Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla sorma aymescim benide bi gün öpücükler bu kk yüzünden :roflol: :roflol:

Sorma canım ya hiç işlerime başlamadan önce buraya dalıyorum bi ne var ne yok diye bakıp sonra işlerime başlıyorum gerçi işte yok ya bu aralar neyse
ama bigün yaklanırsam fena olucak

Değerlerinin güzel çıkmasına sevindim canım gözün aydın:1hug:

Sorma canım ya hiç işlerime başlamadan önce buraya dalıyorum bi ne var ne yok diye bakıp sonra işlerime başlıyorum gerçi işte yok ya bu aralar neyse
ama bigün yaklanırsam fena olucak

hayır bizim bilgi işlem müdürü beni yakalasa adama nası anlatıcam bu siteyi onu merak ediyorum :roflol:

günaydın kızlar güzel haberler almak dileğiyle güne başlayalım canlarım

yeni gelen arkadaşlar ve eminecim hoş geldiniz tekrar günaydın
bu arada sloganımızıda yazıverim hemencecik
her şey çocuk içinnnn
ALLAH hepimizin gönlündekini en kısa zamanda hayırlı hayırlı verir inş
rabbim hepimizin göbüşlerini melekleriyle dolduruversin hayırlı bir şekilde inş
şimdi nerden çoıktı bu diceniz burda çok güzel yagmur yagıyor yagmur yagarkende dualar kabul olurmuş öyle okumuştum aklıma geldi canlar

eeeeeeeee kızlar daha uyanamadınız mı ya ben altıda kalkıyorum heyyyyy yemeğimi bile yaptım calışanlar sizede kolay gelsin

Canım çok güzel yazmışsın buna sadece
amin aminnnnnn aminnnnnnnnnn demek geldi içimden

canım günaydın...
bu baktıkları hemogram sonucun yani kan sayımın
ve senin de kanın düşük biraz. hemoglabin düşük ama çok değil. belki ilaç yazar takviye için.

kız delimisin ne işin var 6 da yatsana ahhh ahhhhh şimdi evde olsam nası uyurdum mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

nerde uyuyırsun canım önce kalkıp namazımı kılıyorum biz kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz beraber kalvaltı yapıyoruz her öğünü yani sonra aşağıya iniyorum kaynanama kahvattı yapıyorum kaynanamın hayvanları varr onla ilgileniyo kayın pedrerim altıbucukta uyanıyo onlar yemek yiyesiye ne yemek yapacaksam akşamdan ayarlarım sabahta atarım adamlar gidincede kaynanamla oturur karşılıklı kahvaltımı yaparız daha sonra evi temizlerim ve sonra kendi evime çıkar kendi evimide temizlerim aşağıya inerim biraz sizlere takılırım birazda gezmaya cıkarım bazende eşimin işyerei çok yakın 5dakikalık termuzumu alıp kekimi boğcamı yapıp onun yanına giderim valla zamanla hareket ederim

günaydın kızlar. keyifler nasıl bakayımmmmmm

ben bir uyumuşum tam uyumuşum valla yeni geldim işe 1 saat gecikmeli olarak. ne güzelde uyuya kalmıştım yaa

BİRAZ GEÇÇ OLACAK AMA TEBRİKLERRR:teytey::teytey::teytey:
zambak nbr fıstık nasılsın bakalım neler yapıyorsun

Günaydın canımm ben iyiyim yasen nasılsınn bakalımm
eşine geçmiş olsunn allah birdaha göstermesinn
dr.a nezaman gideceksin tekrar bellimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…