Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rapunzelım sen nasılsın msn de yoksunn

canımcım geldım
yemekteyız programına bakıyodum..bu hafta bızm burdalar...
reklama arasıda burasıdelikafaduldendelikafadulden
bu arada badem yemekteyızde sureklı gılaboru suyu ıcıyor hemserılerım haberın olsun...sen devam edıyomusun

nevrom spor ısı guzel gııdyor ama sımdıye kadr 1 kılo verdım ben napcam dıye kara kara dusunuyom:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
annem benle basladı 3 kılo vermıs kadın yaaa..
o karsık bır oot var aktardan aldık o onu yıyor ama ben yıyemıyorum..mıdem felan hasat oluyor..bıde bobreklerden korkuyorum..bobreklerıme vurdu agrı.. tekrar tas olursa bır daha o acıyı cekememdelikafaduldendelikafadulden
dogumdan kotu derler tas duusrmek..napıyıum bende yavas yavas verıırım..

hımmmmmmm bakalım ozaman
sağolasın canumm
bende diyecektim hani çaya gitmiyomusun diye
afiyet olsun
sağol bitanemŞeniz

canım çok az yüksek çıkmış...o kadar önemli değil bence...bakalım dr ne diyecek...
inşallah utrasondada güzel haberler alırsın....

anladım canım...inşalalh bir sorun olmaz....o zaman gerekirse bende düşük yaptığımı söylemeyeyim....

kızlarr
bu maya klinik 2.142 yanlış hatırlamıyorsam fiyatı düşürmüş ya 30 haziran a kadar
siz bu konuda ne düşünüyosunuz acaba :uhm:

yakında derken tulişşşşşşş :sm_confused:

bebişim ben Ankara dayım ya o yüzden sordum

yaa ne düşünüyosunuz kızlar hepinize sordum nevro naniknanik
canım özel hastane olarak gerçekten fiyatı çok iyi...
istersen sen biraz hastaneyi araştır orada tedvi olanlarla konuş bakalım....
canım birde mayaya harcayacağın parayla ünüv. hastaneside olabilir bence...
sen hangisini tercih edersin bilmiyorum....
rabbim hakkında hayırlısını versin...

inşalalh canım:1hug:a.s.

tamam canım acele değil...gittğinde konuşuruz:1hug:
inşalalh kısa zamna da adet olursun canım...

çok geçmiş olsun canım:çok üzgünüm:rabbim sabır versin...
bebişlerini kaybetmenin nedeni neydi canım....

canlar gnyyyy nasılsınız dilerim herkez iyidir.
çok özledim hepinizi inş bir yaramazlık yoktur

iyiyiz cnm sen nasılsın yoksun bu ara

bende iyiyim ama işler çok yogundu canım büyük patronda burdaydı kaç gündür dün akşam yolcu ettik onu şimdilerde daha rahatım.bi taraftan topiği açtım onu takip ediyorum bi taraftanda ders çalışmaya çalışıyorum canım malum sınavlarada az kaldı ama kaldım ben bu sene yinede bakim diyorum.bi yaramazlık yok değilmi topiğimizde :uhm: :uhm: :uhm:

cnm bende 2-3 akşamdır giremiyorum dün nevro uğradı biraz gazman drumu yaşıyo sırnaşık şey bebişleri naz yapıyo ona onun haricinde gayet iyi tülin dün hsg çektirdi tüpleri açık :lepi:

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar

günaydınnnn a.s. a.s.

canlar gnyyyy nasılsınız dilerim herkez iyidir.
çok özledim hepinizi inş bir yaramazlık yoktur

Günaydın arkadaşlar

Hepinize kocaman kocaman günaydınlar
Maşallah erkencisiniz kıslar
bende işe gelir gelmez direk kkya giriyorum
hiçbişeye bakmadan önce buraya bakıyorum
bi yaklansam öpücekler valla benikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkesin iyi olmasına çok sevindim aşk_meleği, can_iso, nergis55, Rylai+, sevcangoksel
gelin kızlar bir öpim sizi yaaaa

günaydın kızlar ben çok iyiim bugün değerlerim iyi çıkmış ama daha doktora göstermedim
bademcim teşekkürler arkadaşım söylediklerini göz önünde bulundurup doktorada soracam sürekli balıkta yerim neden bu kdar düşük çıkıyoki anlamadım kısmet artık 6gün aradan sonra bilgisayarım yapıldı çok işim var bugün sabahtan bakınıyım dedim ama işlerime dönmeliyim online gözükürüm ama işlerimle ilgileniyo olucam arada baknırım sizlere hepinize mutlu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…