bu arada size bir bilgilendirme.. nicklerinizi google amcada aratın.. bakın karşınıza kk ve siz çıkıyosunuz.. bilenlerinizde vardır mutlaka... :1shok:
kız delimisin sen madem illa ki olmaması lazım değil ne duruyosunuz.. adamceğizede yazık.. anlarsın artık anlarsın 1 ay diyosun.. yağmurlu havalar zaten tak şapkayı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok:ay hakketten yaaa butun uye oldum forumlar çıktı karşıma.ben yi yere 2008 temmuz da üye olmuşum ama hiç hatırlamıyom:sm_confused: 9 tane de mesaj yazmışım alla alla CADIARZU
ne diyelim Allah akil fikir versin...dogru yolsan ayirmasin kimseyi:Saruboceq:
aymesim senden naber?nasil gidiyor hayat bakalim?:1hug:
:1shok::1shok:ay hakketten yaaa butun uye oldum forumlar çıktı karşıma.ben yi yere 2008 temmuz da üye olmuşum ama hiç hatırlamıyom:sm_confused: 9 tane de mesaj yazmışım alla alla CADIARZU
kız walla öldürürsün sen adamı Şeniz kız şapka takıyoz da işte yani yağmurlu havada ıslanmak gibisi var mı? et ete değmeli kanımca. Sivilceler de üst bölgede olunca sürtmemesi gerekiyo. of daha ne yazıyım ben sana. Kör topal idare ediyoz işte:dance:
ohh yırttın sen yaniiidelikafaduldenben kadınlar kulubunden başka siteye bu nickle üye değilim
siz deyince tekrar baktım ayy benim nickimle aynı olanlar daha küçük veletler:roflol:
ben arradım canım...kadınlar kulübünden başka heryer çıktı:roflol: tabi onların hiç biri ben değilim... ben birtek kk de fadiğim:jeyyar: diğer nicklerim farklı:jeyyar:bu arada size bir bilgilendirme.. nicklerinizi google amcada aratın.. bakın karşınıza kk ve siz çıkıyosunuz.. bilenlerinizde vardır mutlaka... :1shok:
canım ya tülinin dediği gibi şakkalı idare edin artık...hiç yoktan iyidirfadikcim şu molloscum nedeniyle canım. Çok şükür tahliller temiz çıktı ama virüs bana eşimden geçtiği içini iyileşmeye başlasak da bir süre tekrarlar diye korktuğum için tatildeyim. Önlem alarak olabilir ama ben bişey anlamıyom o zaman. Öyle yani mart falan derken açıldık iyice kabak çiçeği gibisositososito
terbiyesizlerklava:Allah islah etsin ne diim..
bende bisey anlatayim..esimin is yerinde iki cok samimi kadin var...biri evli 2 cocugu var,digeri bekar..
evli olanin kocasiyla bekar beraber olmuslar,aldatilan kadin bunlari kendi yataginda basmis..hic bisey dememis,sadece bosanmis...ama bir sartla...
cocuklari istememis...:1shok:simdi kadinlar yine samimi arkadas ama adam 2 cocuguyla ve diger kadinla beraber yasiyor...
bu iki samimi kadin arkadasta son gaz arkadasliklarina devam ediyorlar:1shok:
ohh yırttın sen yaniiidelikafadulden
benim nickimle de eşinden dayak yemiş bi profosör varmış nesrin savaş kantarcı die bütün gazeteler ondan bahsetmiş maşallahhha.s
Temel İstanbul'da gezerken tam önünde bir genç kız bisikletten düşer.Bacakları havaya kalkar,eteği açılır.Temel bu sahneyi büyük bir zevkle seyrederken genç kız hemen toparlanır,kalkar ve durumu idare etmek için sorar:
- "Refleksimi gördünüz değil mi?"
- "Uy İstanpul'da öyle mi deysuğuz oğaa?":roflol::roflol:
hehehe aman nesrinim mukayet ol kendine.:1rolleyes:
slm kizlar nasilsiniz???
kız walla öldürürsün sen adamı Şeniz kız şapka takıyoz da işte yani yağmurlu havada ıslanmak gibisi var mı? et ete değmeli kanımca. Sivilceler de üst bölgede olunca sürtmemesi gerekiyo. of daha ne yazıyım ben sana. Kör topal idare ediyoz işte:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?