bıde kendı muayenelerı..
tup bebek tıcaret oldu...olan hastalara oldu..
tabı tedavı olurkende bazı seyler var aslında...bu ıs dr bıtmıyor..ıs embrıyologda bıtıyor sın acıgı..

fadıkcım ben en yakın zamnda hastaneye gıdersem gereklı olan bılgılerı toplamaya calısacam..su dusuk olayınıda..
gorumcem embrıyolarla ugrasıyorda asıl hemsıremız var rapor ıslerı vew hastallarla ugrasn onda gereklı bılgılerı alırım ben

Eğer bunlar belirtiyse 10 gündür var bu belirtiler ama...:bbo:

Off tekrar hamile kalmak istiyorum ..Tam hamile olduğuma inanmaya ve alışmaya başlamıştım...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Adet olayım 3 .gün kan tahlili yaptırıp kadınlık hormonlarına baktırcam...

Transferden sonra ve hamilelik boyu kan görmeyeyim diyordum..Şimdi tam tersi...Adet olsam şöyle derin bir OHHHHHHHHHHHH çekicem....:1rolleyes::Saruboceq:

bende vallaha derin bir oh cekicem benimde nerdeyse 3 hafta oldu gelmedi adetim bende de dis gebelik oldu
sende kurtaj olmussun herhalde

Benim gibi azcık çilleri olan bir kızım ve babası gibi güzel gözlü bir oğlum olsun diye hayal ediyorum yine....:1rolleyes::Saruboceq::Saruboceq:

ınşallah meleklerim kardeşlerinin sağlıklı bir şekilde gelmeleri için dua ediyorlardır anneleri için Allaha..

Bazan korkuyorum aslında..Hiç ummadığım bir şekilde bebeklerim beni terketti ya ...Ya bir daha bebek sahibi olamazsam diye...Şimdi eşimin sağ salim eve döndüğü her gün için Allaha şükrediyorum...

Hayatımız pamuk ipliğine bağlı.....Yaşadığımız her gün mucize aslında...........:Saruboceq:

üzülme canim benim..
var bundada bir hayir elbet..
Rabbim dermansiz dert vermemis ölümden haric
herseyde bir hayir vardir...nolur üzülme:teselli:

bende vallaha derin bir oh cekicem benimde nerdeyse 3 hafta oldu gelmedi adetim bende de dis gebelik oldu
sende kurtaj olmussun herhalde

Ben normal doğum yaptım evimin banyosunda ayakta...Ama bebeklerin kordonları ve eşleri içimdeydi..Dr eşleri çıkarmak için kürtaj yaptı..Bebeklerim canlı olarak doğdular...Şu an loğusa sayılıyorum..(Loğusa mı lohusa mı bu ara?..)
4-5 gün öncesine dek süt geliyordu..Şimdi gelmiyor..Prolaktin hormonu umarım azalmıştır....

cok uzuldum gecmis olsun allah bidaha yasatmasin insallah nasil olur ya boyle birsey allah goztermesin hic kimseye kac ayliklardi canim

Tatlı rüyalar..a.s.

bademcim canım sen daha lohusalık döneminde olduğun için 40 gün adet olmazsın bu çok normal.ama acele etme biliyorum beklemek çok zor bende aynı durumdayım ama sabırlı olmalıyız biraz sabır rahmin bedenin kendini toparlasınki daha sağlıklı bir hamilelik olsun.bende ikizlerimi kaybettikten 8 ay sonra tekrar hamile kaldım ama kaybettim.akıllanmadım 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve tekrar ikizlerimi kaybettim.ama şimdi akıllandım sabredip bekleyeceğim herşey daha güzel olsun diye.sende sabret herşey daha güzel olacak hakkında canım.:1hug:

canım kullanılınaln ilaçlar vs oluyor bu durumlar ..ben daha düzelemedim sanırım hala adetime yakın dönemlerde kanrım davuul gibi oluyor..o resimden farksızım bende şuan..bu ay daha bir şiştim nedense

salll gitsin canımmm:roflol:

canım benim moralini hiç bozma..rabbim istedikten sonra onun için hiçbirşey imkansız değil biliyorsun

jeyannnd hos geldin nasilsin canim esin nasil oldu insallah iyidir
rabbim sifa versin

h.b canım arkadaşım..bugün biraz daha iyi daha düşmemiş taşı ..ürolağa gitti bugün..üç daha rapor vermiş doktoru..

tulinyy canım gözün aydın haydiiii

rapunzell sğll canım arkadaşımm..

anlaşıldı patron tamam sengözlerimebaksanab hayırlı haberlerle gel inş canım.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tuliny canim gözün aydin tüplerin acikmis...
nevrom sen ne kadar cok sismissin ya...eee tabi ücüz olunca...:CüvCüv:

teşekkür ederim canım.. evet açıkmış şükür.. tedbir tedbirdir öğrenmiş oldum.. canımda yanmadı bi daha istese yine çektiririm rahatlıkla.. delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…