ne kizion yawww:çok üzgünüm:bak sen hani tıkınıyodun yazamıcan diye yazem dedim bi de ne göreyim benden önce açıklama yapılmış bile.. :mymeka:
tebi hep burdayıss sende gel çekinme kaydirigubbakcemile3 hangi fotolarda kız.. malum sitede fotolarım dolaşıyo :roflol: :roflol: :roflol:
canim hadi bakalim insallah sonuclar patlamis olacak bu defaadelikafaduldenkızlar eşim bugün sonuç göstercekti
şimdi aradı dr 2 ay sonra yeni test yapalım demiş
ona göre artık demiş
(2 ay sonra ameliyat sonrası 8 ay oluyo)
eşim bugün keçi boynuzu pekmezi kullanabilirmiyim diye soracaktı
Dr keçi boynuzunun pekmezini değilde
İbrahim saraçoğlunun kitabında kürü var onun onu yap demiş
ilk defa bi dr dan duydum şaşırdım hee:1shok:
bildiğimiz bizim ünlü tek dayanağımız olan Keçi boynuzu kürü hehe:roflol:
ben biliomda söölemeemmm,tülin vurur beniiikaydirigubbakcemile3:tomato:kızlar sabredin mart bitiyo nisanda ne bulcak bakalım :uhm:
canım geçmiş olsun...inşallah ameliyetın çok faydasını görür..rabbim yardımcınız olsun...
canım ben bu konuyla ilgili pek birşey bilmiyorum...
dr un dediğini dinlesen daha iyi olur gibi...
canım demek aşılamaya başlayacaksınız...hayırlısı olsun...tabiki değerleriniz uygunsa tüp bebekten önce aşılama dah aiyi olur....
bitanem ya o kadar çok sevindimki:1hug::asigim:
maşalalh diyelim...
yumoşlar görevini yaptılar inşalalh spermciklerde yolu buluryerimseniben
öylemi canım:çok üzgünüm: üzüldümya....rabbim yardımcıları olsun....
canım sakın beni yanlış anlamayın ben size kızmadımŞeniz
ben sizide anlıyoruma.s
canım bizi takip etmek biraz zordurkaydirigubbakcemile3 maşallah bizim topikte muhabbet süper:lepi:
canım birde kürü bırakmadan 3 ay devam edin bakalım...
işlerimi bitirdim hiç olmazsa kabasını yaptım bir duş almam kaldı acep onuda kociş gelincemi yapsam kız tuliny ne dersin
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen öyle sannnn... leke bitmiş gibi bişey... akşama bende yaparım belki lülülülülülü :roflol:
bırakmayı çok denedi en çok 3 saat dayanabiliyorfisfisfis
hop ne oli burdayasakkelime aile var burda:mymeka: gidim bu çarpık ilişkinizi başka yerde konuşunyasakkelime ayyy birde evli bunlarklava:kaydirigubbakcemile3
alemsiniz kızlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben ikinizi de çok seviyomŞeniz
ben artık bu ilişkiyi duyurma kararı aldım fadikcim.. saklan saklan nereye kadar ama dimi.. hee bi de evliyiz.. kocişleri bırakcez biz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende seni seviyom... Şeniz
ilk başta anlamadımCADIARZU dedim bu ne anlaşmasıCADIARZU
ay sonra aklıma geldisırnaşık şeysırnaşık şey çok güldüm ya:roflol:
hop ne oli burdayasakkelime aile var burda:mymeka: gidim bu çarpık ilişkinizi başka yerde konuşunyasakkelime ayyy birde evli bunlarklava:kaydirigubbakcemile3
alemsiniz kızlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben ikinizi de çok seviyomŞeniz
geçmiş olsun canım...hayırdır inşallah....
canım açlık şekeri ben yaptırmıştım...
baya uzun bir işlem ben bir saat aralıklarla 4 kere kan vermiştim...
ilk kan verdiğinde 12-14 saatlik aç olman lazım...daha sonra san aiçmen için glukoz (aşırı tatlı şerbet gibi) suya karıştırarrak içiriyorlar...daha sonra da belirli aralıklarla yine kan alıyorlar...benimki böyle olmuştu...
ha birde grukozu yanlış hatırlamıyorsan 100 gramdı ve küçük bir pet şişe suyu ben almıştım...beneim almamı istemişlerdi çünkü...
bu yazıyıda nettten kopyalayayım...
GLUKOZ (KAN SEKERI)
Normal Değerler : 75-115 mg/dL
Açıklama : Şeker hastalığı tanısı için 12-14 saat açlıktan sonra kan glukozu ölçülür. Yüksekse test tekrarlanır. Yine yüksekse yemekten tam 2 saat sonra yeniden ölçülür. Bu da yüksekse glukoz tolerans testi yapılmalıdır.
Artığı Durumlar : Kanda şeker yüksekliği ise şeker hastalığını gösterir.
