Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah kavuştursun sizi madem .. :jeyyar: bencede tahriş eder.. viks çok yoğun bişey.. hem rahme de öyle her denilen sokulur mu yaa.. bi tek şey girer oraya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 [/QUOTE]

delikafaduldenkaydirigubbakcemile3:bbo:kafamçokkarıştı

ayyy töbe töbeeekaydirigubbakcemile ilahi tülinndelikafadulden:roflol:

kafan niye çok karıştı elitucum.. viksin yoğunluğuna mı.. rahme herşeyin sokulmamasına mı.. yoks rahme girecek olan tek şeyin ne olduğuna mı :roflol: :roflol: :roflol:

kafan niye çok karıştı elitucum.. viksin yoğunluğuna mı.. rahme herşeyin sokulmamasına mı.. yoks rahme girecek olan tek şeyin ne olduğuna mı :roflol: :roflol: :roflol:

yoğunluğa değil canım. Anladın sen onu. walla sana bişey söyleyim mi eşin iyi ki geç saate kadar yokmuş. Sen yarını falan beklemezsin bence. Seni kimse tutamaaazzzznaniknanik

yoğunluğa değil canım. Anladın sen onu. walla sana bişey söyleyim mi eşin iyi ki geç saate kadar yokmuş. Sen yarını falan beklemezsin bence. Seni kimse tutamaaazzzznaniknanik

kim demiş eşim geç saate kadar yok diye delikafadulden 7 de evde delikafadulden duruma göre beklicez ya da beklemicez :jeyyar: :jeyyar: haydi hurraaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kim demiş eşim geç saate kadar yok diye delikafadulden 7 de evde delikafadulden duruma göre beklicez ya da beklemicez :jeyyar: :jeyyar: haydi hurraaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne bilem kız öyle okudum diye hatırlıyommbenneyaptımki neyse hadi hayırlısı bakalımmm

nasıl yaniii:1shok: viks in ne gibi bir etkisi olmuş kii

terbiyesizlerklava:Allah islah etsin ne diim..
bende bisey anlatayim..esimin is yerinde iki cok samimi kadin var...biri evli 2 cocugu var,digeri bekar..
evli olanin kocasiyla bekar beraber olmuslar,aldatilan kadin bunlari kendi yataginda basmis..hic bisey dememis,sadece bosanmis...ama bir sartla...
cocuklari istememis...:1shok:simdi kadinlar yine samimi arkadas ama adam 2 cocuguyla ve diger kadinla beraber yasiyor...
bu iki samimi kadin arkadasta son gaz arkadasliklarina devam ediyorlar:1shok:

bu arada size bir bilgilendirme.. nicklerinizi google amcada aratın.. bakın karşınıza kk ve siz çıkıyosunuz.. bilenlerinizde vardır mutlaka... :1shok:

vay be ne kadınlar varmış.. kadının amacı kocayı çocukları başından savmakmış herhalde.. ee arkadaşını da kaybetmek istememiş.. arada kontrol ediyordur çocukları da.. töbe töbe...

baya olmuş canım:jeyyar: ben olsam bu geceyi kesinlikle boş geçirmem:jeyyar:

ayyy böyle insanlara diyecek hiç birşey bulamıyorum

aa olan var olmayan tulincim. Bizim canımız yok mu nerdeyse 1 aydır tık yokÇok üzgünüm çoook şu rahatsızlık yüzünden yaklaşamıyoz korkudan. sırnaşık şey [/FONT]

ah canım sana daha çok zaman olmuş:teselli: dr mu dedi yazık ama sizede

kıskanırım işte:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
hem bak senin işte akşama kaldı:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

ya kızlar şaka bir yana ne nevrodan nede ayşe57 ses yok bugün hiç uğramadılar topiğe bak şimdi merak saldı beni hayırdır inşallah
canım aklımıza hemen kötü şeyler getirmeyelim...
belki işleri vardır...

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::lepi:

fadikcim şu molloscum nedeniyle canım. Çok şükür tahliller temiz çıktı ama virüs bana eşimden geçtiği içini iyileşmeye başlasak da bir süre tekrarlar diye korktuğum için tatildeyim. Önlem alarak olabilir ama ben bişey anlamıyom o zaman. Öyle yani mart falan derken açıldık iyice kabak çiçeği gibi sositososito

vay be ne kadınlar varmış.. kadının amacı kocayı çocukları başından savmakmış herhalde.. ee arkadaşını da kaybetmek istememiş.. arada kontrol ediyordur çocukları da.. töbe töbe...

öyle zaten...adam gelip sevgilisini görüyormus,kadin gidip haftasonlari cocuklarini görüyormus..amaaan bisürü seyy...Allah islah etsin,neler var neler duyuyoruz

kız delimisin sen madem illa ki olmaması lazım değil ne duruyosunuz.. adamceğizede yazık.. anlarsın artık anlarsın 1 ay diyosun.. yağmurlu havalar zaten tak şapkayı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Cucum onasıl b i olay öyle ya
manyakmı bunlar çocuklarını nasıl bırakır ya
derdi onları atmakmış başından galiba

Harzemcim senin anlattığına diyecek hiçbişeyim yok
resmen terbiyesizlik daha ağır şeyler demek istiyorum
ama terbiyem müsade etmiyor.
Allah onları ıslah etsin

ne diyelim Allah akil fikir versin...dogru yolsan ayirmasin kimseyi:Saruboceq:
aymesim senden naber?nasil gidiyor hayat bakalim?:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…