geziyorlardır canım.. burda yağmur vardı ama açtı hava..
doktor 1 hafta dedi.. sormadanda bişey demiyorlar haa.. şapşal şey.. perhiz ne kadar ne zaman duş alabilirim diye ben sordum.. geceye kadar hepsi bitmezse yarın duşumu alır işime bakarım artık :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
Allah kavuştursun sizi madem .. :jeyyar: bencede tahriş eder.. viks çok yoğun bişey.. hem rahme de öyle her denilen sokulur mu yaa.. bi tek şey girer oraya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kısss nesrin hiç sesin soluğun çıkmıyor ne oldu sana sendemi kıskandın yoksam söle canım benim üzülme üzülme bak seninkide geliyor haftasonu
kafan niye çok karıştı elitucum.. viksin yoğunluğuna mı.. rahme herşeyin sokulmamasına mı.. yoks rahme girecek olan tek şeyin ne olduğuna mı :roflol: :roflol: :roflol:
nesriinnnnn kuzummm nerdesin yahuuuuu
nasıl yaniii:1shok: viks in ne gibi bir etkisi olmuş kii
yoğunluğa değil canım. Anladın sen onu. walla sana bişey söyleyim mi eşin iyi ki geç saate kadar yokmuş. Sen yarını falan beklemezsin bence. Seni kimse tutamaaazzzznaniknanik
kim demiş eşim geç saate kadar yok diye delikafadulden 7 de evde delikafadulden duruma göre beklicez ya da beklemicez :jeyyar: :jeyyar: haydi hurraaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nasıl yaniii:1shok: viks in ne gibi bir etkisi olmuş kii
ay kızlar 2 gün öncebirşey öğrendim ve hala şoktayım sinirliyim aklıma gelince yine kızıyorum bizim uzaktan tanıdığımız bir yakınımız vardı adam çapkının teki hemde evli adamda vukuat çok baya kabarık suç dosyası geçenlerde bir ev gezmesine gitmiştik oraya başka bir ailede gelmişti tanıştık konuştuk birbirimizi gezmelere davet ettik kadınında 2 tane küçük çocuğu var biri kız biri erkek kız daha çok küçük 2 yaşında ya var ya yok erkekte 4 falan neyse bir öğrendimki o kadını opis çapkın adamla çırılçıplak basmışlar hemde amcaları akrabaları takiptelermişti şüpheleniyolarmıştı ama yinede şok olmuşlar ikisi evli ve küçük çocukları var ...kadın şimdi piyasada yokmuş adamıda kovmuşlar oturduğu yerden memleketi terk edecen yoksa bu sefer öldürürüz demişler....aman allahım sen bizi böyle kötü insanlardan koru ya hiçmi acımıyorsunuz çocuklarınıza hiçmi gözünüzün önüne gelmiyorlardı iş pişirirken yaaaaa helede kadına çok kızgınım senin 2 tane küçücük çocukların var nasıl yaparsın çocuklarına nasıl kıyarsın şimdi o bebeler ne yapacak büyüyünce senin damganı taşıyacaklar sen şimdikten onların namusuyla şerefiyle oynadın pislik kadın ah bi elime geçse hiç iyi düşünmüyorum kocasının yerinde olsam öldürmem işkence ederim o kadarki tiksindim karıdan kocasıda benim gördüğüm kadarıyla iyi biriydi kendine nasıl iyi davranıyodu....of offffff biz meleklerimiz olsun diye yapmadık şey bırakmıyoruz millet olunca şeyinin derdine düşüyor allahım sen o çocuklara yardım et bide duyduğuma göre telefona kaydetmişler resimlerini çekmişler büyüyünce çocuklara göstereceklermiş nasıl zihniyet ya zaten onlar hep onun ezikliğini çekecekler millet ne derdinde ...bak gene sinirlendim işte..ya biz olmadan geleceklerini nasıl sağlarız nasıl büyütürüz diyoruz amann baya uzatmışım ...pek konularla alakası yok ama sizinle paylaşmak istedim içim yanıyor o bebelere aklıma geldikçe
terbiyesizlerklava:Allah islah etsin ne diim..
bende bisey anlatayim..esimin is yerinde iki cok samimi kadin var...biri evli 2 cocugu var,digeri bekar..
evli olanin kocasiyla bekar beraber olmuslar,aldatilan kadin bunlari kendi yataginda basmis..hic bisey dememis,sadece bosanmis...ama bir sartla...
cocuklari istememis...:1shok:simdi kadinlar yine samimi arkadas ama adam 2 cocuguyla ve diger kadinla beraber yasiyor...
