rapunzelım sen nasılsın msn de yoksunn
sağol bitanemŞenizhımmmmmmm bakalım ozaman
sağolasın canumm
bende diyecektim hani çaya gitmiyomusun diye
afiyet olsun
canım çok az yüksek çıkmış...o kadar önemli değil bence...bakalım dr ne diyecek...ozamandeğerlerim iyi çıktı çok şükürkii
ama sadece bir değerim biras yüksek okdar salıyı bekliyim bakalım doktor ne dicek
ozman bide ultrasona bakarıs demişti bakalım bir ohhhhhhhhhhhhhhhhhh
çektim vallla
anladım canım...inşalalh bir sorun olmaz....o zaman gerekirse bende düşük yaptığımı söylemeyeyim....Hayır canım eğer daha önceden düşük de olsa kendiliğinden hamile kaldığınızı beyan etmişseniz Tüp bebek raporundan yararlanamıyorsunuz...Kıllık çıkartıyorlar..Bir tanıdığımın başına geldi çünkü........
kızlarr
bu maya klinik 2.142 yanlış hatırlamıyorsam fiyatı düşürmüş ya 30 haziran a kadar
siz bu konuda ne düşünüyosunuz acaba :uhm:
evet canım normalde 1800 euro olan fiyatı düşürmüşler
bu dur kopyalayım oku
raporlu hastalara uygulanan bedel üzerinden (Sağlık Uygulama Tebliği tüp bebek tedavisi bedeli ve devlet tarafından belirlenen katkı ve katılım payları dahil) tüp bebek tedavisi uygulanıyor. Kampanya ile çiftler, güncel tedavi fiyatları ile kıyaslandığında ortalama % 50 oranında bir avantaj sağlamış oluyor.
Bu uygulama 16 Mart - 30 Haziran 2009 tarihleri arasında tedaviye girecek Maya üyeleri için geçerlidir.
Bu süreci içeren kontrol, enjeksiyon, anestezi altında yapılacak yumurta toplama işlemi, sperm hazırlanması, mikro enjeksiyon ve embriyo transferi ile iki adet gebelik testinden oluşan hizmet sadece 2142 TL olacaktır.
canım özel hastane olarak gerçekten fiyatı çok iyi...
yakında derken tulişşşşşşş :sm_confused:
bebişim ben Ankara dayım ya o yüzden sordum
yaa ne düşünüyosunuz kızlar hepinize sordum nevro naniknanik
inşalalh canım:1hug:a.s.Saat 12 ye gelmek üzere ve hala adet olmadım....
33. günüm...
Hiç bu kadar uzun olmamıştı...
Bir adet olsam da tedaviye bir adım daha yaklaşsam diyorum...
40. güne 7 gün kaldı....Ben de böyle bir geri sayım yapayım bari....hihoyyyt
Hamile kalıp mutlu sona doğru geri saymak dileğiyle........
Hepimiz için....:1hug:
tamam canım acele değil...gittğinde konuşuruz:1hug:bademım dort gozle beklıyorum gelseydı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
halaylar cekeecm kutlayacam adetım gelmesını..
sende belırtı varmıs bende hıc bısey yokkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kurtaj sonrası benım kanamada olmadı aar ara damlalar dısında...
dr normal adet dongun olur dedı ama hala ses yook..artık hafta cı dr gıderım olmassam-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kızlar tup bebebk tıcaretı dokuldu..sızler onların aldıgı maası bır duysanzı..
valal sasır kalırsınız...bızm burda suan 2 yer var..
sımdı hazırda 3tup bebek merkezı acılacak..
tabı buda ne demek embrıyologlar ve dr transferlerı demek
dr 3 yerı ıdare edıyor..ogretı uyelıklerı var ozel hastaneleerı bıde kendı muayenelerı..
tup bebek tıcaret oldu...olan hastalara oldu..
tabı tedavı olurkende bazı seyler var aslında...bu ıs dr bıtmıyor..ıs embrıyologda bıtıyor sın acıgı..
fadıkcım ben en yakın zamnda hastaneye gıdersem gereklı olan bılgılerı toplamaya calısacam..su dusuk olayınıda..
gorumcem embrıyolarla ugrasıyorda asıl hemsıremız var rapor ıslerı vew hastallarla ugrasn onda gereklı bılgılerı alırım ben
bademcim canım sen daha lohusalık döneminde olduğun için 40 gün adet olmazsın bu çok normal.ama acele etme biliyorum beklemek çok zor bende aynı durumdayım ama sabırlı olmalıyız biraz sabır rahmin bedenin kendini toparlasınki daha sağlıklı bir hamilelik olsun.bende ikizlerimi kaybettikten 8 ay sonra tekrar hamile kaldım ama kaybettim.akıllanmadım 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve tekrar ikizlerimi kaybettim.ama şimdi akıllandım sabredip bekleyeceğim herşey daha güzel olsun diye.sende sabret herşey daha güzel olacak hakkında canım.:1hug:
canlar gnyyyy nasılsınız dilerim herkez iyidir.
çok özledim hepinizi inş bir yaramazlık yoktur
iyiyiz cnm sen nasılsın yoksun bu ara
bende iyiyim ama işler çok yogundu canım büyük patronda burdaydı kaç gündür dün akşam yolcu ettik onu şimdilerde daha rahatım.bi taraftan topiği açtım onu takip ediyorum bi taraftanda ders çalışmaya çalışıyorum canım malum sınavlarada az kaldı ama kaldım ben bu sene yinede bakim diyorum.bi yaramazlık yok değilmi topiğimizde :uhm: :uhm: :uhm:
Günaydın arkadaşlar
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar
günaydınnnn a.s. a.s.
canlar gnyyyy nasılsınız dilerim herkez iyidir.
çok özledim hepinizi inş bir yaramazlık yoktur
Günaydın arkadaşlar
herkesin iyi olmasına çok sevindim aşk_meleği, can_iso, nergis55, Rylai+, sevcangoksel
gelin kızlar bir öpim sizi yaaaa
Aşkolsun ben nerdeyim:dilcikar::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?