Azaldığı Durumlar : Hipoglisemiyle seyreden hastalıklar
canım bizim burda hiç yokCADIARZU demek karşı tarafa yağıyor...belki buraya da gelirkaydirigubbakcemile2
süper bir dörtlük olmuş:lepi:
ayriyeten çok ta komik:roflol:
ne kizion yawww:çok üzgünüm:
akrabalarimi aradim cene yaptik eccikkk-tatlicadiarzu-
çok çenen düşük seninde .. kaydirigubbakcemile3 toplıcam ben ecük kaydirigubbakcemile3
ben biliomda söölemeemmm,tülin vurur beniiikaydirigubbakcemile3:tomato:
ne dedimkine ben sana.. ama dur deme öğrenirler şimdi :jeyyar:
delikafadulden
yaa sizi nevro ya diycem :1closedeyes::icecream:naniknanik
de kız de.. icraatlarımızı masaya yatırıyoruz şurda kaydirigubbakcemile3 :roflol:
arkadaşlara yetişemek baya zor oluyo öyle değilmi
canım sigarayla ilgili yazdığına karşılık bi cevap sanırım bu.. Şeniz
arkadaşlara yetişemek baya zor oluyo öyle değilmi
fadigim bana teklif eden bu arkadastiiiişutarafagitti
ben sucsuzummm,aklimi celdiii,santaj yaptiii:roflol:
TÜLINNNN bana diyoo fadik sana demiyo seviyorum diye catlada patlaaaaaananiknanik
ama canım böylede olmazki:çok üzgünüm: şimdi kocişi yanında olan var olmayan var:çok üzgünüm: benim koçiş bugün çok geç gelir:çok üzgünüm:işlerimi bitirdim hiç olmazsa kabasını yaptım bir duş almam kaldı acep onuda kociş gelincemi yapsam kız tuliny ne dersin
evet bizde akşam yaparızkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen öyle sannnn... leke bitmiş gibi bişey... akşama bende yaparım belki lülülülülülü :roflol:
canım nevroya na diyeceksinki:sm_confused:delikafadulden
yaa sizi nevro ya diycem :1closedeyes::icecream:naniknanik
evet canımyaarkadaşlara yetişemek baya zor oluyo öyle değilmi
de kız de.. icraatlarımızı masaya yatırıyoruz şurda kaydirigubbakcemile3 :roflol:
canım sigarayla ilgili yazdığına karşılık bi cevap sanırım bu.. Şeniz
ben sigara kullanmıyorum cicim
sadece smileyini seviyorum
şaka yaptık demiiaramızda ispiyoncular var küstüm işte ona kötükedihüsocadu karu seni
hıhhhhhh:dilcikar:
seninde o dilini kescem kırt kırt delikafadulden delikafadulden sen demedin mi bırakcam kocişi seninle olcam diye.. seni seviyom diye yalvarmadın mı bana kız.. fadiği de alırız hurilerim benim Şeniz var mı başka bize katılan sonradan gücenme darılma olmasın.. sorduk bak.. kaydirigubbakcemile3
biz eşimle sigarayı bırakalı 3 yıl bitti 4 girdik ve birden oldu bazen beni dürtüyolar mam irademe sahip olmam lazım.......bizim babalık nefsine hakim olamayan hiçbir şeyine sahip olamaz der.....ama birtek tatlı krizine yenik düşüyorum adet geçtiği zaman mesela şimdi canım tatlı istiyor ama yemicem nefsim seni yenecem işte:mymeka:Çok üzgünüm çoook al sana işte alsana pi nefis seni seni
ama canım böylede olmazki:çok üzgünüm: şimdi kocişi yanında olan var olmayan var:çok üzgünüm: benim koçiş bugün çok geç gelir:çok üzgünüm:
evet bizde akşam yaparız:dilcikar:
ama koçişi yanında olmayan arkadaşlar var:çok üzgünüm:
haa birde ne geldi aklıma hiç koçişi olmyan yani bekar olanlar ne yapsınCADIARZU
ama onalr biizm topikte değiller dimikaydirigubbakcemile3
canım nevroya na diyeceksinki:sm_confused:
zaten bu topiğin ilk dersi bol bol çalışmak değilmiyerimseniben
nevro kızmazki:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
tebi kızmaz.. demek sende fadiiiikkkkkkk :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben sigara kullanmıyorum cicim
sadece smileyini seviyorum
şaka yaptık demii
hıhhhhhh:dilcikar:
efferin yavyum semiha.. pis bişey zaten sevilecek yanı yok ya işte kocişler bırakmıyor.. :mymeka: sana da bi tokat atem şimdi :mymeka: ispiyon etcem dedin diye kaydirigubbakcemile3
dedim demilülülülülülü
delüsün sen delüüüüüŞeniz
gücenen olmasın sonra ama dimi.. söyleyelimde bu çarpık ne olduğunu bilmediğimiz ama birbirimizi sevdiğimiz ilişkimize dahil olmak isteyen başvursun.. :roflol: :roflol:
anaaamm azmış bunlar yok yok mart yaramadı size naniknanik kocişlerde şaşırcak noldu bunlara die delikafadulden delikafadulden
ben haklıyım canım aaa lütfen... kırmızıları kovduk derken bi de hsg için bekledik.. du bakim sayim kaç gün olmuş.. CADIARZU 12 gün olmuş beee ohooo çok uzun... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neslihan hoşgeldin canım.. görüyosun herkes iyi sen nasılsın yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?