kocisleri bulsak burda olmasdik allasen:roflol:anaaamm azmış bunlar yok yok mart yaramadı size naniknanik kocişlerde şaşırcak noldu bunlara die delikafadulden delikafadulden
ama canım böylede olmazki:çok üzgünüm: şimdi kocişi yanında olan var olmayan var:çok üzgünüm: benim koçiş bugün çok geç gelir:çok üzgünüm:
evet bizde akşam yaparız:dilcikar:
ama koçişi yanında olmayan arkadaşlar var:çok üzgünüm:
haa birde ne geldi aklıma hiç koçişi olmyan yani bekar olanlar ne yapsınCADIARZU
ama onalr biizm topikte değiller dimikaydirigubbakcemile3
canım nevroya na diyeceksinki:sm_confused:
zaten bu topiğin ilk dersi bol bol çalışmak değilmiyerimseniben
nevro kızmazki:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
tebi kızmaz.. demek sende fadiiiikkkkkkk :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
efferin yavyum semiha.. pis bişey zaten sevilecek yanı yok ya işte kocişler bırakmıyor.. :mymeka: sana da bi tokat atem şimdi :mymeka: ispiyon etcem dedin diye kaydirigubbakcemile3
gücenen olmasın sonra ama dimi.. söyleyelimde bu çarpık ne olduğunu bilmediğimiz ama birbirimizi sevdiğimiz ilişkimize dahil olmak isteyen başvursun.. :roflol: :roflol:
aynen öyle tülinimmmmŞenizgörüselim kaynasalim kislarr
hadi hadi iciniz gidioda caktirmiosunuz demiiiiinaniknanik
ben haklıyım canım aaa lütfen... kırmızıları kovduk derken bi de hsg için bekledik.. du bakim sayim kaç gün olmuş.. CADIARZU 12 gün olmuş beee ohooo çok uzun... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neslihan hoşgeldin canım.. görüyosun herkes iyi sen nasılsın yerimseniben
kuduruksunuz işte banane :dilcikar: neslihan napsın yazık dimi ama :roflol: :roflol:
kocisleri bulsak burda olmasdik allasen:roflol:
konusturma beni burdaaa:roflol::roflol:
aynen öyle tülinimmmmŞenizgörüselim kaynasalim kislarr
hadi hadi iciniz gidioda caktirmiosunuz demiiiiinaniknanik
hoşbulduk canım ,,evet evet çok iisin enerji dolusunuz maşallah , mart ayı yaradı bizim topiğe sanırım,, sonuçları nisan ayında görecezz, bakalım kaç kişi başarmış olacakkkaydirigubbakcemile3 biz bu martıda kaçırdık benim kırmızılar dün iştirak etti vakti olan bol bol değerlendirsinnnsırnaşık şey
ben haklıyım canım aaa lütfen... kırmızıları kovduk derken bi de hsg için bekledik.. du bakim sayim kaç gün olmuş.. CADIARZU 12 gün olmuş beee ohooo çok uzun... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aa olan var olmayan tulincim. Bizim canımız yok mu nerdeyse 1 aydır tık yokÇok üzgünüm çoook şu rahatsızlık yüzünden yaklaşamıyoz korkudan. sırnaşık şey
aa olan var olmayan tulincim. Bizim canımız yok mu nerdeyse 1 aydır tık yokÇok üzgünüm çoook şu rahatsızlık yüzünden yaklaşamıyoz korkudan. sırnaşık şey
yaradı herhalde.. herkeste bi kıpırdanma aldı başını gidiyor.. sonuçlar nisan sonuna kadar belli olur.. valla bizde kaçırdık gibi bişey.. öylesine çalışalım yine de :jeyyar: :jeyyar: sağlık olsun daha çok ay var önümüzde.. miavlara takılma her ay yenisi gelicek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay kızlar 2 gün öncebirşey öğrendim ve hala şoktayım sinirliyim aklıma gelince yine kızıyorum bizim uzaktan tanıdığımız bir yakınımız vardı adam çapkının teki hemde evli adamda vukuat çok baya kabarık suç dosyası geçenlerde bir ev gezmesine gitmiştik oraya başka bir ailede gelmişti tanıştık konuştuk birbirimizi gezmelere davet ettik kadınında 2 tane küçük çocuğu var biri kız biri erkek kız daha çok küçük 2 yaşında ya var ya yok erkekte 4 falan neyse bir öğrendimki o