Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inş yine koruyucu aile olursunuz ama inş erkekine bi kardeş sana da bi evlat gönderir mevlam..

Ben geldim :1ninca:
yoksa beni unuttunuz mu :1rolleyes:
naniknanik tuliyn
kızlar arkdaşları korkutmayalım delikafadulden
gelin kızlarr gelinn :jeyyar:
burda kavga edenler genelde hamiş kalıyo sinirlenin kötükedihüso

çok sağol arkadaşalrım biliyorsunuz 13 yaşında oğlum var.dün gece bana koruyucu aile olalım anne dedi.belki bir başak kimsesiz çocuğa evimizi açarsak daha sevap kazanırız dedi minik kuşum çok duygulandım.bunu eşimle daha önce paylaşmıştım ben eşim kocaman bir HAYIR demişti.çünkü ailesinden müthiş tırsar.oğlum bile babanemler den korkarım o çocuğa kötü davranırlar diye dedi.
sabredip beklicem gerekirse oğlum arkamda koruyucu aile için başvurcam kızlar
[/QUOTE]

canım oglun varmış işte ne güzel ....bende bişey bilmiyom yaaa hiç bebişin yok sanıyodummm.......ALLAH ona hayırlı güzel uzun bir hayat varsin inş

aymesim canım afiyetler olsun hoş geldin

Canım bide sen benim kilolarımı göresen korkarsın
hele o göbeğim hala inmedi koca göbişle dolaşıyomkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: :roflol:

bi bakla islanmiyo agzin da heee:mymeka:
dimedimmi ben sana ikimiz bilicez tek diyeekaydirigubbakcemile3
sevgülüm benimmmmŞeniz

yok kızım ne saklıcam .. (kro maço ayakları) bilsin tüm alem.. bilsin tüm kk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok anam hiç bişeyim yok hiç bir belirtim yokk maalesef . yarın oldum oldum bilemedin cumartesi kaydirigubbakcemile3

özlem sende dün bugün ya da yarın dedin.. bugün de aynısını diyon yavrum.. gelmicek seninkiler herhall .. oh ohh .. bacaklar yukarı olayı tutar inş..

efferin sana .. yapışta bırakma.. işleri de salla yarın yaparsın... yemeğe de gitcekmişiniz.. gece deprem var sizde :roflol: :roflol: :roflol:

inş yine koruyucu aile olursunuz ama inş erkekine bi kardeş sana da bi evlat gönderir mevlam..

tulinycim çok sağol tatlı prensesim benim.Şeniz
ahhh sidelyacım zaten bebek maceram batuşumun illa kardeş isterim sitemleriyle başladı

Ben geldim :1ninca:
yoksa beni unuttunuz mu :1rolleyes:
naniknanik tuliyn
kızlar arkdaşları korkutmayalım delikafadulden
gelin kızlarr gelinn :jeyyar:
burda kavga edenler genelde hamiş kalıyo sinirlenin kötükedihüso

noldu yavrum yağmur.. ne dil çıkarıyon keserim senin o dilini kırt kırt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin seni de yazdım ya.. oturabilisin yerine.. kaydirigubbakcemile3

offfff yaaaaaaaa gelmeyenleri çağrdım kendim gelemiyorum net gidip gidip duruyo ayy sinir geldi delikafadulden delikafadulden delikafadulden

cok sagol bitanem...az kaldi az,eli kulaginda sipaciklarinkaydirigubbakcemile3

he kız bağımlılık yaptı .....yok yok şaka bir yana eşim evde çok olmadığından beni evde pek bırakmıyolardı ya kaynanatör çağırıyodu yada annem... gitmezsem abim gelip alıyordu neymiş yanlızmışım canım sıkılırmış bana bişey olurmuş ...şimdi pek gitmiyorum abimde kızıyor yakında banlıcak beni gitmiyorum diye kociş gitsin yokum bi kaç gün gene bide laf aramızda ben haber sitelerine pek meraklıyım araştırmayı öğrenmeyi severim oyüzden buraya girer okur geri çıkardım ama şimdi değişti siz ayarttırdınız beni yazmadan çıkamıyom

btrklc cnm gelmiş senin kırmızılar startı verdin hadi hayırlısı yarınmı gidicen doktora

yok canım cumartesi gitcem bakalım iğnelerimde alcam belki ialçlarımı değiştirebilir.umarım bu son şansım olumlu gelişir:sm_confused:

e heralde bacım öle uzaktan uzaktan olmaz a.s.

merhaba canıma.s.
sizin problem ne:uhm:

yok bitanem yarınn gelir ama bilemedin cumartesi yada pazar dün demem kıss 20 sınde gelicek bir gun sarksa 21 i aman gelirse hoş gelsin napayım . dur ben bi hela yapıp bakalyım kararmalarar damarlara :))))))

Banada doktorum önerdi canım muayneler zorlu geçiyodu rahat olman lazım transferde anestezili yapalım olurmu dedi bende kabul ettim hiç bişey hissetmiyosun çok rahat oluyo anesteziyle

yok canım cumartesi gitcem bakalım iğnelerimde alcam belki ialçlarımı değiştirebilir.umarım bu son şansım olumlu gelişir:sm_confused:

inşallah ablacım bakarsın bi tane de pernses gönderir allah sana :Saruboceq: :Saruboceq:
herşey güzel başladı güzel de gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…