Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar corneliacımda yok gelirdi o bu saate hayırdır inş yaaa.
ALLAHım ağaçların filizlenmesi gibi hepimizede inş umut ışıgı gönderir

anaaaaaaaaaaaaa ne kadar kalabalık olmu burası yahu amanınnnn inşallah hiç boş kalmaz......asinin kızdığı falan yoktur yahu sadece aramızda bi konu açtık.....hade ben kaçiyim kocişi gönderdim 2 saat sonra gelirim dedi ev işlerini bitireyim bari size iyi sohbetler canlarrrrrrrrr.....

ben lafimi ortaya gorummmm,begenen alir giderrrr begenmeyen biragir gacarrrrrkaydirigubbakcemile3
sana tabiiiiiii tatliskommmmmm:asigim:
simdiii yanli sanlasilma olmasin,biz sadece arkadasizzzznaniknanik

abbovvvv ne yalancısın çıkıyoruz biz sadece arkadaş değiliz... niye saklıyosun şekerim ayıp ayıp kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü

merhaba herkeze. kimler ne yazmış diye bakayım dedim ne kadar zormuş bitmiyor birtürlü. biz keçiboynuzu kürüne başladık dün yok evvelki. 1 ay öncede bir ara başlamıştık ama bıraktık şimdi bırakmamak üzere tekrar başladık. bakalım hakkımızda hayırlısı.

peki canım kolay gelsin

boşver işleri falan.. her zaman aynı değilmi nasılsa.. senin koiş yeni gelmedi mi ne salıyon adamı sokağa.. tut yakala yapış fermuarına :roflol: :roflol: :roflol:
:dilcikar:geldim işte nolcakkk

temem nesrinim seni başkan yardımcısı yaptım.. hayırlı uğurlu olsun.. Şeniz

ha buarada nevro yok daha gelmedi yoksa botaşla bi sözleşme falanmı imzalıyor bizden gizli .......rusya duymasın yoksa nevroyu katleder mazallah adamların ekmek paralarıyla oynuyor diye ..............kıssss nevro okuyunca kızma bana haaaa sadece şaka yptımmmmmmmmmmmmmmmm seni çok çok öpüyorum canım benim şimdide biraz yağcılık çekeyim....üçüz annesi seni

tamam bee akın topiğinizi başınıza çalın gidiyorum işte :dilcikar:

calarik da calmakda sanane hi gelmezsen gelme

evet canim negatiften sonra birinci adet simdide ikincide bitti bi daha bekle dedi ta ucuncu adetin21.gunu yani offffffffffffffffffffff
keske biraz erken olsaydi cunku taaa 7.aya dogru belli olacak benim o zaman ucak bileti almam gerek simdiden azalmis zaten
ama hamile kalirsam gidemem kalmazsam bilet bulama isler karisti hadi hayirlisi diyim artik

asicim huysuz durumuna düştük
ama 3 dakika içinde bi kaç mesaj yazıp yanlış yerdeyim deyip gitmiş
biz kaçırmadık yani zati gitmişti
ama dayanamadım ki ya

canim var bizdede biraz huysuzluk valla

asiyi kim kızdırdı kızlar cek girt gözüm görmesin yazmış bayağı sinirlenmiş valla

merak etme canim bu seferki esprik sengözlerimebaksanab

Cucum hadi hayırlı olsun çok az kalmış bebişlerine çok yaklaşmışsın artık hejacım transferide istersen anesteziyle yapıyolar transferde çok rahat olmak gerekiyomuş oyüzden nasıl rahat edersen öyle.
Ben anestezili yaptırmıştım transferi:1hug:

Ben geldimmmmmmmmm
yemeğimim yedip hemen koşup geldim:1hug:

afiyet olsun hosgeldin canim ben rejimdeyim yaaaaaaa yemekte yemiyom nan 5kilom var nasil vercem canim cekti yemek istiyom

ha bu arada kiz harzem senide kendimize cevirdik sen bi iki msj atar kacardin bakiyomda artik takiliyon bagimli oldun sende

yok anam hiç bişeyim yok hiç bir belirtim yokk maalesef . yarın oldum oldum bilemedin cumartesi kaydirigubbakcemile3

canım gerçekten mi o zaman doktoruma söyliyim çünkü ben çok karkağım daha doğrusu acıya hiç dayanamıyorum bunu benim ankaradaki doktorumda söyledi senin acıya karşı direncin çok zayıf yani doktor onaylı hayırlısı ile bebişim gelsinde katlanırız artık :CüvCüv:

kısss tulin 2 gün oldu ayol biraz rahat vereyim adamcağıza gezsin canım .....zaten kıskanıyor topiği çıkmıyomuşum burdan o yüzden izinli gezebilurrrrrr ......bak senin yüzünden işlerim aksıyor nasılda bahane ediyom değilmi ...ben aslında çok güzel bahaneler bulurum ....akşamda yemeğe davetliyiz kesin çok geç geliriz (bellide olmaz) yemek derdimde yok zaten kocişte yarın geri gidiyor gece fermuarına geri yapışırım merak etme sen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…