kadını opis çapkın adamla çırılçıplak basmışlar hemde amcaları akrabaları takiptelermişti şüpheleniyolarmıştı ama yinede şok olmuşlar ikisi evli ve küçük çocukları var ...kadın şimdi piyasada yokmuş adamıda kovmuşlar oturduğu yerden memleketi terk edecen yoksa bu sefer öldürürüz demişler....aman allahım sen bizi böyle kötü insanlardan koru ya hiçmi acımıyorsunuz çocuklarınıza hiçmi gözünüzün önüne gelmiyorlardı iş pişirirken yaaaaa helede kadına çok kızgınım senin 2 tane küçücük çocukların var nasıl yaparsın çocuklarına nasıl kıyarsın şimdi o bebeler ne yapacak büyüyünce senin damganı taşıyacaklar sen şimdikten onların namusuyla şerefiyle oynadın pislik kadın ah bi elime geçse hiç iyi düşünmüyorum kocasının yerinde olsam öldürmem işkence ederim o kadarki tiksindim karıdan kocasıda benim gördüğüm kadarıyla iyi biriydi kendine nasıl iyi davranıyodu....of offffff biz meleklerimiz olsun diye yapmadık şey bırakmıyoruz millet olunca şeyinin derdine düşüyor allahım sen o çocuklara yardım et bide duyduğuma göre telefona kaydetmişler resimlerini çekmişler büyüyünce çocuklara göstereceklermiş nasıl zihniyet ya zaten onlar hep onun ezikliğini çekecekler millet ne derdinde ...bak gene sinirlendim işte..ya biz olmadan geleceklerini nasıl sağlarız nasıl büyütürüz diyoruz amann baya uzatmışım ...pek konularla alakası yok ama sizinle paylaşmak istedim içim yanıyor o bebelere aklıma geldikçe
valla ben kendi adıma en fazla bir gün daha bekleyebilirim.. senin ne zaman bitiyor ayrılık.. yok mu belli bir süresi.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 uzak durmak mecbursa yapacak pek bişey yok canım.. bekliyorum bende bak :roflol::roflol:
harzem haklısın canım.. evi iyi temizle o kadının bi tozu kalmasın evinde.. pis karı :mymeka: Allah eşinin çocuklarının yardımcısı olsun.. çok var ki aldatan hem erkek hem kadın..
canım bir süresi yok önlem alınarak olabilir ama, biraz da psikolojik oluyor galiba. Toksa bizde ayrı duramayanlardanız. Biran önce düzelsin de sağlığımız, çare yok bekleriz..
Bu arada bişey söyliyecektim size. Geçen bir topikte çocuk için, sargı bezine bildiğimiz viks sürüp, ucuna da ip baplayıp, içeri gönderiyorlarmış. Bu şekilde hamile kalanlar varmış da, insan onun kokusuna bile dayanamazken, hertarafı tahriş eder zararı olur bence. Çok garibime gitti de..
nasıl yaniii:1shok: viks in ne gibi bir etkisi olmuş kii
ya kızlar şaka bir yana ne nevrodan nede ayşe57 ses yok bugün hiç uğramadılar topiğe bak şimdi merak saldı beni hayırdır inşallah
tuliny cim canım sen bu ay ii çalış....
ama 3 gün yasak sanırımm, rahim filmlerinden sonrada olabiliyor,, dik bacakları yat sırnaşık şey
canım bir süresi yok önlem alınarak olabilir ama, biraz da psikolojik oluyor galiba. Toksa bizde ayrı duramayanlardanız. Biran önce düzelsin de sağlığımız, çare yok bekleriz..
Bu arada bişey söyliyecektim size. Geçen bir topikte çocuk için, sargı bezine bildiğimiz viks sürüp, ucuna da ip baplayıp, içeri gönderiyorlarmış. Bu şekilde hamile kalanlar varmış da, insan onun kokusuna bile dayanamazken, hertarafı tahriş eder zararı olur bence. Çok garibime gitti de..
aa kızlar farkettiniz mi bilmiyorum ama online olduğumuzu gösteren yeşil ışık gelmiş.Ben yeni farkettim.
evet ya tehlikelii olabilircanım tüpler falan tıkalıysa açıyomuş. v.s v.s ben daha çok zararı olacağını düşünüyorum. Allah muhafaza çözümsüz dertler açar inşanın başına. Zaten tedavi falan anamız ağlıyor. sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?