Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz iyiyiz canım sen nasılsınnnn nasıl gidiyo bakalımmm
sagol canim bende iyiyim....
transferden sonra biraz umutsuzdum embriyo kalitesinden dolayi, ama maya tupbebekten embriyologa bi kac soru sormustum ve sagolsun cevaplamis ve sayesinde umutlarim tekrar yeserdi, simdi kendimi hedefe daha yakin hissediyorum...
benim dondurulmus embriyo trasnferim oldu, bi tane iyi kalitede bitanede, tek hucreli dondurulmus, ancak çozuldukten sonra bolunmeye yani gelismeye kaldigi yerden devam eden bi embriyo transfer edildi, embriyologa gorede bunun tutunma sansida nerdeyse taze embriyoyla esitmis, çok mutluyum yani

formundasin nesrincim:lepi:

Nasrettin Hoca evlen* meye niyetlenir.
Eş- dost bir hatuncağızı öve öve göklere çıka* rırlar.
Şöyle huylu!
Böyle soylu!
— Dünyalar güzeli... Hoca'nın gönlünü çelerler.
Evlenirler. Zifaf gecesi yüz görümlüğünü veren Ho* ca, gelinin duvağını kaldırır. Aman Allah'ım! Çirkin bir gelin.
Gelin hanım, kocasına sadakatini göstermek için:
— Hoca efendi, akrabalarından kime görüneyim, ki*
me görünmeyeyim? diye sorar.
Hoca şaşkın:
— Aman hatun, bana görünme de kime görünürsen
görün... der

:lepi::lepi::lepi:

Herkese iyi akşamlar
benim mesaim bitmek üzere

bu arada kıslar fıkralarınız süperdi bayıldım:lepi::lepi:

Canımm eminee,Allah en kısa zamanda sizede bebişlerin en güzelini vericek inşaallah.Bizim artık olmuyor bebek diye tam kesin kesin düşünüyorduk.Hatta yazın tüp bebek tedavisi için planlar yapılmaya başlanmıştı.Eşimin o kadar çok morali bozuktuki ben şuda faydalıyımış şunuda ye şunuda içelim dedikçe hiçbirini yapmazdı.Yalnız keçiboynuzunu düzenli içti diyebilirim.Benim moralim bir gün iyi genelde kötüydü.Kendi kendime hiç de olmayabilir bebeğimiz bunuda göze alarak yaşa diyordum.Yani zamanın dolması bekleniyormuş.Onun için çekilen çileler mutlaka mükafatlanıyor emin olabilirsin.

Temel Fadime'ye çok düşkünmüş. Saat kaç olursa olsun uyandırır, tikis yaparmış. Fadime'nin canına tak demiş. Birgün Temelum demiş .Dursun sigarayı bıraktu, haçan Cemal de kumarı bıraktu, cel sen de bu tikisten vazgeç demiş.Temelin çok gücüne gitmiş, odasını ayırmış.

Günler geçmiş, hafta geçmiş, ay geçmiş. Fadime bakmış ki bu iş böyle olmayacak. Bir gece Temelin odasının kapısını tıklatmış.
"Temel saa bir şey diyeceğum daa : Dursun sigaraya, Cemal da kumara başladı, bilesun temel ?

Bu fıkar kime gelsin nesrinim. Sana mı, tuline mi???

canım nasipte varsa o beğenmediğimiz de tutar...ama nasipte yoksa ne kakadr kalitelide olsa olmaz...
sakın umutsuz olma...
yüce rabbim bu sefer bebişini sağlıcakal sana gönderir inşalalh....

________________________________________________________________-----

canlarım fıkralarınız süper:roflol:
bende fıkralar bölümüne birkaçtane ekledim....
bence sizde fıkralarınızı oraya ekleyin herkes faydalansınyerimseniben

Iki rahibe varmis biri matematikçi biri mantıklı .Bunlar bir aksam karanlıkta kiliseye dönerlerken matematikçi rahibe mantıklıya dönerek ;

-"Yaklasik 20 dakikadir bir adam bizi takip ediyor ve gittikçe yaklasiyor su anda aradaki mesafe 50 metre" der.

