Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kız nesrin sende ailemizin hemşiresi gibi oldun banada bi randevu ayarlasana be ablakaydirigubbakcemile3

bi düşünimmm bakimmmCADIARZU

kopartirim o kelleni bana kimse gulemezzzzzzzzz

:çok üzgünüm::a015:senağlama

kız nesrin açlık kan şekerine nasıl bakılıyo amannn aç gelcem hastanye yandım :bbo:
randevu ayarladınmı kız gelip bide sap gibi kalmıyım orda -tatlicadiarzu-

özleme sor kıs onun onun kırmızılar ne alemde imiş...sırnaşık şey kıs açlık kan şekeri için senin erken değil mi daha?CADIARZU

Aramıza hoşgeldin Nesrin.a.s.
Sizin sorununuz neydi?:roflol:
Anlat bakalım.:roflol:
Ben çok sevdim seni.Hiç kızarmıyız sana.Hadi anlat derdini.:roflol:
hımm vazgeçtim girmicem aranıza:roflol::roflol:

KIZLAR BURDA KAR YAĞIYORRR delikafadulden heryer kar olduuu arabaların üstü tuttuu sizin oralarda yokk muuuu delikafadulden

güzelim tikkat çekme bakiiimm
okunmuyo bune yaa
hele sen Ankarayı görsen hergün kar ardından güneş ardından hafif yağmur
sonra rüzgar fırtına sonrada yine kar var
anlıycan kafayı yedi havalar:mymeka:

canım baktım sonucunuza evet
şükürki morfolojiniz iyi
inşallah keçi boynuzu kürü ile artar canım:Saruboceq:

:Saruboceq: inşallah artacak. yani içimden bir ses öyle diyor. içimin sesleri pek doğruyu söylemez ama bu sefer doğru söylüyor gibime geliyor.:) birde eşimde biraz fazla kilo var bu ara kiloylada mücadele etmeye başladık. zayıflamanında etkisinin olacağını düşünüyorum. tabi birde bırakılması gereken sigaramız var ama onu şimdilik askıya aldık. 3-4 ay bu şekilde uğraşalım bakalım ne olacak.

bir iki gündür havalar soğuk gidinci pıtıları donmasın diye buldukları yöntem bu canım.. üşütmesinler diye delikafadulden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 pekte şirin gözüküyorlar...

ivit semihacım.. nisana az kaldı sabret.. kedilere elveda dicez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

TULİŞkaydirigubbakcemile iyi seğret bu sanadelikafadulden
seni anlatıyor:roflol:

Botaş'la imza mı?:roflol::roflol:

inşallah canım
sigara ne yazıkki bizimde problemimiz ama gel bide sen onlara anlat:mymeka:

herkese günaydın canlara.s.
bayağıdır geçmiş okuyorum:bbo:
maşallah ammada çeneniz düşmüşklava:kaydirigubbakcemile3 şimdi hepinize birden sinirleneyimde topluca hamiş kalın emi:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

kızlar öncelikle bu yeni gelen arkadaşlar hakkında yazmak istiyorum...
canalrım sizin sinirlenmezide anlıyorum ama onlar bizim burdaki dosluğumuzu bilmiyorlar...topikte o kadar insan varken onlarada cevap veren olur diye düşünüyorlar galiba...birde yeni geldikleri için ilgi,en azından bir hoşgeldin bekliyorlar....dikkat edersenin çoğu daha kk ye yeni üye olmuş...onların sitresini birşeyler öğrenmekde acele etmelerini hoş görmek lazım...birde biizm kendi aramızdaki muhabbetide görünce onlarla ilgilenmediğimizi düşünüyorlar....
canlarım benim düşüncem yeni gelen arkadaşların mesajını ilk gören hemen bir hoşgeldin mesajı yazıp eğer onun sorunuyla ilgili birşey bilmiyorsa biraz beklemesini başka arkadaşların onunla ilgileneceğini söylesin...
bu arkadaşların bizlere inanın çok iytiyacı var...
mesala ben kendimi düşündüğümde burası olmadan önce ben hiçbirşey bilmiyormuşum:1no2: burası omasa ben kendi sorunumu o kadar büyütür ve o kadar umutsuz olurdumki....
rabbim cümlemizin yardımcısı olsun....

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
slm bende ekler msnz bu konuya bende aynı sorundan anne olamıyrm
ben brkere tüp bebek yaptrdm karnmda öldler şuan boşm
canım armıza hoşgeldina.s. sorununu açık açık yazarsan sana daha iyi yardımcı oluruz....
arkadaşalrdan hemen cevap gelmeyince gitmemelisin...
bizim burda çok güzel bir paylaşımımız var biraz daha bekleseydin muhahakkak sana da cevap yazan olacaktıa.s
tekrardan senide armızda görmek isteriz:1hug:a.s.
çok geçmiş olsun canıma.s.

hadi bakalım hayırlısı....rabbim yardımcın olsun...inşallah batuşumuuzn kardeşi bu sefer gelecek allahın izniyle:asigim:

günydın canımm
çakşır otunu araştırıyodumda bende nette:sm_confused:

banada Harzem söyledi yanılmıyorsam
sayı ve hareketliliği arttırıyomuş

hııı CADIARZUbende bu konuya bir el atayım...

