Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne kizion yawww:çok üzgünüm:
akrabalarimi aradim cene yaptik eccikkk-tatlicadiarzu-

canim hadi bakalim insallah sonuclar patlamis olacak bu defaadelikafadulden
ne bulursan yedir kocisinee,ne iyi biseymis bu keci boynuzu kürüCADIARZU
baksana dr bile diyorsa

kızlar sabredin mart bitiyo nisanda ne bulcak bakalım :uhm:
ben biliomda söölemeemmm,tülin vurur beniiikaydirigubbakcemile3:tomato:

ayy güzel yürekli arkadasim benim...
cok sagol bitanem...
insallah az kaldi,dananin kuyrugu kopacak artikkkkaydirigubbakcemile3

işlerimi bitirdim hiç olmazsa kabasını yaptım bir duş almam kaldı acep onuda kociş gelincemi yapsam kız tuliny ne dersin

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen öyle sannnn... leke bitmiş gibi bişey... akşama bende yaparım belki lülülülülülü :roflol:

delikafadulden
yaa sizi nevro ya diycem :1closedeyes::icecream:naniknanik

fadigim bana teklif eden bu arkadastiiiişutarafagitti
ben sucsuzummm,aklimi celdiii,santaj yaptiii:roflol:
TÜLINNNN bana diyoo fadik sana demiyo seviyorum diye catlada patlaaaaaananiknanik

fadigim bana teklif eden bu arkadastiiiişutarafagitti
ben sucsuzummm,aklimi celdiii,santaj yaptiii:roflol:
TÜLINNNN bana diyoo fadik sana demiyo seviyorum diye catlada patlaaaaaananiknanik

seninde o dilini kescem kırt kırt delikafadulden delikafadulden sen demedin mi bırakcam kocişi seninle olcam diye.. seni seviyom diye yalvarmadın mı bana kız.. fadiği de alırız hurilerim benim Şeniz var mı başka bize katılan sonradan gücenme darılma olmasın.. sorduk bak.. kaydirigubbakcemile3

biz eşimle sigarayı bırakalı 3 yıl bitti 4 girdik ve birden oldu bazen beni dürtüyolar mam irademe sahip olmam lazım.......bizim babalık nefsine hakim olamayan hiçbir şeyine sahip olamaz der.....ama birtek tatlı krizine yenik düşüyorum adet geçtiği zaman mesela şimdi canım tatlı istiyor ama yemicem nefsim seni yenecem işte:mymeka:Çok üzgünüm çoook al sana işte alsana pi nefis seni seni

işlerimi bitirdim hiç olmazsa kabasını yaptım bir duş almam kaldı acep onuda kociş gelincemi yapsam kız tuliny ne dersin
ama canım böylede olmazki:çok üzgünüm: şimdi kocişi yanında olan var olmayan var:çok üzgünüm: benim koçiş bugün çok geç gelir:çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen öyle sannnn... leke bitmiş gibi bişey... akşama bende yaparım belki lülülülülülü :roflol:
evet bizde akşam yaparız:dilcikar:
ama koçişi yanında olmayan arkadaşlar var:çok üzgünüm:
haa birde ne geldi aklıma hiç koçişi olmyan yani bekar olanlar ne yapsınCADIARZU
ama onalr biizm topikte değiller dimikaydirigubbakcemile3
delikafadulden
yaa sizi nevro ya diycem :1closedeyes::icecream:naniknanik
canım nevroya na diyeceksinki:sm_confused:
zaten bu topiğin ilk dersi bol bol çalışmak değilmiyerimseniben
nevro kızmazki:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

arkadaşlara yetişemek baya zor oluyo öyle değilmi
evet canımya
geçmişi okuyup cevaplamak tam 2 saatimi aldı:bbo:

dedim demilülülülülülü
delüsün sen delüüüüüŞeniz

ne bu kız fadik kıskanma hemen zaten eşim düzenli evde kalmıyor bende tuttuğum yerde......çok abarttım galiba ...hiç değilse sizinkiler her akşam yanınızda değilmi güzelim .................kısss nesrin hiç sesin soluğun çıkmıyor ne oldu sana sendemi kıskandın yoksam söle canım benim üzülme üzülme bak seninkide geliyor haftasonu

Allah bizede nasip etsin öylesini.birden bırakmayı. illet resmen

anaaamm azmış bunlar yok yok mart yaramadı size naniknanik kocişlerde şaşırcak noldu bunlara die delikafadulden delikafadulden

anaaamm azmış bunlar yok yok mart yaramadı size naniknanik kocişlerde şaşırcak noldu bunlara die delikafadulden delikafadulden

ben haklıyım canım aaa lütfen... kırmızıları kovduk derken bi de hsg için bekledik.. du bakim sayim kaç gün olmuş.. CADIARZU 12 gün olmuş beee ohooo çok uzun... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neslihan hoşgeldin canım.. görüyosun herkes iyi sen nasılsın yerimseniben

kuduruksunuz işte banane :dilcikar: nesrin napsın yazık dimi ama :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…