Bunun üzerine mantıklı rahibe bunun tek mantıklı açıklaması olabilecegini ve adamın kendilerine tecavüz edecegini ve daha hızlı yürümeleri gerektiğini belirtir.Rahibeler daha hızlı yürümeye baslarlar. 2 dakika sonra matematikçi rahibe:

-"Adam da hızlandı ve aradaki mesafeyi kapatıyor, su anda 30 metre arkamızda... O zaman mantık olarak kosmamız gerekir."

Rahibeler kosmaya baslar ve 3 dakika sonra matematikçi rahibe

-"O da kosuyor ve arayi kapatıyor su anda mesafe 10 metre.O zaman mantık olarak bizi yakalayacak birimiz saga digerimiz sola saparak kiliseye ulasmaya çalısalım en az birimiz kurtulur.".

Ve matematikçi saga dogru kosmaya mantıklı sola doğru kosmaya baslar. Matematikçi 20 dakika sonra kiliseye ulaşır ve telaş içinde beklemeye baslar. Aradan 40 dakika geçtikten sonra mantıklı rahibe gelir.

Matematikçi sorar ;

-"Ne oldu ne yaptin ?"

-"Adam beni takip etti artik mesafe üç-bes adıma kadar azalmıstı, mantık olarak daha fazla kosmanın anlamı yoktu...

-"Eeee..."

"Mantık olarak ben durdum adamda durdu."

-"Sonra..."

-"Mantık olarak ben eteğimi kaldırdım oda pantolonunu indirdi."

-"Peki daha sonra...."

-"Daha sonra ne olacak eteğini kaldırmıs bir rahibe pantolonunu indirmis bir adamdan DAHA HIZLI KOSAR

ben geldim kızlar nasılsınız hemen mutfağa giricem ..ayşe cim nasılsın canım inmşş bebiş gelicek hayırlısıyla kavuşucaksın tatlım..

Kürtaj sonrası 33 . gün adet oldum nihayet...Kanamam az..Ama ağrım felaket............:bbo::çok üzgünüm:

selam kızlar Allahın izniyle 12 martta sezeryanla dogum yaptım 4100 gram 53 cm bi erkek bebbegim oldu ismi Ahmet yiğit darısı basınıza diyorum listemızın ılk bebegı dogdu hayırlı olr inşaallah

selam kızlar Allahın izniyle 12 martta sezeryanla dogum yaptım 4100 gram 53 cm bi erkek bebbegim oldu ismi Ahmet yiğit darısı basınıza diyorum listemızın ılk bebegı dogdu hayırlı olr inşaallah

Tebrikler canım. Baya iri doğmuş Ahmet...a.s.:asigim:

evet canım iriliginden kanala ınmedı son anda sezeryan oldu darısı basınıza inşaallah bırazdan foto eklıycem avatara a.s.

Ben pc başında duramıcam.Uzansam iyi olucak..Kızıldenizcim oğluşuna biraz iyi olunca bakıcam..Eminim çok tatlıdır fıstık..

canım maşallah. Allah sağlık uzun ömürler versin küçük Ahmet Yiğit'e:Saruboceq:

Kürtaj sonrası 33 . gün adet oldum nihayet...Kanamam az..Ama ağrım felaket............:bbo::çok üzgünüm:
canım sen çok istiyordun biran önce olmak...bu yüzden çok sevindim.....

çok duygulandım canım:asigim: ahmet yiğit bizm ilk bebeğimiz:asigim:
maşalah kilosuda çok güzel...
gözünüz aydın canıma.s.

fadik bende oyle dusunuyorum hersey rabbimin dedigi gibi olur...
pinkim sagol canim iyiyim, seni sormali???
badem hadi gozun aydi canim....
kizil deniz tebrik ederim allah anali babali buyutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…