selam kızlar Allahın izniyle 12 martta sezeryanla dogum yaptım 4100 gram 53 cm bi erkek bebbegim oldu ismi Ahmet yiğit darısı basınıza diyorum listemızın ılk bebegı dogdu hayırlı olr inşaallah
Kürtaj sonrası 33 . gün adet oldum nihayet...Kanamam az..Ama ağrım felaket............:bbo::çok üzgünüm:
selam kızlar Allahın izniyle 12 martta sezeryanla dogum yaptım 4100 gram 53 cm bi erkek bebbegim oldu ismi Ahmet yiğit darısı basınıza diyorum listemızın ılk bebegı dogdu hayırlı olr inşaallah
canım bir tane inciri akşamdan hakiki zeytin yağına koyuyorsun sabah aç karına birtane eşin bir tane sen yiyorsun....[ya incirleri zeytinyağında mı bekletiyoruz.hani haşlıyorduk
senin dizi başladı canım:jeyyar:hayirdir insallah nevro gelmedi topikte kimse kalmadi bende gidiyim dizi seyretmeye bariiiiiiii
hoscalinnnnnnnnnnnn
hayırlısı olsun canım...vardır elbet bundada bir hayır....yine belim ağrıyor ve sinirlerim bozuk.ya bir kerede birgün şaşsın şu kırmızılar.yine geldiler.ve bir dahaki ay yumurtlama zamanımda eşim istanbula eğitime gidiyor.2 aya benden umut yok arkadaslar. bu arada millet nerde gerkez askı memnu mu izliyor
rica ederim canımŞenizFadik sağol canımmm :1hug:
ayy nasıl olcak ya açlık kan şekeri zaten sanah mide bulanıyooo :bbo:
eyvahhh
yine belim ağrıyor ve sinirlerim bozuk.ya bir kerede birgün şaşsın şu kırmızılar.yine geldiler.ve bir dahaki ay yumurtlama zamanımda eşim istanbula eğitime gidiyor.2 aya benden umut yok arkadaslar. bu arada millet nerde gerkez askı memnu mu izliyor
aaaa desene programın iptal oldu vah vah :jeyyar:
şaka bi tarafa canım çook özlüyeceğiz seni
kedilerini şapkanı :roflol:
aaaaaaaa senin çalışma vardı kız bugün tühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
ama üstte evleri var demişsin neyse akşam avlerine giderler heralde
selam canıma.s.
canım hangi zeytin yağını...inciri bekletilenimi diyorsun...
ah canım:teselli: sizin program rotar yaptı desenekaydirigubbakcemile3
neyse hayırlısı olsun....geceler uzun:jeyyar:
canımya pazartesiye kadar çok uzun süre:çok üzgünüm:
biz özleriz seni:çok üzgünüm:Şeniz
tuliny hos geldin nasilsin
mrb meryem okadar kafamıza takıyoruzki şu bebek meselesini kırmızılar sitresten inadına erken geliyo
iyiyim meryemcim sen nasılsın yerimseniben kusura bakma fazla kalamıcam okumuşsundur durumu.. öptüm senii Şeniz
mrb meryem
sende problem ne meryem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?