merhaba kızlar ailenizin cadısı geldi herhalde tatlı cadıyım ben ama bazen kötü cadı oluyorum işte neler yapıyorsunuz bakalım özledim kızlar sizi tüliny gel bi öpeyim canım seni de ve diğer bütün kızları daŞenizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar karnıma acayip bir agrı oldu ben çıkıyorum dayanılcak gibi değil ya nerden çıktı şimdi buuu akşama gelirim hoışçakalın
offfff yaaaaaaaa gelmeyenleri çağrdım kendim gelemiyorum net gidip gidip duruyo ayy sinir geldi delikafadulden delikafadulden delikafadulden
yok bitanem yarınn gelir ama bilemedin cumartesi yada pazar dün demem kıss 20 sınde gelicek bir gun sarksa 21 i aman gelirse hoş gelsin napayım . dur ben bi hela yapıp bakalyım kararmalarar damarlara :))))))
he kısss deprem var bu gece hazırlıklı ol taaaaaaaaaaaaaaa oralara kadar hissttireceğim istersen uyuma bu gece sen :jeyyar::jeyyar::jeyyar:daha sonrada nesrinnn belki ben yetiştiremem oralara kadar depremi ama nesrin daha yakın size hafta sonunu bekle canım.....:lepi:
tulincim yoklamayı alıyon demi sayıya bak beee heyttttt kim tutar biziiii sidelya01, asi74+, aymes+, can_iso, cucu-pete, dashuri, Fadik, gozdem, HARZEM+, heja, meryem42, neser, nesrinsavas+, ozlem82do, PinkRose+, rapunzell_82, Rylai+, tuliny+, YAĞMURCN+, zynp.ZEYNEP
merhaba kızlar ailenizin cadısı geldi herhalde tatlı cadıyım ben ama bazen kötü cadı oluyorum işte neler yapıyorsunuz bakalım özledim kızlar sizi tüliny gel bi öpeyim canım seni de ve diğer bütün kızları daŞenizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slmmm topiğin şekerleri ben geldiiimmm nehaberrr??? yoklama alan olmadı değilmi, epeydir gelemiyorum çünkü (kimseye söölemeyin haa) buara çok yoğunum yazılanları okuyorum sadece, maaşallah bakıyorum çeneler yerinde haaaladelikafadulden hepinizi çok özledim kıslaaarrrŞeniz
merhaba canıma.s.
sizin problem ne:uhm:
cucu-pete, aymes, buddy, can_iso, dashuri, ebrubu, Fadik+, gozdem, heja+, meryem42, neser, nesrinsavas+, nur krp, ozlem82do, Rylai+, sevcangoksel+, tuliny+, VİLİ, YAĞMURCN+
bütün kizlar toplandik toplandik toplandikkkkkkkkkdelikafaduldenhihoyyyt
kızlar merhaba beni de aranıza alırmısınız?delikafadulden
bak almazsanız kızarım size çıkarım topikten haaa ona görfe siz de bana kızın olur mu?:lepi:hadi bekliyom hepiniz kızın ama olur mu?-tatlicadiarzu-
hafta sonu kocişim gelcek te belki 12den vururuz hedefiiidelikafadulden
merhaba kizlar ben geldimmm
20 tane yumosum var ama 6 tanesi ise yarayacak kadar büyümüs,suan 19mmdeler
diger 14 tanesi cumartesi günü alinacak...
bu aksam catlatma ignesi vuruyorum gece 12 de
yarin gecede bi igne daha vurucam
cumarteside yarim saatlik bi ameliyatla alacaklar büyümeyenleri...
kizlar bilgisi olan varmi bu konuda?aciyomu nasil oluyo falan
hos gerci uyutacaklar ama olsunbenneyaptımki
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
he kısss deprem var bu gece hazırlıklı ol taaaaaaaaaaaaaaa oralara kadar hissttireceğim istersen uyuma bu gece sen :jeyyar::jeyyar::jeyyar:daha sonrada nesrinnn belki ben yetiştiremem oralara kadar depremi ama nesrin daha yakın size hafta sonunu bekle canım.....:lepi:
kızlar karnıma acayip bir agrı oldu ben çıkıyorum dayanılcak gibi değil ya nerden çıktı şimdi buuu akşama gelirim hoışçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?