Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kim bu güzelligi unuttu bakiyim cabuk söylesinnn:mymeka:
kaydirigubbakcemile3
naber benim güzel arkadasimmmmm,melegin nasilla.s.

Hayırlısı olsun canım.:1hug::asigim:
Ama neden diğerleri alınıyo anlamadım ben.CADIARZU

canimm cok sagol..hayirlisi olsun hepimiz icin...
bende pcos varya..kistler yani..büyümeyen catlamiyor dogal olarak ve kist olarak kaliyor
o yüzden büyümeyenleri alacaklar
saglamlarla calisicasssss:lepi:

tamam canım benim burdayım evetttttttt kahveleri kim yapıyo kimdeyiz bugün şöyle bolllll köpüklü kahve bu soğuk havada iyi giderdi gerçekten herkesler burda ne güzel ya:lepi::lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq:
tuliny ne güzel çıkmışsın öyle kıs fotodadelikafadulden

yazıp duruyoruz hala unutulumuşuz diyo yaa.. de hade get seninle mi uğraşcaz yaa kaydirigubbakcemile3

Hayırlısı olsun canım.:1hug::asigim:
Ama neden diğerleri alınıyo anlamadım ben.CADIARZU

cücüş tıkınıyo civap gecikmesin diye ben yazayım sevcancım.. büyüyenlere engel olmasın kist oluşturmasın diye alıyorlar sanırsam.. CADIARZU

kopartirim o kelleni bana kimse gulemezzzzzzzzz

bugun bizim evde de var taaa oralara gelirse korkmayin deprem felan

CADIARZU
hayirdir canim

bende deprem istiyorum yaaaa delikafadulden delikafadulden bitsin şu lekeler artık aaaaaa :roflol: :roflol:

tulinycim burdayım sağdan sayıyoz valla tırstım
ama iş yapıyorum bakıp çıkıyorum arada
beni hoş görsen olur mu

bi bitiremiyosunuz şu işleri.. sanki sülalecek yaşıyosunuz ayyyyhhh dıkandım haaa .. hedi sana torpil geçek çabık gel.. Şeniz

canimm cok sagol..hayirlisi olsun hepimiz icin...
bende pcos varya..kistler yani..büyümeyen catlamiyor dogal olarak ve kist olarak kaliyor
o yüzden büyümeyenleri alacaklar
saglamlarla calisicasssss:lepi:

bak sen hani tıkınıyodun yazamıcan diye yazem dedim bi de ne göreyim benden önce açıklama yapılmış bile.. :mymeka:

tebi hep burdayıss sende gel çekinme kaydirigubbakcemile3 hangi fotolarda kız.. malum sitede fotolarım dolaşıyo :roflol: :roflol: :roflol:

Aşkolsun canım seni unutabilirmiyiz hiç biz

Kız nesrin sende ailemizin hemşiresi gibi oldun banada bi randevu ayarlasana be ablakaydirigubbakcemile3

ablacım tedavine başlamışsın galiba hayırlı olsun. bu arada oğlunun düşüncesi çok hoşuma gitti.yaşına göre çok güzel şeyler düşünüyor. Allah sana bağışlasın inşallah...

yok bitanem geldimmmm. iş yerinde değildimmm.

biliyom aradım yaaadelikafadulden

annammmm herkes toplanmış kıslarrr ne bu bolluk valla gunmu varrr hiç bu kadar kalabalık görmemiştim burayı ne guzel

bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkdelikafadulden

kızlar eşim bugün sonuç göstercekti
şimdi aradı dr 2 ay sonra yeni test yapalım demiş
ona göre artık demiş
(2 ay sonra ameliyat sonrası 8 ay oluyo)
eşim bugün keçi boynuzu pekmezi kullanabilirmiyim diye soracaktı
Dr keçi boynuzunun pekmezini değilde
İbrahim saraçoğlunun kitabında kürü var onun onu yap demiş
ilk defa bi dr dan duydum şaşırdım hee:1shok:
bildiğimiz bizim ünlü tek dayanağımız olan Keçi boynuzu kürü hehe:roflol:

bu işte de bi hayır vardır inşallah asicim..:asigim:

hadi inş o zamana düzelmiş olucak canım.. bizim doktorda tavsiye etti kürü.. bal badem fındık fıstık dedi yaaa kaydirigubbakcemile3

eşimin hareketli sperm sayısı az . dün spermiyogram sonucunu yazmıştım. gerilerde biryerlerde olması lazım. 13 milyon sayımız. ve 1,5 -2 yıldır bebek sahibi olamıyoruz. senağlama

canım baktım sonucunuza evet
şükürki morfolojiniz iyi
inşallah keçi boynuzu kürü ile artar canım:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 canlarummm
cucummm Şeniz
tuliyn anladık be unutmadın bizi belli oluyooo :mymeka:

asi hadi hayırlısı cnm herşeyde bi hayır vardır :1rolleyes:

yinemi kediiiiiii Çok üzgünüm çoook :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

KIZLAR BURDA KAR YAĞIYORRR delikafadulden heryer kar olduuu arabaların üstü tuttuu sizin oralarda yokk muuuu delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…