[
çok sağol arkadaşalrım biliyorsunuz 13 yaşında oğlum var.dün gece bana koruyucu aile olalım anne dedi.belki bir başak kimsesiz çocuğa evimizi açarsak daha sevap kazanırız dedi minik kuşum çok duygulandım.bunu eşimle daha önce paylaşmıştım ben eşim kocaman bir HAYIR demişti.çünkü ailesinden müthiş tırsar.oğlum bile babanemler den korkarım o çocuğa kötü davranırlar diye dedi.
sabredip beklicem gerekirse oğlum arkamda koruyucu aile için başvurcam kızlar
Casper bende gördüğümde aynı şeyi geçirdim aklımdan
nevronun üçüzleri bunlar diye
bence kesin nevronun üçüzleri olucak
Allahında izniyle tabiki:1hug:
afiyet olsun hosgeldin canim ben rejimdeyim yaaaaaaa yemekte yemiyom nan 5kilom var nasil vercem canim cekti yemek istiyom
ha bu arada kiz harzem senide kendimize cevirdik sen bi iki msj atar kacardin bakiyomda artik takiliyon bagimli oldun sende
kısss tulin 2 gün oldu ayol biraz rahat vereyim adamcağıza gezsin canım .....zaten kıskanıyor topiği çıkmıyomuşum burdan o yüzden izinli gezebilurrrrrr ......bak senin yüzünden işlerim aksıyor nasılda bahane ediyom değilmi ...ben aslında çok güzel bahaneler bulurum ....akşamda yemeğe davetliyiz kesin çok geç geliriz (bellide olmaz) yemek derdimde yok zaten kocişte yarın geri gidiyor gece fermuarına geri yapışırım merak etme sen canım
bi bakla islanmiyo agzin da heee:mymeka:
dimedimmi ben sana ikimiz bilicez tek diyeekaydirigubbakcemile3
sevgülüm benimmmmŞeniz
yok anam hiç bişeyim yok hiç bir belirtim yokk maalesef . yarın oldum oldum bilemedin cumartesi kaydirigubbakcemile3
kısss tulin 2 gün oldu ayol biraz rahat vereyim adamcağıza gezsin canım .....zaten kıskanıyor topiği çıkmıyomuşum burdan o yüzden izinli gezebilurrrrrr ......bak senin yüzünden işlerim aksıyor nasılda bahane ediyom değilmi ...ben aslında çok güzel bahaneler bulurum ....akşamda yemeğe davetliyiz kesin çok geç geliriz (bellide olmaz) yemek derdimde yok zaten kocişte yarın geri gidiyor gece fermuarına geri yapışırım merak etme sen canım
inş yine koruyucu aile olursunuz ama inş erkekine bi kardeş sana da bi evlat gönderir mevlam..
Ben geldim :1ninca:
yoksa beni unuttunuz mu :1rolleyes:
naniknanik tuliyn
kızlar arkdaşları korkutmayalım delikafadulden
gelin kızlarr gelinn :jeyyar:
burda kavga edenler genelde hamiş kalıyo sinirlenin kötükedihüso
cok sagol bitanem...az kaldi az,eli kulaginda sipaciklarinkaydirigubbakcemile3Cucum hadi hayırlı olsun çok az kalmış bebişlerine çok yaklaşmışsın artık hejacım transferide istersen anesteziyle yapıyolar transferde çok rahat olmak gerekiyomuş oyüzden nasıl rahat edersen öyle.
Ben anestezili yaptırmıştım transferi:1hug:
çok sağol arkadaşalrım biliyorsunuz 13 yaşında oğlum var.dün gece bana koruyucu aile olalım anne dedi.belki bir başak kimsesiz çocuğa evimizi açarsak daha sevap kazanırız dedi minik kuşum çok duygulandım.bunu eşimle daha önce paylaşmıştım ben eşim kocaman bir HAYIR demişti.çünkü ailesinden müthiş tırsar.oğlum bile babanemler den korkarım o çocuğa kötü davranırlar diye dedi.
sabredip beklicem gerekirse oğlum arkamda koruyucu aile için başvurcam kızlar
canim oglunu Allah sana bagislasin...
insallah ona sekermi seker bi kardes daha gönderir Rabbim.
tabii bu koruyucu ailelik bambaska bisey,o günlere kalmadan insallah yavrun gelir canim..
:Saruboceq:
btrklc cnm gelmiş senin kırmızılar startı verdin hadi hayırlısı yarınmı gidicen doktora
he kız bağımlılık yaptı .....yok yok şaka bir yana eşim evde çok olmadığından beni evde pek bırakmıyolardı ya kaynanatör çağırıyodu yada annem... gitmezsem abim gelip alıyordu neymiş yanlızmışım canım sıkılırmış bana bişey olurmuş ...şimdi pek gitmiyorum abimde kızıyor yakında banlıcak beni gitmiyorum diye kociş gitsin yokum bi kaç gün gene bide laf aramızda ben haber sitelerine pek meraklıyım araştırmayı öğrenmeyi severim oyüzden buraya girer okur geri çıkardım ama şimdi değişti siz ayarttırdınız beni yazmadan çıkamıyom
merhaba herkeze. kimler ne yazmış diye bakayım dedim ne kadar zormuş bitmiyor birtürlü. biz keçiboynuzu kürüne başladık dün yok evvelki. 1 ay öncede bir ara başlamıştık ama bıraktık şimdi bırakmamak üzere tekrar başladık. bakalım hakkımızda hayırlısı.
yok kızım ne saklıcam .. (kro maço ayakları) bilsin tüm alem.. bilsin tüm kk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
özlem sende dün bugün ya da yarın dedin.. bugün de aynısını diyon yavrum.. gelmicek seninkiler herhall .. oh ohh .. bacaklar yukarı olayı tutar inş..
efferin sana .. yapışta bırakma.. işleri de salla yarın yaparsın... yemeğe de gitcekmişiniz.. gece deprem var sizde :roflol: :roflol: :roflol:
canım gerçekten mi o zaman doktoruma söyliyim çünkü ben çok karkağım daha doğrusu acıya hiç dayanamıyorum bunu benim ankaradaki doktorumda söyledi senin acıya karşı direncin çok zayıf yani doktor onaylı hayırlısı ile bebişim gelsinde katlanırız artık :CüvCüv:
yok canım cumartesi gitcem bakalım iğnelerimde alcam belki ialçlarımı değiştirebilir.umarım bu son şansım olumlu gelişir:sm_confused:
calarik da calmakda sanane hi gelmezsen gelme
merak etme canim bu seferki esprik sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?