selam kızlar Allahın izniyle 12 martta sezeryanla dogum yaptım 4100 gram 53 cm bi erkek bebbegim oldu ismi Ahmet yiğit darısı basınıza diyorum listemızın ılk bebegı dogdu hayırlı olr inşaallah
kızlar eşim bugün sonuç göstercekti
şimdi aradı dr 2 ay sonra yeni test yapalım demiş
ona göre artık demiş
(2 ay sonra ameliyat sonrası 8 ay oluyo)
eşim bugün keçi boynuzu pekmezi kullanabilirmiyim diye soracaktı
Dr keçi boynuzunun pekmezini değilde
ıbrahim saraçoğlunun kitabında kürü var onun onu yap demiş
ilk defa bi dr dan duydum şaşırdım hee:1shok:
bildiğimiz bizim ünlü tek dayanağımız olan Keçi boynuzu kürü hehe:roflol:
bu işte de bi hayır vardır inşallah asicim..:asigim:
kaydirigubbakcemile3 canlarummm
cucummm Şeniz
tuliyn anladık be unutmadın bizi belli oluyooo :mymeka:
asi hadi hayırlısı cnm herşeyde bi hayır vardır :1rolleyes:
aa kızlar farkettiniz mi bilmiyorum ama online olduğumuzu gösteren yeşil ışık gelmiş.Ben yeni farkettim.
kafan niye çok karıştı elitucum.. viksin yoğunluğuna mı.. rahme herşeyin sokulmamasına mı.. yoks rahme girecek olan tek şeyin ne olduğuna mı :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada size bir bilgilendirme.. nicklerinizi google amcada aratın.. bakın karşınıza kk ve siz çıkıyosunuz.. bilenlerinizde vardır mutlaka... :1shok:
Temel Fadime'ye çok düşkünmüş. Saat kaç olursa olsun uyandırır, tikis yaparmış. Fadime'nin canına tak demiş. Birgün Temelum demiş .Dursun sigarayı bıraktu, haçan Cemal de kumarı bıraktu, cel sen de bu tikisten vazgeç demiş.Temelin çok gücüne gitmiş, odasını ayırmış.
Günler geçmiş, hafta geçmiş, ay geçmiş. Fadime bakmış ki bu iş böyle olmayacak. Bir gece Temelin odasının kapısını tıklatmış.
"Temel saa bir şey diyeceğum daa : Dursun sigaraya, Cemal da kumara başladı, bilesun temel ?
Bu fıkar kime gelsin nesrinim. Sana mı, tuline mi???
selam kızlar Allahın izniyle 12 martta sezeryanla dogum yaptım 4100 gram 53 cm bi erkek bebbegim oldu ismi Ahmet yiğit darısı basınıza diyorum listemızın ılk bebegı dogdu hayırlı olr inşaallah
ablacım tedavine başlamışsın galiba hayırlı olsun. bu arada oğlunun düşüncesi çok hoşuma gitti.yaşına göre çok güzel şeyler düşünüyor. Allah sana bağışlasın inşallah...
