canım yaaa kusura bakma alıntı yaptıgımda gelmemiştin sanırımmmm Şeniz Şeniz Şeniz
bu da sennin içinnnnn
valla sorma aymescim benide bi gün öpücükler bu kk yüzünden :roflol: :roflol:
günaydın kızlar ben çok iyiim bugün değerlerim iyi çıkmış ama daha doktora göstermedim
bademcim teşekkürler arkadaşım söylediklerini göz önünde bulundurup doktorada soracam sürekli balıkta yerim neden bu kdar düşük çıkıyoki anlamadım kısmet artık 6gün aradan sonra bilgisayarım yapıldı çok işim var bugün sabahtan bakınıyım dedim ama işlerime dönmeliyim online gözükürüm ama işlerimle ilgileniyo olucam arada baknırım sizlere hepinize mutlu günler
Sorma canım ya hiç işlerime başlamadan önce buraya dalıyorum bi ne var ne yok diye bakıp sonra işlerime başlıyorum gerçi işte yok ya bu aralar neyse
ama bigün yaklanırsam fena olucak
sidelyacım bende seni öptüm güzelim nasulsun bugün
Teşekkür ederim canım
beni es geçme yani
bende öpülmek istiyorum:jeyyar:
hayır bizim bilgi işlem müdürü beni yakalasa adama nası anlatıcam bu siteyi onu merak ediyorum :roflol:
yeni gelen arkadaşlar ve eminecim hoş geldiniz tekrar günaydın
bu arada sloganımızıda yazıverim hemencecik
her şey çocuk içinnnn
ALLAH hepimizin gönlündekini en kısa zamanda hayırlı hayırlı verir inş
rabbim hepimizin göbüşlerini melekleriyle dolduruversin hayırlı bir şekilde inş
şimdi nerden çoıktı bu diceniz burda çok güzel yagmur yagıyor yagmur yagarkende dualar kabul olurmuş öyle okumuştum aklıma geldi canlar
eeeeeeeee kızlar daha uyanamadınız mı ya ben altıda kalkıyorum heyyyyy yemeğimi bile yaptım calışanlar sizede kolay gelsin
HGB 10.9 g/dL refereans :12.2-18.1
HCT 33.7 % refereans 37.7-53.7
MCV 71.0 fL refereans 80.0-97.0
MCH 23.1 pg refereans 27.0-31.2
RDW 19.4 % referans 11.6-14.8
işte düşük olan kan değerlerim nesrincim bunalrıda yorumlayabilcenmi
eeeeeeeee kızlar daha uyanamadınız mı ya ben altıda kalkıyorum heyyyyy yemeğimi bile yaptım calışanlar sizede kolay gelsin
kız delimisin ne işin var 6 da yatsana ahhh ahhhhh şimdi evde olsam nası uyurdum mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
Canım çok güzel yazmışsın buna sadece
amin aminnnnnn aminnnnnnnnnn demek geldi içimden
geçmiş okumadan hemen yazayım merakta bıraktım sizi...10.gün sonuç 253 hamileyim buranın bana uğurlu geleceğini biliyordum..herkese teşekkürler destekleriniz için..çok mutluyum..allah hepinize yaşatsın inşallah ...dualarımda hep varsınız..ve iyiki varsınız.....
zambak nbr fıstık nasılsın bakalım neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?