allah iyiliğinizi versinnnn:roflol::roflol::roflol:
sagol canim bende iyiyim....biz iyiyiz canım sen nasılsınnnn nasıl gidiyo bakalımmm
Mart ayı gelmiştir, kediler her akşam süslenip, püslenip,
mis gibi kokularını sürünüp dışarı çıkmaktadırlar.
Aralarında bir de küçük erkek kedicik vardır. Bir gün
“ben de gelmek istiyom” der.
Kediler sinirlenir. “Hadi len, senin daha yaşın küçük, git misket oyna.”
Bir gün, iki gün, üç gün... Bizimkini iyice merak sarar.
Son bir kez daha dener şansını bir akşam:
“Ya ne olur beni de götürün nereye gidiyorsanız?”
aralarından babacan bir kedi çıkar:
“Gel lan, sen de gel de öğren, ilerde lazım olacak.
Sevişmeye gidiyoruz. Mart ayı bizim ayımız.”
Hepsi toplanır. Aylardan mart dedik ya, hava soğuk,
damda beklerler. “Bak,” der babacan kedi:
- Aşağıdan dişi kedi geçtiğini gördün mü saldır!
Aradan saatler geçer, ne gelen, ne giden var.
Bizim gariban kedicik iyice üşümüştür.
Babacan kediye yanaşır, kolunu hafifçe vurarak: “Abi ya,” der:
- Ben bi beş dakka daha sevişiyim, gitcem.
Nasrettin Hoca evlen* meye niyetlenir.
Eş- dost bir hatuncağızı öve öve göklere çıka* rırlar.
Şöyle huylu!
Böyle soylu!
— Dünyalar güzeli... Hoca'nın gönlünü çelerler.
Evlenirler. Zifaf gecesi yüz görümlüğünü veren Ho* ca, gelinin duvağını kaldırır. Aman Allah'ım! Çirkin bir gelin.
Gelin hanım, kocasına sadakatini göstermek için:
— Hoca efendi, akrabalarından kime görüneyim, ki*
me görünmeyeyim? diye sorar.
Hoca şaşkın:
— Aman hatun, bana görünme de kime görünürsen
görün... der
eşim geldi kızlar kızlar oyuyo o bana belli etmesede çok korkmuş kolay değil uykuda bile sıcrıyo eşimin çok dengesini bozmuş ama çok şükür yanımda beraber neler atlattık allahın izniyle onuda atlatıcaz hepinize verdiğiniz morel için tşkler inanırmısınız kızlar o haldeyken bile hala bebek düşünüyormuş rabbim eşime bu ay hamilelik nasip et ben yokkende bende bir parca ay kızlar bu söz beni çok üzdü bebeğimin yeri ayrıdır eşimin yeri eşimi susuturdum çok ağladım çünkü onu çok seviyorum kızlar gecekten allah nasip ettiyse bebeği olur inşallah herşeyin zamanı var
sagol canim bende iyiyim....
transferden sonra biraz umutsuzdum embriyo kalitesinden dolayi, ama maya tupbebekten embriyologa bi kac soru sormustum ve sagolsun cevaplamis ve sayesinde umutlarim tekrar yeserdi, simdi kendimi hedefe daha yakin hissediyorum...
benim dondurulmus embriyo trasnferim oldu, bi tane iyi kalitede bitanede, tek hucreli dondurulmus, ancak çozuldukten sonra bolunmeye yani gelismeye kaldigi yerden devam eden bi embriyo transfer edildi, embriyologa gorede bunun tutunma sansida nerdeyse taze embriyoyla esitmis, çok mutluyum yani
selam kızlar Allahın izniyle 12 martta sezeryanla dogum yaptım 4100 gram 53 cm bi erkek bebbegim oldu ismi Ahmet yiğit darısı basınıza diyorum listemızın ılk bebegı dogdu hayırlı olr inşaallah
Kürtaj sonrası 33 . gün adet oldum nihayet...Kanamam az..Ama ağrım felaket............:bbo::çok üzgünüm:
canım hadi gözünaydın. İnşallah düzene girer herşey.
selam kızlar Allahın izniyle 12 martta sezeryanla dogum yaptım 4100 gram 53 cm bi erkek bebbegim oldu ismi Ahmet yiğit darısı basınıza diyorum listemızın ılk bebegı dogdu hayırlı olr inşaallah
canım sen çok istiyordun biran önce olmak...bu yüzden çok sevindim.....Kürtaj sonrası 33 . gün adet oldum nihayet...Kanamam az..Ama ağrım felaket............:bbo::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?