Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar Allahın izniyle 12 martta sezeryanla dogum yaptım 4100 gram 53 cm bi erkek bebbegim oldu ismi Ahmet yiğit darısı basınıza diyorum listemızın ılk bebegı dogdu hayırlı olr inşaallah

tebrikler canım rabbim sağlıcakla büyütmeni nasip etsin uzun ömürler versin inşallah..........a.s.

olmayacak dıye bişey yok kızlar ümidinizi hiç kaybetmeyın bana doktor normal yoldan hamıle kalmama %20 sans verdi ve Allahım nasıp ettı ve normal yoldan hamıle kaldım dualarım hep sizinle Allahım bu duyguıyu herkese tattırsın inşaallah

kızlar kendi nickimi arattırdım google dan ..ne kadar çok nickimi kullana varmış yaa.ama oyalar süperdi bi bakın isterseniz

onlarda duya duya inandi faydasina bence

bu işte de bi hayır vardır inşallah asicim..:asigim:

haklisin canim*

kaydirigubbakcemile3 canlarummm
cucummm Şeniz
tuliyn anladık be unutmadın bizi belli oluyooo :mymeka:

asi hadi hayırlısı cnm herşeyde bi hayır vardır :1rolleyes:

evet canim insallah

aa kızlar farkettiniz mi bilmiyorum ama online olduğumuzu gösteren yeşil ışık gelmiş.Ben yeni farkettim.

[COLOR="indigo[COLOR="Indigo"]"]evet msji geri degistirdim bahsettigin sey bende yenice oldu[/COLOR]

kafan niye çok karıştı elitucum.. viksin yoğunluğuna mı.. rahme herşeyin sokulmamasına mı.. yoks rahme girecek olan tek şeyin ne olduğuna mı :roflol: :roflol: :roflol:

gercekten +18 oldu kizlar dikkat

bu arada size bir bilgilendirme.. nicklerinizi google amcada aratın.. bakın karşınıza kk ve siz çıkıyosunuz.. bilenlerinizde vardır mutlaka... :1shok:

aaaa cok fenasin valla sen benim nicklede giren cokmus

burdaki espriyi pek anlamadim

selam kızlar Allahın izniyle 12 martta sezeryanla dogum yaptım 4100 gram 53 cm bi erkek bebbegim oldu ismi Ahmet yiğit darısı basınıza diyorum listemızın ılk bebegı dogdu hayırlı olr inşaallah

canim gercekten bende cok duygulandim
allah anali babali saglikli uzun omurlu hayirli bir sekilde buyutmek nasip etsin
bende birgun boyle bir msj yazabilecekmiyim acaba
masallah oglusunaaa

Son düzenleyen: Moderatör:

ewet nesrincim oğlum gerçekten çok olgun 13 değil sanki 23 yaşında zman zman ban da nasihat bile verdiği oluyor.rabbim hepinize hayırlı evlatlar bağışlasın:Saruboceq:

slm kızlar ben geldim kızlar ateşimizide ölçüp hamile kalıp kalmaığımızı anlıyormuşuz öle duydum bugün komşumdan peki vucut ısımız kaç derece olcak ve düşerse mi yokse cıkarsamı hamile olma şansımız var bilgisi olanlar cvp versin aklıma takıldı

ayy benim yeni jetonum düştüü-tatlicadiarzu-
elitu-tuliny arasında ki muhabbette:jeyyar::roflol:
şu tuliş yokmu tuliş kocası ne yapıyo nasıl başa çıkıyo bu kızla inan bilmiyorum:jeyyar: :jeyyar: sositososito sositososito

aa canım benim maşallahh Allah analı babalı büyütsün inşallah yerim ben onu
ayrıca güzel dileklerin için sağol canım:1hug:

Kürtaj sonrası 33 . gün adet oldum nihayet...Kanamam az..Ama ağrım felaket............:bbo::çok üzgünüm:
badem cim gözün aydın mı denir bilmiyorum
ama ağrıda felakettir geçmiş olsun

Fadiğim sen çok yaşa yaa
ay güldürdün beni demek türkü acıklı muronun erotik filmimi varmış:1shok:
ayy tuliş ay tuliş şapka mapka yardın geçirdin topiği:roflol:

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/140533-ates-olcme-yontemi.html
canım burayı incele bi bakalım

hepinizin sarı ışığı yanıyo gitmişsiniz ayol:mymeka:
nevrocumm:asigim: bugün hiç gelmedin umarım herşey yolundadır umarım iyisindir bitanemmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

idare et canım idare et.. şimdilik şapkasız çıkma abi sen.. :roflol: :roflol:

canım ya tülinin dediği gibi şakkalı idare edin artık...hiç yoktan iyidir

demi ya fadiğim.. 1 aydır dışarı çıkmamaktansa şapkayla çıksın :roflol: :roflol:

slm kizlar nasilsiniz???

ayşecim biz iyiyiz sen nasılsın? gezdin mi bugün.. yerimseniben

Bu fıkar kime gelsin nesrinim. Sana mı, tuline mi???

artık kime istersen ona gelsin.. :roflol: :roflol:

Kürtaj sonrası 33 . gün adet oldum nihayet...Kanamam az..Ama ağrım felaket............:bbo::çok üzgünüm:

gözün aydın badem.. kanama iyice sökülene kadar Allah kolaylık versin sana.. benimde ağrılı oluyor..

kızıldeniz Allah size bağışlasın yavrunuzu.. çok tatlı maşallah.. nazar boncuğumuz ilk bebişimizde doğdu nihayet..

kızlarrrrrrrrrrr nerdesiniz h.g tulin

hoşbulduk emine diyecemde gitmişsin ben yazana kadar..

kız ilahi semihaa kaydirigubbakcemile3 1 aydır uzağız diyo şapkalıda sevmem diyo.. :roflol: :roflol:

kızlar kayınvaldemler geldiler şu anda üst katta evlerindeler.. ama bizde yenilip içilecek sanırım.. akşamda giremem.. belki yarında vakit bulamam.. hafta sonu bebek görmeye ve düğüne gidilecekmiş.. pazartesiye kısmet artık inş.. öptüm hepinizi... Şeniz Şeniz

aaaa desene programın iptal oldu vah vah :jeyyar:
şaka bi tarafa canım çook özlüyeceğiz seni
kedilerini şapkanı :roflol:

selam kızlar kimle var bakalım bu akşam.eski mesajları okuyordum da ki bayaga yorucu oldu benim için.şu zeytinyağ olayını anlayamadım

aaaaaaaa senin çalışma vardı kız bugün tühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

ama üstte evleri var demişsin neyse akşam avlerine giderler heralde

selam kızlar kimle var bakalım bu akşam.eski mesajları okuyordum da ki bayaga yorucu oldu benim için.şu zeytinyağ olayını anlayamadım
selam canıma.s.

canım hangi zeytin yağını...inciri bekletilenimi diyorsun...

ah canım:teselli: sizin program rotar yaptı desenekaydirigubbakcemile3
neyse hayırlısı olsun....geceler uzun:jeyyar:
canımya pazartesiye kadar çok uzun süre:çok üzgünüm:
biz özleriz seni:çok üzgünüm:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…