Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayirdir insallah nevro gelmedi topikte kimse kalmadi bende gidiyim dizi seyretmeye bariiiiiiii
hoscalinnnnnnnnnnnn

yine belim ağrıyor ve sinirlerim bozuk.ya bir kerede birgün şaşsın şu kırmızılar.yine geldiler.ve bir dahaki ay yumurtlama zamanımda eşim istanbula eğitime gidiyor.2 aya benden umut yok arkadaslar. bu arada millet nerde gerkez askı memnu mu izliyor

Fadik sağol canımmm :1hug:
ayy nasıl olcak ya açlık kan şekeri zaten sanah mide bulanıyooo :bbo:
eyvahhh

selam kızlar Allahın izniyle 12 martta sezeryanla dogum yaptım 4100 gram 53 cm bi erkek bebbegim oldu ismi Ahmet yiğit darısı basınıza diyorum listemızın ılk bebegı dogdu hayırlı olr inşaallah

allah annali babali buyutsun cok sevindim allah nazarlarddan korusun oglunu
aminnnnnnnn insallah darisi basimiza
bizim icinde dua et lohusalarin duasi kabul olur derler

Kızıldeniz maşallahhhhh Allah sağlıklı büyütmeni nasip etsin darısı benim ve tüm arkdaşlarımın başına
badem gözün aydın olmuşsunda reglini zamanla inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Son düzenleme:
Kürtaj sonrası 33 . gün adet oldum nihayet...Kanamam az..Ama ağrım felaket............:bbo::çok üzgünüm:

canim insallah bundan sonra hersey istedigin gibi olsun saglikla insallah

selam kızlar Allahın izniyle 12 martta sezeryanla dogum yaptım 4100 gram 53 cm bi erkek bebbegim oldu ismi Ahmet yiğit darısı basınıza diyorum listemızın ılk bebegı dogdu hayırlı olr inşaallah

tebrik ederim kizildeniz Allah anali babali buyutsun melegini

[ya incirleri zeytinyağında mı bekletiyoruz.hani haşlıyorduk
canım bir tane inciri akşamdan hakiki zeytin yağına koyuyorsun sabah aç karına birtane eşin bir tane sen yiyorsun....

hayirdir insallah nevro gelmedi topikte kimse kalmadi bende gidiyim dizi seyretmeye bariiiiiiii
hoscalinnnnnnnnnnnn
senin dizi başladı canım:jeyyar:

hayırlısı olsun canım...vardır elbet bundada bir hayır....
zamanın da adet göremeyipte çok rahatsız olan arkadaşlar da var...
bence her adet görmede sevinmeliyizde...

Fadik sağol canımmm :1hug:
ayy nasıl olcak ya açlık kan şekeri zaten sanah mide bulanıyooo :bbo:
eyvahhh
rica ederim canımŞeniz
ben yaptığımda hamile değildim...inşallah içerken zorlanmassın...
canım tadı kötü değil sadece aşırı tatlı...
birde bilimiyorumki açlık kan şekeri hep böylemi ölçülüyorCADIARZU

canını sıkma tatlımm herşeyin hayırlısı olsun :Saruboceq:
ne diyeyim :teselli:

mrb meryem okadar kafamıza takıyoruzki şu bebek meselesini kırmızılar sitresten inadına erken geliyo

aaaa desene programın iptal oldu vah vah :jeyyar:
şaka bi tarafa canım çook özlüyeceğiz seni
kedilerini şapkanı :roflol:

programda henüz bi aksaklık yok ama lekelenme henüz kesilmemiş gibi .. ama epey bi geldi.. bitebilirde ..

aaaaaaaa senin çalışma vardı kız bugün tühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

ama üstte evleri var demişsin neyse akşam avlerine giderler heralde

işte yine geldim burdayım.. çok kalamasamda geldim hehehe evet canım onlar 3, katta ben 2.. martta bi gidiyorlar kasımın sonuna kadar yoklar yazlıktalar.. arada geliyorlar işte.. yemeği yedik çıktılar yukarı.. şimdide çay demlensin diye bekliyorum bende çıkıcam..

yok fadiğim ben bi duş alır duruma bakarım bittiyse bi daha alırım :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aksilik bu ya 14. günde cumartesiye geliyor.. eve de gelemeyiz herhalde.. düğün cumartesiymiş.. ayrı odada yatarsak artık işleme devam etmeye çalışırız.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nesrinim yazmayı unutmuşum telaşla.. elitu ve senin fıkralar çok güzelmiş.. ayrıca bana özel olanda bi başka güzeldi ne çok güldüm var yaaa... yazık yanlış bilgilendirmiş kediciği abisi :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…