kızlar iyi geceler ben çıkıyorum. Allaha emanet olun.yerimseniben
bademım dort gozle beklıyorum gelseydı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Rapunzel canım gelen giden var mı sende? Benim belim ve karnıma kramp giriyor zaman zaman..Ama henüz bişey yok...:çok üzgünüm:
Eğer bunlar belirtiyse 10 gündür var bu belirtiler ama...:bbo:
Off tekrar hamile kalmak istiyorum ..Tam hamile olduğuma inanmaya ve alışmaya başlamıştım...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Adet olayım 3 .gün kan tahlili yaptırıp kadınlık hormonlarına baktırcam...
Transferden sonra ve hamilelik boyu kan görmeyeyim diyordum..Şimdi tam tersi...Adet olsam şöyle derin bir OHHHHHHHHHHHH çekicem....:1rolleyes::Saruboceq:
üzülme canim benim..
var bundada bir hayir elbet..
Rabbim dermansiz dert vermemis ölümden haric
herseyde bir hayir vardir...nolur üzülme:teselli:
canım nerden kapıldın şimdi bu fikre...tabiki sizin için imkansız değil...şuan yapılan sperm testinde spermleri tek tek incelemiyorlar tabiki...sadece belirli yüzdesini inceliyorlar....sizin sayınızda düzeldi şükür...elbette o kadar spermin içinde sağlam da çıkacakdır...
sana neden kizalim bitanem benim...
sadece kendini bu kadar yipratma ve karamsar olma..
inan bana o kadar cok örnegi varki bunun,bak nevromda demis
cok güclüsün sen biliyorum...üzgünsün bunuda anliyorum
ama yipratma kendini olur mu?
Herseyde ama herseyde bir hayir var,attigimiz her adimda dahi...
önce bunu dile...
hep dualarimdasin canim benim:teselli:
cornelia 35 canım burası ümütsizlik dergahı değil bu topik ne günler ne umutsuz vakaların mujdesini aldı inan ben bir tutam umut almak için ugruyorum ama yureğim umut demetiyle donanıyor öyle çıkıyorum bu topikten allah herkesten razı olsun müsterih ol...elbet her zorlugun arkasından kolaylıkgelir...
cornim üzülme arada geliyorlar hepimize... dünde yazdım sana.. 2 ay önce yaptırmışsınız önceki testi.. belki spermler kendini yenilemedi ne biliyosun.. yaptığınız o kadar şey işe yaradı belki.. kimin başına ne geleceğini Allah'tan başkası bilemez canım.. hayatta hepimiz farklı farklı sıkıntılar çekiyoruz.. yine de bugünümüze şükürler olsun.. geçen gün kendin yazdın ağlasakta ne yapsakta yaşamaya mecburuz diye.. şimdi neden bu karamsarlık.. Allah'tan ümidinizi kaybetmeyin hiçbir zaman.. herşeyin en iyisini en doğrusunu O bilir... üzme kendini.. o kadar spermin içinde illa ki düzgün olanları vardır.. bir gün olup gelip yumurtayı döllemeyi başarıcak.. alnımızda yazılıysa beklemekten başka çaremiz yok canım.. elimizden ne geliyorsa yapıcaz yılmak yok.. kaydirigubbakcemile5 Şeniz Şeniz[/B]
cornelia canim benim seni cok iyi anliyorum bazen boyle herseyden vazgcemler oluyor
ama yiprattignla kalirsin kendini cunku herseyin bir caresi var kizlarinda dedigi gibi morfoloji 0 dogal yoldan bile hamile kalan var canim
allahim buyuktur zamani gelince olur hersey yipratma kendini lutfen sadece biraz zamannnnnnnn
canım benim umutsuzluğa kapıldığımız öyle anlar oluyoki
Allahtan umut kesilmez
işte ne yazıkki eşini teselli etmek umut vermek destekçisi olmakta sana düşüyor
Allah yardımcınız olsun
pozitif düşünmeye çalış ne olur:1hug:
Umutsuzluk yooookk kızlarrr :mymeka:
HER-ŞEY ÇOCUK İÇİNNN delikafadulden
HERŞEY ÇOCUK İÇİN delikafadulden
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ya canım sen neden bukadar karamsar oldun bırden.bende daha dun ogrendım morfolojının sıfır oldugunu gercekten cok zor bısey bu.hadı bır olsa neyse dıcem koca bır sıfır yanı.ama sen bana tesellı verdın benı motıve ettın.rabbım herseyı gonlune gore verır ınsallah.sen yeterkı ona dayan.dun cok kotuydum ama ınan suan dıyorumkı rabbım eger sen ıstersen ol dersen hıcbırsey engel tanımaz.bız allahın kudretıne boyun negmısız elhamdulıllah.yalnız bu yolda bıraz sabırlı ve dırayetlı olmamız lazım.benım esımde cok uzuldu.ama onu tesellı ettım ve bebek olmasada onun omur boyu bemnım bırıcık bebegım olacagını soyledım.suan ıyı cok sukur.sende esını motıve et ve rabbımın sana sabrının meyvesını verecegı gunu bekle.bılıyorum soylemek ve yapmak cok zor ama allah ne zaman ol derse o zaman oluyor...ne olur uzulme canım..:1hug:
desteklerınız için cok tesekkur ederım kızlar ama napıyım moralım çok bozulduu elimde olmayan sebeplerle allah kimseye yasatmasın bu duyguyu hepimizin kucaklarını biran önce doldursun inşş emeklerımızı yapttıklarımızı bir bir görsün şimdi bıraz daha iyiyim ama arada gelıo iştee ne yapaımkafamçokkarıştı:çok üzgünüm:mirmirmirmir
bende vallaha derin bir oh cekicem benimde nerdeyse 3 hafta oldu gelmedi adetim bende de dis gebelik oldu
sende kurtaj olmussun herhalde
Ben normal doğum yaptım evimin banyosunda ayakta...Ama bebeklerin kordonları ve eşleri içimdeydi..Dr eşleri çıkarmak için kürtaj yaptı..Bebeklerim canlı olarak doğdular...Şu an loğusa sayılıyorum..(Loğusa mı lohusa mı bu ara?..)