bu iki samimi kadin arkadasta son gaz arkadasliklarina devam ediyorlar:1shok:
baya olmuş canım:jeyyar: ben olsam bu geceyi kesinlikle boş geçirmem:jeyyar:ben haklıyım canım aaa lütfen... kırmızıları kovduk derken bi de hsg için bekledik.. du bakim sayim kaç gün olmuş.. CADIARZU 12 gün olmuş beee ohooo çok uzun... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neslihan hoşgeldin canım.. görüyosun herkes iyi sen nasılsın yerimseniben
ayyy böyle insanlara diyecek hiç birşey bulamıyorumay kızlar 2 gün öncebirşey öğrendim ve hala şoktayım sinirliyim aklıma gelince yine kızıyorum bizim uzaktan tanıdığımız bir yakınımız vardı adam çapkının teki hemde evli adamda vukuat çok baya kabarık suç dosyası geçenlerde bir ev gezmesine gitmiştik oraya başka bir ailede gelmişti tanıştık konuştuk birbirimizi gezmelere davet ettik kadınında 2 tane küçük çocuğu var biri kız biri erkek kız daha çok küçük 2 yaşında ya var ya yok erkekte 4 falan neyse bir öğrendimki o kadını opis çapkın adamla çırılçıplak basmışlar hemde amcaları akrabaları takiptelermişti şüpheleniyolarmıştı ama yinede şok olmuşlar ikisi evli ve küçük çocukları var ...kadın şimdi piyasada yokmuş adamıda kovmuşlar oturduğu yerden memleketi terk edecen yoksa bu sefer öldürürüz demişler....aman allahım sen bizi böyle kötü insanlardan koru ya hiçmi acımıyorsunuz çocuklarınıza hiçmi gözünüzün önüne gelmiyorlardı iş pişirirken yaaaaa helede kadına çok kızgınım senin 2 tane küçücük çocukların var nasıl yaparsın çocuklarına nasıl kıyarsın şimdi o bebeler ne yapacak büyüyünce senin damganı taşıyacaklar sen şimdikten onların namusuyla şerefiyle oynadın pislik kadın ah bi elime geçse hiç iyi düşünmüyorum kocasının yerinde olsam öldürmem işkence ederim o kadarki tiksindim karıdan kocasıda benim gördüğüm kadarıyla iyi biriydi kendine nasıl iyi davranıyodu....of offffff biz meleklerimiz olsun diye yapmadık şey bırakmıyoruz millet olunca şeyinin derdine düşüyor allahım sen o çocuklara yardım et bide duyduğuma göre telefona kaydetmişler resimlerini çekmişler büyüyünce çocuklara göstereceklermiş nasıl zihniyet ya zaten onlar hep onun ezikliğini çekecekler millet ne derdinde ...bak gene sinirlendim işte..ya biz olmadan geleceklerini nasıl sağlarız nasıl büyütürüz diyoruz amann baya uzatmışım ...pek konularla alakası yok ama sizinle paylaşmak istedim içim yanıyor o bebelere aklıma geldikçe
aa olan var olmayan tulincim. Bizim canımız yok mu nerdeyse 1 aydır tık yokÇok üzgünüm çoook şu rahatsızlık yüzünden yaklaşamıyoz korkudan. sırnaşık şey [/FONT]
ne bu kız fadik kıskanma hemen zaten eşim düzenli evde kalmıyor bende tuttuğum yerde......çok abarttım galiba ...hiç değilse sizinkiler her akşam yanınızda değilmi güzelim .................kısss nesrin hiç sesin soluğun çıkmıyor ne oldu sana sendemi kıskandın yoksam söle canım benim üzülme üzülme bak seninkide geliyor haftasonu
kıskanırım işte:dilcikar:kaydirigubbakcemile3amanin kızlar şimdi kociş aradı hazırlan geliyorum seni çaldırdığmda aşağıya inersin gideriz dedi benim plan tutmadı botan boşa duş almadım ama neyse canım gece geçer elime kurtuluşu yok.....hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın iyi sohbetler size gelince mutlak uğrara gelişmeleri takip ederim hepinizi öpmüşem teker tekerŞeniz acele acele duş almam lazım ah ahhhhhhhhh
canım aklımıza hemen kötü şeyler getirmeyelim...ya kızlar şaka bir yana ne nevrodan nede ayşe57 ses yok bugün hiç uğramadılar topiğe bak şimdi merak saldı beni hayırdır inşallah
kim demiş eşim geç saate kadar yok diye delikafadulden 7 de evde delikafadulden duruma göre beklicez ya da beklemicez :jeyyar: :jeyyar: haydi hurraaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
vay be ne kadınlar varmış.. kadının amacı kocayı çocukları başından savmakmış herhalde.. ee arkadaşını da kaybetmek istememiş.. arada kontrol ediyordur çocukları da.. töbe töbe...
fadikcim şu molloscum nedeniyle canım. Çok şükür tahliller temiz çıktı ama virüs bana eşimden geçtiği içini iyileşmeye başlasak da bir süre tekrarlar diye korktuğum için tatildeyim. Önlem alarak olabilir ama ben bişey anlamıyom o zaman. Öyle yani mart falan derken açıldık iyice kabak çiçeği gibisositososito
Cucum onasıl b i olay öyle ya
manyakmı bunlar çocuklarını nasıl bırakır ya
derdi onları atmakmış başından galiba
Harzemcim senin anlattığına diyecek hiçbişeyim yok
resmen terbiyesizlik daha ağır şeyler demek istiyorum
ama terbiyem müsade etmiyor.
Allah onları ıslah etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?