ben lafimi ortaya gorummmm,begenen alir giderrrr begenmeyen biragir gacarrrrrkaydirigubbakcemile3
sana tabiiiiiii tatliskommmmmm:asigim:
simdiii yanli sanlasilma olmasin,biz sadece arkadasizzzznaniknanik
canlar corneliacımda yok gelirdi o bu saate hayırdır inş yaaa.
ALLAHım ağaçların filizlenmesi gibi hepimizede inş umut ışıgı gönderir
anaaaaaaaaaaaaa ne kadar kalabalık olmu burası yahu amanınnnn inşallah hiç boş kalmaz......asinin kızdığı falan yoktur yahu sadece aramızda bi konu açtık.....hade ben kaçiyim kocişi gönderdim 2 saat sonra gelirim dedi ev işlerini bitireyim bari size iyi sohbetler canlarrrrrrrrr.....
anaaaaaaaaaaaaa ne kadar kalabalık olmu burası yahu amanınnnn inşallah hiç boş kalmaz......asinin kızdığı falan yoktur yahu sadece aramızda bi konu açtık.....hade ben kaçiyim kocişi gönderdim 2 saat sonra gelirim dedi ev işlerini bitireyim bari size iyi sohbetler canlarrrrrrrrr.....
:dilcikar:geldim işte nolcakkk
tamam bee akın topiğinizi başınıza çalın gidiyorum işte :dilcikar:
Canım evet işlerim vardı şimdi geldim
nasılsın bitanem okudum şu ilaç olayını
çok karışmış ortalık gerçekten
bence dr dediğini yap bu ay çok erken başlamak için zaten
benim doktorumda 2 adetinin 21. günü sonraki tedavi için demişti
senin 2. adetin geçtimi:uhm:
asicim huysuz durumuna düştük
ama 3 dakika içinde bi kaç mesaj yazıp yanlış yerdeyim deyip gitmiş
biz kaçırmadık yani zati gitmişti
ama dayanamadım ki ya
asiyi kim kızdırdı kızlar cek girt gözüm görmesin yazmış bayağı sinirlenmiş valla
Ben geldimmmmmmmmm
yemeğimim yedip hemen koşup geldim:1hug:
ha buarada nevro yok daha gelmedi yoksa botaşla bi sözleşme falanmı imzalıyor bizden gizli .......rusya duymasın yoksa nevroyu katleder mazallah adamların ekmek paralarıyla oynuyor diye ..............kıssss nevro okuyunca kızma bana haaaa sadece şaka yptımmmmmmmmmmmmmmmm seni çok çok öpüyorum canım benim şimdide biraz yağcılık çekeyim....üçüz annesi seni
sidelyam son kez aşılama denicez.maddi sebeblerde dolayı tüp bebek tedavisi yada başka tedavi şansım yok.birde yaşım 36 ne yapalım bu kadar nasip
canım yaaa ALLAhım inş başka bişeye ihtiyaç kalmadan gönderir melegini ltf öyle düşünme cıkmadık candan umut kesilmez rabbim nelere kadirdir inş en beklemedigin anda ve en kısa zamanda senide güldürür
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
BTRKLC canímm adetim gelmis hosgelmissss
ama bu son olsun heeeeklava:
asilamandada insallah melegin tutunsunn:1hug:
çok sağol arkadaşalrım biliyorsunuz 13 yaşında oğlum var.dün gece bana koruyucu aile olalım anne dedi.belki bir başak kimsesiz çocuğa evimizi açarsak daha sevap kazanırız dedi minik kuşum çok duygulandım.bunu eşimle daha önce paylaşmıştım ben eşim kocaman bir HAYIR demişti.çünkü ailesinden müthiş tırsar.oğlum bile babanemler den korkarım o çocuğa kötü davranırlar diye dedi.
sabredip beklicem gerekirse oğlum arkamda koruyucu aile için başvurcam kızlar
özlem kız gelmemişsin daha kahvaltı keyfimi yapıyon bensizz
abbovvvv ne yalancısın çıkıyoruz biz sadece arkadaş değiliz... niye saklıyosun şekerim ayıp ayıp kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü
yok kız özlem şimdi damarları kontrol ediyodur.
bu olay bendede vardı yeni yeni geçmeye başladı ama arada gene oluyo psikolojik olarak aman şuram ağrırmı aman buram kararmışmı bir ara çok kötü kaptırmıştım. miğdem bulansa tamam oldu bu iş diyordum offff offfffff
Cucum hadi hayırlı olsun çok az kalmış bebişlerine çok yaklaşmışsın artık hejacım transferide istersen anesteziyle yapıyolar transferde çok rahat olmak gerekiyomuş oyüzden nasıl rahat edersen öyle.
Ben anestezili yaptırmıştım transferi:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?