Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
he kısss deprem var bu gece hazırlıklı ol taaaaaaaaaaaaaaa oralara kadar hissttireceğim istersen uyuma bu gece sen :jeyyar::jeyyar::jeyyar:daha sonrada nesrinnn belki ben yetiştiremem oralara kadar depremi ama nesrin daha yakın size hafta sonunu bekle canım.....:lepi:

tulincim yoklamayı alıyon demi sayıya bak beee heyttttt kim tutar biziiii sidelya01, asi74+, aymes+, can_iso, cucu-pete, dashuri, Fadik, gozdem, HARZEM+, heja, meryem42, neser, nesrinsavas+, ozlem82do, PinkRose+, rapunzell_82, Rylai+, tuliny+, YAĞMURCN+, zynp.ZEYNEP

annammmm herkes toplanmış kıslarrr ne bu bolluk valla gunmu varrr hiç bu kadar kalabalık görmemiştim burayı ne guzel

merhaba kızlar ailenizin cadısı geldi herhalde tatlı cadıyım ben ama bazen kötü cadı oluyorum işte neler yapıyorsunuz bakalım özledim kızlar sizi tüliny gel bi öpeyim canım seni de ve diğer bütün kızları daŞenizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar karnıma acayip bir agrı oldu ben çıkıyorum dayanılcak gibi değil ya nerden çıktı şimdi buuu akşama gelirim hoışçakalın

slmmm topiğin şekerleri ben geldiiimmm nehaberrr??? yoklama alan olmadı değilmi, epeydir gelemiyorum çünkü (kimseye söölemeyin haa) buara çok yoğunum yazılanları okuyorum sadece, maaşallah bakıyorum çeneler yerinde haaaladelikafadulden hepinizi çok özledim kıslaaarrrŞeniz

merhaba canımm:1hug:a.s.

offfff yaaaaaaaa gelmeyenleri çağrdım kendim gelemiyorum net gidip gidip duruyo ayy sinir geldi delikafadulden delikafadulden delikafadulden

hoşgeldin bebiş Şeniz

yok bitanem yarınn gelir ama bilemedin cumartesi yada pazar dün demem kıss 20 sınde gelicek bir gun sarksa 21 i aman gelirse hoş gelsin napayım . dur ben bi hela yapıp bakalyım kararmalarar damarlara :))))))

salla gitsin be canım.. bakma karalara falan.. Şeniz

hehehe ben yatmıyorum zaten.. hade bekliyorum sarsıntınızı .. kaydirigubbakcemile3

pek kalabalıkta olmuş .. maşallah maşallah.. senin karın ağrısı da ne ki.. inş çabuk geçer...

sende çabul gelip çabuk gidiyosun be gözde.. ecük dur durduğun yerdee .. gel bende seni öpem Şeniz

hoşgeldin bakam geç kaldın .. yazdım seni yok diye.. cezanı alıcan bi ara.. bizde seni özledik.. ne ettin de bakam..

cucu-pete, aymes, buddy, can_iso, dashuri, ebrubu, Fadik+, gozdem, heja+, meryem42, neser, nesrinsavas+, nur krp, ozlem82do, Rylai+, sevcangoksel+, tuliny+, VİLİ, YAĞMURCN+

bütün kizlar toplandik toplandik toplandikkkkkkkkkdelikafaduldenhihoyyyt

evet ne guzel cok kalabalik bugun

Aramıza hoşgeldin Nesrin.a.s.
Sizin sorununuz neydi?:roflol:
Anlat bakalım.:roflol:
Ben çok sevdim seni.Hiç kızarmıyız sana.Hadi anlat derdini.:roflol:

Anlaşıldı unutulmuşummm
o zaman bnede gidiyim :dilcikar:

kız nesrin açlık kan şekerine nasıl bakılıyo amannn aç gelcem hastanye yandım :bbo:
randevu ayarladınmı kız gelip bide sap gibi kalmıyım orda -tatlicadiarzu-

Hayırlısı olsun canım.:1hug::asigim:
Ama neden diğerleri alınıyo anlamadım ben.CADIARZU

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kopartirim o kelleni bana kimse gulemezzzzzzzzz

bugun bizim evde de var taaa oralara gelirse korkmayin deprem felan

kızlar karnıma acayip bir agrı oldu ben çıkıyorum dayanılcak gibi değil ya nerden çıktı şimdi buuu akşama gelirim hoışçakalın

CADIARZU
hayirdir canim

tulinycim burdayım sağdan sayıyoz valla tırstım
ama iş yapıyorum bakıp çıkıyorum arada
beni hoş görsen olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…