4-5 gün öncesine dek süt geliyordu..Şimdi gelmiyor..Prolaktin hormonu umarım azalmıştır....
cok uzuldum gecmis olsun allah bidaha yasatmasin insallah nasil olur ya boyle birsey allah goztermesin hic kimseye kac ayliklardi canim
Çok küçüklerdi daha..18 haftalıklardı.
Allah kimseye yaşatmasın..:1no2::Saruboceq:
Tatlı rüyalar..a.s.
Cicişlerrrrrrr ben geldimmm. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Nasılsınız bakalım. Dün giremedim tekrar. Zira karnım oldu davul gibi. kaydirigubbakcemile3 Şişti de şişti. Karnım bir acıyordu , bir ağrıyordu sormayın. Hem de davul gibi olmuştu. Çok afedersiniz gaz problemlerim hat safhadaydı.Bir yerlere sığamadım. Şimdi iyiyim çok şükür. Yine biraz şişlik ve karnımda ağrılar var. Bebişlerim bana şaka yapıyorlar , oradan hava basıyorlar herhalde. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sizlere son çekilmiş fotoğrafımı sunuyorumm. :roflol: :roflol: :roflol:
Ay kızlar kusura bakmayın ama yazıcam. Ben böyle yatıyorum karnım şiş şiş. Tabi gaz çok olduğundan , gaz çıkarma olayları da çok oluyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yani benim kalkıp dışarı çıkmam mümkün olmuyor. kaydirigubbakcemile3 Bizimkilerin yanında artık gidiyor bir şekilde. ılk başlarda utanıyordum da artık yüzsüzlüğe vurdum. :roflol: Zaten onlar da çok seviniyorlar gaz çıkardığım zaman. Rahatladığımı bildiklerinden. Böyle komik birşey yaşayacağımız aklıma gelmezdi. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 "Ohh" , "Oley bee" , "şükür" diyorlar her işlemden sonra :roflol: :roflol: :roflol: Ay valla kusuruma bakmayın kızlar.
nevrom ya çok kötüyüm aglıom dünden beri eşim benı cok üzüyorr cok üzülüo nie hiç deişmemiş bu murfoljı hıç olmucak cocugumuz dıo onu tesellli edıom anlatıom mucizeleri ama artık mucızelere de inanmıorr cok yorulduk artık nevrom sorunumuz cok büyük çokk bunun hiç bi tedavısı ilacı yok..bunun genetık arastırması yapılması sartmışş oda heryerde yapılmıo ve 600.000 euro.. bunlar spermleri 50 kat fazla büyütüomuş normol mıkroskoptakı gibi deilmiş saglıklıları o şekılde buluolarmış..ama bizm nrmal tüp bebede saglıklı olayı felan yok en iyi hareketli spermleri yumurtaya dölllüolar..mesela bizm %100 bas anomolısı varyaa yapı bozuk hamile bıle kalsak cocukta saglık problemı olurmuş cok kötüyüm ben hiç bi zaaman anne olamıcammmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Aman doktor canım cicim doktor derdimize bir careesenağlamasenağlama
caresız dertlere düştük doktor bana bır careee
jeyannnd hos geldin nasilsin canim esin nasil oldu insallah iyidir
rabbim sifa versin
bitanem geldimde pc basinda degildim
kusura bakma olur mu?Şeniz
simdide bici bici yapiyim,yarin malum dra gidicem-tatlicadiarzu-
biktim yaw offflaelaelaelaelae
herkese iyi geceler sekerlerrrrr
ben yarin gelene kadar kaynatmayin bakiyim aaaa okuyamiyorum yawwww
(kiskanan ama caktirmamaya calisan smileykaydirigubbakcemile3)
tuliny canim gözün aydin tüplerin acikmis...
nevrom sen ne kadar cok sismissin ya...eee tabi ücüz olunca...:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?