iyide canım kaynananın babası keçilerle başedememiş biz nasıl başedeeğiz kocişlerlekaydirigubbakcemile3 vay halimizekaydirigubbakcemile3
ama HERŞEY ÇOCUK İÇİN:lepi:

canım geçmiş olsun...inşallah ameliyetın çok faydasını görür..rabbim yardımcınız olsun...

canım ben bu konuyla ilgili pek birşey bilmiyorum...
dr un dediğini dinlesen daha iyi olur gibi...

canım demek aşılamaya başlayacaksınız...hayırlısı olsun...tabiki değerleriniz uygunsa tüp bebekten önce aşılama dah aiyi olur....

bitanem ya o kadar çok sevindimki:1hug::asigim:
maşalalh diyelim...
yumoşlar görevini yaptılar inşalalh spermciklerde yolu buluryerimseniben

kızlar birkaçtane tedavide olan arkadaşlarımız vardı listede görmüşsünüzdür karamelli nescafe ,znhcrr,fatoş81 malesef onların bebişleri tutmamış...
öylemi canım:çok üzgünüm: üzüldümya....rabbim yardımcıları olsun....

asicim huysuz durumuna düştük
ama 3 dakika içinde bi kaç mesaj yazıp yanlış yerdeyim deyip gitmiş
biz kaçırmadık yani zati gitmişti
ama dayanamadım ki ya
canım sakın beni yanlış anlamayın ben size kızmadımŞeniz
ben sizide anlıyoruma.s

canım bizi takip etmek biraz zordurkaydirigubbakcemile3 maşallah bizim topikte muhabbet süper:lepi:
canım birde kürü bırakmadan 3 ay devam edin bakalım...

hakikaten çok zor. işin kötü tarafı iş yerindeyim birde üstelik işlerde yoğun.tam tamam şimdi yakaladım muhabbeti deyipte 2 dk ayrıldığımda bi dünya yol katetmiş oluyorsunu. yoruldum valla sabahtan beri.kaydirigubbakcemile3

kız tuliny sen daha çok miyavlarsın canım sana deprem meprem yok işte cezalısın miyavla dur

işlerimi bitirdim hiç olmazsa kabasını yaptım bir duş almam kaldı acep onuda kociş gelincemi yapsam kız tuliny ne dersin

kız tuliny sen daha çok miyavlarsın canım sana deprem meprem yok işte cezalısın miyavla dur

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen öyle sannnn... leke bitmiş gibi bişey... akşama bende yaparım belki lülülülülülü :roflol:

ilk başta anlamadımCADIARZU dedim bu ne anlaşmasıCADIARZU
ay sonra aklıma geldisırnaşık şeysırnaşık şey çok güldüm ya:roflol:

bi bakla islanmiyo agzin da heee:mymeka:
dimedimmi ben sana ikimiz bilicez tek diyeekaydirigubbakcemile3
sevgülüm benimmmmŞeniz
hop ne oli burdayasakkelime aile var burda:mymeka: gidim bu çarpık ilişkinizi başka yerde konuşunyasakkelime ayyy birde evli bunlarklava:kaydirigubbakcemile3
alemsiniz kızlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben ikinizi de çok seviyomŞeniz

kızlar karnıma acayip bir agrı oldu ben çıkıyorum dayanılcak gibi değil ya nerden çıktı şimdi buuu akşama gelirim hoışçakalın
geçmiş olsun canım...hayırdır inşallah....

canım açlık şekeri ben yaptırmıştım...
baya uzun bir işlem ben bir saat aralıklarla 4 kere kan vermiştim...
ilk kan verdiğinde 12-14 saatlik aç olman lazım...daha sonra san aiçmen için glukoz (aşırı tatlı şerbet gibi) suya karıştırarrak içiriyorlar...daha sonra da belirli aralıklarla yine kan alıyorlar...benimki böyle olmuştu...
ha birde grukozu yanlış hatırlamıyorsan 100 gramdı ve küçük bir pet şişe suyu ben almıştım...beneim almamı istemişlerdi çünkü...
bu yazıyıda nettten kopyalayayım...

GLUKOZ (KAN SEKERI)

Normal Değerler : 75-115 mg/dL
Açıklama : Şeker hastalığı tanısı için 12-14 saat açlıktan sonra kan glukozu ölçülür. Yüksekse test tekrarlanır. Yine yüksekse yemekten tam 2 saat sonra yeniden ölçülür. Bu da yüksekse glukoz tolerans testi yapılmalıdır.

Artığı Durumlar : Kanda şeker yüksekliği ise şeker hastalığını gösterir.

Azaldığı Durumlar : Hipoglisemiyle seyreden hastalıklar

KIZLAR BURDA KAR YAĞIYORRR delikafadulden heryer kar olduuu arabaların üstü tuttuu sizin oralarda yokk muuuu delikafadulden
canım bizim burda hiç yokCADIARZU demek karşı tarafa yağıyor...belki buraya da gelirkaydirigubbakcemile2
eski mesajlara baktım
döndüm bir cigara yaktım
resmine bir mermi çaktım :mymeka:
girmezsen girme:dilcikar:

süper bir dörtlük olmuş:lepi:
ayriyeten çok ta komik:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…