biliyom aradım yaaadelikafadulden
bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkdelikafadulden
olmayacak dıye bişey yok kızlar ümidinizi hiç kaybetmeyın bana doktor normal yoldan hamıle kalmama %20 sans verdi ve Allahım nasıp ettı ve normal yoldan hamıle kaldım dualarım hep sizinle Allahım bu duyguıyu herkese tattırsın inşaallah
aa canım benim maşallahhselam kızlar Allahın izniyle 12 martta sezeryanla dogum yaptım 4100 gram 53 cm bi erkek bebbegim oldu ismi Ahmet yiğit darısı basınıza diyorum listemızın ılk bebegı dogdu hayırlı olr inşaallah
badem cim gözün aydın mı denir bilmiyorumKürtaj sonrası 33 . gün adet oldum nihayet...Kanamam az..Ama ağrım felaket............:bbo::çok üzgünüm:
Fadiğim sen çok yaşa yaa
ben arradım canım...kadınlar kulübünden başka heryer çıktı:roflol: tabi onların hiç biri ben değilim... ben birtek kk de fadiğim:jeyyar: diğer nicklerim farklı:jeyyar:
ilk olarakta fadik atasoy çıkıyor....kızlar bu fadik atasoy muroyla erotik filim çevirmişbak şimdi onuda google amca buluverdi ne ararrkaen ne buldumkaydirigubbakcemile3
birde fadiğin türküüs varmış youtubede dinledim çok acıklısenağlama
canım ya tülinin dediği gibi şakkalı idare edin artık...hiç yoktan iyidir
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/140533-ates-olcme-yontemi.htmlslm kızlar ben geldim kızlar ateşimizide ölçüp hamile kalıp kalmaığımızı anlıyormuşuz öle duydum bugün komşumdan peki vucut ısımız kaç derece olcak ve düşerse mi yokse cıkarsamı hamile olma şansımız var bilgisi olanlar cvp versin aklıma takıldı
kız walla öldürürsün sen adamı Şeniz kız şapka takıyoz da işte yani yağmurlu havada ıslanmak gibisi var mı? et ete değmeli kanımca. Sivilceler de üst bölgede olunca sürtmemesi gerekiyo. of daha ne yazıyım ben sana. Kör topal idare ediyoz işte:dance:
slm kizlar nasilsiniz???
Bu fıkar kime gelsin nesrinim. Sana mı, tuline mi???
Kürtaj sonrası 33 . gün adet oldum nihayet...Kanamam az..Ama ağrım felaket............:bbo::çok üzgünüm:
kızlarrrrrrrrrrr nerdesiniz h.g tulin
ayy benim yeni jetonum düştüü-tatlicadiarzu-
elitu-tuliny arasında ki muhabbette:jeyyar::roflol:
şu tuliş yokmu tuliş kocası ne yapıyo nasıl başa çıkıyo bu kızla inan bilmiyorum:jeyyar: :jeyyar: sositososito sositososito
kızlar kayınvaldemler geldiler şu anda üst katta evlerindeler.. ama bizde yenilip içilecek sanırım.. akşamda giremem.. belki yarında vakit bulamam.. hafta sonu bebek görmeye ve düğüne gidilecekmiş.. pazartesiye kısmet artık inş.. öptüm hepinizi... Şeniz Şeniz
sagol canim bende iyiyim....
transferden sonra biraz umutsuzdum embriyo kalitesinden dolayi, ama maya tupbebekten embriyologa bi kac soru sormustum ve sagolsun cevaplamis ve sayesinde umutlarim tekrar yeserdi, simdi kendimi hedefe daha yakin hissediyorum...
benim dondurulmus embriyo trasnferim oldu, bi tane iyi kalitede bitanede, tek hucreli dondurulmus, ancak çozuldukten sonra bolunmeye yani gelismeye kaldigi yerden devam eden bi embriyo transfer edildi, embriyologa gorede bunun tutunma sansida nerdeyse taze embriyoyla esitmis, çok mutluyum yani
mutlu ol umudunuda kaybetme her şeyi allahım bilir ol dedimi zaten olur canım.kısmetinde varsa olur. hayırlısı olur inşallah a bu son olurda bebişin tutunur inşallah
kızlar kayınvaldemler geldiler şu anda üst katta evlerindeler.. ama bizde yenilip içilecek sanırım.. akşamda giremem.. belki yarında vakit bulamam.. hafta sonu bebek görmeye ve düğüne gidilecekmiş.. pazartesiye kısmet artık inş.. öptüm hepinizi... Şeniz Şeniz
selam kızlar kimle var bakalım bu akşam.eski mesajları okuyordum da ki bayaga yorucu oldu benim için.şu zeytinyağ olayını anlayamadım
selam canıma.s.selam kızlar kimle var bakalım bu akşam.eski mesajları okuyordum da ki bayaga yorucu oldu benim için.şu zeytinyağ olayını anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?