Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar ben cikiyorum simdi...
cumartesi gününe is kalmasin arkamda,öylede bi takintim var maalesef...
hepinizi cok cok öpüyorum

bu arada size bir bilgilendirme.. nicklerinizi google amcada aratın.. bakın karşınıza kk ve siz çıkıyosunuz.. bilenlerinizde vardır mutlaka... :1shok:

:1shok::1shok:ay hakketten yaaa butun uye oldum forumlar çıktı karşıma.ben yi yere 2008 temmuz da üye olmuşum ama hiç hatırlamıyom:sm_confused: 9 tane de mesaj yazmışım alla alla CADIARZU

kız walla öldürürsün sen adamı Şeniz kız şapka takıyoz da işte yani yağmurlu havada ıslanmak gibisi var mı? et ete değmeli kanımca. Sivilceler de üst bölgede olunca sürtmemesi gerekiyo. of daha ne yazıyım ben sana. Kör topal idare ediyoz işte:dance:

ne diyelim Allah akil fikir versin...dogru yolsan ayirmasin kimseyi:Saruboceq:
aymesim senden naber?nasil gidiyor hayat bakalim?:1hug:

Çok şükür canım ya idare ediyorum işte
artık eskisi kadar mızmızlanmıyorum
zaman gerçekten herşeyin ilacı
Allah inşallah banada nasip edicek bigün diye bekliycem sabırla
Bide hastalanıyorum galiba işaretlerim gelmeye başladı

:1shok::1shok:ay hakketten yaaa butun uye oldum forumlar çıktı karşıma.ben yi yere 2008 temmuz da üye olmuşum ama hiç hatırlamıyom:sm_confused: 9 tane de mesaj yazmışım alla alla CADIARZU

ben kadınlar kulubunden başka siteye bu nickle üye değilim
siz deyince tekrar baktım ayy benim nickimle aynı olanlar daha küçük veletler:roflol:

:roflol::roflol::roflol:kız asıl sen öldürürsün adamı koptım burda yaaaa mesajını okumaktannnnnnnn:roflol::roflol:

bence sen kaygan yolda önlemini al zincir takkkk:roflol::roflol:

ben kadınlar kulubunden başka siteye bu nickle üye değilim
siz deyince tekrar baktım ayy benim nickimle aynı olanlar daha küçük veletler:roflol:
ohh yırttın sen yaniiidelikafadulden

benim nickimle de eşinden dayak yemiş bi profosör varmış nesrin savaş kantarcı die bütün gazeteler ondan bahsetmiş maşallahhha.s

Temel İstanbul'da gezerken tam önünde bir genç kız bisikletten düşer.Bacakları havaya kalkar,eteği açılır.Temel bu sahneyi büyük bir zevkle seyrederken genç kız hemen toparlanır,kalkar ve durumu idare etmek için sorar:
- "Refleksimi gördünüz değil mi?"
- "Uy İstanpul'da öyle mi deysuğuz oğaa?":roflol::roflol:

ah bu temel

temel bır gun ucakle seyahate cıkmıs ve bır arıza belırmıs ucak ıssız bır adaya dusmus temel ıngılız bıde fransız kurtulmus neyapcaz ne etcez derken baslamıslar gezınmeye gezerlerken temel lambaya bır tekme atmıs cın cıkı vermıs cın demıskı normalde uc dılek hakın vardı ama sız uc kısısınız bırer hakkınız var dıle benden ne dılersen demıs ıngılız demıs benı hemen aılemın yanına gonder fransız demıs benı mayamıye kızların arasında tatıle gonder temele gelmıs sıra cın sormus sen ne ıstıon bakalım temel sagabakmıs sola bakmıs yav demıs bura cok sıkıcı oldu arkadaslarımı gerı getır :):):):):):)):):):

bu arada size bir bilgilendirme.. nicklerinizi google amcada aratın.. bakın karşınıza kk ve siz çıkıyosunuz.. bilenlerinizde vardır mutlaka... :1shok:
ben arradım canım...kadınlar kulübünden başka heryer çıktı:roflol: tabi onların hiç biri ben değilim... ben birtek kk de fadiğim:jeyyar: diğer nicklerim farklı:jeyyar:
ilk olarakta fadik atasoy çıkıyor....kızlar bu fadik atasoy muroyla erotik filim çevirmiş bak şimdi onuda google amca buluverdi ne ararrkaen ne buldumkaydirigubbakcemile3
birde fadiğin türküüs varmış youtubede dinledim çok acıklısenağlama

canım ya tülinin dediği gibi şakkalı idare edin artık...hiç yoktan iyidir

herşeyi anlamaya çalışıyorum ama bunların hala arkadaaş olmalarını hiç anlamıyorum

:roflol::roflol::roflol:

allah iyiliğinizi versinnnn:roflol::roflol::roflol:

Mart ayı gelmiştir, kediler her akşam süslenip, püslenip,
mis gibi kokularını sürünüp dışarı çıkmaktadırlar.
Aralarında bir de küçük erkek kedicik vardır. Bir gün
“ben de gelmek istiyom” der.
Kediler sinirlenir. “Hadi len, senin daha yaşın küçük, git misket oyna.”
Bir gün, iki gün, üç gün... Bizimkini iyice merak sarar.
Son bir kez daha dener şansını bir akşam:
“Ya ne olur beni de götürün nereye gidiyorsanız?”
aralarından babacan bir kedi çıkar:
“Gel lan, sen de gel de öğren, ilerde lazım olacak.
Sevişmeye gidiyoruz. Mart ayı bizim ayımız.”
Hepsi toplanır. Aylardan mart dedik ya, hava soğuk,
damda beklerler. “Bak,” der babacan kedi:
- Aşağıdan dişi kedi geçtiğini gördün mü saldır!
Aradan saatler geçer, ne gelen, ne giden var.
Bizim gariban kedicik iyice üşümüştür.
Babacan kediye yanaşır, kolunu hafifçe vurarak: “Abi ya,” der:
- Ben bi beş dakka daha sevişiyim, gitcem.

merhaba arkadaşlar yine çok sayfa atlamış..umarım iyi haberler vardır...okuyamadım daha ..varmı önemli gelişmeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…